Neofossen – Натурална Формула за Повлияване на Апетита!

Neofossen капсулиNeofossen са натурални таблетки за положително въздействие върху апетита. Наскоро пуснати на достъпна цена в България от едноименния производител, те не могат да бъдат намерени в аптеките. Автентичният продукт не се предлага и по онлайн магазини като eBay, eMag или Amazon. Капсулите са налични за свободна покупка и продажба единствено през своя официален уебсайт.

 

Таблетките за положително въздействие върху апетита Neofossen имат натурална формула. Клиентските мнения и отзиви по онлайн форумите за здравословно вталяване я сочат като основното предимство на продукта. Органичните съставки са комплекс от екстракти на растителна основа, извлечени от листата на индийска коприва и плодовете на Гарциния Камбоджа. Средството за благоприятстване на поддръжката на нормално тегло е наситено с хидроксицитрична киселина (HCA). Можете да намерите повече подробности относно неговото действие по-долу в ревюто.

Neofossen, жена в басейн

Капсулите Неофосен и Тяхното Въздействие Върху Апетита

Мнозина обичат да се оправдават с генетиката, щом стане дума за качването на излишни килограми. Но биологичната предразположеност към трупането на мазнини, от които тялото няма нужда, може да служи като обяснение до следващия път, когато посегнете към мазния бургер, шоколад или пържени картофки и цаца.

Производителят на органичните таблетки Neofossen счита, че те са насочени към хора, които имат точно такъв проблем с контрола на апетита. Той твърди, че техният редовен и съобразен с инструкциите за употреба прием може да повлияе по положителен начин на усещането за глад, благодарение на свойствата на тяхната основна съставка – екстракт от плодовете на растението Гарциния Камбоджа, за която се счита, че може ефективно да го постигне.

Ето и какъв следва да е приемът на средството за благоприятстване на влизането във форма:

 1. Приемете 1 (една) капсула преди закуска с чаша вода или сок.
 2. Старайте се да намалите количеството на сладките и мазни храни в ежедневието си.
 3. Вземете още 1 (една) таблетка преди вечеря.

А основните му предимства пред конкурентните продукти на пазара са следните:

 • Природосъобразна Формула с Органични Съставки;
 • Не Са Известни Данни за Възможни Противопоказания;
 • Спомага за Положителното Повлияване на Апетита и Благоприятства Регулирането на Страстта към Сладките Изделия;

Nota Bene! Макар и да няма сигурни данни за възможни противопоказания, индивидуалният организъм може да реагира по вариращи начини на приема на био-козметичните капсули Неофосен!

Различните Видове Билки и Подправки, Оказващи Влияние на Апетита

Neofossen, момичета във фитнес

Много малко способи за активно влизане във форма са успели да се докажат пред науката. Един от тях е здравословния режим на хранене, който се определя изцяло от продуктите, които включваме в него. Понякога, дори 5 промени в дневното меню са достатъчни, за да осъществим качествен контрол на теглото си. Разбира се, те трябва да са съобразени с индивидуалните нужди на организма ни. Затова е и най-добре да се консултирате с нутриционист, преди да се запитате ‘Как да отслабна?’.

Научните проучвания са успели да установят, че много билки и подправки имат положителна роля в забързването на метаболизма и процесите, свързани с изгарянето на излишните мазнини, които тялото не може да преобразува в енергия. Тези растения имат способността да добавят нужния вкус към храната, която приготвяте вкъщи, без да се налага да използвате захар или изкуствени овкусители.

Нека видим, кои са шампионите по отношение на научно доказани свойства във сферата на горенето на мазнини:

 • Куркума: Проучване, проведено от Университета Тъфтс през 2009 г., е успяло да докаже, че пикантната подправка стимулира метаболизма. На контролирани групи от хора в продължение на няколко месеца са давани едни и същи ястия, като на едната те са били специфично подправени с куркума. Хората в нея са забелязали положителна промяна в теглото си.
 • Канела: Създава усещане за дълготрайна ситост и регулира нивата на кръвната захар в организма.
 • Лют Червен Пипер: Освен антибактериален и противовъзпалителен агент, лютият червен пипер повишава температурата на тялото, повлиявайки по позитивен начин на апетита.
 • Кимион: Отива на богата гама от различни ястия – супи, манджи, месни ястия и др. Стимулира кръвообращението и загрява, което води до горенето на излишни калории и мазнини.
 • Джинджифил: Регулира кръвната захар. Има превантивно свойство срещу повишаване на нивата на глюкоза в кръвта след консумация на наситени с въглехидрати продукти.

Какви Са Свойствата на Растението Гарциния Камбоджа?

Neofossen, гарциния камбоджа

Тропическото растение Гарциния Камбоджа, което е още известно като индийска ягодка, малабар тамаринд и индийски тамаринд, е наситено с хидроксицитричната киселина (HCA), поради което мнозина експерти му приписват подчертаната способност да повлиява по положителен начин на апетита, регулирането на теглото и хармонизиране на нивата на мазнини и захари в организма.

Тя се излича от плодовете на растението, които наподобяват миниатюрни зелени или лилави тикви. Имат цитрусов вкус, който е комбинация между този на лимона и мандарината. Страничните реакции от приемът на HCA са незначителни и много рядко се проявяват.

Ето и някои от основните приложения на Гарциния Камбоджа в различните сфери:

 1. В продукти за био-козметично въздействие и повлияване на усещането за глад;
 2. В козметичните изделия поради способността му да благоприятства добрия външен вид на кожата, космите и ноктите;
 3. В кулинарията за подправяне на ястия и сладкиши.

Основни Съставки в Органичната Формула на Таблетките Neofossen

Neofossen, състав

Двата компонента в съдържанието на био-таблетките за позитивно повлияване на усещането за ситост Neofossen са екстракти от индийска коприва и плодовете на Гарциния Камбоджа. Те са подбрани заради специфичното им действие върху процесите, свързани с контрола на апетита. Експерти, които са изследвали натуралните продукти, считат, че те благоприятстват терморегулационните и метаболитни процеси в тялото.

Ето и как точно действат:

 • Екстракт от Гарциния Камбоджа: Наситен с HCA, която допринася за покачването на температурата вътре в тялото, което го стимулира да гори повече калории. Подобрява настроението, придава енергия и създава усещане за ситост. Намалява изблиците на нужда от консумация на сладки продукти.
 • Екстракт от Индийска Коприва: Ускорява метаболитните процеси и има положително въздействие върху функцията на щитовидната жлеза. Благоприятства активното влизане във форма.

Удобна Поръчка и Доставка, Достъпна Цена в България от Производителя

Neofossen, кантар, плодове, маратонки

Всеки желаещ да се възползва от улеснената процедура по поръчка и доставка трябва да посети официалния сайт на средството за положително въздействие върху апетита и процесите на термогенеза в тялото. Био-таблектките Neofossen не могат да бъдат намерени в аптеката. Клиентите следва да попълнят своите данни в кратък формуляр и оставяйки актуален телефонен номер за връзка с цел осъществяване на контакт с дистрибутора и уточняване на детайлите около адреса за доставка.

Към момента тече и актуална промоционална кампания. Всеки желаещ може да се включи и да вземе продукта с -50% отстъпка от оригиналната стойност.

Заменете Сладкото с Плодове!

Нужни са съвсем малко усилия, за да постигнем своите цели. Не ни трябва да даваме празни обещания всеки път на Нова Година. Достатъчно е да направим някои съвсем леки промени в дневния хранителен режим, както и да станем една идея по-активни физически. Разчитайте на натуралното, а не на полуфабриката. Не само, че е по-полезно, но е и по-вкусно!

Жени Сиракова

Leave a Reply