Sport Knee Pad – Спортни Наколенки за Поддръжка По Време на Тренировка!

Sport Knee Pad наколенкаSport Knee Pad са наколенки за коленната става и прилежащите към нея мускули и сухожилия. Нейният производител е компанията Sport Xpert, който твърди, че тя е насочена към хора, които редовно практикуват спорт. На официалния сайт на Sport Knee Pad има информация, че то цели да предложи по-голяма стабилност и опора по-време на движение, повлиявайки вероятността от възникване на инцидент и допринасяйки за минимизирането на този рисков фактор.

 

Отзивите и мненията на клиентите за спортните наколенки, споделени по онлайн форумите, също са положителни. Описаните на търговската опаковка състав е каучук (30%), полиестер (35%) и найлон (35%). Тези материали би следвало да имат положително въздействие върху поддържането на проветлива, но топла среда за сгъвката на крайниците. Те са еластични, меки и разтегливи. По-долу следва и по-детайлно разглеждане на аксесоара за тренировки.

Видовете Наколенки и Как Да Изберем Подходящата за Нас?

наколенки

Няма нищо по-способно да вгорчи живота на активно трениращия от неочакваната травма – сецване, разтягане на мускул или сухожилие, както и парещата фантомна болка. Подобен вид неприятно преживяване може да накара човек да прекъсне физически активния си режим, докато се възстанови напълно. Затова и повечето спортуващи прилагат различни видове способи, за да фиксират и стабилизират своите крайници, свеждайки риска от контузия до минимум.

Те са и на специализирани хранителни режими, позволяващи им да упражняват по-качествен контрол и регулация на теглото си. Разбира се, средствата за осигуряване на повече опора са от най-голямо значение за спортуващите. Съществуват и различни типове наколенки, предназначени за различните цели на тренировката – за превенция на травма, за фиксация на крайника, както и такива, които благоприятстват възстановяването и правилната рехабилитация след контузия.

Най-популярните типове фиксатори за колена са следните:

  • Еластични: Прилягат напълно натурално към коляното и създават средно силно усещане за стягане, позволявайки и благоприятствайки свободното движение на ставите. Обикновено са направени от специализирани материи, позволяващи на крайника да диша и предпазвайки го от навлажняване.
  • Неопренови: Основната им цел е да компресират и да имат затоплящ ефект, което ги прави много по-стегнати от еластичните наколенки. Предназначението им е да облекчат болката в ставите, да нормализират микроциркулацията на кръвта вътре в органа и да допринесат за по-бързото възстановяване след травма.
  • Наколенки Тип Лента (Пателарен Бандаж): Използват се най-вече с цел намаляване на дискомфорта и напрежението в пателарното сухожилие. Препоръчват се при болка, която е породена от претоварване на мускула или сухожилието – такава, която се появява отгоре на или под коляното, както и за различни видове възпаления.
  • Стабилизиращи (Шини): Това са специални приспособления, които обединяват качествата на 3-те описани по-горе вида. Създават компресия и позволяват свободното дишане. Обикновено са изработени от неопрен или специализиран медицински текстил.

Народни Методи Срещу Болка в Ставите:

Нашите баби и дядовци на село не са разполагали със средствата на съвременната медицина, за да третират своите болежки и оплаквания. Повечето от тях са разчитали единствено на билките, растенията и животинските продукти, които са имали подръка, за да повлияят по положителен начин на своето здраве и да запазят младежкото си излъчване. Може би затова и има толкова дълголетници сред тях!

Най-популярните естествени средства за борба с болезнените стави са били куркумата, която има и безброй други полезни приложения, и меда. Те могат да бъдат използвани, както за мехлеми, компреси и балсами с цел локална апликация, така и да бъдат консумирани директно за укрепване на тялото и имунитета!

Сега ще се фокусираме върху един продукт, който е насочен към професионални и любители-спортисти. Еластичната наколенка Спорт Ний Пад на производителя Sport Xpert е насочена към хора, които искат да допринесат за по-силната опора по време на тренировки и да работят в насока, която намалява риска от възникване на контузии и травми.

Макар и ново, средството за повлияване на стабилността по време на физическа активност вече получава добри отзиви в мненията на клиентите по онлайн форумите. Ето защо.

Състав и Ползване на Еластичните Наколенки Sport Knee Pad

човек, с болки в коляното и наколенка Sport Knee Pad

Спортът е здраве, но всеки професионален спортист ще ви каже, че редовното му практикуване носи и своите скрити рискове. Може да е плод на чиста случайност или стечение на обстоятелствата, но контузиите и травмите са част от засилената физическа активност. Най-честите случаи са на разтегнат мускул или сухожилие. Парещата болка и отоците са чест спътник.

Затова и по-голямата част от занимаващите се с подобен вид дейности вземат максимални превантивни мерки. Онези, при които натоварването се пада основно върху краката и областта на колянната става, мускули и сухожилия, използват различни видове наколенки. Именно към тях е насочен и еластичния спортен аксесоар Sport Knee Pad. Средството за фиксиране на напрежението и създаване на опора е създадено от нужните за целта материали (каучук (30%), полиестер (35%) и найлон (35%).

Няма данни за това, продължителното му носене да има противопоказания. Целта на употребата му е създаването на проветривост на сгъвката на коляното, както и нейното затопляне и благоприятства усещането за стабилна опора.

Част от характеристиката на проветривите спортни наколенки са:

  • Унисекс Дизайн от Разтеглива Материя, Който е Подходящ и за Двата Пола;
  • Проветривост, Комфорт, Топлина и Опора, Повлияващи Положително Върху Отпускането на Физическото Напрежение;
  • Изградени от Подходящи за Целта Материи – Каучук (30%), Полиестер (35%) и Найлон (35%);
  • Регулируема Лента с Дължина от 57см. с Велкро за По-Добро Прилягане Върху Тялото;
  • Може Да Бъде Носено По Време на Тренировки;
  • Издържан в Изчистен и Стилен Сив Десен.

Nota Bene! Вероятността да има фабрични разминавания при производството на спортните наколенки е изключително малка, но не и изключена! Прането му се извършва на ръка, за да не се занижи качеството и еластичността на продукта!

Поръчка, Доставка и Достъпност на Цената на Спортния Аксесоар Sport Knee Pad

Sport Knee Pad наколенка и мъж на колело

Желаещите да вземат своята бройка от оригиналния продукт могат да го направят, попълвайки актуалните си данни в кратък формуляр на официалния уебсайт на средството. Важно е да оставят автентичен телефонен номер, за да може с тях се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Цената на спортния аксесоар е съобразена със стандарта на живот в България и потребителите споделят в своите мнения и отзиви за наколенките Sport Knee Pad, че я считат за достъпна. Сега тече и промо кампания, в рамките на която всеки, желаещ да вземе средството за хора, практикуващи редовна физическа активност, може да го направи с отстъпка от -50%.

Побързайте, тъй като преференциалните бройки са ограничено количество!

Спортът Се Практикува с Внимание за Здраве!

жена с болки в коляното

Всеки иска да се радва на стройна фигура и добро здраве. Ежедневното раздвижване и тренировки са важна част от поддържането на формата. Но винаги трябва да внимаваме, за да не контузим по време на упражнения. Това само би върнало назад нашето личностно развитие!

 

5 / 5 stars     
20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply