PapiForte – Измама или Истина?!

PapiForte СпрейPapiForte е изделие, разработено като спрей със състав за козметично въздействие върху броя и външния вид на папиломи и брадавици. Той се предлага на пазара от румънския производител ‘Web Tactic Тeam’ S.R.L. (‘Уеб Тактик Тийм’ ООД). При търсене на повече информация за компанията, обаче, Интернет мълчи. Наличните по онлайн форумите за грижа за кожата, като “БГ Мама” (‘BG Mamma’), мнения и отзиви на клиенти са малобройни.

Виж Препоръчан Продукт

Коментарите споменават, че средството с формула за визуално скриване на неприятните израстъци по лицето не работи. Прилагането му не води до никакви положителни промени в облика на дермата. Налични са и сигнали за възможни противопоказания, неприятни странични ефекти и алергични реакции.

Спреят с формула за козметично прикриване на брадавиците и папиломите PapiForte би трябвало да е наличен само на официалния си уебсайт. Проверка в дигиталната сфера, обаче, показва, че изделието присъства и в онлайн портали, като Amazon, AliExpress, AliBaba, eMag и eBay. То не се предлага в аптеките. Което подсказва, че може да има опит за измама на клиентите с фалшификат или фалшив продукт.

PapiForte Спрей, жена

Липсата на достатъчно автентични доказателства, както и на експертно мнение и оценка, говори, че продуктът може и да не работи. Най-добре ще е потребителите да се въздържат от неговата поръчка и доставка, поне за момента. Не е ясно, дали процедурите пазят личните данни на клиента по акуратен начин. Най-добре ще е те да се обърнат към наистина автентичен продукт за нежна грижа за кожата на лицето. Подходящо предложение е кремът кожни проблеми Proctolab.

Какво Представляват Папиломите, Фибромите и Брадавиците? Как Да Ги Премахнем?

Макар и този тип кожни образувания да са напълно третируеми, те са изключително неприятни за хората, които ги имат. Появяват се там, където има гънки по дермата – в областта на подмишниците, врата, слабините, клепачите, корема и под гърдите. Рискови фактори, предразполагащи към тяхното формиране, са наследствената предразположеност и дебелината на най-горния епидермален слой. Обикновено се проявяват при по-възрастни хора. Често са с едно в един и същи тон с цвета на кожата, но могат и да контрастират. Не трябва в никакъв случай да ги чешете или чоплите, тъй като ще започнат да кървят. А това може да превърне папиломите, фибромите и брадавиците от доброкачествени в злокачествени!

Виж Още: Каква е Разликата Между Серуми, Ампули и Есенции?

Поради тази опасност е добре да се обърнете към дерматолог веднага, когато забележите, че се появяват. Той ще предпише подходящо лечение или процедура по премахване. В повечето случаи, 1 курс на третиране е достатъчен, за да изчезнат. Но ако брадавицата и фиброма са станали големи като размер. Или пък папиломата се е разпространила и по съседни участъци, периодът може да е по-дълъг. Антибиотичните процедура са от по 5 дни, като хигиената е изрядна. Затова и най-подходящите сезони за третирането им са есента и зимата.

брадавица

Традиционните медикаментозни лечения включват:

 • Електрокоагулация;
 • Радиохирургия;
 • Лазерно Отстраняване;

Можете да се опитате да повлияете на и да дезинфекцирате участъците с проблемна кожа и с помощта на следните техники от народната медицина:

 • Компрес от Ябълков Оцет;
 • Компрес от Бирена Мая и Рициново Масло;
 • Компрес със Сок от Ананас и Лимонов Сок;
 • Локално Прилагане на Етерично Масло от Чаено Дърво;
 • Нанасяне на Етерично Масло от Риган;
 • Антибактериален Компрес от Сол и Прясно Изцеден Сок от Лук;
Внимателно! Някои храни и напитки съсипват кожата. Проучвайте предварително продуктите, които прилагате върху нея!

Какви Са Различните Видове Брадавици?

Досадният, но доброкачествен, кожен израстък възниква като следствие на заразяването с човешкия папиломен вирус (Human Papilomavirus – HPV). Заболяването е изключително често срещано. Предава се чрез директен контакт, като това включва и полов контакт. Родилката също може да инфектира новороденото си. Добрата новина е, че е напълно третируем. Формата на брадавиците варира. Може да бъде кръгла или плоска, грапава или гладка.

Човешкият папилома вирус води до появата на брадавици по следните части от тялото:

 • По челото или лицето;
 • По ръцете;
 • По гениталиите;
 • По стъпалата;
 • По ноктите;

Нека обърнем внимание на спрей-тоника с формула за козметично повлияване на брадавици и папиломи ПапиФорте. Средството за дезинфекция на проблемна дерма е дело на румънския производител ‘Web Tactic Expandeco’ LLC (‘Уеб Тактик Експандеко’ ООД). Не съществуват много актуални данни за компанията, нито точния предмет на нейната дейност. Съществува голяма вероятност за наличие на измама с фалшификат. Към момента не можем да препоръчаме активното дневно приложение на био-козметичното изделие.

козметичен салон, PapiForte Спрей

Какво Точно Е Спреят-Тоник за Козметично Повлияване на Брадавици ПапиФорте?

Средството за почистване и визуално замаскиране на папиломи, брадавици и фибрози PapiForte цели да благоприятства раздразнителна кожа. Липсата на експертно мнение и оценка за въздействието на продукта, обаче, не говори добре за способността му да повлиява положително на дермата.

Виж Още: Естествени Ексфолианти за Красива Кожа

Наличните в Интернет форумите за нежна грижа за кожата, като този на ‘БГ Мама’ (BG Mamma), мнения и коментари са по-скоро с негативна насоченост. В много коментари се споменава за появата на неприятни странични ефекти, алергични реакции и други типове противопоказания.

Най-добре ще е клиентите да се въздържат от покупката на био-козметичното изделие с формула срещу папиломи, брадавици и фибрози. Вероятността продуктът да е измама или фалшификат е голяма. Подаването на заявка за поръчка и доставка няма да е разумна инвестиция към настоящия момент.

Най-големите минуси на продукта, според клиентските мнения и отзиви, са следните:

 • Неясен Произход на Основните Съставки;
 • Производителят и Спрей-Тоника с Формула за Козметично Повлияване на Брадавици, Папиломи и Фибрози Може Да Не Са Автентични;
 • Несигурно Въздействие върху Дермата;
 • Завишена Цена за България;
 • Негативни Коментари от Клиенти по Форумите със Сигнали за Противопоказания;

Nota Bene! Спрей-тоника за въздействие върху външния вид на кожата на лицето PapiForte има неясен произход, състав и начин на повлияване. Няма много данни и за фирмата производител. Най-добре ще е клиентите да се въздържат от неговата покупка и поръчка!

Има Ли Натурални Съставки във Формулата на Спрей-Тоника за Проблемна Кожа PapiForte?

масаж на лице

Липсват ясни и конкретни данни относно начина на въздействие и точния произход на компонентите, влизащи в състава на спрей-тоника ПапиФорте. Това ни кара да се въздържим да го препоръчаме. Средството за визуално замаскиране на брадавици, папиломи и фибрози не е преминало през независима оценка от експерт-дерматолог. Това поражда съмнения относно безопасността неговата формула.

С цел информиране на потребителя, по-долу ще опишем, кои следва да са основните му съставки:

 • Етерично Масло от Дафинов Лист;
 • Етерично Масло от Камелия;
 • Етерично Масло от НЕФ;
 • Калиев Комплекс;

Точният начин на приложение също не е описан никъде на официалния уебсайт на спрей-тоника ПапиФорте!

Виж Още: 7 Неочаквани Ползи за Здравето от Сладоледа

 

Papiforte цена онлайн – Струва ли си? Коментари и Отзиви Онлайн

Правейки бърза справка лесно открихме дистрибуционната цена Papiforte. Всъщност според официалната страница можете да закупите един флакон на цена от 57 лева. Можете допълнително да намалите цената ако закупите повече опаковки. Все пак изборът е напълно ваш, но за нас цената на Папифорте е прекалена. Продукта не се е доказал и коментарите и отзивите онлайн не са позитивни. Трябва човек да е доста смел, за да вземе решение и да изтества подобен продукт. И ако цената беше по-ниска може би, но … Форумите за красота онлайн са немалко и беше трудно да открием коментари за този продукт, което е доста подозрително имайки предвид, че вече е на повеме от 1 година. Внимавайте!

Природата Е в Нас и Ние Сме Природата!

щастлива жена

Няма човек, който не иска да се радва на бляскава и гладка на допир кожа. За целта, трябва да се стараем да се храним максимално здравословно. Редовната физическа активност също е важна. Както и извършването на процедури по почистване и поддръжка, като редовен скраб и ексфолация. И подхранването с натурални продукти, богати на полезни за нея елементи, не трябва да остава по-назад.

Накратко: Спрей-тоника с формула за визуално замаскиране на брадавици, папиломи и фибрози PapiForte има неясен състав и произход. Той получава предимно негативни отзиви в меннията и коментарите на клиентите. Има и по-добро алтернативи на пазара, като кремът със съставки за преборване на папиломи Proctolab.

Виж Официалния Сайт

Жени Сиракова

Leave a Reply