Man Pride – Био-Козметичен Гел за Въздействие Върху Либидото!

Man Pride ГелMan Pride е натурален гел за оказване на влияние върху средните нива на възбуда. Едноименният му производител определя състава на средството за положително въздействие върху либидото като включващ единствено билково-растителни екстракти, сред които попадат плодовете на гуарана, корена на женшен и кора от средиземноморски бор. Може да се каже, че продуктът отговаря на клиентските очаквания към него, тъй като по-голямата част от отзивите и мненията за действието му са одобрителни. Коментарите по форумите за сексуално здраве и добри практики са предимно позитивни.

 

Процедурата за поръчка и доставка на Man Pride се задействат, след като клиентите попълнят кратък формуляр, наличен на официалната уеб-страница на гела за положително повлияване на времетраенето на възбудата Мен Прайд. Продуктът не може да бъде намерен в каталозите на веригите комерсиални аптеки, нито в онлайн портали за продажба като Amazon, eBay или eMag. Всеки, който го направи, рискува да се сдобие с фалшификат, а не с оригиналното средство за въздействие върху апетита и желанието за секс. Към момента не са налични и сериозни индикации за възникването на каквито и да е противопоказания или неприятни странични ефекти.

Man Pride, мъж и жена в легло

Сега ще научим повече за био-козметичния гел за положително повлияване на либидото Man Pride, чийто едноименен производител е включил във формулата му натурални екстракти от плодовете на гуарана, корена на женшен и кора от средиземноморски бор. Отзивите и мненията за него по онлайн форумите за обсъждане на интимни продукти и практики в тази област са предимно положителни.

Как Работи Натуралният Гел за Повлияване на Либидото Man Pride?

Запомнете, че важна роля в интимните взаимоотношения играе комуникацията с партньора и нашата готовност да споделяме за нещата, които ни възбуждат. Другият есенциален фактор е способността ни да се отпуснем и да преодолеем собствените си задръжки. Понякога човек просто има нужда от помощ, за да го постигне по натурален и естествен път.

Органичният състав на био-козметичния гел за позитивно повлияване на нивата на възбуда Man Pride предполага, че той е безопасен за прилагане. Клиентските мнения и отзиви за неговата употреба са положителни и в тях не се споменава за наличие на неприятни странични ефекти, когато се прилага спрямо инструкциите за безпроблемно ползване.

А те гласят, че:

 1. Man Pride се нанася по продължение на половия член приблизително 30-40 минути преди секс.
 2. Прилагането се извършва с нежни и масажиращи движения.
 3. Не бива да се прилага повече от 2 (два) пъти на ден.

Man Pride, мъж и жена

Предимствата на средството за подчертаване на нивата на възбуда Man Pride пред алтернативите на пазара пък са:

 • Органични Компоненти в Натурална Формула;
 • Естествен Метод за Повлияване на Либидото;
 • Достъпност на Цената в България;
 • Допринася за Здравословния Сексуален Апетит и На Двамата Партньори;
 • Дискретност При Поръчка и Доставка;
 • Няма Данни за Възможни Странични Ефекти.

Nota Bene! Липсата на конкретни данни за възникване на странични ефекти не означава, че такива не са вероятни. Спазвайте инструкциите за употреба, приложени вътре в търговската опаковка на Man Pride!

Кои Съставки Включва Формулата на Био-Козметичния Гел Man Pride?

Едноименният производител на био-козметичния гел за стимулиране на усещането за възбуда описва неговите основни компоненти като органични извлечения от растителни екстракти. По-долу следват няколко бързи детайла за тях.

Man Pride, женшен

 • Екстракт от Гуарана: Стимулира притока на кръв в областта на малкия таз, забързвайки кръвопритока. Оказва положително влияние върху издръжливостта, чувствителността и чувствеността.
 • Екстракт от Кората на Средиземноморски Бор: Може да доведе до усещане за охлаждане в зоната на интимните части, удължавайки времето за достигане на ерекция.
 • Екстракт от Женшен: Стимулиращ и повдигащ нивата на насладата.

Най-Популярните Практики за Интимна и Романтична Наслада

Предпочитанията в леглото са изключително лично и строго индивидуално нещо. Но несъмнено съществуват и сексуални фантазии, които са общи за повечето хора по света. Мъжкият пенис е удивителен орган, женската вагината – също. Те реагират на определени стимули. Ерогенните зони могат да бъдат много. Всяка една от тях се контролира от човешкия мозък, който изпраща сигнали на тялото, че е претърпял и регистрирал определен вид въздействие.

Сексуалните дисфункции, като преждевременната еякулация и неспособността за привеждане и задържане на мъжкия полов член в еректирало състояние за достатъчно дълъг период от време, че да може да и партньора да достигне до оргазъм, обикновено са резултат от психологически и емоционални бариери, които сами си поставяме. Има лесни стъпки за по-добър и удовлетворяващ интимен контакт, които всеки може съвсем леко да приложи в ежедневието си.

Man Pride, мъж и жена на плаж

Заиграйте се с въображението на отсрещния. Отпуснете и своето собствено, за да бъде насладата взаимна.

Някои от най-популярните секс-фантазии включват:

 • Бързото Проникване Без Дълга Прелюдия: Актовете на изразяване на романтично и физическо влечение обикновено започват с продължителна любовна игра. Което не означава, че представителите и на двата пола понякога предпочитат да се впуснат в действия на страстта.
 • Секс на Нестандартно Място: Всеки човек трябва поне веднъж в живота си да се отдаде на ласки на място, различно от личното му жилище – колата, асансьора, парка, тоалетната на заведение, плажа и др.
 • Прилагане на Садо-Мазо Техники: BDSM-практиките на игра с партньора следва да се извършват внимателно, за да не се наранят участващите, но в тях няма нищо лошо, стига всички участващи да са съгласни с това, в което се въвличат.

Модифицирана Мисионерска Поза за Взаимно Удоволствие:

Най-широко разпространената поза за правене на секс (мисионерската) невинаги успява да накара дамите да стигнат до върховна наслада. Стига да я модифицираме по съвсем лек начин, добавяйки няколко възглавници под кръста на жената, ще улесните достъпа си до нейната G-точка. Това ви предоставя възможността да извършите по-директна стимулация и тя да получи също толкова мощен оргазъм, колкото вас.

Поръчка, Доставка и Цена в България на Гела Man Pride

Man Pride, доволен мъж

Средството за положително въздействие върху нивата на възбудата няма как да бъде закупено във веригата от аптеки, нито в дигиталните портали за поръчка и доставка. Бройка от продукта може да бъде резервирана единствено чрез попълването на кратко заявление на неговия официален уебсайт.

Процедурата е изцяло дискретна, като клиентът следва да остави единствено свой актуален телефонен номер за връзка с представител на дистрибутора и уточняване на детайлите около доставката. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промо кампания позволява на всеки да вземе био-козметичния гел с -50% отстъпка от оригиналната цена.

Сексът Е Взаимно Удоволствие!

Винаги поставяйте комуникацията на първо място при решаването на казуси във връзката си. Говорете с партньора си и се опитайте да разберете неговите желания и подбуди. Експериментирайте повече в леглото и извън него. Истината понякога се крие в разнообразието.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply