Идеално Тегло за 90 Дни с Биляна Йотовска

Време за четене: 4 min

диета, 90 дневнаЗатлъстяването е сериозен здравословен и естетичен проблем, с който човечеството се бори усилено. До голяма степен теглото е пряко свързано с ежедневието на хората.

Тези, които прекарват по 9 часа пред компютъра заради естеството на тяхната работа са много склонни към натрупването на излишни килограми. Забързаното ежедневие, малкото свободно време, стресът и неправилното хранене са основните фактори, които влияят негативно върху външния ни вид.

Хората, които са натрупали излишно тегло не просто не изглеждат по най-добрия начин, но и са склонни към развиването на хронични и нелечими болести като диабет и високо кръвно налягане. Затова е важно всеки човек, който страда от затлъстяване, да вземе незабавни мерки за коригиране на теглото си. Освен диетите, някои от които могат да се окажат много опасни за здравето, хората могат да се обърнат към натурални продукти, като Keto Black, които да подпомогнат смъкването на сантиментри от тялото.

90-дневният хранителен режим на Б. Йотовска е един от популярните методи, които много хора прилагат, за да се справят с проблема си. Продуктът се предлага на пазара от известно време насам и вече е събрал значителен брой последователи. Главната причина за популярността на диетата е самата г-жа Йотовска.

Тя е олицетворение не само на перфектните пропорции, но и на идеалното тегло. Тренираното й тяло и свежият външен вид се дължат не само на дългогодишни тренировки във фитнес залата, но и на спазването на хранителен режим, който се грижи за правилното хранене на организма.

диета, храна, 90 дневна

Сега ще ви предоставим малко повече информация за 90-дневния хранителен режим, така че всеки от вас да направи своя избор. Ако се интересувате от продукта и искате да научите повече за неговите специфики и начин на действие, прочетете цялата статия.

Коя е Б. Йотовска?

Много хора смятат, че г-жа Йотовска е пример за успяла съвременна жена, която с неуморен труд, постоянство и упоритост, успява да се реализира както в професионален, така и в личен план. Б. Йотовска е родена през 1984 година в град София и е художник по образование.

С времето, тя се превръща в един от най-успешните фитнес модели на България, което я превръща в пример за подражание на много жени. Авторка е на много книги, които включват полезни и работещи хранителни режими, лесни рецепти за готвене и т.н.

Сред най-популярните продукти, създадени от г-жа Йотовска, е нейният 90 дневен хранителен режим. Целта му е да помогне на хората да постигнат идеално тегло, като първите видими резултати би трябвало да са налице още след първите 30 дни от диетата.

В тази връзка следва да споменем, че на пазара се предлага един продукт, чието полезно действие не е свързано със спазването на каквато и да било диета. Става дума за Black Latte, което очевидно помага на хората да отслабват без да се налага те да правят усилие за това.

Какво Представлява 90 Дневният Хранителен Режим?

90 дневен хранителен режим Биляна Йотовска

Това е един от популярните методи за отслабване, които използват хората, за да влязат в добра физическа форма. Предлага се онлайн, като потребителите, които искат да заявят изготвянето на индивидуален режим, трябва да попълнят наличния формуляр.

Смята се, че за 90 дни, всички потребители, които са поръчали хранителния режим, ще бъдат в перфектна физическа форма. За съжаление, това няма как да се потвърди, тъй като всеки човек има различен метаболизъм и телосложение. Това означава, че няма как всички потребители да постигнат едни и същи резултати до края на диетата. Според информацията, предоставена на официалния сайт на Б. Всеки режим включва полезна информация като:

 • Точните храни и размер на порциите за вас.
 • Режим, изготвен лично от Б. Йотовска
 • Лесни рецепти за приготвяне на ястията
 • Еднократно заплащане, БЕЗ абонамент, БЕЗ скрити такси

Акценти при Изготвянето на Индивидуална Диета

Всеки индивидуален хранителен режим се изготвя спрямо информация, която потребителите предоставят в онлайн формуляра на сайта. Въз основа на събраната информация Б.Йотовска лично изготвя режима и го изпраща на всеки потребител в рамките на 2 работни дни.

изготвяне на диета

Най-важната информация, която ще научите за своето тяло, се състои в следните данни, които ще получите веднага след подаване на заявка за изготвяне на 90 дневен хранителен режим:

 • BMI – body mass index (Индекс на телесната маса)
 • метаболитна възраст
 • Необходими калории на ден
 • препоръчително количество вода
 • идеално тегло
 • постижимо тегло
 • (за първите 30 дни)
 • хранителен режим

Как да се Сдобиете с Хранителния Режим на Б. Йотовска?

Както вече споменахме, всичко, което трябва да направите е да посетите официалния сайт на Б. Йотовска и да попълните предоставения формуляр. Там ще трябва да споделите максимално точна информация, свързана с вашите хранителни навици, активност през деня и заобикаляща среда.

Йотовска, режимВ този ред на мисли ни се струва доста съмнително това всеки потребител да получава подобна информация за себе си, когато тя е генерирана от компютър и не съдържа никакви данни за персонални особености, свързани с теглото и телосложението като цяло.

Много хора, които нямат времето и желанието да се занимават със следене на калории или ядене на крайно ограничен брой храни, предпочитат да се доверят на друг тип продукти. W-Loss определено е едно от най-популярните и достъпни решения. Всичко, което трябва да направите, е да го приемате редовно и излишните килограми ще започнат да се топят.

Надяваме се, че предоставената информация за 90-дневния хранителен режим на Б. Йотовска ви е била полезна, поне дотолкова, че да вземете решение дали да се възползвате от продукта или не. Имайте предвид, че цената на всеки режим е 39,5 лв, а ако поръчате продукта, ще го получите в рамките на 2 работни дни.

Жени Сиракова

Едно мнение по „Идеално Тегло за 90 Дни с Биляна Йотовска

 1. Велислава
  май 11, 2018 в 7:09 pm

  не и завиждам на г-жа Йотовска, толкова време прекарано в тренировки и ограничаване на храненето. Няма шанс да се подложа на нещо толкова изтощително…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *