Auresoil Sensi & Secure – Положително Ли Повлияват Капките на Слуха?

Време за четене: 5 min

Auresoil Secure & Sensi 15 мл капки за слух БългарияAuresoil Sensi & Secure са капки за положително повлияване на слуха и ушната хигиена. Те бяха пуснати на пазара в България от едноименния производител Ауресойл. Компанията описва състава на био-козметичното изделие за дезинфекция на ушната мида и канали като сбор от над 10 вида етерични масла. Те следва да благоприятстват поддържането на чиста среда в ушите, която да позволи на индивида да чува ясно. В създаването му е участвал и българина проф. Румен Каменов – експерт по молекулярна биология.

 

Отзивите и мненията на клиентите за тях по онлайн форумите за премахване на ушна кал са одобрителни. Голяма част от клиентите са отбелязали добри промени във функционирането на слуховия си апарат. Те определят и цената на продукта като достъпна.

Разтворът с етерични масла за почистване на ушите Auresoil Sensi & Secure се поръчва през официалния си уебсайт. Потребителите могат да заявят своето желание, оставяйки име и актуален телефонен номер в бланката. С тях ще се свърже представител на дистрибутора и ще се уточнят датата и адреса за доставка. Био-козметичното изделие за поддържането на добра хигиенна среда в ушната мида не се предлага в аптеките. Не може да бъде открито и сред предложенията, достъпни в портали, като eBay, eMag, AliExpress, AliBaba или Amazon. Ако искате да научите още любопитни детайли за начина му на действие, четете ревюто под-долу.

Инфекциите в Главата и Шията Са Опасни за Слуха:

жена с болки в ушите, Auresoil Secure & Sensi

Водещи специалисти в областта на ларингологията предупреждават, че неправилно третираните инфекции около главата и шията водят до появата на проблеми с ушите. Важно е болните да си дадат достатъчно време за почивка и релаксация. Да прекарват повече време на тихо и спокойно място. Някъде, където където тялото и умът им да могат да се порадват на наистина качествен сън. Психическата преумора също е нещо, което трябва да се избягва на всяка цена.

Ето какви мерки можете да предприемете:

 • Спете достатъчно брой часове на вечер;
 • Нека спалнята е частично или изцяло затъмнена и шумоизолирана;
 • Приемайте рискови медикаменти с огромно внимание;
 • Опитайте се да поддържате хармонични нива на кръвно налягане;
 • Не прекалявайте със стимуланти от типа на никотина и кофеина;

Нека обърнем повече внимание на продуктовите характеристики на билковите капки за почистване на ушите Ауресойл Сенси и Секюр. Компанията-производител Auresoil счита, че те могат да благоприятстват поддържането на добра ушна хигиена. Клиентските мнения и отзиви до дигиталните форуми за здраве във всяка една възраст също го потвърждават.

Как Се Ползват Капките за Дезинфекция на Ушите Ауресойл Сенси енд Секюр?

Разтворът за почистване на ушната мида Auresoil Sensi & Secure може да бъде прилаган от хора от всяка една възраст. Условието е да имат свръхпроизводство или затлачване на ушна кал. Средството за правилна ларингологична дезинфекция и профилактика е създадено от производителя Auresoil. Любопитно е, че в подбора на натуралните съставки и изготвянето на крайния вариант на формулата участва и българинът проф. Румен Каменов. Той е експерт по молекулярна биология.

Румен обяснява, че е стигнал до идеята за създаването на Auresoil Sensi & Secure за премахване на ушна кал заради майка си. Тя е страдала от хроничен шум в ушите и за малко не загинала. Опитала се да пресече пътя, но шофьорът успял да спре в последния момент. Тогава Каменов, който по това време бил в края на следването си, решил да направи нещо по въпроса.

Клиентите също дават положителни мнения и отзиви за действието на капките.за поддържане на хигиена в ушите Ауресойл Сенси и Секюр. Те са доволни от цената и от свойствата на био-козметичния продукт, както споделят в своите коментари.

Другите позитиви на разтвора с етерични масла за дезинфекция на ушната мида и канал са:

 • Натурални Етерични Масла в Био-Съобразна Формула;
 • Без Сигнали за Противопоказания и Контраиндикации в Отзивите;
 • Достъпна Цена и Удобна Доставка До Прага на Дома с Наложен Платеж;
 • Може Да Бъде Прилаган от Хора със Свръхпроизводство на Ушна Кал;
 • Допринася за Избистрянето на Слуха;

Nota Bene! Липсата на сигнали за появата на възможни контраиндикации не означава непременно, че такива няма да се проявят. Придържайте се стриктно към инструкциите за употреба на Auresoil Sensi & Secure. Ще ги намерите приложени вътре в търговската опаковка от производителя!

Какво Включва Състава на Разтвора с Етерични Масла Auresoil Sensi & Secure?

