RevitaProst – Натурални Екстракти за Повече Страст и По-Добра Грижа за Простатата!

RevitaProstRevitaProst са натурални капсули с екстракти за повлияване на мъжката пикочно-полова система. Те са дело на производителя от «Palmira Lab» Ltd. (“Палмира Лаб” ООД), чието портфолио изобилства от различни био-козметични средства. Въздействието на капсулите РевитаПрост е свързан с подобряване на дейността на мъжката пикочно-полова система, в частност – на простатната жлеза. Техният съобразен с инструкциите за употреба прием цели да облекчи уринирането и да спомогне за повечето взаимна наслада в леглото.

Производителят отбелязва, че капсулите с био-състав за по-силна потентност РевитаПрост е подходящ за вегетарианци, вегани и хора на специализирана диета. Органичната формула не съдържа животински изделия или техните субпродукти. Тя е безопасна за ежедневен прием. Към момента няма оплаквания в клиентските мнения и отзиви за наличието на неприятни странични ефекти. В коментарите по форумите за поддържането на активен полов живот във всяка една възраст няма оплаквания от алергични реакции и противопоказания.

Натуралните капсули вече добиват популярност в европейски страни, като Испания, Италия и Германия. Нашият колега, редактор на секция „Интимност“ и автор Августина Петрова се захвана с проучването на начина на въздействие на продукта. Освен това, тя се фокусира и върху мненията на потребители от европейски форуми, подобни на нашенския „БГ Мама“ («BG-Mamma»). Те са главно положителни. Мъжете и техните партньорки изглеждат доволни от средството за удовлетворяване на най-дълбоките интимни копнежи. Те отчитат и достъпната цена, както и лесната поръчка през официалния уебсайт, като добри предимства пред алтернативите на пазара. Капсулите за по-добра и хармонична простатна и сексуална функция пристигат в дискретна опаковка и се заплащат чрез наложен платеж.

Желаете ли да разберете повече за това, как работят натурални капсули RevitaProst? Какво мислят онлайн потребителите? Как са успели да се сдобият с продукта на достъпна цена в България? Тогава Ви препоръчваме да прочетете ревюто ни докрай.

RevitaProst таблетки, простата, аларма

4 Ползи за Мъжете от Сао Палмето (Serenoa Repens, Палма Сереноа, Палма-Джудже)

Сао Палмето (лат. е. Serenoa repens), познато още като палма сереноа или палма-джудже, представлява многогодишно растение. То наподобява хибрид между малка палма и голям храст на външен вид. Среща се най-вече по южното крайбрежие на Северна Америка и от дълго време се използва за облекчаване на „мъжки“ проблеми. Екстрактът му се предписва и препоръчва на силния пол при проблеми с простата и сексуална и еректилна дисфункция.

По-долу следват 4-те основни ползи от него за мъжкото достойнство и самочувствие:

 1. Сао Палмето Може Да Помогне при Косопад. Оредяването на косата се среща често, както при мъже, така и при жени. За представителите на мъжкия пол, обаче, загубата на коса може да бъде много деликатна тема. Тя може да бъде причинена от различни фактори. Най-често това са лошите гени, някои медицински състояния или хормонални промени. Функциите на палмата-джудже в такива случаи е да благоприятства отделянето на специален ензим, свързан с растежа на косата.
 2. Спомага за По-Добрите Функции на Уринарния Тракт. Проблемите с пикочните пътища са често срещани сред по-възрастните мъже и могат да включват затруднено уриниране или изпускането ѝ. Някой от тях може да са свързани и с уголемяването на простатната жлеза. Сао палмето помага за улесненото извеждане на пикочната киселина и по-малкият размер на простатата.
 3. Благоприятства Цялостната Работа на Простатата. Освен да направи уринирането по-приятно, палмата-джудже може да окаже благоприятно влияние върху цялостните функции на простата. Особено екстракти от плода му. Те са свързани най-вече с предотвратяването на по-големия размер на жлезата.
 4. Може Да Намали Възпаленията. Някои изследвания показват, че сао палмето може да има противовъзпалителни свойства. Растението съдържа антиоксидантите епикатехин и метил галат. Те представляват съединения, които предотвратяват увреждането на клетките, намаляват възпаленията и предпазват от появата хронични състояния, особено свързани с простатата.

Сао Палмето Засилва Либидото и Балансира Хормоните при Двата Пола:

Помага за поддържането на добра потентност и мъжественост. А може и да се приема с чисто профилактична цел.Известно е и, че спомага за поддържането на силно либидо и сексуално желание и при жените. Екстракта от палма-джудже често се използва от мъже и жени, които искат да балансират хормоналните си нива по естествен път. Регулирането им може да повлияе на няколко позитивни начина на здравето. Най-често те включват тегло, либидо, енергия и памет. Както е известно, нивата на мъжкия хормон намаляват с възрастта. Някои изследвания дори показват, че това може да могат да допринесат за появяването на проблеми със сърдечно-съдовата система. Заради това се препоръчва да се грижите внимателно за себе си!

А сега нека да обърнем повече внимание и на натуралните капсули с екстракт от сао палмето – RevitaProst.

Как Работят Капсулите за По-Силно Либидо и Повече Издръжливост RevitaProst?

RevitaProst е натурален продукт, който се предлага под формата на филмирани капсули. Това е така, за да бъдат те по-лесно смилаеми за стомаха на клиента и да не предизвикват излишни дразнения. Производителят им се нарича “Palmira Lab” Ltd. (“Палмира Лаб” OOD) и каталогът му се състои главно от био-продукти. Целта комплекса на натуралните капсули е да повлияе положително върху мъжката пикочно-полова система, което включва премахване на парещото усещане при уриниране. А желанието за интимност да стане по-мощно и ясно изразено, докато издръжливостта по време на полов акт – по-голяма и дълготрайна!

Мнения и Отзиви за Капсулите за Потентност и Мъжественост РевитаПрост

двойка, ревитапрост

Продуктът вече набира известност в много европейски държави. Потребителите споделят своите отзиви и впечатления в коментари във форуми за страстна интимност, подобни на „БГ Мама“ («BG-Mamma»). Те изразяват предимно одобрение в мненията и коментарите за био-капсулите за повече взаимна интимна наслада и по-дълга издръжливост РевитаПрост. Дамите също не се свенят да отбележат повечето напълно удовлетворяващи моменти в леглото.

Сбито обобщение на клиентските отзиви може да намерите по-долу:

 • Благоприятства Работата на Пикочно-Половата Система при Мъжете;
 • Премахва Дискомофта при Уриниране и Спомага за Извеждането на Пикочната Киселина извън Тялото;
 • Повишава Либидото и Прави Преживявания в Леглото Взаимно Услаждащите Се, По-Страстни и Мощни;
 • Бърза Поръчка и Доставка на Достъпна Цена през Официалната Страница;
 • Без Данни за Неприятни Странични Ефекти, Алергични Реакции и Противопоказания;

NB! Липсата на негативни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да се проявят на индивидуално ниво. Клиентите трябва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба. Те са включени в опаковката на натуралните капсули за повече споделена наслада и мигове на върховно удоволствие в леглото RevitaProst.

Кои Екстракти са Включени в Био-Състава на Натуралните Капсули RevitaProst?

съставки

Както вече неведнъж споменахме, капсулите за повече потентност и мъжественост RevitaProst са натурални. Те съдържат органични екстракти, внимателно селектирани от производителите, поради функциите им за мъжката пикочно-полова система. Пълни подробности за тях могат да бъдат открити върху опаковката на продукта. Подходящи са и за хора, придържащи се към веган или вегетариански начин на живот. Главните съставки в био-формулата на капсулите включват:

 • Екстракт от Тиквено Семе – Те могат да окажат благоприятно влияние върху цялостното функциониране на простатната жлеза. Също така са свързани с по-бавния ѝ растеж. Богати са на магнезий, калий, калций, желязо, мед и цинк. Особено последният е от изключително значение за по-доброто функциониране на простатата.
 • Екстракт от Сао Палмето (Палма Сереноа, Палма-Джудже) – Органичен екстракт, известен със своите благоприятни функции върху мъжката пикочно-полова система. Тя има превантивно действие срещу уголемяването на размера ѝ, като функциите ѝ са свързани с забавянето на деленето на жлезистите клетки.

Как Се Приемат Био-Капсулите с Екстракт от Сао Палмето?

прием

Начинът на прием на био-капсулите с екстракт от сао палмето РевитаПрост е стандартен. Инструкциите за употреба, актуализирани редовно от производителя, следва да се спазват стриктно. Според официалната уеб-страница на продукта, той трябва да бъде приеман по 1 (един) път на ден. Приемът трябва да става с малко вода или био-натурален сок по Ваш избор.

Как Да Поръчам Натуралните Капсули РевитаПрост на Достъпна Цена в България?

Повечето потребители от европейските страни твърдят, че са предпочели официалния сайт на натуралните капсули RevitaProst. Причината за това е, че са намерили цената за достъпна. Не са успели да намерят продукта във водещи онлайн магазини като Amazon, eBay, eMag, AliExpress и AliBaba. В крайна сметка са поръчали от официалния уебсайт. Казват, че са впечатлени доволни от внимателното клиентско обслужване и експресна доставка.

За да поръчат, потребителите трябва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за контакт. Официален дистрибутор ще се свърже с тях за потвърждение на поръчката. Ако се нуждаете от повече помощ при поръчка и доставка, прегледайте най-често задаваните въпроси.

RevitaProst, мъже, простата

Отделете Време и за Себе си!

Важно е за всеки мъж на всяка възраст да се чувства добре – заради това има и някои натурални домашни методи, които помагат да помогнат при проблеми с простата. Ежедневието ни може да е затрупано с милиони задачи и събития, но това не трябва да ни спира да се грижим за своя дух и тяло. Достатъчният прием на вода е важен за функционирането на нашето тяло и поддържането му в добра кондиция.

Накратко: RevitaProst представляват натурални капсули с органични екстракти от сао палмето и тиквено семе. Те благоприятстват нормалното уриниране и функцията на простатната жлеза, правейки насладата от половия акт пълна, подсилвайки потентността и увеличавайки издръжливостта. Има положителни отзиви в онлайн европейски форуми, свързани със здравословен начин на живот. Клиентите също определят за достъпна и съобразена с условията на живот. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply