Madal Bal – Добра Форма по Швейцарска Формула?

Madal Bal сироп кутияMadal Bal е наскоро въведен продукт за оформяне на тялото. Той представлява коктейлна напитка за сваляне на излишните килограми и обещава бързо и впечатляващи резултати. Този нов сироп е част от огромния набор продукти, които предлагат идентични решения.

Тази пренаситеност на пазара обуславя една традиционно предизвикателна задача за българския потребител. Да отсее сам работещите решения от продуктите, които само ще му загубят времето.

Виж Препоръчан Продукт

И тук нашият екип се намесва със своя богат опит и наблюдения върху пазара за средства за отслабване. Нашите проучвания са ни помогнали вече да отсеем работещите решения от плявата. И затова бихме ви препоръчали една доказано по-добра алтернатива на този сироп. Става дума за инстантната напитка срещу излишните килограми.

Но тъй като по природа сме любопитни, не искаме да отнемаме от възможността ви да научите колкото може повече за тази напитка. По-долу ще намерите допълнителна важна информация, касаеща Madal Bal, и най-вече – защо не го препоръчваме.

Защо Има Търсене за Такива Продукти?

Появата на подобни средства за отслабване – инстантни напитки, таблетки и слабителни добавки, се обуславя от търсенето. В наши дни, да намерим време за фитнес или пари за поддържането на хранителен режим, може да е много трудно.

Продукти като Madal Bal предлагат алтернатива на тези два метода за влизане в по-добра форма. Проблемът е, че пазарът вече е пренаситен с тях. И повечето не водят до никакви резултати, или имат твърде много странични ефекти.

Освен това, не трябва да се оставяте на заблудата, че подобен продукт може да свърши чудеса напълно сам. Има още няколко неща, което е препоръчително да правите, за да подсилите ефекта на добавките за отслабване, които пиете:

 • Раздвижете се – движението е здраве, а освен, че чрез движение поддържате тонуса си, помагате на тялото си да гори повече калории;
 • Изпотете се – ясно е, открай време стабилното потене позволява на тялото да гори по-бързо и повече калории;
 • Хранете се – мит е идеята, че за да влезем във форма, трябва да гладуваме. Точно обратното – трябва да се храним често, на малки порции с храни, пълни с фибри и протеини.

Дори и да не полагате някакви по-специални или тежки усилия, подобни малки промени в ежедневието ви могат да спомогнат значително за увеличаване ефекта от добавката, която ползвате. Разбира се, ако самата добавка е качествена и може да стори това, което обещават създателите ѝ. Както вече споменахме, не смятаме, че Madal Bal е подобно средство за отслабване, затова не сме склонни да го препоръчаме. Ще продължим да събираме информация и мнения относно Madal Bal, за да сме уверени.

Произход и Обещания за Сиропа

От наличната информация може да се заключи, че произходът на напитката за отслабване е от Швейцария, а формулата му е разработена от Кайлаш Андреас Бейер, член на Puris AG. Създаването му е част от швейцарската програма ‘Усещане за Подмладяване’.

Претенциите, по повод сиропа за влизане във форма, заявени от неговите създатели и хората, натоварени с рекламата му, не могат да бъдат потвърдени. Продуктът също не разполага със сертификат за качество, което повдига допълнително въпроси относно автентичността му. Направихме проучване за създателя и организацията, но резултатите не бяха убедителни.

В допълнение към това, са направени и следните твърдения по повод способностите на сиропа:

 • Натурален и екологично чист продукт;
 • Патентована формула;
 • От 3 десетилетия на пазара;
 • Вкусен и многофункционален.

Нашето проучване показа, че тези твърдения не са сериозно подплатени с факти. С други думи, нито качеството ѝ, нито дългогодишната история за ефективност могат да бъдат доказани.

Състав и Приложение

Основната функция на сиропа за вталяване е ефективно да замести храненията през деня. Може да избирате между няколко режима на прием:

 • Пълна версия 7 до 10 дни;
 • Съкратена версия 3 до 5 дни;
 • Веднъж седмично;
 • Веднъж месечно;
 • Испанска версия – вместо закуска или вечеря;
 • Циклична версия – съчетание на версиите Веднъж седмично и Пълна или Съкратена версия.

Тези режими предполагат пълното заместване на храненията през деня с пиенето на коктейла за отслабване Madal Bal. Това звучи малко като добре познатите детоксикиращи водни режими. И мнозина биха изпитвали безпокойство от потенциалното гладуване.

Затова е и задължително съставът на коктейла да бъде достатъчно хранителен, за да не усещате лишенията. Нека видим какъв е той:

 • Палмов сироп
 • Кленов сироп
 • Желязо
 • Манган
 • Цинк
 • Магнезий
 • Натрий
 • Калций
 • Калий

Има ли Madal Bal Позитивен Ефект върху Килограмите?

Въпреки богатото съдържание на минерали, сиропът няма доказано позитивно действие върху организма. Напитката е просто друг начин да детоксикирате организма си, като в същото време се подлагате на гладуване.

Към всичко това се прибавя и необосновано високата цена от 100лв за литър Madal Bal. На пазара са достъпни редица по-добри решения за излишните килограми, като разтворимата добавка ChocoLite. Доказано по-ефективно е балансираното хранене в комбинация с добавка за отслабване, отколкото строгото гладуване.

Добре е да запомните…

Гладуването като метод за отслабване е един от най-противопоказните. Изтощавате организма си, изтощавате имунната си система. И тъй като всяка клетка в тялото ви жадува да бъде захранена, често се проявява т.нар. йо-йо ефект. Освен, че възобновявате килограмите си, е напълно възможно да натрупате още излишни. Затова и твърдението, че ефектите от употребата на Madal Bal са трайни, е необосновано.

Влизането във Форма е Възможно!

Но само ако използвате подходящи за целта средства и пристъпите разумно към задачата да свалите излишните сантиметри от талията си. Пазарът изобилства от всевъзможни средства за отслабване. Но много малко от тях имат всъщност положителен ефект върху фигурата.

Отслабването не се постига с магическа пръчка. Освен да изберете подходяща добавка, трябва да започнете да се съобразявате с това какво и колко ядете, да пиете много вода и да започнете да се движите поне по 30 минути на ден, дори и да не ходите на фитнес.

Но добрата форма и здравословното тегло не са непостижими. Всичко е във вашите ръце!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply