Vendinos – Какво Да Очакваме от Магнитно-Декомпресиращия Колан?

Време за четене: 4 min

Vendinos магнитен колан БългарияVendinos е магнитен колан, чиято основна функция е да държи стойката на гърба пристегната и изправена, така че да не се създава излишно напрежение в областта на ставните хрущяли и връзки и да не се стига до тяхното постепенно изтъркване и износване. Поне така твърди компанията-производител. Официалната страница на средството представя д-р Уифред Стром – предполагаем експерт по дегенерации на гръбначния стълб – като основният човек зад способа за въздействане върху правилната стойка на тялото.

Ако искате да се освободите от болката и да ходите смело изправени, най-добре вземете доказано средство – прочетете мненията за Flexomed.

Средството би трябвало да въздейства върху кинетиката на ензимите и обменът на йоните вътре в организма, но голяма част от наличните в Интернет форумите мнения и отзиви за магнитно-декомпресиращия колан Вендинос са по-скоро неутрални. Клиентите твърдят, че не са забелязали кой знае колко голяма промяна в седналото или изправено положение на своето тяло. Работи ли изобщо средството за благоприятстване на правилната стойка? Нека разберем.

Гръбнакът – Своеобразният Стълб на Нашето Здраве

две жеи, упражнения за гръбнак, вендинос

Няколко са факторите, които отговарят за доброто състояние на човешкото здраве. Сред тях попадат:

Всичките тези неща определят нашето стабилно физическо, емоционално и психологическо състояние. Нужно е само едно от тях да излезе извън обичайната си балансирана форма, за да се влоши и нашето здраве. От особено голямо значение е стойката на нашето тяло, както и редовното, но не прекомерно раздвижване на тялото.

 >> Виж Как да се Пребориш със Симптомите на Остеоартрит << 

Седейки в изправена и симетрична позиция, ние не само гарантираме добрият си и угледен външен вид, но и предприемаме една от най-важните превантивни мерки срещу развиването на някоя от множеството форми на артрит, артроза или остеохондроза. За да допринесем допълнително за правилното функциониране на нашите стави, следва и редовно да извършваме определен тип физически упражнения, които да раздвижват техните сгъвки, но не и да ги пренатоварват.

Как Да Преодолеем Гръбначните Изкривявания?

момиче с различни фази на болки в ставите, вендинос магнитен колан

Другото нещо, от което сме заплашени, когато стоим в изгърбена позиция по цял ден, е да развием изкривяване на гръбначния стълб. За щастие, то не е необратим процес, както са артритните заболявания, и ние лесно можем да възвърнем правилната стойка и да изправим гръбнака.

Това може да се случи чрез редовното практикуване на серия от семпли, но изключително полезни упражнения, взети от йогата, различните дихателни практики, юмейхо терапията, посещаването на лечебни масажни процедури и силови упражнения.

А ето и кои са най-често срещаните видове изкривяване на гръбначния стълб:

 1. Кифоза: Гръбнакът е неестествено извит и прегънат в горната си част, образувайки неприятна на външен вид гърбица.
 2. Лордоза: Гръбначният стълб е огънат в областта на кръста, обръщайки прешлените навътре към корема, което пък от своя страна го кара да изглежда издут.
 3. Сколиоза: Най-сериозният вид изкривяване от всичките възможни. При него тази част от скелета се извива наляво или надясно, образувайки кривини. Страдащите от него обикновено изпитват хронична болка при сядане или изправяне в някои от органите, намиращи се в тази област. Това се дължи на тяхното притискане.

7 Здравословни Ползи от Акупресурата

Магнитно-декомпресиращият колан Vendinos е насочен към хора, които искат да повлияят положително на своята стойка. Отзивите и мненията на клиентите за него, обаче, са противоречиви. Дали може да се ползва като подходящо средство за седене в изправена позиция?

Коланът за Изправена Стойка Вендинос – Поддържа Ли Я Такава?

Vendinos колан и жена с болки в кръста

Това устройство на име Vendinos за положително повлияване върху стоенето и седенето в изправена позиция би следвало да помага на хора в напреднала възраст да се радват на свободата от движението. Официалната уебстраница на средството за въздействие върху стойката на гръбнака гласи, че то е създадено от д-р Уифред Стром и неговият екип.

При търсенето на повече информация за Вендинос в Интернет, обаче, търсачките не показват много данни. Дори и снимката на учения не изглежда особено автентична. Наличието и на определен брой мнения и отзиви в онлайн форумите, в които потребителите споделят, че не са постигнали кой знае какви резултати, също подбужда доста съмнения относно способността на средството да благоприятства изправената стойка на гръбначния стълб – Vendinos магнитен колан.

Ето и какви би следвало да са ефектите от носенето на магнитно-декомпресиращия колан Vendinos. Имайте предвид, че към момента не можем да потвърдим тяхната истинност:

 • Положително Повлияване на Правилната Стойка на Тялото;
 • Благоприятства на Свободното Движение Без Странични Ефекти;
 • Допринасяне за Улеснената Ставна и Физическа Активност;

Внимание! Тъй като автентичността на личността на създателя и способността на средството реално да въздейства върху правилната стойка на гръбнака не могат да бъдат потвърдени към момента, не може да се препоръча и неговото прилагане с тази цел!

Прилагане на Магнитно-Декомпресиращия Колан Vendinos

Вендинос колан - инструкция момче на бюро с болки в кръста, употреба

Прочетете приложените инструкции за употреба на Vendinos магнитен колан преди да го носите. Науката е установила, че намаленият натиск върху гръбначният стълб и прешлени намаля и напрежението, което пада върху тялото. Това я прави и изключително важна по отношение на доброто състояние и здраве на ставите в човешкото тяло. Няма налични данни и факти, които да потвърдят, че коланът Вендинос за положително въздействие върху изправената стойка може да доведе де факто до такъв ефект.

Затова и с цел обективно представяне на информацията за клиента, ще дадем неговото препоръчително прилагане според инструкциите му за употреба, налични на официалния уебсайт и вътре в опаковката на Vendinos.

Те гласят, че:

 • Коланът се поставя и стяга, така че да приляга плътно около гръбнака и кръста, без да създава усещане за дискомфорт.
 • Носи се между 5-10 часа всеки ден.
 • Пълният курс на третиране продължава 1 (един) месец.

Най-Добрите Билки за Възстановяване на Стави и Противовъзпалителна Грижа

Vendinos цена в България?

Коланът с магнитно-декомпресиращи функции Vendinos е наличен за продажба само онлайн. Не може да се намери в аптеки или магазини за протези и ортопедично оборудване. Цената на Vendinos е доста висока сравнена с подобни алтернативи. На пазара вече има нови предложения с по-високо качество и по-ниска цена. Коланът Vendinos и цената му не блестят с нещо чак толкова специално, за да си струват.

Несигурен Произход – Заложете на Наистина Натурален Продукт!

Vendinos, недоволна жена

Тъй като конкретният начин на производство, произход и ефективност на магнитно-декомпресиращия колан Vendinos все още се доуточняват към момента, прилагането на средството за въздействане върху изправената стойка на тялото не може да бъде препоръчано. Най-добре е клиентите да се обърнат към наистина органичен продукт, който няма да утежни техните симптоми. Био-кремът за областта на ставите Arthrolon спомага за изравняване и изглаждане на структурата и текстурата в тази област.

Ако искате да се освободите от болката и да ходите смело изправени, най-добре вземете доказано средство – прочетете мненията за Arthrolon.

Жени Сиракова

2 мнения по „Vendinos – Какво Да Очакваме от Магнитно-Декомпресиращия Колан?

 1. Валя
  януари 6, 2019 в 6:39 pm

  Купих го този Вендинос и хич не ми помогна. Пълна загуба на време и пари. Трябва си нещо по-сериозно… болките ми в кръста минават само от кремове…и Космодиск съм пробвала пак нищо…

 2. Katq koleva
  април 15, 2019 в 5:48 pm

  Iskam dva kolana

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *