Sport Knee Pad – Спортни Наколенки за Поддръжка По Време на Тренировка!

Sport Knee Pad наколенкаSport Knee Pad са наколенки за коленната става и прилежащите към нея мускули и сухожилия. Нейният производител е компанията Sport Xpert, който твърди, че тя е насочена към хора, които редовно практикуват спорт. На официалния сайт на Sport Knee Pad има информация, че то цели да предложи по-голяма стабилност и опора по-време на движение, повлиявайки вероятността от възникване на инцидент и допринасяйки за минимизирането на този рисков фактор.

Към момента Януари 2020 Sport Knee Pad e изчерпана като количство. До доставяне на нови бройки ви препоръчваме да изпробвате някой алтернативен продукт – като например FlexumGel.

 

Отзивите и мненията на клиентите за Sport Knee Pad спортни наколенки, споделени по онлайн форумите, също са положителни. Описаните на търговската опаковка състав е каучук (30%), полиестер (35%) и найлон (35%). Тези материали би следвало да имат положително въздействие върху поддържането на проветлива, но топла среда за сгъвката на крайниците. Те са еластични, меки и разтегливи. По-долу следва и по-детайлно разглеждане на аксесоара за тренировки.

Видовете Наколенки и Как Да Изберем Подходящата за Нас?

наколенки

Няма нищо по-способно да вгорчи живота на активно трениращия от неочакваната травма – сецване, разтягане на мускул или сухожилие, както и парещата фантомна болка. Подобен вид неприятно преживяване може да накара човек да прекъсне физически активния си режим, докато се възстанови напълно. Затова и повечето спортуващи прилагат различни видове способи, за да фиксират и стабилизират своите крайници, свеждайки риска от контузия до минимум. Разбира се прибягва се и до процедури, които ни отпускат и успокояват като йога и медитация.

Те са и на специализирани хранителни режими, позволяващи им да упражняват по-качествен контрол и регулация на теглото си. Разбира се, средствата за осигуряване на повече опора са от най-голямо значение за спортуващите. Съществуват и различни типове наколенки, предназначени за различните цели на тренировката – за превенция на травма, за фиксация на крайника, както и такива, които благоприятстват възстановяването и правилната рехабилитация след контузия.

Типове фиксатори за колена – списък:

  • Еластични: Прилягат напълно натурално към коляното и създават средно силно усещане за стягане, позволявайки и благоприятствайки свободното движение на ставите. Обикновено са направени от специализирани материи, позволяващи на крайника да диша и предпазвайки го от навлажняване.
  • Неопренови: Основната им цел е да компресират и да имат затоплящ ефект, което ги прави много по-стегнати от еластичните наколенки. Предназначението им е да облекчат болката в ставите, да нормализират микроциркулацията на кръвта вътре в органа и да допринесат за по-бързото възстановяване след травма.
  • Наколенки Тип Лента (Пателарен Бандаж): Използват се най-вече с цел намаляване на дискомфорта и напрежението в пателарното сухожилие. Препоръчват се при болка, която е породена от претоварване на мускула или сухожилието – такава, която се появява отгоре на или под коляното, както и за различни видове възпаления.
  • Стабилизиращи (Шини): Това са специални приспособления, които обединяват качествата на 3-те описани по-горе вида. Създават компресия и позволяват свободното дишане. Обикновено са изработени от неопрен или специализиран медицински текстил.

Народни Методи Срещу Болка в Ставите:

Нашите баби и дядовци на село не са разполагали със средствата на съвременната медицина, за да третират своите болежки и оплаквания. Повечето от тях са разчитали единствено на билките, растенията и животинските продукти, които са имали подръка, за да повлияят по положителен начин на своето здраве и да запазят младежкото си излъчване. Може би затова и има толкова дълголетници сред тях!

Най-популярните естествени средства за борба с болезнените стави са били куркумата, която има и безброй други полезни приложения, и меда. Те могат да бъдат използвани, както за мехлеми, компреси и балсами с цел локална апликация, така и да бъдат консумирани директно за укрепване на тялото и имунитета!

Сега ще се фокусираме върху един продукт, който е насочен към професионални и любители-спортисти. Еластичната наколенка Спорт Ний Пад на производителя Sport Xpert е насочена към хора, които искат да допринесат за по-силната опора по време на тренировки и да работят в насока, която намалява риска от възникване на контузии и травми.

Макар и ново, средството за повлияване на стабилността по време на физическа активност вече получава добри отзиви в мненията на клиентите по онлайн форумите. Ето защо.

Състав и Ползване на Еластичните Наколенки Sport Knee Pad

човек, с болки в коляното и наколенка Sport Knee Pad

Спортът е здраве, но всеки професионален спортист ще ви каже, че редовното му практикуване носи и своите скрити рискове. Може да е плод на чиста случайност или стечение на обстоятелствата, но контузиите и травмите са част от засилената физическа активност. Най-честите случаи са на разтегнат мускул или сухожилие. Парещата болка и отоците са чест спътник.

Затова и по-голямата част от занимаващите се с подобен вид дейности вземат максимални превантивни мерки. Онези, при които натоварването се пада основно върху краката и областта на колянната става, мускули и сухожилия, използват различни видове наколенки. Именно към тях е насочен и еластичния спортен аксесоар Sport Knee Pad. Средството за фиксиране на напрежението и създаване на опора е създадено от нужните за целта материали (каучук (30%), полиестер (35%) и найлон (35%).

Няма данни за това, продължителното му носене да има противопоказания. Целта на употребата му е създаването на проветривост на сгъвката на коляното, както и нейното затопляне и благоприятства усещането за стабилна опора.

Част от характеристиката на проветривите спортни наколенки са:

  • Унисекс Дизайн от Разтеглива Материя, Който е Подходящ и за Двата Пола;
  • Проветривост, Комфорт, Топлина и Опора, Повлияващи Положително Върху Отпускането на Физическото Напрежение;
  • Изградени от Подходящи за Целта Материи – Каучук (30%), Полиестер (35%) и Найлон (35%);
  • Регулируема Лента с Дължина от 57см. с Велкро за По-Добро Прилягане Върху Тялото;
  • Може Да Бъде Носено По Време на Тренировки;
  • Издържан в Изчистен и Стилен Сив Десен.

Nota Bene! Вероятността да има фабрични разминавания при производството на спортните наколенки е изключително малка, но не и изключена! Прането му се извършва на ръка, за да не се занижи качеството и еластичността на продукта!

Поръчка, Доставка и Достъпност на Цената на Спортния Аксесоар Sport Knee Pad

Sport Knee Pad наколенка и мъж на колело

Желаещите да вземат своята бройка от оригиналния продукт могат да го направят, попълвайки актуалните си данни в кратък формуляр на официалния уебсайт на средството. Важно е да оставят автентичен телефонен номер, за да може с тях се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Цената на спортния аксесоар е съобразена със стандарта на живот в България и потребителите споделят в своите мнения и отзиви за наколенките Sport Knee Pad, че я считат за достъпна. Сега тече и промо кампания, в рамките на която всеки, желаещ да вземе средството за хора, практикуващи редовна физическа активност, може да го направи с отстъпка от -50%.

Побързайте, тъй като преференциалните бройки са ограничено количество!

Спортът Се Практикува с Внимание за Здраве!

жена с болки в коляното Sport Knee Pad

Всеки иска да се радва на стройна фигура и добро здраве. Ежедневното раздвижване и тренировки са важна част от поддържането на формата. Но винаги трябва да внимаваме, за да не контузим по време на упражнения. Това само би върнало назад нашето личностно развитие!

Към момента Януари 2020 Sport Knee Pad e изчерпана като количство. До доставяне на нови бройки ви препоръчваме да изпробвате някой алтернативен продукт – като например FlexumGel.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply