Vendinos – Какво Да Очакваме от Магнитно-Декомпресиращия Колан?

Vendinos опаковка и коланVendinos е магнитен колан, чиято основна функция е да държи стойката на гърба пристегната и изправена, така че да не се създава излишно напрежение в областта на ставните хрущяли и връзки и да не се стига до тяхното постепенно изтъркване и износване. Поне така твърди компанията-производител. Официалната страница на средството представя д-р Уифред Стром – предполагаем експерт по дегенерации на гръбначния стълб – като основният човек зад способа за въздействане върху правилната стойка на тялото.

Виж Препоръчан Продукт

Средството би трябвало да въздейства върху кинетиката на ензимите и обменът на йоните вътре в организма, но голяма част от наличните в Интернет форумите мнения и отзиви за магнитно-декомпресиращия колан Вендинос са по-скоро неутрални. Клиентите твърдят, че не са забелязали кой знае колко голяма промяна в седналото или изправено положение на своето тяло. Работи ли изобщо средството за благоприятстване на правилната стойка? Нека разберем.

Гръбнакът – Своеобразният Стълб на Нашето Здраве

две жеи, упражнения за гръбнак

Няколко са факторите, които отговарят за доброто състояние на човешкото здраве. Сред тях попадат:

Всичките тези неща определят нашето стабилно физическо, емоционално и психологическо състояние. Нужно е само едно от тях да излезе извън обичайната си балансирана форма, за да се влоши и нашето здраве. От особено голямо значение е стойката на нашето тяло, както и редовното, но не прекомерно раздвижване на тялото.

 >> Виж Как да се Пребориш със Симптомите на Остеоартрит << 

Седейки в изправена и симетрична позиция, ние не само гарантираме добрият си и угледен външен вид, но и предприемаме една от най-важните превантивни мерки срещу развиването на някоя от множеството форми на артрит, артроза или остеохондроза. За да допринесем допълнително за правилното функциониране на нашите стави, следва и редовно да извършваме определен тип физически упражнения, които да раздвижват техните сгъвки, но не и да ги пренатоварват.

Как Да Преодолеем Гръбначните Изкривявания?

момиче с различни фази на болки в ставите

Другото нещо, от което сме заплашени, когато стоим в изгърбена позиция по цял ден, е да развием изкривяване на гръбначния стълб. За щастие, то не е необратим процес, както са артритните заболявания, и ние лесно можем да възвърнем правилната стойка и да изправим гръбнака.

Това може да се случи чрез редовното практикуване на серия от семпли, но изключително полезни упражнения, взети от йогата, различните дихателни практики, юмейхо терапията, посещаването на лечебни масажни процедури и силови упражнения.

А ето и кои са най-често срещаните видове изкривяване на гръбначния стълб:

 1. Кифоза: Гръбнакът е неестествено извит и прегънат в горната си част, образувайки неприятна на външен вид гърбица.
 2. Лордоза: Гръбначният стълб е огънат в областта на кръста, обръщайки прешлените навътре към корема, което пък от своя страна го кара да изглежда издут.
 3. Сколиоза: Най-сериозният вид изкривяване от всичките възможни. При него тази част от скелета се извива наляво или надясно, образувайки кривини. Страдащите от него обикновено изпитват хронична болка при сядане или изправяне в някои от органите, намиращи се в тази област. Това се дължи на тяхното притискане.

Магнитно-декомпресиращият колан Vendinos е насочен към хора, които искат да повлияят положително на своята стойка. Отзивите и мненията на клиентите за него, обаче, са противоречиви. Дали може да се ползва като подходящо средство за седене в изправена позиция?

Коланът за Изправена Стойка Вендинос – Поддържа Ли Я Такава?

Vendinos колан и жена с болки в кръста

Това устройство за положително повлияване върху стоенето и седенето в изправена позиция би следвало да помага на хора в напреднала възраст да се радват на свободата от движението. Официалната уебстраница на средството за въздействие върху стойката на гръбнака гласи, че то е създадено от д-р Уифред Стром и неговият екип.

При търсенето на повече информация за него в Интернет, обаче, търсачките не показват много данни. Дори и снимката на учения не изглежда особено автентична. Наличието и на определен брой мнения и отзиви в онлайн форумите, в които потребителите споделят, че не са постигнали кой знае какви резултати, също подбужда доста съмнения относно способността на средството да благоприятства изправената стойка на гръбначния стълб.

 >> Лукът, Чесънът и Лимонът – Как Могат да ти Помогнат? << 

Ето и какви би следвало да са ефектите от носенето на магнитно-декомпресиращия колан Vendinos. Имайте предвид, че към момента не можем да потвърдим тяхната истинност:

 • Положително Повлияване на Правилната Стойка на Тялото;
 • Благоприятства на Свободното Движение Без Странични Ефекти;
 • Допринасяне за Улеснената Ставна и Физическа Активност;

Внимание! Тъй като автентичността на личността на създателя и способността на средството реално да въздейства върху правилната стойка на гръбнака не могат да бъдат потвърдени към момента, не може да се препоръча и неговото прилагане с тази цел!

Прилагане на Магнитно-Декомпресиращия Колан Vendinos

Vendinos колан и момче на бюро с болки в кръста

Науката е установила, че намаленият натиск върху гръбначният стълб и прешлени намаля и напрежението, което пада върху тялото. Това я прави и изключително важна по отношение на доброто състояние и здраве на ставите в човешкото тяло. Няма налични данни и факти, които да потвърдят, че коланът за положително въздействие върху изправената стойка може да доведе де факто до такъв ефект.

Затова и с цел обективно представяне на информацията за клиента, ще дадем неговото препоръчително прилагане според инструкциите му за употреба, налични на официалния уебсайт и вътре в продуктовата му опаковка.

Те гласят, че:

 • Коланът се поставя и стяга, така че да приляга плътно около гръбнака и кръста, без да създава усещане за дискомфорт.
 • Носи се между 5-10 часа всеки ден.
 • Пълният курс на третиране продължава 1 (един) месец.

Несигурен Произход – Заложете на Наистина Натурален Продукт!

Vendinos, недоволна жена

Тъй като конкретният начин на производство, произход и ефективност на магнитно-декомпресиращия колан Vendinos все още се доуточняват към момента, прилагането на средството за въздействане върху изправената стойка на тялото не може да бъде препоръчано. Най-добре е клиентите да се обърнат към наистина органичен продукт, който няма да утежни техните симптоми. Био-кремът за омекотяване на кожата в областта на ставите HondroCream спомага за изравняване и изглаждане на структурата и текстурата на дермата в тази област.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

2 коментара

 1. Валя януари 6, 2019
 2. Katq koleva април 15, 2019

Leave a Reply