етерични масла, Auresoil Secure & Sensi, съставки и формула

Професор Румен Каменов пояснява, че съставките на био-формулата на препарата за почистване на ушната кал са подбрани внимателно. Те имат три основни предназначения – да поддържат хигиената, да повлияват положително на превантивните мерки и да подхранват кожата. Съдейки по липсата на информация за противопоказания в клиентските коментари, може да се отчете, че приложението е безопасно за индивида.

Основните компоненти в натуралната формула са:

 • Етерични Масла от Лимонена Трева, Смирна и Хамамелис Вергиниана: Премахват излишното количество ушна кал и допринасят за процесите по самопочистване на слуховия канал.
 • Етерични Масла от Карамфил, Арган и Бадем: Хидратират и благоприятстват защитата срещу попадането на мръсотия и свободни радикали в ушната мида.
 • Етерични Масла от Теснолист Живовляк, Макадамия и Слънчогледови Семки: Подпомага защитата срещу микроувреждания. Подхранва нежните ушни тъкани.

Как Да Поръчам Етеричните Капки за Почистване на Уши Sensi & Secure?

Поръчката на разтвора за поддържането на чиста ушна мида и канал Auresoil Sensi & Secure се осъществява през официалния уебсайт. Клиентите попълват актуален адрес, имена и телефонен номер в бланка. С тях на него се свързва представител на дистрибутора. Уточняват се детайлите около доставката. Плаща се чрез наложен платеж или с карта по време на подаване на поръчката.

Важно е да се отбележи, че капките за подобряване на слуха Auresoil Sensi & Secure не се разпространяват в аптеки или дрогериите. Производителя държи да поддържа директна връзка с клиентите и да получава директно коментари и отзиви относно продукта. Именно затова и разтвора от билки не може да бъде закупен в аптеките.

Auresoil Sensi & Secure Цена в България? Колко Струват Капките?

Най-правилното място за да видите актуалната Auresoil Sensi & Secure цена е официалната страница на продукта. Редовните промоции дават шанс на потребителите да закупят био-козметичния продукт с отстъпка от оригиналната цена. Всъщност по-време на поръчката, ще може да изберете между различнин варианти на окомплектоване на капките за уши. Гаранцията за качество и резултати идва със своята цена, но това е напълно оправдано.

Имайте предвид, че производителя е толкова уверен в качеството на продукта, че предлага 45 дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни. По този начин цената на Auresoil Sensi and Secure става съвсем приемлива и хората купуват капките.

Какво Е Ушна Кал и Как Да Я Почистим Без Проблеми У Дома?

дете шушука на жена sensi secure капки

Мнозина сигурно се питат, какво точно е ушната кал и как се образува. Истината е, че тя е естествена субстанция, която нашите тела произвеждат с цел да защитят ухото от околната среда. В това число влиза всякакъв вид мръсотия и бактерии, които могат да попаднат вътре. Когато се натрупа прекомерно много от нея, обаче, може да се стигне до редица проблеми, като хроничен шум в ушите. Много хора разчитат и на алтернативни терапии за преодоляване на болестните състояния на ушите. Популярен такъв способ е акупресурата.

Понякога сами причиняваме затлачването на ушната кал в ухото. Тъй като повечето хора не знаят, как да почистват външната част на слуховата система правилно, те започват да чуват по-слабо. Американската академия по отоларингология дори публикува официален доклад по въпроса през 2017 г. Според изнесените в него данни, поддържането на добра хигиенна среда в ушите, използвайки тампони или клечки за уши, е практически невъзможно. Те могат да доведат до избутването на повече мръсотия навътре в канала, отколкото помагат да се изведе навън.

Което може да доведе до появата на следните оплаквания:

 • Постоянно усещане за сърбеж от вътрешната страна на ухото;
 • Чувство за пълни или запушени уши;
 • Силен световъртеж и гадене;
 • Хроничен шум в ушите;
 • Оттичане на ушна кал навътре в каналчето;
 • Отслабен слух;
 • Болка;

Ушната кал може да бъде почистена и в домашни условия с помощта на разтвор от вода и сол и памучен тампон. Някои хора предпочитат да приложат зехтин, който има и успокояващо действие върху кожата. Смесицата между равни количества чист бял оцет и твърд алкохол се счита за друг популярен способ за дезинфекция на уши. Водородният пероксид може да бъде опасен, както и парафиновото масло.

Насладете Се На Песента на Птиците!

мъж и капки Auresoil Secure & Sensi

Поддръжката на слуховата система във форма изисква усилия през целия живот. Важно е винаги да си давате достатъчно време, за да се възстановите от инфекциозни заболявания. Както и да не измъчвате ушите, прекарвайки неразумно много време на силна музика с високи децибели. Поддържането на природосъобразна диета също помага.

Накратко: Етеричните капки за почистване на ушите Auresoil Sensi & Secure имат био-формула, състояща се от етерични масла. Те въздействат по-положително на слуха от други алтернативи.
Жени Сиракова

Едно мнение по „Auresoil Sensi & Secure – Положително Ли Повлияват Капките на Слуха?

 1. Дорина Костадинова
  юни 2, 2019 в 5:22 pm

  =

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *