Adamour – Натурална Формуала за По-Мощна, Взривяваща и Незабравима Наслада!

Adamour капсули БългарияAdamour са натурални капсули от производителя „Bernadette“ Ltd. Тяхната цел е да доставят на мъжете нужното самочувствие, физически способности и издръжливост за по-мощни и незабравими интимни преживявания в леглото. Те са съставени от разнообразни натурални екстракти, известни с благоприятното си влияние върху мъжката интимна сила. Био-съставките им включват муира пуама, катуаба, амла, перуанска мака, трибилус терестис, L-Аргинин и цинк. Капсулите са предназначени само за представители на силния пол, но това не означава, че и жените не могат да се възползват от тях. Благодарение на мъжката мощ, която могат да усетят в леглото, много мнения в онлайн форуми на жени казват, че се чувстват по-удовлетворени от сексуалния си живот.

Това откри нашият екип, след като проведе детайлно проучване за продукта и неговите свойства. Главна заслуга за това има нашият редактор отдел „Интимност“ Диана Димитрова. Разгледахме мнения на клиенти в европейски форуми за здравословен начин на живот в държави, като Германия, Франция, Италия и Гърция. Те са предимно доволни от натуралните капсули Adamour и техният начин на работа. Проучихме подробно и функциите на всеки от натуралните екстракти, включени в био-формулата на средството. Искате ли разберете повече интересни и любопитни факти, свързани с натуралните капсули Adamour? Препоръчваме да останете с нас до края на ревюто ни.

3 Бързи Съвети за По-Зашеметяващи Преживявания в Леглото

адамур, двойка

Забързан начин на живот, умора, стрес – всички те са част от съвременния живот. Поради тази причина понякога може да е трудно да влезем в настроение за по-интимни преживявания. Заради това подбрахме няколко бързи съвети как да внесете повече разнообразие в сексуалния си живот.

 1. Не Изпадайте в Рутина.
  Може би си обичате да организирате стриктно деня си – да знаете кога трябва да свършите дадена задача. Вероятно имате любима поза, която предпочитате по време на секс. И това е страхотен начин да му се насладите. Но не превръщайте това в единственото нещо, което правите по време на секс. Новостите обикновено са вълнуващи, особено ако сте с партньора си от доста време. Не позволявайте сексът да стане монотонен. Постарайте се да го разнообразите и разгорещите.
 2. Дори Бързият Секс е По-Добре от Никакъв.
  Ако нямате време, но имате желание – отдайте се на бърз и мощен секс. Дори и да е само за няколко минути, със сигурност ще се почувствате много по-добре. Намерете любимата си поза за това и действайте. След това може да продължите с останалите задачи от деня си. Не бива да се лишавате от интимност само заради тях.
 3. Разкрийте Приключенската Си Страна.
  Говорете с партньора си и опитвайте неща, които не сте правили преди. Винаги има място за експерименти. Дори и някои от тях да не се получат – шансът, че ще отриете нови удоволствия, е огромен. Просто опитайте!

Но понякога е възможно тялото ни да даде стъпка назад. Мъжете могат да се възползват от разнообразни био-козметични средства. Едно от тях са капсулите с натурална формула Adamour.

Какво Представляват Капсулите с Натурална Формула за Мъжка Сексуална Мощ Adamour?

adamour, секс

Adamour са натурални капсули, чиято цел е да въздействат положително върху всички аспекти на мъжкото представяне в леглото. От производителя споделят, че целта на продукта е да достави сексуална и интимна мощ на мъжете, които се нуждаят от нея. Поради тази причина те правят обстойно проучване на съставките, свързани с доброто функциониране на мъжката полова система. Избират само тези от тях, с най-изявено такова. Това води до добрия начин на работа, покриващ много от мъжките несигурности в леглото в днешно време. Те могат да включват невъзможност за ерекция, липса на издръжливост, ниско либидо и умора.

Какви Са Мненията, Отзивите и Коментарите, Споделяни в Онлайн Форуми за Натуралните Капсули Adamour?

либидо, капсули adamour

Както вече споменахме по-горе, нашият екип се зае със задачата да проучи мненията за Адамур на клиенти от европейски страни, които вече са си закупили продукта. Фокусирахме се върху форуми за здравословен начин на живот, наподобяващи темите и мащаба на българския „БГ Мама“ . Потребителите се радват от начина му на работа. Интересно е да се забележи, че не само мъже, но и жени изказват мнението си за капсулите за повишено либидо. Коментарите на жените преобладават в областта, че са закупили капсулите като подарък хем за себе си хем за партньора си. Отзивите са предимно ананимни, но се познава, че са писани от реални хора заради пикантните дейтайли и разнообразие на изказ. Ето какво споделят те:

 • Мощна Сексуална Мощ през Цяла Нощ!
 • Благоприятства Либидото и Издръжливостта;
 • Интимна Наслада и Екстаз за Двамата Партньори;
 • По-Здрава Ерекция чрез По-Добро Кръвообращение;
 • Бърза Доставка до Избрана Точка от Вас;
 • Достъпна Цена на Територията на България;
 • Без Информация за Негативни Странични Ефекти и Противопоказания.

NB! Липсата на сигнали за неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че те не могат да се проявят на индивидуално ниво. Заради това препоръчваме да следвате стриктно инструкциите за употреба, включени в опаковката на продукта. Не бива да се превишава препоръчителния прием на ден, определен от производителя.

Кои Натурални Съставки са Част от Био-Формулата на Капсулите Adamour?

съставкиКомпанията-производител на натуралните капсули Adamour включва екстракти, които имат изявено действие за по-добрите функции на мъжката полова система. Официалният уеб-сайт на продукта дава информация за следните екстракти:

 • Катуаба – Спомага за потентността и по-доброто кръвообращение в областта на малкия таз.
 • Муира Пуама – Има цялостно въздействие върху мъжките сексуални функции – от по-добро кръвообращение, издръжливост, мощ и желание.
 • Амла – Благоприятства функциите на организма със своите антиоксидантни свойства. Източник на многобройни полезни витамини и минерали.
 • Перуанска Мака – Подпомага по-дългата продължителност и взаимно удоволствие от интимния акт.
 • Трибилус Терестис (Бабини Зъби) – Има положително влияние върху цялостното функциониране на мъжката полова система. Това може да включи повишаване на либидото, по-дълга продължителност на ерекцията, и повлияване върху дневния тонус.
 • L-Аргинин – Помага за поддръжката на сила и мускулна маса.
 • Цинк – Полезен елемент за функциите на тялото.

Как се Приемат Капсулите с Натурални Екстракти Адамур? Доза и Инструкции

Производителите на капсулите с натурални екстракти Адамур съветват приема им да става по 1-2 капсули на ден. Задължително е да бъде преди хранене. Подробни инструкции могат да бъдат открити в опаковката на био-капсулите Adamour.

Накратко, може да се отбележи, че капсулите трябва да се пият с обилно количество вода или сок. Ако пропуснете да вземете капсулите Adamour в един ден е добре на следващия да компенсирате пропуска, за да може натрупването на активните съставки да се стимулира.

Как Да Поръчам Натуралните Капсули Adamour на Достъпна Цена в България?

Много от потребителските мнения във онлайн форуми, подобни на „БГ Мама“, са свързани с поръчката и цената на Adamour. Те съветват бъдещите притежатели на био-козметичното средство да си го набавят от официалната му уеб-страница. Определят, че цената там е достъпна, а доставката – бърза. Често има промоции, от които потребителите могат да се възползват от намаляване на стойността. В допълнение на това са сигурни, че продуктът бива изпращан директно от официалния дистрибутор за България. Това намалява шансовете за измама, каквито може да има, ако продуктът бъде открит и закупен в големи онлайн магазини. Такива включват Amazon, eBay, eMag, AliExpress и Alibaba. Също така Adamour не се предлага в аптеки или секс магазини – това е потвърдена информация от производителя.

За да поръчат, клиентите просто трябва да въведат своите имена и актуален телефон за контакт. Официален дистрибутор ще се свърже с тях за потвърждение на поръчката. Ако се нуждаете от повече информация относно поръчката на натурални продукти, прочетете тук.

По-Здравословен Живот = По-Голямо Удоволствие

капсули adamour, двойка, възбуда

За да постигнем нужното удоволствие в леглото, не бива да забравяме, че тялото ни също играе роля. Нездравословния начин на живот може да доведе до усложнения за нас, свързани и с интимния ни живот. Препоръчително е да следваме правилен хранителен режим – средиземноморският такъв е изключително добър. Позволява ни да постигнем едно добро тегло без да се налага да гладуваме. Хубаво е да опознаем собственото си тяло, както и да разрешим митовете и заблудите за секса.

Накратко: Adamour представляват натурални капсули за по-мощни интимни възможности при мъжете. Той има богат натурален състав, като включва екстракти от муира пуама, бабини зъби, перуанска мака и L-Аргинин. Работи по-добре от други алтернативни предложения на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply