ManMax от Серията Biotica – Как Повлиява на Потентността?

ManMax от BioticaManMax от серията Biotica на производителя Megasmart е нов разтвор за положително повлияване на либидото и подчертаване на способността за задоволяване на нуждите на партньора. Потребителските мнения и отзиви, налични към настоящия момент не са особено ласкави, което води до мисълта, че средството може и да не е способно да даде желаните резултати на всички потребители. Някои от коментарите за капките МенМакс сигнализират за наличието на противопоказания от типа на обриви и стомашно-чревни оплаквания.

Виж Препоръчан Продукт

Производителят Мегасмарт твърди, че продукт съдържа единствено натурални екстракти от полезни растения и билки, но тъй като капките за позитивно въздействие върху либидото от серията Бионика не са преминали през експертна оценка от независимо вещо лице, все още не може да се потвърди с абсолютна сигурност, че те включват органични извлечения от жълт кантарион, бабини зъби, босилек и магарешки трън. Макар и да можете да закупите разтвора ManMax от някои аптеки и онлайн магазини (eBay, eMag и Amazon), най-добре ще е да се обърнете към по-сигурна и достъпна алтернатива.

ManMax , отчаян мъж

Кои Са Храните за Подчертаване на Добрата Потентност?

Науката е успяла да идентифицира определени храни, които могат да допринесат за положителното ни представяне в леглото. Това им свойство се дължи на различните видове вещества, които съдържат. Всички знаем, че сливането на две тела може да е неимоверен източник на щастие и наслада. Ако искаме да го подчертаем, то следва да се стараем да комуникираме повече с партньора си за нашите и техните фантазии.

Виж Още: Кокос – 5 Лесни Начина за Отслабване

Редовните физически упражнения също не са за подценяване, особено при мъжете! Те регулират и хармонизират кръвообращението, а именно проблемите с него водят до спад на прилива на кръвни телца към малкия таз и възникването на различни видове еректилни дисфункции. Най-често срещаната сред тях е неспособността за задържане на ерекцията за достатъчно дълго време, че да се постигне взаимно удовлетворение от половия акт.

Ако искаме да подчертаем своята потентност, то най-добре да включим и повече храни за нормализиране на кръвното налягане, както и билки за по-добър секс.

ManMax, разочарована двойка в легло

Най-полезните за имунитета от тях са следните:

 • Банани: Наситени с бромелин, калий, калций и витамини от групата B – главните отговорници за добрата мъжка потентност и качествената сперматогенеза.
 • Смокини: Богати на аминокиселини, които подчертават либидото и повлияват по положителен начин интимната издръжливост.
 • Праскови: Имат висока концентрация на Витамин А, който допринася за степента на възбудата.
 • Риби, Богати на Омега-3: Те са наситени и със селен, който поддържа сперматозоидите здрави.

А храните, намаляващи нивата на либидото, чийто прием следва да се ограничи, са:

 • Мазните Меса;
 • Пълнозърнестите Изделия;
 • Сладкарските Продукти;
 • Зърнените Храни;

Влияе Ли Се Либидото от Климатичните Условия Навън?

ManMax , усмихната двойка

Нашето тяло е изключително чувствително към каквито и да било промени в околната среда. По същия начин, по който разликата в нивата на атмосферното налягане карат старите ни травми да се обадят, нашето либидо често също се влияе от тях. Норвежки учени са успели да установят чрез различни експерименти, че сексуалния нагон при нежния пол следва слънцето – ако времето е хубаво, те са готови за интимна гимнастика. Счита се, че са най-активни през май и юни. Силният пол пък е най-активен през август. Мъжете и жените изпитват обща липса на желание през декември.

Виж Още: Билкови Чайове

Капките МенМакс от серията Бионика на производителя Мегасмарт. Макар и това да не е първото предложение на компанията на пазара на био-козметичните средства, отзивите и мненията на клиентите по онлайн форумите за него не са много положителни. Мнозина са останали разочаровани от действието му, а други пък са получили противопоказания.

Как Работят Капките за Подчертаване на Желанието МенМакс?

Според производителя MegaSmart, разтворът за положително въздействие върху усещането за сексуална възбуда ManMax действа напълно натурално и безопасно. Ако това бе така, обаче, то нямаше да има потребителски сигнали за съществуващи алергични реакции. Официалният уебсайт посочва акад. Хлебаров като автор на формулата на продукта. Но няма нито едно доказателство, че този човек наистина съществува.

Наличните в търговската опаковка инструкции за употреба гласят, че препоръчителният дневен прием е 2-3 пъти по 1 (една) дозировка, която е 60 капки. Те могат да се разтворят в 50 мл. чаша с вода, сок или мляко, като е най-добре да се приема преди някое от храненията за деня.

Недостатъците на продукта са следните:

 • Не Са Изключени Противопоказания;
 • Ефектите Варират от Един Индивид До Друг;
 • Несигурен Произход на Съставките;
 • Продуктът Не Е Преминал През Оценка от Независим Експерт;

Nota Bene! Не е невъзможно да възникнат алергии или други типове алергични реакции след приема на средството. Има данни, че ефектите, които дава, варират от един индивид до друг.

ManMax , балончета

Има Ли Нещо Органично в Съставките на Разтворa за Повлияване на Страстта ManMax?

Макар и официалният уебсайт да описва основните компоненти във формулата на продукта като представляващи изцяло натурални билкови екстракти, липсата на независим експертен очерк ни кара сериозно да се съмняваме в това твърдение. Без такова, автентичното съдържание и неговият произход няма как да бъдат верифицирани.

Виж Още: 8 Изненадващи Приложения на Банановите Кори

С цел информираност на потребителя, по-долу следват компонентите, които би трябвало да влязат във билковата формула на био-капките за положително повлияване на потентността ManMax от серията Biotica:

 • Екстракт от Билката Бабини Зъби (Tribulus Terestris): Има положително въздействие върху синтеза на тестостерон и половите органи.
 • Екстракт от Жълт Кантарион: Успокоява оплаквания, свързани с простатната жлеза.
 • Екстракт от Басилек: Антисептично и отпускащо действие.
 • Екстракт от Магарешки Трън: Хармонизира налягането в артериите. Антибактериален агент. Допринася за нормалната работа на сърдечно-съдовата система.

Повлияйте на Либидото По По-Органичен Начин!

ManMax , краставичка

Винаги избирайте био-козметични средства за подчертаване на страстта, които съдържат само натурални екстракти от реално съществуващи в природата билки и растения. Такова са филмираните органични капсули Erogan. Четете внимателно опаковката и етикета на продукта, който избирате. Не оставяйте нещата на случайността!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply