Casanova капки – Още По-Мъжествени по Естествен Начин

Време за четене: 7 min

Casanova капки за потентност БългарияCasanova – популярно име на човек, какъв е продукта – капки? Проблемите с ерекцията не трябва да са нещо, от което мъжете да се срамуват, а дамите да се оплакват – вземете капки Casanova.

Всеки човек има своите период на спад в либидото и това е напълно нормално на фона на натовареното ежедневие на съвременния човек.

Важно! Поради голямата си популярност капки Casanova са вече изчерпани, а за жалост производителят е спрял дистрибуцията им за България. Друг ефективен продукт за потентност е Stinafil Up.

Когато обаче проблемите са продължителни, е време да вземем нещата в свои ръце. Уникален продукт с напълно естествен състав обещава да доведе до бързи и трайни резултати. Но как, наистина?

Мъжете се Притесняват

Повечето мъже си премълчават от чувство за срам и неудобство, когато се окаже, че имат проблеми с ерекцията и потентността. Еректилната дисфункция може да е в резултат на редица неща. Най-честите причини за проблемите с ерекцията са стресът, тревожността, травма, която влошава притока на кръв към пениса, също така диабет, високото кръвно налягане и редица други.

Важно:
Повечето мъже са изпитали проблеми с ерекцията или са достигнали до преждевременна еякулация преди първия си полов акт. Високите нива на напрежение и стрес са основните обвиняеми за тези случаи. Всъщност, повече сексуални проблеми се свързват с психологически проблеми и тревожност, отколкото някакъв здравословен проблем

Съвременната медицина е достатъчно напреднала, за да може да предложи решение на почти всеки проблем. Това включва уголемяването на пениса, както и лечение на еректилната дисфункция. Но мъжете трябва добре да запомнят едно нещо – не всеки добре рекламиран продукт води до добри и желани резултати. Открийте тук няколко развенчани мита за секса.

Съществуват много фалшиви и псевдо решения, които нито включват подходящи съставки, нито водят до трайни резултати. Трябва много да се внимава с това, което се поръчва онлайн или дори закупува от аптека. Хирургичните процедури за уголемяване на пениса също крият редица рискове и са скъпа и несигурна инвестиция.добавка за мъже казанова капки, сърце на неонов фон

Съвсем наскоро на пазара беше въведен иновативен продукт, наречен Casanova капки. Той е резултатът от години усилия и проучвания в областта на урологията и сексуалната терапия. Потребителите, изпробвали това ново средство за подсилване на мъжеството, се изказват положително за неговите качества и ефекти. А следното ревю има за цел да разнищи защо нивото на задоволство от капките Casanova е толкова високо.

 

Какво са капките Casanova? Резултати, Действие, Противопоказанияефекти, капки казанова

Casanova са капки на билкова основа. Натуралните продукти имат силата да повлияват на еректилната дисфункция. Има изцяло натурално съдържание и това се доказва от списъка натурални съставки, които влизат в композицията му. Доказано е, че билките действат ефективно, когато се прилага за подсилване на мъжествеността. Елиминират преждевременната еякулация, увеличават енергията и сексуалната издръжливост, но също така спомагат и за по-пълноценен сън. Няма данни за противопоказания при употребата на капки Казанова или за нежелани странични ефекти.

Кратко Описание на Казанова

casanova Цена79 лв.
Страна на разпространениеБългария
Работи лиНад 93% подобрение
Мнения в форуми9.3/10 - Чети Подробно
СайтПродуктът вече не се продава
Състав100% Натурален
Инструкция за употребаВиж подробни детайли
Странични ЕфектиНяма
Наличност в аптека?Не се предлага в аптеки
Измама ли е?Оригиналът наистина работи

Състав и Формула? Капките Casanova са 100% Натурални.

Освен, че Casanova капките за увеличаване на пениса отвеждат удоволствието от секса на съвсем друго ниво и за двете страни в акта, съставът им е напълно органичен. Именно тези активни и естествени съставки за потентност ги правят толкова ефективни:Гъбата Phallus Impudicus

 • Екстракт от Гъбата Phallus Impudicus – стимулира мъжествеността, придава мощ, удължава ерекцията и уголемява мъжкия полов орган.
 • Женшен и Гинко Билоба – двете съставки имат сходен ефект върху тялото и организма. Скорошно южнокорейско проучване, публикуването в Британски Журнал за Клинична Фармакология (British Journal of Clinical Pharmacology), показва, че 75% от мъжете, консумирали и двете съставки редовно, проявяват по-добри еректилни функции и скоро се освобождават от проблемите. В допълнението към това, женшенът и гинко билобата спомагат и за набъбването и уголемяването на пениса.
 • Бабини Зъби – спомага за регулиране на психо-сексуалното напрежение и увеличава тестостерона
 • Екстракт от Муира Пуама – плод от дървото, наричано “дървото на потентността”, задържа пениса в еректирало състояние и засилва сексуалния апетит.
 • Гуарана – засилва притока на кръв, дава ударна доза енергия.

Casanova са изцяло натурални билкови капки за подсилване на потентността и повече увереност в леглото. Каква е тяхната тайна? Не трябва да ви е срам да попитате. Тя се крие в изцяло натуралната формула. Техният състав включва истински букет от билки за по-добър и по-удовлетворяващ секс. Част от тях са активни екстракти от гъбата Phallus Impudicus, Муира Пуама, Бабини зъби (Tribulus terrestris – Трибулус терестрис) и плодовете на Гуарана. Всяка една от съставките е селектирана от производителя „БиоФарма“.

*Важно! Изброените тук ефекти и резултати от употребата на капките може да варират при различните индивиди!

Casanova капки Мнения и Отзиви по Форумите!

двойка, секс, капки casanova, мнения България

Бърза справка с форумите и дискусиите в социалните мрежи ни показа доста Casanova мнения и отзиви. Капките се радват на одобрението на клиентите в споделените от тях мнения, отзиви и коментари по онлайн форумите за интимност.

Учудващото е, че био-козметичното изделие капки Казанова допада, както на мъжете, така и на жените. Техните по-нежни половинки дори са по-склонни да споделят своето задоволство от продукта в мнения и отзиви по онлайн форумите. Онова, което им харесва най-много е натуралното съдържание. Според коментарите им за Casanova по форумите в България, продуктът въздейства по един изцяло органичен начин. Употребата му не води до появата на негативни странични ефекти или противопоказания. Те казват, също така, че се радват на удължено време на акта и по-висока издръжливост в леглото. Взаимният екстаз никога не е бил по-достъпен за тях.

Ето и основните позитиви на капките за повече мъжественост и потентност, според наличните по форумите Casanova мнения, отзиви и коментари:

 • Увеличена Издръжливост в Леглото и Възможност за Постигане на Взаимна Наслада;
 • Натурална Формула за Повече Потентност и Усещане за Мъжественост Без Известни Странични Ефекти;
 • Засилена Енергия и Жизненост и Подобрено Настроение;
 • Достъпна и Бюджетна Цена при Поръчка през Официалния Уебсайт на Капките Казанова;
 • Бърза Поръчка и Дискретна Доставка до Желания Адрес;

Nota Bene! Липсата на оплаквания от противопоказания не ги прави невъзможни! Спазвайте инструкциите за употреба, приложени като ръководство, в продуктовата опаковка!

Какво Споделя в Своето Мнение А. Х. за Капки Казанова? Искрено и Лично за Еректилната Дисфункция

„Здравейте, аз съм А. Х. на 34 години и съм от Пловдив. Никога не съм смятал, че на тази възраст ще имам проблеми от интимен характер, но ето, че се случи. Благодарен съм, че навреме открих Казанова и това ми помогна бързо да се справя с неприятната ситуация. Нека обаче започна от самото начало.

Миналата година трябваше да сменя работата си, тъй като не бях доволен от развитието, което получавах във фирмата, в която работех дотогава. След известно време, прекарано в търсене и ходене по интервюта, започнах да работя на ново място. Работата ми харесва, но стресът понякога ми идваше в повече. Работя с клиенти и когато те не са доволни, това се отразява и на моето настроение. Имам дългогодишна приятелка, която неведнъж ми е казвала, че харесва много секса, който правим. Да обаче през онзи период започнах да изпитвам затруднения със задържането на ерекцията, а освен това започнах да свършвам прекалено бързо.

В началото не знаех на какво се дължи проблемът и много се притесних. Приятелката ми дори реши, че ми е омръзнала в леглото и затова сме започнали да изпитваме проблеми по време на секс. Това обаче не беше вярно и се опитвах да й го обясня по всякакъв начин. Май в крайна сметка ми е повярвала, защото един ден се прибра вкъщи и извади от чантата си опаковка с  капки Casanova. Каза, че това е натурален продукт, който помага за подобряване на интимните преживявания и помага за отпускане и елиминиране на натрупания стрес.

Не бях сигурен, че това нещо беше за мен, но все пак се съгласих да го пробвам, поне за да угодя на приятелката си и да види, че имам желание да се справя с проблема. Чудото стана на същата вечер. Къде на шега, къде от любопитство, реших тайно да опитам Casanova, без да казвам на половинката си. Резултатът не закъсня и това, което последва в леглото беше изумително. Правихме секс около 2 часа като през цялото време бях твърд като скала. Сменяхме различни пози, а аз тотално бях изгубил представа за времето. Не изпитвах и никаква умора. Единственото, което усещах е изгарящо желание за ласки.

След тази нощ всичко се промени. Успокоих се цялостно, а това се отрази и на работата ми. Приятелката ми беше изключително доволна и стана много по-усмихната. Дори каза, че е препоръчала Casanova и на свои приятелки, толкова беше учудена от мигновения резултат и силна ефективност, които има продуктът.

Не знам какво щях да правя, ако не беше това чудодейно натурално средство, но не искам и да се замислям особено по темата. Просто съм щастлив, че то дойде на помощ навреме и сега с дори с малко насмешка се връщам към онези моменти, в които се притеснявах дали не съм загубил мъжеството и силата си. Препоръчвам горещо Casanova капки на всички мъже , които изпитват затруднения от какъвто и да е интимен характер. Това нещо ще ви помогне, независимо дали имате проблем с ерекцията, задържането или дори размера. Просто опитайте!“

интервю

Екипът на Красота-Здраве благодари на г-н Х. за неговото мнение. Още полезна информация за капки Casanova може да прочетете по-долу!

По-Добър и По-Твърд с капки Casanova!

Casanova не се предлага под формата на таблетки или хапчета. Капките Казанова са създадени изцяло от натурални съставки. Те подобряват сексуалните функции и увеличават размера на пениса – дебелината и дължината. Неутрализират преждевременната еякулация, подобряват нивата на енергия в организма, водейки до увеличаване на издръжливостта по време на полов акт. Също така и цялостното състояние на организма ще се балансира, благодарение на по-здравия сън.

Но най-важното е, че чрез Casanova ще бъде удоволствието и за двамата партньори по време на секс. Това споделят и потребители на онлайн форуми в своите мнения и отзиви. Цената също е много приемлива.

Как да Приемам капките Casanova? Инструкции и Доза

Решение на проблема с еректилната дисфункция може да бъде постигнато бързо и лесно, стигамъж връзва очите на жена да се придържате към простите Casanova инструкции за употреба на лекарството.

Препоръчителна е дозата от по 25 капки от еликсира за мъжественост да се разтварят в чаша вода или сок и да се пие по 2 (два) пъти дневно непосредствено преди полов акт. С Casanova ще можете да се насладите на несравнима сексуална увереност. Ефекта след един курс от натуралното средство се запазва дълго време, но все пак след година ако имате нужда можете да повторите приема.

Капки Casanova – Цена и Поръчка в България 2023

Цената на Casanova капки е една и съща в България, Италия и Германия. Само на официалния сайт можете да видите актуалната цена – там ще намерите и всякаква информация за промоции и отстъпки. Капките Казанова не могат да бъдат закупени в аптека или секс шоп. Там бихте открили само техни имитиращи продукти при това на завишена цена. Същото може да се каже и за имитации на Casanova в eMag и Olx. Огромно предимство на капките за повишено либидо е факта, че към тях няма пристрастяване и намаляване на ефекта след спиране приема. Цената на капките е сравнима с подобни продукти, но от химичен състав, и тук предимството им блести поради липса на негативни странични ефекти.

Можете да поръчате капките за естествено и лесно увеличаване на мъжествеността като попълните кратката форма на официалния сайт на дистрибутора за България. С вас ще се свърже дискретен оператор на компанията, за да бъдат уточнени детайлите по поръчката. Можете да заплатите с наложен платеж, при получаване на поръчката.

Към настоящия момент, Casanova се предлага с -50% отстъпка от редовната цена.

двойка, капки, ерекция, цена в България

Мечтаните Сексуални Подвизи Стават Реалност

Пазете се от фалшификати! Casanova капки се продава в оригинална опаковка и е достъпен само през официалния уебсайт на производителя. За съжаление, не можете да откриете Casanova в аптеките. Лекарството срещу еректилна дисфункция може значително да подобри сексуалния ви живот и да донесе мечтаното удоволствие.

Бъдете Повече от Ас в Леглото!

секс, ерекция, капки казанова

Стресът и естествените последици от остаряването могат да убият всичко хубаво в интимната връзка. Не позволявайте това да се случи. Говорете открито с партньора си за нуждите му в интимно отношение. Не оставяйте нещата на случайността. Така ще бъдете по-уверени и в своите собствени способности. Не се срамувайте излишно и да кажете, кое ви допада лично на вас и кое – не. Дайте на копнежите да се превърнат в реалност.

Накратко: Casanova капки е натурално средство за повече мъжественост и потентност. То е дело на украинския производител „БиоФарма“. Натуралният му състав включва букет от полезни за либидото съставки, като екстракт от Бабини зъби, Гуарана и Муира Пуама. Радва се на положителни отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форумите за взаимна интимна наслада. Клиентите го считат за една от по-добрите алтернативи на дигиталния пазар.

Важно! Поради голямата си популярност капки Casanova са вече изчерпани, а за жалост производителят е спрял дистрибуцията им за България. Друг ефективен продукт за потентност е Stinafil Up.
Жени Сиракова

20 мнения по „Casanova капки – Още По-Мъжествени по Естествен Начин

 1. Петър ИваЙЛОВ
  август 21, 2018 в 11:23 am

  Никакви проблеми с ерекцията, тези капки преди секс са безупречни

 2. Мишо-легенда
  август 21, 2018 в 12:17 pm

  С Casanova се првурнах в истинска секс легендаа

 3. Ивана Станчева
  август 21, 2018 в 12:30 pm

  Изключително доволна съм от ефекта на Casanova върху мъжа ми, води до уникален оргазъм, уголемяване, в леглото и не само той е мъж мечта, преди имахме проблеми в сексуалния ни живот, но сега всичко е повече от перфектно

 4. Константин
  август 21, 2018 в 12:32 pm

  Чух много добри отзиви за този нов помощник, от къде мога дапоръчам

  1. Jenya Sirakova
   август 21, 2018 в 12:35 pm

   Здравейте, Константин! Купете си най-новия ни продукт Casanova ОТТУК

 5. Борис
  август 22, 2018 в 11:38 am

  Поръчах Casanova и съм много доволен, ще има ли някаква отстъпка при закупуването на още един

  1. Jenya Sirakova
   август 22, 2018 в 12:09 pm

   Здравейте, Борис! Casanova e специално намален на -50% отстъпка, натиснете тук!

 6. Marin
  август 22, 2018 в 11:40 am

  Mnogo pomaga hich ne ochakvah

 7. Георги Иванов
  август 22, 2018 в 11:41 am

  За колко време гд ще получа желания ефект?

  1. Jenya Sirakova
   август 22, 2018 в 12:11 pm

   Здрвейте, Георги! Използвайте Casanova 2 пъти дневно между 1-2 часа преди полов акт.

 8. Мишо-легенда
  август 28, 2018 в 11:07 am

  От къде отново да поръчам Casanova

  1. Jenya Sirakova
   август 28, 2018 в 11:52 am

   Вземете Casanova тук сега !

 9. Калоян
  август 28, 2018 в 11:42 am

  Капките на Казанова ме направиха наи-щатливия мъж

 10. Славейко Георгиев
  август 31, 2018 в 11:07 am

  По рецепта както в статията използвам Casanova и изобщо не се учудвам че има толкова положителни коментари действа перфектно и съм много доволен

 11. Панайот Кирилов
  септември 4, 2018 в 12:30 pm

  Честно казано жена ми не беше свършвала от пролетта и вероятно се досещате как самочувствието ми рязко спадна. Видях каква тенденция е зсега Casanova и реших да поръчам 2 опаковки и се случи вълшебството-довеждам я минимум 2 пъти до оргазъм и преживяванията са уникаални

 12. Борис Манолев
  септември 11, 2018 в 11:21 am

  Не е истина как някакви капки могат да променят дадена сфера на живота по брутален и фантастичен начин, Казанова се справи доста добре

 13. Борис Манолев
  септември 11, 2018 в 11:22 am

  Не е истина как някакви капки могат да променят дадена сфера на живота по брутален и фантастичен начин, Казанова се справи доста добре

 14. Nedyalko
  септември 11, 2018 в 11:23 am

  Kakwa e cenata na casanova

  1. Jenya Sirakova
   септември 11, 2018 в 11:53 am

   Проверете цената на Casanova c -50% намеление ТУК!

 15. Кристиан
  септември 13, 2018 в 11:59 am

  Casanova е най-якия продукт уникален секс