Oral Care Pro – Комплект за Сияйно Бяла и Чиста Усмивка!

Oral Care Pro, комплектOral Care Pro представлява комплект за повлияване на външния вид на зъбите. Той е дело на популярния китайски производител ‘OEM’ на различни смарт-устройства, отнасящи се до ежедневните козметични и домакински проблеми. Комплектът включва 3 бг. спринцовки за избелване на зъби, 1 LED-лампичка за по-добра видимост и 1 бр. термоформоваща кутийка. В продуктовата кутия 1 бр. инструкции за употреба, 1 бр. избелващ гел и 1 бр. избелваща паста за зъби.

 

По-голямата част от изделията на китайската компания за производство на био-козметични продукти са добре приети от потребителите. Те получават хубави отзиви от клиентите. За това може да отсъдим по наличните позитивни отзиви в техните мнения и коментари по форуми, като тези на ‘БГ Мама’. Устройството за изравняване на цвета на зъбите е създадено според съвременна технология. Съставките във влизащите в него продукти за поддържане на дентална хигиена са с натурален и ясен произход.

Оригиналният комплект за почистване на устната кухина Оръл Кеър Про може да се заяви единствено и само през неговия официален уебсайт. Това е политика на производителя ‘ОЕМ’, възприета след няколко опита за измама и разпространение на фалшификати от некоректни търговци. Това е начинът, компанията зад LED-устройството за устна хигиена и красота да подсигури високо качество и спокойствие на клиентите си. Те няма да открият смарт-уреда за козметично избелване на зъбите в аптеките, нито в портали за продажба, като eBay, Amazon, eMag, AliBaba или AliExpress. Заявката за неговата покупка се подава през официалната уеб-страница. Попълва се кратък дигитален формуляр и в него се оставят име и телефонен номер за връзка с дистрибутора. Тогава се уточняват и детайлите около точния адрес за доставка. Повече детайли следват в ревюто по-долу.

дете и баща си мият зъби

Добри Практики за Безупречно Чиста Усмивка

Народът е казал, че усмивката краси човека. Естествената форма на зъбите ни зависи от Майката Природа. Но благодарение на напредъка на медицината, днес всеки може да се подложи на процедура по изправяне или избелване. За да се радваме на блясък и сияйност, следва да включим денталната хигиена на важно място в дневната си рутина. Има много лесни начини за намаляване на вероятността от появата и разпространението на кариеси и парадонтоза.

Знаете ли, че едно от полезните приложения на банановите кори, които изхвърляме в кофата за боклук, е избелването на зъбите? Трябва единствено да ги изсушите предварително. Те имат свойството да попиват мръсните частици и микроскопични бактерии, оставащи след приема на храна и водещи до кариеси. Можете да ги промените повече от лесно с прилагането на някои добри съвети от зъболекарите.

Ето и как да се радвате на блясък и белота на зъбите:

 • Не избирайте твърди четки и не натискайте прекалено силно. Така рискувате да раздразните венците и да се стигне до парадонтоза. Помнете, че идеята да се мият зъбите по 2 или 3 пъти на ден е да се премахнат плаката и остатъците от хранителните продукти.
 • Не дъвчете винаги от една и съща страна. Ако го практикувате за по-продължителен период, зъбите и венците от другата страна ще започнат да отслабват и закърняват. Тези от дъвчещата пък ще се износят по-рано. Старайте се да разпределяте натоварването и напрежението на равни части.
 • Не залагайте само на четката и пастата за зъби. Включете към ритуалите си за дентална хигиена и специализирана вода за уста и конец за зъби. Четката също трябва да е висококачествена и да се сменя на всеки няколко месеца.

Кариесът – Предава Се и Чрез Целувка!

мъж на зъболекарски стол

Учените все още спорят, кой е най-разпространеният вирус на света. За първото място се борят този на кариеса и този на херпес симплекс – 1 (лабиалният херпес, който излиза около устата). Бактерията на кариеса обикновено живее в слюнката на хора. Парадонтозата също води в класацията, тъй като е лесно да я прихванеш по въздушно-капков път. А един от най-лесните начини да се постигне това е чрез целувка с любимия човек. Явно, двойките наистина споделят всичко свое с любимия!

Нека обърнем по-детайлно внимание на комплектът за дентална хигиена Оръл Кеър Про. Той е дело на китайския производител ‘ОЕМ’. Компанията получава добри отзиви в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форуми, като този на ‘БГ Мама’. Предложенията и са в сферата на смарт-устройствата за ежедневни лични или битови нужди. Нека разберем, как точно работи китът за поддържане на добрът козметичен и хигиенен вид на зъбите.

Какво Включва Комплектът за Био-Козметична Поддръжка на Зъбите Оръл Кеър Про?

Oral Care Pro, усмивка

Компанията-производител споделя, че комплектът за дентална хигиена и естетика е създаден по специализирана технология. Тя спомага за почистването на устната кухина и поддържането на добър външен вид на зъбите. Допринася за премахването на натрупаната върху тях мръсотия и може да подобри отблясъка и оцветяването им.

Устройството за зъбна дезинфекция Oral Care Pro включва и LED-лампичка, която значително подобрява видимостта. Благоприятства и правилната идентификация на проблемните участъци. Сетът за миене на зъби има компактен размер и е лесен за пренасяне в дамска чанта или раница. Може да бъде навсякъде, където сте и вие.

Мрежата е пълна с одобрителни коментари за действието на био-козметичното изделие. Отзивите и мненията на клиентите по форумите не споменават за наличието на неприятни странични ефекти, алергични реакции или противопоказания. Повечето от тях са регистрирали положителни промени във външния вид на своята усмивка.

Ето и кои са сочени за основните предимства на комплектът за поддържането на изрядна външност на зъбите Оръл Кеър Про:

 • Повлиява Положително на Хигиената и Външния Вид на Зъбите;
 • Добро Козметично Въздействие по Отношение на Равномерното Оцветяване;
 • Компактен и Лесен за Пренасяне Комплект;
 • Грижи Се за Блясъка и Сияйността на Усмивката;
 • Лесна Поръчка и Доставка на Достъпна Цена в България;

Сетът за дентална хигиена и чаровна усмивка Oral Care Pro има следните продуктови параметри:

 • 3 бр. спринцовки за избелване;
 • 1 бр. лампичка с LED-светлина;
 • 1 бр. термоформоваща кутийка;
 • 1 бр. ръководство с подробни указания за употреба;
 • Размер на кутията: 19.5 x 19.0 x 4.0 см;
 • Тегло: 220гр.;
 • 6 бр. гел за избелване;
 • 1 бр. натурална паста за избелване;
 • Размер на целия комплект: 28 x 18 x 4 см;
 • Общо тегло: 350 gr.;

Oral Care Pro, зъбче

Как Се Ползва Комплектът за Дентална Хигиена и Красота Oral Care Pro?

Китът за поддържане на сияйна и бляскава усмивка Oral Care Pro включва подробни инструкции за употреба. В тях детайлно е описано, какво точно трябва да правят потребителите. Макар и да няма сигнали за наличието на противопоказания, най-добре е те да се придържат стриктно към описаните стъпки за приложение.

А те гласят следното:

 1. Нанесете равномерно количество от гела за избелване върху зъбите.
 2. Поставете LED-лампичката в устната си кухина и я свържете със захранваща банка или към телефона си.
 3. Изчакайте 20-30 минути.
 4. Премахнете устройството и изплакнете устата си.
 5. Измийте внимателно уреда за дентална естетика и хигиена с мокра кърпичка, без да го излагате на директна слънчева светлина.

Nota Bene! Няма данни за противопоказания или разминавания в техническите параметри на отделните бройки от LED-устройството, но не е невъзможно те да се проявят. Придържайте се стриктно към инструкциите за употреба на комплекта за дентална хигиена и естетика Oral Care Pro!

четка за зъби

Как Да Поръчам Сетът за Зъбна Хигиена и Естетика Oral Care Pro в България?

Всички поръчки и доставки на био-козметичното LED-устройство за почистване на зъбите се осъществяват през неговия официален уебсайт. Тази практика е възприета от производителя ‘OEM’, за да осигури достъп на клиентите до оригиналния и качествен продукт. Предишният опит на компанията включва опити за измама и фалшификация на техни изделия.

За по-голяма сигурност на процеса по поръчка, потребителите попълват име и актуален телефонен номер в дигитална бланка на уеб-страницата. С тях се свързва дистрибуторът и е уточняват конкретните детайли около доставката. Плаща се с наложен платеж. Редовните промо-кампании дават възможност и за покупка с отстъпка от автентичната цена. А тя е считана за достъпна в повечето клиентски мнения и отзиви.

Поддръжка + Натурални Продукти = Красива и Сияйна Усмивка!

Тъй като повечето дентални заболявания и вируси лесно се предават от зъб на зъб, трябва да полагате ежедневни грижи. Чаровната усмивка е не просто природна даденост. Тя се поддържа с редовни хигиенни навици и помощта на натурални продукти и естествени методи.

Накратко: Комплектът за дентална хигиена и естетика Oral Care Pro въздейства положително на равномерното оцветяване на зъбите. Той работи по-добре от други алтернативни средства.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply