Saw Palmetto – Въздействието на Таблетките с Био-Екстракт?

Saw PalmettoSaw Palmetto са натурални капсули с био-екстракт от плодовете на подобното на палма дърво, което се казва по същия начин и расте на територията на държавите от Южна Америка. Негов производител е компанията ‘Men’s Pride’ – чиито изделия включват богата гама от различни средства за положително повлияване на либидото. Продуктът включва екстракт от палма Сереноа репенс (палма-джудже), Витамин D и екстракт от семената на тиква. Отскоро може да се намери на достъпна цена в България, по думите на фирмата, която го разпространява у нас.

 

Отзивите и мненията, публикувани от клиентите по онлайн форумите за въздействие върху сексуалното желание, са предимно одобрителни. Хората споделят в своите коментари, че са повече от доволни от постигнатото.

Филмираните таблетки за позитивно повлияване на либидото и благоприятстване на нормалните нива на полово влечение Сау Палмето се предлагат на техния официален уебсайт. Потребителите не могат да ги закупят никъде другаде – нито в аптеките, нито в онлайн портали за покупка и продажба на дигитални стоки (eBay, eMag, Amazon). Бройка от тях се резервива чрез попълването на кратък формуляр на официалния уебсайт, където клиентите оставят свое име и актуален телефонен номер. Подаването на бланката активира процедурата по поръчка и доставка, а заявилият продукта следва да очаква обаждане от представител на дистрибутора в най-кратки срокове. Плаща се след получаване. Повече детайли за продукта следват по-долу.

Saw Palmetto, палма джудже

Сао Палмето – Палмата-Джудже с Много Приложения!

Традиционно отглеждана по поречието на р. Амазонка и свободно растяща в държавите от Южна Америка, както и в частите на САЩ, които са близо до границата с Мексико, Сереноа репенс (Serenoa repens) представлява сравнително малка на вид палма, на която0 местните племена придават различни чудотворни качества. Нейните плодове са им служили в продължение на векове като средство за прехрана, тъй като съдържа множество полезни вещества, минерали и фибри, които се запазват, когато се изсушат. Има много митове и заблуди за секса, но учените са успели да установят в различни свои изследвания, че приемът на Сао палмето може да въздейства прочистващи за пикочните канали и да подобри кръвоообращението в областта на малкия таз.

Плодовете за разрешени за консумация и по време на различни хранителни режими, сред които попада и кетогенната диета. Екстрактът от палмата-джудже действа като естествен регулатор за нивата на мъжките полови хормони в организма и се счита за добър способ за тонизиране на тялото и придаване на усещане за енергичност. Единствено бременните и кърмещи жени следва да внимават с неговия пример, поради спецификата на тяхното състояние.

Част от ползите за човешкия организъм, които са установени от експертите, са:

 • Може да има превантивно въздействие по отношение на доброкачествената простатна хиперплазия.
 • Прочиства пикочния мехур и канали.
 • Насочва притока на кръв в областта на малкия таз.
 • Облекчава симптомите на възпаление.
 • Подхранва и тонизира организма.
 • Хармонизира производството на половите хормони от тялото.
 • Възможно е да благоприятства положителните промени в качеството на интимния апетит и живот.

Saw Palmetto, мъж с проблеми с простата

Как Палмата-Джудже Предпазва Простата?

Най-интересни за медицината са плодовете на Сао палмето. Те са изключително богати на биофлаваноиди, фитостероли и ненаситени мастни киселини. Когато са комбинирани помежду си, те могат да окажат изключително ползотворно въздействие за облекчаването на простатните възпаления.

Палмата-джудже притежава и способността да забави синтеза на ензима 5-алфа редуктаза в човешкия организъм. Той е отговорен за превръщането на обикновения тестостерон в дихидротестостерон. Прекомерно високата му концентрация в тялото може да доведе до натрупване в простатната жлеза и образуването на отоци и възпалителни процеси вътре в нея.

Друго полезно свойство на екстракта от плодовете на палмата Serenoa repens е да забавя растежа на клетките на жлезистите клетки на простата и да не позволява нейното нарастване. Добрата новина е, че не са налични и данни за възникването на неприятни странични ефекти от прилагането на билката при мъжете!

Нека научим още няколко любопитни детайли за био-козметичните капсули за положително повлияване на либидото и процесите по извеждане на течности от организма Сау Палмето. Те включват екстракт от плодовете на едноименното дърво, а клиентските мнения и отзиви по Интернет форумите за сексуални практики не сигнализират за наличието на сериозни противопоказания. Производителят на средството за въздействие върху апетита и желанието за интимен контакт се казва ‘Men’s Pride’ и е популярен в сферата на изделията, засягащи романтичните преживявания.

Saw Palmetto, възрастна двойка танцува

Какво Точно Са Био-Капсулите за Повлияване на Либидото Сау Палмето?

Производителят на био-козметичното изделие за положително въздействие върху усещането за възбуда и сетивността счита, че то може да бъде прилагано от мъже в репродуктивна възраст, които имат навършени 18 години и искат да тонизират тялото си. Компанията ‘Men’s Pride’ счита, че основното предимство на продукта е неговият натурален състав, за който няма налични индикации в мненията и отзивите на потребителите за възможни странични ефекти, възникнали след редовно приложение.

Компанията съветва клиентите да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба. Така шансовете за проявлението на противопоказания ще бъде сведено до минимум. Бременни жени и кърмачки не следва да прилагат средството за повлияване на нивата на възбудимост и чувствителност.

Saw Palmetto, щастлива двойка

То се ползва по следния начин:

 1. Максималният прием на ден не трябва да надвишава 3 (три) филмирани капсули.
 2. Те се приемат 20-30 минути преди полов акт с чаша вода или плодов сок.
 3. Препоръчителният курс на третиране е 1 (един) календарен месец.

Клиентските мнения и отзиви посочват следните положителни черти:

 • Положително Повлияване на Сетивността, Тонуса и Либидото;
 • Благоприятстване на Процесите по Извеждане на Течности Извън Организма;
 • Без Данни за Възможни Противопоказания;
 • Достъпна Цена, Съобразена с Условията на Живот У Нас;
 • Бърза и Дискретна Поръчка и Доставка;

Nota Bene! Спазвайте добрите препоръки за употреба на био-козметичното средство за въздействие върху нивата на възбудимост. Липсата на информация за наличие на странични ефекти не означава непременно, че такива няма да възникнат!

Какъв Е Съставът на Таблетките за Подчертаване на Възбудата Saw Palmetto?

Производителят на продукта счита, че основното му предимство е натуралният му състав, който акцентува върху екстракт от плодовете на сао палмето. Потребителите изглежда са съгласни с това твърдение, тъй като отзивите им са предимно положителни.

Saw Palmetto, мъж, светкавици

Нека видим, какво точно включват филмираните капсули за повлияване на усещането за възбуда и благоприятстване на процесите по извеждане на течности от организма:

 • Екстракт от Палма-Джудже (Serenoa Repens – Сао Палмето): Поддържа и спомага за нормалните нива на либидото и възбудата. Допринася за процесите по извеждане на течности извън организма. Отговаря за доброто състояние на простатната жлеза. Тонизира и придава енергия. Богат на фибри и полезни вещества.
 • Витамин D: Грижи се за правилния растеж на костите и тяхното нормално развитие. Регулира минералния обмен в тялото, действайки превантивно срещу развиването на остеопороза и артрит.
 • Комбинацияа от Семената на Нар, Корен от Коприва и Екстракт от Семената на Тиква, Кора от Африканска Слива, Екстракт от Черен Пипер и Кверцетин: Отговарят за добрия имунитет и подчертават сексуалната възбуда.

Как Да Поръчам на Достъпна Цена в България?

Процедурата по поръчка е изцяло дискретна. Плаща се чрез наложен платеж. Текущата промоционална кампания дава шанс на всеки да закупи средството за позитивно въздействие върху процесите по извеждане на течности извън организма с -50% отстъпка от оригиналната му цена.

Разчитайте на Saw Palmetto за Подчертаване на Възбудата!

saw palmetto, двойка на яхта

Съществуват много начини, чрез които да постигнем по-голямо разбирателство и хармония в интимните взаимоотношения с партньора си. Повечето експерти съветват те да са свързани с приема на натурални продукти, извършването на специализирани йога-упражнения за стимулиране на притока на кръв в областта на малкия таз, както и да се наблегне на разговорите.

Накратко: Филмираните капсули с активен екстракт от плодовете на сао палмето Saw Palmetto могат да окажат много по-положително въздействие върху либидото от други алтернативи на пазара.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply