Member XXL – Неинвазивен Способ за Повлияване на Желанието

Member XXL опаковкаMember XXL са филмирани капсули за положително въздействие върху желанието за интимна близост и либидото. Натуралните таблетки са дело на едноименния производител Мембър ХиксХиксЕл, който твърди, че тяхното влияние върху човешкия организъм е абсолютно органично. Благодарение на естествените си съставки (активни екстракти от плодовете на шизандра (китайска магнолия), сминдух, корена на женшен, шафран, черен пипер на зърна, сао палмето, бабини зъби и L-аргинин).

 

Към момента няма данни прилагането на продукта за подсилване на представянето в леглото да води до появата на негативни странични реакции и алергии. Той идва със 90-дневен срок, в който клиентите могат да върнат средството за повлияване на потентността, ако случайно не са доволни от постигнатите резултати. Приемът на капсулите, допринасящи за взаимното удоволствие от секса, следва да е съобразен с инструкциите за употреба на таблетките Member XXL, а именно – по 2 пъти дневно – преди закуска и обяд или вечеря. По-долу следва подробен очерк.

Продължителният Секс – Добър Приятел на Здравето!

Мъж и жена в легло, сексуални проблеми

Отдавна не гледаме на секса единствено спрямо неговия библейски контекст. Той е взаимна наслада, начин да отпуснеш напрежението, метод за изгаряне на няколко допълнителни калории и начин на комуникация между хората. Британски учени в сферата на биохимията са успели да установят, че продължителният полов акт може да повлияе по положителен начин за повдигане на естествените нива на имунитета и да контрира негативния ефект на свободните радикали върху тялото.

Тези резултати, обаче, се постигат само при по-продължителен интимен контакт. Експертите са стигнали до заключението, че освобождаването на хормоните с позитивно въздействие се случва на 30-тата минута след началото на секса, като се брои и времето за любовна игра. Може би чисто интуитивно хората винаги са знаели тази информация на подсъзнателно ниво, имайки предвид, че употребата на афродизиаци от типа на билки за романтично блаженство не е нищо ново.

Ето и още няколко ползи за здравето от секса:

 • Понижава кръвното налягане и го регулира правилно.
 • Намаля шансовете от развиване на сърдечно-съдово заболяване.
 • Оралната любов допринася за подсилването на костната система и зъбите, тъй като е богата на калций, магнезий и цинк.
 • Редовните полови контакти въздействат положително на доброто състояние на пикочо-половата система и редуцират риска от развиване на рак на простатата, тъй като я прочиства от голям брой канцерогенни елементи.
 • Бременните жени, които правят по-често секс, са по-малко застрашени от развиването на състояние, наречено прееклампсия, което предизвиква спазми, гърчове, изтръпване на крайниците и гадене при жените, благодарение на протеина HLG-A, който се съдържа в семенната течност.

Половият Акт – Ритуал за Богата Реколта При Руснаците и Маите!

Member XXL опаковка, разочарована двойка в спалнята

Може и да звучи странно, но освен в качеството си на метод за размножаване, инструмент на удоволствието и имуностимулант, сексът се е използвал и като своеобразен ритуал за привличане на богата реколта от народа на маите и този на братята руснаци. Макар и съвременните методи за постигане на добри резултати в селското стопанство и земеделието да се различават значително, логиката на този акт е разбираема.

А практиките за плодородие са се провеждали по следните начини:

 1. Руснаците изпращали наскоро венчалата се двойка в нива по избор на младоженката. Двамата лягали насред полето и извършвали своите съпружески задължения. Девойката следвало да наблюдава посевите на парцела и да ги сравнява с околните. Ако били добри, двамата щели да живеят в охолство.
 2. Маите имат подобен обичай. Приблизително седмица преди деня за сеитба, те изпращали избрани от жреца двойки от племето, които да се възбуждат насред нивите, но без да стигат до оргазъм. Това следвало да се случи на церемонията за начало на сеитбата. Този обичай е бил считан за религиозен дълг, с който всички следвало да се съобразят.

Сега ще обърнем внимание на един по-съвременен способ за подчертаване и положително въздействие върху сексуалното желание и либидото – натуралните филмирани капсули Member XXL. Отзивите и мненията на клиентите за тях са с позитивна насоченост, като по-голямата част от потребителите отчитат подсилване на качеството на коитуса и усещането за взаимно удоволствие се е засилило значително.

Филмираните Капсули Мембър ХиксХиксЕл – Колко Големи Да Са Очакванията Ви?

Member XXL, двойка

Всеки човек иска да се радва на добро качество на сексуалния си живот, който да бъде редовен и количеството на половите актове в него да бъде нормален брой. Ежедневният стрес, притеснение и умора, обаче, понякога имат подчертан негативен ефект както върху желанието, така и върху изпълнението.

Натуралните таблетки Мембър ХиксХиксЕл на едноименния производител целят да допринесат по положителен начин върху интимното желание, повлиявайки върху нивата на удоволствие и на двамата партньори. Голяма част от изпробвалите ги споделят в своите мнения и коментари по онлайн форумите за продукта, че са забелязали позитивно въздействие. Няма данни за получени негативни странични ефекти или реакции.

Те посочват неговите предимства като следните:

 • Неинвазивен (Безоперационен) Метод за Повлияване на Сексуалността и Желанието;
 • Възможност за Благоприятстване на Нивата на Наслада на всички Партньори;
 • Натурални Екстракти Без Данни за Негативни Странични Реакции.

Nota Bene! Имайте предвид, че описаните ефекти и реакции могат да варират от един индивид до друг, в зависимост от биохимията на организма им.

Натурални Екстракти в Състава на Таблетките Member XXL

шафран

Една от причините клиентите да залагат на точно този продукт е, че основните компоненти в неговата формула са екстракти от органични продукти – растения, билки и плодове. Няма сериозни данни да се счита, че редовното му и съобразено с препоръките за употреба прилагане може да доведе до появата на негативни странични ефекти.

Средството за положително въздействие върху желанието, готовността и способността за секс следва да включва:

 • Екстракт от Шизандра (Китайска Магнолия): Придава тонус и допринася за доброто представяне в интимно отношение.
 • Екстракт от Сминдух: Допринася за повдигане на имунитета.
 • Екстракт от Плодовете на Сао Палмето: Известно още като палма-джудже, плодчетата на това дърво се считат за мощен афродизиак.
 • Екстракт от Трибулус Терестрис (Бабини Зъби): Повлиява по положителен начин на либидото.
 • Екстракт от Корена на Корейски Женшен: Счита се, че подчертава сексуалния апетит.
 • Екстракт от Зърната на Черен Пипер: Натурален аналгетик и антибиотик, който може да доведе до появата на подсилено интимно желание.
 • Екстракт от Шафран: Афродизиак и за двата пола.
 • L-Аргинин: Важна за тялото аминокиселина, която допринася за забързване на обмена на веществата и засилването на притока на кръв в областта на малкия таз.

Как Се Ползват Органичните Капсули за Повлияване на Потентността Member XXL?

Member XXL, мъж и жена под душ

Прилагането на всяко едно средство за въздействие върху сексуалното желание следва да е съобразено с неговите точни инструкции за употреба. Тези на натуралните таблетки за подчертаване на интимния апетит и либидото са включени вътре в продуктовата им опаковка и гласят, че:

 1. Филмираните капсули Member XXL се пият 2 (два) пъти дневно.
 2. Препоръчително е това да става преди хранене сутрин и обяд/вечеря.
 3. Целият курс на третиране продължава поне 1 (един) месец.

Дискретна Поръчка и Доставка. Member XXL Цена в България

Клиентите няма от какво да се притесняват по отношение на дискретността на тяхната поръчка, която ще бъде разглеждана и изпълнена в условия на пълна конфиденциалност. Единственото, което следва да направят, е да попълнят кратък формуляр, наличен на официалния уебсайт. Те следва да оставят свой актуален телефонен номер, за да може с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Само сега те могат да вземат и средството за подчертаване на потентността с -50% отстъпка от оригиналната цена. Промо-офертата е валидна до изчерпване на преференциалните количества, така че побързайте!

Удоволствието в Секса Е Най-Хубаво, Когато Е Взаимно!

доволен мъж и опаковка Member XXL

Партньорите в интимния акт могат да работят по решаването на своите сексуални проблеми, говорейки по-често и споделяйки помежду си за своите предпочитания. Експериментирайте и не се страхувайте да опитвате и откривате нови висини за своето либидо и романтични копнежи. Най-хубаво е, когато сте заедно!

 

Жени Сиракова

One Response

 1. Роситооо декември 27, 2018

Leave a Reply