VitaHair Max – Повлиява Ли Изобщо Козметичният Вид на Косата?

VitaHair Max спрей опаковкаVitaHair Max е спрей за положително въздействие върху външния вид на косата, пусната на пазара от едноименния производител. Компанията разпространява информация, че средството за подчертаване на естествения блясък на косъма съдържа единствено натурални съставки, но към настоящия момент то не е преминало през оценка от независим експерт, който да я потвърди. Отзивите и мненията за продукта, написани от потребителите по онлайн форумите, са противоречиви, като някои от тях сигнализират за появата на неприятни алергични реакции от типа на обриви.

Виж Препоръчан Продукт

Заявката за покупка и продажба на спрея ВитаХеър Макс се осъществява през официалния сайт, а не чрез онлайн магазини като eMag, eBay или Amazon. Понеже неговата автентичност и ефективност не могат да бъдат удостоверени, не можем да препоръчаме прилагането му. Най-добре ще е потребителите да се обърнат към по-подходяща алтернатива.

Виж Още: 3 Тайни за Красива Коса и През Есента 

Добри Практики за Поддържане на Буйна Грива

момиче с дълга коса

Казват, че по прическата посрещат, а по ума изпращат. Но първото впечатление винаги е най-силно. Ако искате да направите добро такова, то е добре да знаете, как да поддържате здравината и еластичността на косъма, както и редовно да подхранвате косата, така че тя да изглежда бляскава и красива. Козметиците считат, че най-добрите методи за това са натуралните, които включват органични екстракти, а не вредни химически агенти.

Те са измислили и златни правила за здрава и бляскава грива. Народният способ за тестване на еластичността на косъма е чрез прокарването му през дупката на игла. Ако успеете, без той да се огъне, то значи имате добри тактики за поддръжката за прическата си. Не е нужно да харчите луди пари за фризьор или стилист, за да го постигнете, а само няколко дребни промени в дневните ви ритуали за красота.

Ето някои добри практики, които лесно можете да включите в режима си:

 • Старайте се да похапвате повече от храните против стареене. Онези от тях, които са с високо съдържание на калий, калций, цинк, магнезий, желязо и Омега-3, ще накарат косъма ви да се съживи.
 • Редовно отстранявайте накъсаните краища (финалните 2 см. от косъма), за да заздравите косата си.
 • Разресвайте я всеки ден.
 • Изплаквайте я с хладка вода, дори и през зимата, преди да излезете от банята.
 • Използвайте качествена козметика за коса с натурални компоненти.
 • Не използвайте сешоар или маша, ако поводът не го налага.
 • Масажирайте скалпа си, за да подобрите кръвообращението и да засилите притока на полезни вещества към косъма.

Прекомерно Стегнатите Прически Изтощават Косъма:

коса, гребени

Едни от най-популярните прически са тези, при които косата се вдига високо (конската опашка) или се обръща назад (плитки в стил рибя кост). Колкото и ефектно и атрактивно да е това за външния вид, имайте предвид, че тези практики накъсват и изтощават косъма. Няма начин да не сте го забелязали по количествата от гривата ви, които опадват след разресване след направата на подобна прическа.

Старайте се да оформяте и стилизирате косата си в подобни прически само при следните поводи:

 • Специален случай или парти;
 • Тренировка;
 • Прекомерно горещо време и високи температури.

Виж Още: Методи за Висококачествена Грижа за Нашата Коса

Спреят за коса ВитаХеър Макс на едноименния производител отскоро бе пуснат и на пазара в България. Но мненията и отзивите на клиентите за резултатите от приложението на био-козметичното средство за положително повлияване на външния вид на косъма не са особено положителни, а звучат по-скоро разочаровано. Макар и компанията-разпространител да твърди, че цената на продукта е достъпна за стандарта на живот у нас, потребителите не са особено съгласни.

Работи Ли Изобщо Спрея за Повлияване на Външния Вид на Косата ВитаХеър Макс?

VitaHair Max, момиче с дълга коса

Официалният уебсайт на средството за био-козметично стилизиране на прическата VitaHair Max гласи, че то съдържа единствено натурални екстракти. Тази информация не може да бъде потвърдена към настоящия момент, тъй като продуктът не е преминал оценяване от независим експерт по козметична поддръжка на косата.

Производителят му е на мнение, че един месец прилагане на продукта е достатъчна, за да се повлияе положително начина, по който изглежда прическата, но този срок се оценява като прекалено кратък от козметиците и професионалните стилисти. Негативните отзиви за спрея за коса ВитаХеър Макс също не говорят добре за действието му.

Ето и още няколко не особено положителни довода за него:

 • Може Да Предизвика Противопоказания и Алергии;
 • Завишена Цена;
 • Не Особено Ласкави Мнения на Клиенти.

Nota Bene! Тъй като действието на спрея за коса VitaHair Max не е характеризирано като положително към настоящия момент, не можем да потвърдим, че редовното му прилагане е безопасно. Възможно е да възникнат противопоказания!

Виж Още: Козметика и Срокове на Годност

Какво Съдържа Био-Козметичния Спрей VitaHair Max?

VitaHair Max, зърна кафе

Не можем да препоръчаме средството за козметично стилизиране на прическата, тъй като неговият натурален състав не е потвърден от вещо независимо лице. С цел информираност на клиента, по-долу следва кратко описание на предполагаемите съставки, влизащи във формулата на продукта. Не е сигурно дали те са натурални и органични екстракти в действителност.

 • Прокапил;
 • Магнезий;
 • Кератин;
 • Кофеин.

Потърсете Натурална Алтернатива за Вашата Коса!

Човешкият косъм е външно продължение на нашите нервни окончания. Той е изключително чувствителен към храните и напитките, които приемаме вътрешно, както и козметичните продукти, които прилагаме външно. Освен това, косата ни непрекъснато е бомбардирана със свободни радикали от заобикалящата ни среда.

Искаме ли да се радваме на бляскава и великолепна грива, трябва да я подхранваме с най-добрите за нея продукти. Експертите считат, че това е козметиката с високо съдържание на натурални екстракти. Пример за такова е био-маската за коса Princess Hair. Тя включва комплекс на етерични масла от репей, арган, кокос, канела, лайка, тръстика и различни подгрупи витамини, които повлияват по положителен начин косъма.

Виж Препоръчан Продукт

2 / 5 stars     
20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply