Fly Bra – Стилна и Елегантна без Презрамки!

Невидимият сутиен FlyBra – придава перфектна форма на гърдите с анатомични силиконови чашки. С FlyBra забравяте за презрамките и банелите, лесен е за употреба и уголемява гърдите с няколко размера.

Поръчай СЕГА

 

Няма жена, която да не иска да изглежда по възможно най-добрия начин по всяко време. Няма значение, дали става на въпрос за официален прием или следобедна разходка в парка след работа. В природата на нежния пол е да искат да привличат погледите на околните, демонстрирайки блестяща външност. Теченията в модата се менят често, но това не означава, че няма няма някои твърдо установени принципи, които важат независимо от тях. Тук изниква въпросът и за изложените на показ презрамки на сутиена.

Мнозина ги намират за неприятен детайл, който може да развали впечатлението и от най-прекрасния тоалет. Дали FlyBra повдигащ сутиен може да им помогне?

Функцията на презрамките на сутиените и дрехите е да придържат облеклото към горната част на телата ни, оформяйки го по възможно най-елегантния и стилен начин. Те, обаче, невинаги са подходящи за носене по време на по-официални или бизнес събития.

Много жени са принудени да не ходят на такива с най-красивите си рокли или костюми, тъй като нямат ръкави, а прозирането на нелицеприятния детайл може да има негативен ефект върху иначе безупречната им външност.

Те търсят различни видове решения, но често роклите без ръкави имат и гол гръб, което не позволява обличането на обикновени сутиени без презрамки. Така възможностите да имат изящен и изряден, но привлекателен външен вид, намаляват все повече и повече.

Наскоро на пазара се появи продукт, разпространяван под името Флай Бра силиконов сутиен без презрамки. Той има малък размер, но е еластичен, и обхваща само контура на бюста, без да се доближава до гърба.

Може ли да се окаже така желаният отговор на вечното женско търсене за външна хармония и съвършенство? Нека разберем.

Знаете ли, че …?

Първата жена в света, която успява да се сдобие с патент за сутиен без презрамки, е американката Мери Фелпс Джейкъб през далечната 1914г. За направата му тя използва две носни кърпички и панделка. Моделът е продаден на компанията Warner Brothers Corset срещу сумата от $1,500. Тя, обаче, далеч не е първата, която измисля сама свой модел. Мери Тъкър изработва шаблон със презрамки още през 1893г., но не успява да го продаде на нито един производител.

Какво е Флай Бра Силиконов Сутиен без Презрамки?

FlyBra за естетическо оформяне и повдигане на бюста представлява анатомично прилепващ сутиен без гръб и презрамки, който е изработен от висококачествена силиконова материя, и може да прилегне на всички видове бюст, тъй като е в унифициран и разтеглив модел.

Подходящ е за носене от жени, които обичат да носят рокли без ръкави или с гол гръб, както и за работещи в офис и такива, на които често им се налага да присъстват на официални събития.

>> Направете Своята Поръчка Тук

Сред възможните му ефекти се нарежда и приятното оформяне на обема на гърдите, както и тяхното леко повдигане и стягане. Не е известно ползването му да води до нежелани странични ефекти или появата на алергии.

Любопитно:

Различните представителки на нежния пол носят сутиени с различен модел, форма и поради различни причини. Бившата Първа дама на Филипините – Имелда Маркос, например, е предпочитала бронираните сутиени, поради постоянната пряка заплаха за живота и. Той е предпазвал областта около сърцето и слънчевия сплит, както и част от гръбнака, от възможни изстрели.

Как да Носим ФлайБра Повдигащ Сутиен без Презрамки?

Еластичната силиконова материя, от което я изработен FlyBra еластичен сутиен за естетичен бюст, позволява лесното му слагане, както и възможната му употреба от дами с различни по големина и форма гърди.

Едно от малкото препоръчителни условия за ползването му е той да бъде обличан след душ на вече почистена кожа. Това се налага, за да не се замърсява излишно повърхността му. Маха се и покритието върху самите чашки на сутиена без презрамки, след което той се поставя върху гърдите и се завързват връзките му до придобиване на желания външен вид и обем.

Има три основни стъпки към правилното носене на Fly Bra сутиен за елегантен бюст и те са:

  1. Внимателно и нежно измийте сутиена без презрамки с хладка до леко топла вода и сапун, премахвайки предварително защитното покритие.

  2. Оставете го да изсъхне, без да го излагате на пряка слънчева светлина.

  3. След подсушаването, поставете отново защитното покритие, за да се изключи вероятността от нараняване или причиняване на дискомфорт на гърдите.

Как се Поръчва FlyBra Удобен Сутиен за Естетичен Бюст?

Всяка представителна на нежния пол или неин близък, който иска да и направи подходящ подарък, може да поръча този силиконов сутиен без презрамки от официалния сайт на единствения лицензиран дистрибутор.

Бъдете внимателни, тъй като потребителският интерес доведе до почвата на множество имитиращи продукти. Ще познаете оригиналния Fly Bra сутиен без презрамки за нежно оформяне на бюста по наличието на уникалния идентификационен номер вътре в търговската опаковка, както и на сертификат за качество.

Купете FlyBra с 50% Отстъпка

За да резервирате своята бройка от продукта, попълнете дигитален формуляр, наличен на официалния сайт, и оставете актуален телефонен номер, за да може с Вас да се свърже представител на компанията и да бъдат уточнени детайлите около доставката.

Методът за плащане е наложен платеж, а само сега можете да получите силиконовия сутиен без презрамки с -50% отстъпка. Промоционалните бройки са ограничени, така че побързайте да резервирате своята!

Изживейте Своята Приказка!

Няма човек, който да не е чувал приказката за Пепеляшка. В този ред на мисли, сигурно почти няма и жена, която да не е искала да се превърне в кралицата на бала и да омае главата на принца.

Във всяка представителка на нежния пол живее принцеса. Изискват се само малко внимание и грижа към външния вид, за да я накара да излезе на показ. Fly Bra елегантен сутиен без презрамки може и да успее да ви помогне да премахнете малките несъвършенства от тоалета и външността си!

Поръчай СЕГА

Жени Сиракова

2 коментара

  1. Карина октомври 11, 2017
  2. Глория Пенава септември 4, 2018

Leave a Reply