XtraZex – Искате Ли Да Добавите Екстра Пикантност в Леглото?

xtrazexXtraZex са ново поколение водоразтворими таблетки за положително въздействие върху либидото, които са насочени към мъже в зряла полова възраст, изпитващи проблем със задържането на ерекцията за по-дълги периоди от време, както и други спорадични прояви на различните форми на еректилна дисфункция. Хапчетата са натурални и няма данни да дават каквито и да било противопоказания. Те съдържат активни екстракти от растението йохимбе, корена на женшен, перуанска мака и муйра пуама.

 

Начинът му на прилагане е изключително лесен и удобен за потребителя, наподобяващ този, по който се ползват разтворимите витаминови комплекси от аптеките. Мненията и отзивите на по-голямата част от потребителите за действието на хапчетата за повлияване на сексуалния апетит по Интернет форумите са по-скоро позитивни, а производителят на таблетките ЕкстраЗекс е руската компания ‘Славия’ ООД, базирана в столицата – гр. Москва. Нека научим повече за действието на продукта.

Кои Билки Действат Добре за Интимния Копнеж?

различни видове билки

Няма човек, който да не желае да бъде считан за неустоим. Мъже, жени, всички тайно се поглеждаме в огледалото с надеждата, че на околните ще им се появят пеперуди в стомаха, минем ли покрай тях. За съжаление, Майката Природа не е дарила всеки с неустоим чар и сексапил, когато е раздавала от богатствата си. Тук, обаче, можем да разчитаме на нашата собствена изобретателност и находчивост.

Homo sapiens е успял да докаже, че е най-умният сред бозайниците, дори и чисто еволюционно. Ние сме открили електричеството, Интернет, мобилните технологии и роботиката, а в последно време все по-често се замисляме и как да колонизираме Марс. Не трябва да се учудваме, че освен с класическите афродизиаци, сме се занимавали и с билките за сексуално блаженство, с които да изкушим обекта на нашето сексуално желание и влечение.

Древните народи са вярвали, че те могат да допринесат за преодоляването на умората и намаляването на стреса от изминалия ден, за да могат да задоволят съкровените желания и копнежи на партньорката си в живота.

Като най-потентни от тях са сочени:

 • Корен от Женшен;
 • Листа или Корен от Муйра Пуима;
 • Листа от Куаба;
 • Плодчетата Годжи Бери;
 • Листата на Дамяна.

Защо Сексът е Важен за Тялото?

xtrazex опаковка и двойка в леглото

Любовното чувство обикновено води до осъществяването на полов акт, който пък от своя страна ни раздвижва и изпотява, карайки ни да горим повече калории. Но това не е единствения положителен ефект върху нашето тяло! Сексът допринася за цялостното ни усещане за водене на пълноценен живот и носи много ползи за здравето.

Ето и някои от основните от тях:

 • Спим по-добре и качествено, благодарение на забързания синтез и отделяне на хормона окситоцин и молекулите ендорфини след интимен контакт.
 • Окситоцинът също така намаля нивата на стрес и понижава кръвното налягане, занижавайки риска от развиването на сърдечно-съдови заболявания.
 • Оргазмирането действа като натурален аналгетик, който облекчава главоболието.
 • Имунитет ни се повишава, благодарение на високата концентрация на ендорфини в кръвта.

Нека обърнем по-специално внимание на разтворимите таблетки ЕкстраЗекс от руския производител ‘Славия’ ООД. Те целят да помогнат на мъже от всички възрастни да повлияят положително на либидото си и да преодолеят притеснението и случаите на еректилна дисфункция. Как точно го постигат?

Разтворимите Таблетки Extrazex и Тяхното Действие

xtrazex опаковка и самоуверен мъж

Тези хапчета за повлияване на потентността са лесни за прилагане. Достатъчно е потребителят да вземе по 1 (една) близо час преди хранене и да я разтвори в 200 мл. чаша с вода. Основното им действие е стимулирането на кръвообращението в областта на малкия таз, в резултат на което пещеристите тела на мъжкия полов член започват да се изпълват с по-голямо количество кръв и да набъбват респективно. Пълният курс на третиране продължава 30 дни.

По-подробни инструкции за употреба са налични в търговската опаковка на средството за въздействие върху продължителността на ерекцията XtraZex на московския производител ‘Славия’ ООД. Мненията и отзивите на клиентите за него са положителни. Хората, които вече са го изпробвали, твърдят, че то може да промени качеството на сексуалното изживяване по много приятен начин.

Ето и какво да очакваме от него:

 • Засилен Приток на Кръв Към Пещеристите Тела на Мъжкия Полов Член;
 • Положително Въздействие Върху Времето за Задържане на Ерекция и Продължителността на Интимния Контакт;
 • Взаимно Удоволствие и екстаз;
 • Лесен Начин на Прилагане;
 • Натурален Състав Без Известни Противопоказания.

*Nota Bene! Имайте предвид, че включените в компонента продукти може да влияят по различен начин на индивидуалния организъм!

Органичен Състав и Естествено Въздействие Върху Либидото

Всеки един от отделните компоненти, включени в състава на разтворимите хапчета за повлияване на времетраенето на ерекцията, е напълно органичен. Формулата разчита основно на билкови и растителни екстракти, за да постигне ефектите, желани от потребителите.

Нека видим, кои са те:

 • Екстракт от Корена на Женшен: Въздейства върху кръвообращението и може да подобри качеството на спермата, включително нейният вкус. Спомага за по-дългото време за задържане на пениса в еректирало състояние.
 • Екстракт от Кората на Йохимбе: Въздейства върху либидото и обостря сексуалния апетит.
 • Екстракт от Корена на Перуанска Мака: Притежава изключително силна концентрация на различни аминокиселини, които дават енергия и повлияват положително върху физическата издръжливост и синтеза на по-големи количества тестостерон в организма.
 • Екстракт от Кората на Муйра Пуима: Изостря сетивата и прави индивида по-податлив на сексуалния инстинкт. Спомага за нарастването на възбудата. Засилва притока на кръв в областта на малкия таз.

Удобна Поръчка, Доставка и Достъпна Цена в България

xtrazex опаковка и щастлива двойка

Желаещите да повлияят върху качеството на своя интимен живот могат лесно да го направят, попълвайки кратък формуляр на официалния сайт на продукта. Клиентите следва да оставят актуални свои данни, включително телефонен номер за връзка, тъй като с тях ще се свърже представител на дистрибутора за България с цел уговаряне на удобен час и дата за извършване на доставка.

Цената за нашата държава на разтворимите таблетки XtraZex може да бъде определена като добра и съобразена със стандарта на живот тук. Към момента е налична и промоционална оферта и всеки може да вземе средството с -50% отстъпка.

Побързайте, тъй като преференциалните бройка са ограничено количество, а промоцията е валидна до тяхното изчерпване!

Използвайте Въображението Си и Направете Интимния Си Живот По-Пикантен!

xtrazex опаковка и щастлив мъж

Винаги можем да намерим начин да задоволим партньора си в живота или конкретния момент. Трябва просто да проявим малко смелост, да му споделим нещата, които обичаме, както и да му разкажем за нашите собствени желания и копнежи. Не се свенете да използвате въображението си и подправете ситуацията в леглото си с него.

 

Жени Сиракова

One Response

 1. Марина Караджова декември 27, 2018

Leave a Reply