Biostenix Sensi Oil – Повлиява Ли Чистотата на Ушните Канали?

biostenix sensi oilBiostenix Sensi Oil e комплекс от етерични масла от бадем, карамфил и арган с добавени екстракти от лимонена трева, кокос, смирна и Хамамелис вергиниана. Продуктът представлява разтвор за повлияване на процесите, свързани с прочистването на ушните канали. Отзивите и мненията на клиентите за средството за въздействие върху яснотата на слуха са положителни, като повечето от хората споделят, че са доволни от достъпната и съобразена със стандарта на живот в България цена.

 

Капките за въздействие върху чистотата на слуха Биостеникс Сенси Ойл не могат да бъдат закупени от аптеките или онлайн магазините, а само чрез попълването на формуляр, наличен на техния официален сайт. Пълният курс на прилагане продължава до 28 дни, а инструкциите за безопасна употреба трябва да бъдат съблюдавани стриктно. Нека разберем повече за начина на действие на продукта.

Как Възникват Проблемите със Слуха?

Biostenix Sensi Oil, мъжко ухо и ръка

Заболяванията на слуха могат да бъдат както досаден, ако са временни, така и опасен проблем, в случай, че се превърнат в хронични. Някои хора се раждат с вроден недостатък на слуховия апарат, а други го развиват впоследствие. Много често причината се крие в замърсената градска среда, неправилното и нередовното почистване, както и попадането на чуждо тяло вътре в тях.

Възпаленията от типа на отит или след прекарано простудно заболяване също могат да бъдат класифицирани като такива, които експертите-оториноларинголози срещат всеки ден в практиката си. Добре е да се консултираме с такъв веднага при появата на определен вид симптом, за да разберем, какво точно означава шумът в ушите или конкретното смущение, както и какви са подходящите способи за третиране.

Ето и някои от първите симптоми за съществуващ проблем със слуха:

 • Намален слух или пълна загуба на такъв;
 • Усещане за дискомфорт в ушния канал или мида;
 • Болка и напрежение;
 • Възпаление и подуване на органите, свързани със слуха;
 • Главоболие, отпадналост, виене на свят, изпотяване;
 • Шум в ушите;
 • Проблеми със запомнянето и възпроизвеждането на информация и при четене.

Домашни Рецепти за Справяне със Проблемите с Ушите:

Biostenix Sensi Oil, мъж с клечка за учи

Народната медицина разполага с богат набор от съвети за справяне със съществуващи оплаквания, свързани с доброто възпроизвеждане на звука. При силна болка и наличие на гной в ушната мида и канал следва да се стрие една глава стар лук, а с получената смес да се навлажни стерилен бинт, през който течността да се прецеди в ухото.

Ако страдате от хроничен шум в ушите, можете да пробвате да сварите по 1 с.л. от билките мента и салвия в половин литър гореща вода. Течността се оставя да преседи 20-30 минути и се прецежда. Пие се на 3-4 пъти през деня.

Сега ще обърнем повече внимание на едно ново средство за повлияване на чистотата на ушната мида и канал – капките Biostenix Sensi Oil. Техният производител твърди, че те са с напълно натурален състав, а клиентските отзиви и мнения са положителни. Нека разберем, как работи разтвора.

Капките Biostenix Sensi Oil и Техният Начин на Действие

Biostenix Sensi Oil и мъж

Билковият разтвор цели да бъде алтернативен способ за повлияване на състоянието на ушите, както твърди неговият производител. Органичните съставки са предпоставка за това, прилагането на средството да не води до появата на негативни странични реакции от типа на обриви и алергии.

Всеки знае, че правилно почистените ушни канали и мида благоприятстват възприемането на по-богата гама от звуци и тяхното разпознаване, усилването на степента на чуваемост на ниските тонове, от типа на шепота, по-добрата чувствителност към речта, както и намаляването на натовареността на центровете, отговарящи за слуха в мозъка, периферната и централна нервна система.

Потребителските мнения, коментари и отзиви, налични по онлайн форумите, са предимно от доволни клиенти. Възможни са следните ефекти от прилагането на капките Биостеникс Сенси Ойл:

 • Допринасяне за Правилното Почистване на Ушните Канали и Мида;
 • Положително Повлияване на Процесите, Свързани с Възпроизвеждането и Възприемането на Звука;
 • Природно Действие Без Неприятни Странични Реакции.

*Nota Bene! Активните съставки може да предизвикат индивидуални реакции при различните хора, в зависимост от тяхната поносимост към компонентите.

Био-Състав на Екологичната Формула на Биостеникс Сенси Ойл

билкови екстракти

Всички компоненти в списъка със съставки на средството за положително въздействие върху слуха и прочистване на ушната кал са напълно натурални според производителя. Към момента не са налични сериозни данни, които са индикират, че неговата употреба може да доведе до обриви, алергии или обостряне на състоянието.

Нека да видим, какво съдържат капките:

 • Комплекс на Етерични Масла от Лимонена Трева и Кокос и Активни Екстракти от Смирна и Хамамелис Вергиана: Допринасят за естествената способност на ухото да се самопочиства, премахвайки излишната ушна кал.
 • Комбинация на Етерични Масла от Арган, Карамфил и Бадем: Контрират негативното действие на свободните радикали и фините прахови частици.
 • Комплекс на Етерично Масло от Макадамия и Екстракти от Слънчогледово Семе и Теснолист Живовляк: Подхранва и хидратира тъканите.

Как Да Поръчаме Средството за Повлияване на Слуха в България?

Biostenix Sensi Oil, дядо и внучка

Всеки желаещ да се възползва от нежното въздействие на комплекса от етерични масла в състава на капките за прочистване на ушите от мръсотия, може лесно да резервира своята бройка от тях, попълвайки кратък формуляр на официалния продуктов сайт с актуални свои данни. Процедурата е изцяло дискретна и няма никакви поводи за притеснение.

Във възможно най-кратък срок с клиента ще се свържат представители на компанията-дистрибутор за България. Това прозвъняване е с цел уточняване на всички детайли относно доставката, в това число и точните адрес, дата и час.

Най-експедитивните от потребителите дори ще могат да се възползват от текущата промоция и да вземат средството с -50% отстъпка от оригиналната цена. Тази промо-оферта е валидна до изчерпването на преференциалните количества. Стойността на продукта е съобразена със стандарта на живот в България.

Редовното Чистене на Ушите Предпазва от Увреждане!

мъж си чисти ушите

Всеки човек, който се грижи своевременно за своето тяло, може да се радва на доброто му състояние. В забързаното ни ежедневие понякога пренебрегваме една изключително важна част от него – ушите. Те отговарят за слуха ни, помагат ни да се ориентираме правилно, както и да се наслаждаваме на музиката и звука.

Защо тогава забравяме за тях? Защото човек не знае какво има, докато не го изгуби. Правилните превантивни мерки спомагат за това да имаме остър слух във всяка една възраст, дори и по-напредналата.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply