OrthoFix – Благоприятства Ли Формулата Му Върху Изпъкналото Кокалче?

OrthoFix коректорOrthoFix представлява фиксатор със състав за за палеца на стъпалата, страдащи от халкус валгус – изпъкнало кокалче на ходилото. Производителят му е руската компания “Солярис” ООО (“Соларис” ООД), базирана в столицата Москва. За съжаление, при детайлно проучване, няма много информация относно нейната дейност. Вместо това открихме, че названието му е взаимствано от известна фирма за устройства за стимулиране на растежа на костите. Целта на стабилизиращия протектор ОртоФикс е да повлияе положително върху ходила с hallux valgus. Мненията на потребители в Интернет, обаче, сочат обратното.

Виж Препоръчан Продукт

В онлайн форуми , като тези на “БГ Мама” (‘BG Mamma’), те споделят главно негативни отзиви и коментари за фиксатора. Те са усетили неприятни странични ефекти, като обриви, запотяване и раздразнения по кожата, на която е поставен протектора ОртоФикс. Според производителя, средството за центриране на изпълналото кокалче на крака може да бъде закупено само през официалния сайт.

Ние, обаче, го открихме и в много други онлайн магазини, като Amazon, eBay, AliExpress, eMag и AliBaba. Няма данни протекторът с формула за въздействие върху състоянието hallux valgus ОртоФикс да е преминал през експертна оценка, мнение и одобрение. Това ни дава основание да се съмняваме в начина, по който благоприятства костите.

изпъкнало кокалче, OrthoFix коректор

Снимките и отзивите на доволни клиенти от официалния уебсайт са взети от страници за платена рекламна фотография. Дори лицата, представляващи предполагаемите доволни клиенти на снимките са скрити с цел придаване на повече достоверност. Бива използвано и старото име на гр. Русе – Русчук, изписано на руски като Рущук. Най-добре ще бъде потребителите да отложат покупката на OrthoFix, докато неговият произход не бъде напълно изяснен. Като алтернативен естествен продукт с ясен състав, клиентите могат да опитат ортопедичния коректор Hallu Motion.

Виж Още: Кои са 14-те Храни Против Стареене?

3 Упражнения за Благоприятстване на Изпъкналото Кокалче на Крака

Изпъкналото кокалче на палеца на ходилото може да е в резултат на наследстена обремененост. Получава се и при продължителено постоянно носене на високи токчета при жените. Те натоварват стъпалото в предната му част, което води до деформация на ставата на палеца на крака. Тя се отклонява и изкривява в посока на другите пръсти. Това води до изменение на позицията на стъпалото с цел правилно разпределяне на тежестта на тялото върху стъпалото.

мъж ходи по камъни

Ще представим няколко упражнения за по-леките случаи на халкус валгус, които биха могли да го благоприятстват.

  • Упражнение 1: Преместване на Малки Предмети с Пръсти. Ще са ви нужни малки предмети за преместване (например топчета) и чаша. Поставете ги на пода и седнете на стол до тях. Опитайте се да хванете предметите между палеца и ходилото и да ги поставите в чашата.
  • Упражнение 2: Масаж На Ходилото с Бутилка или Топка за Тенис. Ще ви трябват бутилка с вода или топка за тенис. Поставате избрания предмет на земята и го търкаляйте с ходило по пода. Допълнително може да масажирате предната част на ходилотото с тях от 2 до 5 минути.
  • Упражнение 3: Сгъване и Разгъване на Пръстите на Краката. Поставете крака си с пета на пода, като пръстите сочат нагоре. Сгънете бавно пръстите надолу към стъпалото и задръжте за 5 секунди. След това разгърнете пръстите и ги повдигнете нагоре, до максимално разпъване. Задръжте отново за 5 секунди. Повторете упражнението 10 пъти.

Съществуват и средстава, чиято формула цели да благоприятства деформираното кокалче и палец на ходилото. Едно от тях е протекторът-фиксатор с формула за повлияване на състоянието hallux valgus OrthoFix. Мненията за него в Интернет форуми, като тези на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’) не са особено позитивни. Клиентите споделят за повaата на някои странични ефекти. Заради това препоръчваме потребителите да се обърнат към алтернативни средства с ясен и доказан състав. Повече за продукта може да прочетете в ревюто по-долу.

OrthoFix коректор, болки в стъпалото

Какво Можем да Очакваме от Фисактора за Изпъкнали Кокалчета ОртоФикс?

Съветваме потребителите да бъдат снизходителни с очакванията си към ОртоФикс. Негативните мнения, коментари и отзиви за протектора в Интернет преобладават. Потребителите от форуми като “БГ Мама” споделят своите негативни преживявания, свързани с био-козметичния продукт. След кратко носене, те започват да усещат негативни странични ефекти като запарване, а по-късно и появата на рани. Някои от тях споделят и за неприятни обриви.

Виж Още: 7 Здравословни Ползи от Акупресурата

Те са недоволни и от цената и времето за доставка на продукта. Определят стойността му, като прекалено висока за средностатистическия българин, а доставката за по-бавна от стардартната. Повечето от потребителите споделят мнението, че фиксаторът за палците на ходилата OrthoFix не е достъпен за българския пазар.

Освен това, фотографиите на доволни клиенти от официалния уебсайт на OrthoFix също не са автентични. Снимките са взети от уеб-страници за платени рекламни фотоси.

Можем да направим следното обобщение на негативните характеристики на протектора за изпъкнало кокалче на ходилата:

  • Има Сигнали за Неприятни Странични Ефекти и Противопоказания;
  • Действието на Продукта Не Е Потвърдено чрез Ескпертна Оценка;
  • Няма Конкретни Данни за Произхода на Материалите в Състава на OrthoFix;
  • Недостъпна за България Цена;
  • Формулата на OrthoFix Не Влияе Положително на Костите с Халкус Валгус;
  • Снимките и Клиентските Отизви от Официалния Уебсайт на Продукта Не Са Автентични;

недоволна жена

От Какъв Материал е Направен Протектора за Палци на Краката OrthoFix?

Според официалната уеб-страница, протектора-фиксатор за палците на краката OrthoFix е създаден от напълно естествени материали. Не се споменава точното име на материала или неговият произход. Също така липсва и експертна оценка и потвърждение за неговата автентичност. Поради това, не можем да потвърдим, че материалите, от които е изработен, са хипоалергенни и безопасни за човешкия организъм.

Виж Още: Гъбички по Краката и Алтернативните Начини Да Ги Премахнем!

OrthoFix Цена в България? Струва Ли Си?

Лесно можете да откриете дистрибуционната Ортофикс цена за България. Все пак продукта се предлага изключително онлайн и не е наличен в аптеките или дрогериите. Нашата проверка показва, че към момента цената на OrthoFix е 69 лв след като продукта е значително намален. Това е типична пракитка за подобни продукти. Ако наистина решаваше проблемите на хората цената би била приемлива – но от това което виждаме не сме убедени, че си струва. Все пак оставяме на вас да прецените.

Потребителски Мнения и Отзиви за ОртоФикс Онлайн

Протектора вече е от около година на Българския пазар и за това време би трябвало добре да си личи, ако хората са доволни от него. Ние открихме все пак значително количество мнения онлайн, но не можем да заключим дали наистина OrthoFix си струва. Онлайн форумите за здраве съдържат OrthoFix мнения и отзиви, но повече изглеждат твърде подробни и описателни, което не е присъщо на писано от хора. Такива коментари могат да се изфабрикуват, а и забелязахме, че профилите които ги разпространяват не са писали относно подобни продукти или болежки. Коментарите на хората относно протектора Ортофикс не са единодушни, което е доста съмнително.

Движете Се Повече и с Удобни Обувки!

неудобни обучки, жена, коректор за стъпало

За да избегнем ненужните затруденния с придвижването е важно да се движим умерено, според нашите собствени способности. При жените фактор са и удобните обувки – има начини да изглеждате прекрасно и с такива, с които краката ви просто се чувстват добре. Това се отразява и на костите и начина, по който те функционират. Физическата активност ще ни накара и да изглеждаме, и да се чувстваме, още по-прекрасни!

Накратко: Фиксаторът-протектор с за повлияване на изпъкнало кокалче на стъпалото OrthoFix не е преминал през експертна оценка. Неговият състав е неизвестен и може да крие потенциални рискове. Приемът му не е препоръчителен. Неговият произход и статус все още не са изяснени. Заради това препоръчваме да се обърнат към по-сигурно средство за въздействие върху стъпалата. Добра алтернатива е коректорът от естествени материали Hallu Motion.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

One Response

  1. Anna февруари 20, 2020

Leave a Reply