VitaHair Max – Повлиява Ли Изобщо Козметичният Вид на Косата?

Време за четене: 6 min

VitaHair Max спрей опаковка БългарияVitaHair Max е спрей за подобряване на външния вид на косата, пусната на пазара от едноименния производител. Компанията разпространява информация, че средството за подчертаване на естествения блясък на косъма съдържа единствено натурални съставки, а липсата на сигнали за наличието на странични ефекти и противопоказания от клиентите, които са изпробвали продукта, го потвърждава. Отзивите в БГ мама и мненията за продукта, написани от потребителите по онлайн форумите за стилизиране на различни видове прически, клонят по-скоро към одобрителния тон. Няма индикации за негативни странични ефекти от употребата на Вита Хаир Макс.

Важна Информация: VitaHair Max вече не се предлага на българския и на световния пазар. Потребителите споделят, че са също толкова доволни, даже някои повече, от спрей Hair Perfecta за косопад и буйна, лъскава коса!

Заявката за покупка на лосиона под формата на спрей за оформяне на хубави прически Вита Хаир Макс се осъществява през официалния сайт, а не чрез онлайн магазини като eMag или Amazon или търговската мрежа от аптеки. Понеже неговата автентичност и ефективност могат да бъдат удостоверени, одобряваме прилагането му. Потребителите следва да попълнят кратък формуляр, оставяйки име и свой актуален телефонен номер за връзка с представител на дистрибутора и доуточняване на детайлите около доставката. Плащането се извършва чрез метода на наложения платеж, а по-голямата част от клиентите определят Vita Hair Max цената като достъпна за нашите стандарти в своите коментари и оценки в Интернет.

Добри Практики за Поддържане на Буйна Грива

момиче с дълга коса

Казват, че по прическата посрещат, а по ума изпращат. Но първото впечатление винаги е най-силно. Ако искате да направите добро такова, то е добре да знаете, как да поддържате здравината и еластичността на косъма, както и редовно да подхранвате косата, така че тя да изглежда бляскава и красива. Козметиците считат, че най-добрите методи за това са натуралните, които включват органични екстракти, а не вредни химически агенти.

Те са измислили и златни правила за здрава и бляскава грива. Народният способ за тестване на еластичността на косъма е чрез прокарването му през дупката на игла. Ако успеете, без той да се огъне, то значи имате добри тактики за поддръжката за прическата си. Не е нужно да харчите луди пари за фризьор или стилист, за да го постигнете, а само няколко дребни промени в дневните ви ритуали за красота.

Ето някои добри практики, които лесно можете да включите в режима си:

 • Старайте се да похапвате повече от храните против стареене. Онези от тях, които са с високо съдържание на калий, калций, цинк, магнезий, желязо и Омега-3, ще накарат косъма ви да се съживи.
 • Редовно отстранявайте накъсаните краища (финалните 2 см. от косъма), за да заздравите косата си.
 • Разресвайте я всеки ден.
 • Изплаквайте я с хладка вода, дори и през зимата, преди да излезете от банята.
 • Използвайте качествена козметика за коса с натурални компоненти.
 • Не използвайте сешоар или маша, ако поводът не го налага.
 • Масажирайте скалпа си, за да подобрите кръвообращението и да засилите притока на полезни вещества към косъма.

Прекомерно Стегнатите Прически Изтощават Косъма:

коса, гребени

Едни от най-популярните прически са тези, при които косата се вдига високо (конската опашка) или се обръща назад (плитки в стил рибена кост). Колкото и ефектно и атрактивно да е това за външния вид, имайте предвид, че тези практики накъсват и изтощават косъма. Няма начин да не сте го забелязали по количествата от гривата ви, които опадват след разресване след направата на подобна прическа.

Старайте се да оформяте и стилизирате косата си в подобни прически само при следните поводи:

 • Специален случай или парти;
 • Тренировка;
 • Прекомерно горещо време и високи температури.

Виж Още: Методи за Висококачествена Грижа за Косата

Спреят за стилизиране на различни прически и оформяне на косата Вита Хаир Макс на едноименния производител отскоро бе пуснат и на пазара в България. Мненията и отзивите на клиентите за резултатите от приложението на био-козметичното средство за положително повлияване на външния вид на косъма са положителни и с доволен от постигнатото тон. Компанията-производител твърди, че цената на продукта е достъпна за стандарта на живот у нас, а потребителите изглежда са съгласни.

Как Работи Спреят за Повлияване на Външния Вид на Косата Вита Хаир Макс?

VitaHair Max, момиче с дълга коса

Официалният уебсайт на лосиона за стилизиране на прическата VitaHair Max гласи, че то съдържа единствено натурални екстракти. Тази информация може да бъде потвърдена към настоящия момент, тъй като продуктът получава добри оценки в мненията и коментарите на клиентите по онлайн форумите за оформяне и поддръжка на косата.

Професионалните козметици и коафьори твърдят, че косата се нуждае от 30-45 дни на непрекъснато подхранване, за да придобие добър стилистичен вид. Производителят счита, че приблизително един календарен месец прилагане на VitaHair Max е достатъчен период от време, за да се повлияе положително начина, по който изглежда прическата.

Положителните оценки на клиентите за спрея за коса Вита Хаир Макс също говорят добре за действието му.

Ето и какво най-много се харесва на клиентите:

 • Няма Налични Данни за Възникването на Неприятни Алергии;
 • Цената Е Съобразена с Условията на Живот в България;
 • Био-Формула с Натурални Съставки и Елементи;
 • Повлиява по Положителен Начин на Козметичния Вид на Косата;
 • Благоприятства Оформяне на Визуално Впечатляващи Прически;

Nota Bene! Няма налични индикации за възникването на странични ефекти или противопоказания, свързани с действието на спрея за коса VitaHair Max, а то е характеризирано като положително към настоящия момент, можем да потвърдим, че редовното му прилагане е сравнително безопасно. Липсата на сигнали, обаче, не означава непременно, че такива няма да възникнат. Най-добре се придържайте към приложените в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба.

VitaHair Max Отзиви, Коментари, Мнения – Какво Говорят Форумите за Лосиона?

Натуралният серум за стилизиране на косата Вита Хаир Макс се радва на предимно позитивни мнения и отзиви по козметичните форуми. Подобни са мненията в “БГ Мама”. Потребителите там споделят своите положителни впечатления под формата на коментари и отзиви. Те са доволни от натуралния състав на био-козметичния спрей за хидратиране на косата VitaHair Max. Импресиите им се базират на лесното приложение, както и от достъпната му цена България.

Във форумите за красота лесно се намират цели истории на предимно жени относно VitaHair Max. Част от тях споделят опита си, за това, как са започнали да използват спрея, колко пари им е спестил и какви са резултатите от него. Общото мнение за Вита Хаир Макс е, че наистина няма негативни странични ефекти и противопоказания. Някои клиенти споделят в коментарите си, че са закупили 5 бройки наведнъж и са получили допълнителна отстъпка от цената.

Открихме и нормалните коментари твърдящи, че VitaHair max e измама. Коментарите обаче бяха споделени от един и същи профил и не се виждаха реакции или потвърждения от други потребители. В тази връзка нашето мнения относно дали Вита Хаир Макс е измама остава отрицателно.

Какво Съдържа Лосионът VitaHair Max? Състав и Формула

VitaHair Max състав, зърна кафе

С цел информираност на клиента, по-долу следва кратко описание на активните съставки във формулата на Вита Хаир Макс. Всички те влизат във формулата на продукта, както са зададени на официалната уеб-страница и описани на съдържанието на търговската опаковка на био-козметичния спрей за оформяне на стилни прически VitaHair Max. Както се вижда произхода им е напълно натурален и производителя се хвали с много висока концентрация и чистота на активните вещества.

Съставът му включва:

 • Прокапил: Натурален растителен екстракт, който укрепва и заздравява космените фоликули, стимулирайки техния растеж;
 • Магнезий: Подхранва, придава блясък и регенерира космения фоликул;
 • Кератин: Есенциален за здравето на кожата, косата и ноктите протеин. Придава плътност, еластичност, блясък и възстановява структурата. Изглажда повърхността на косъма;
 • Кофеин: Действа превантивно срещу косопад, стимулирайки добрия растеж на косъма. Хидратира, подхранва и удължава жизнения цикъл на космените фоликули. Всички тези ефекти са детайли изследвани и потвърдени от Американския институт по здраве във следната статия;

как се ползва Вита Хаир Макс

Как Се Използва Лосионът за Коса и Брада VitaHair Max?

Натуралният продукт за благоприятстване и стилизация на косата VitaHair Max се предлага под формата на спрей-лосион. Грамажът, включен в опаковката, е достатъчен за нейното всекидневно приложение в продължение на 30 дни. Така гласи официална информация на производителя, разпространена на официалния уебсайт.

Спрей-лосионът за овлажняване и освежаване на косата Вита Хаир Макс е предпочитан повече от женския пол. Но той е подходящ и за редовно ползване и от мъже. Продуктът, обаче, е предназначен за космените фоликули по дермата на скалпа. Не се препоръчва приложението на VitaHair Max за брада при представителите на силния пол.

Най-честo потребителите задават въпроса ‘как се използва’ и търсят мнението на конкретен потребител или таргет-група от членовете от даден форум. Отговорът на въпроса може да бъде намерен не само в дискусиите във форума на ‘БГ Мама’. Но и в текста по-долу.

Продуктът за стилизиране на прически Вита Хаир Макс трябва да се прилага всеки ден в продължение на 30 последователни денонощия. Професионалните козметици и коафьори твърдят, че косата се нуждае от 30-45 дни непрекъснато подхранване, за да се освежи.

Производителите припомнят, че безопасното приложение върви ръка за ръка с инструкциите за употреба в опаковката на продукта. Те са приложени директно от производителя. Мненията на клиентите по форумите, както споменахме по-горе, са главно позитивни. Потребителите отчитат добри промени в облика на косата си след приложението на лосиона за блясък и свежест Vita Hair Max.

Как Да Поръчам Спрея Вита Хаир за Стилизиране на Прически в България?

Всеки желаещ да се сдобие със средството за положително повлияване на био-козметичния вид на косата Vita Hair Max трябва да попълни кратък формуляр с актуален телефонен номер и име на официалната уеб-страница на продукта. В най-кратък срок, потребителите следва да очакват прозвъняване от представител на дистрибутора с цел уточняване на детайлите около доставката. Плащането се извършва при получаване, а текущата промоция позволява спрея за коса да бъде купен с -50% отстъпка от неговата автентична стойност.

VitaHair Max цена и мнения България

VitaHair Max Цена в България? Струва ли си?

VitaHair Max цената в  България е налична на официалната страница. Интересно е да се отбележи, че цената на спрея за здрава и красива коса е една и съща в целия ЕС. Имайки предвид чистотата и концентрацията на съставките и резултатите от клиничните тестове може да се каже, че цената на Вита Хаир Макс е отлична. Това твърдят и многото потребителски мнения и коментари онлайн. Жените споделят, че са си спестили дълги часове във фризьорски салони за маски и процедури възползвайки се от VitaHair Max.

Цената на VitaHair Max в България е съобразена с доходите на населението. За производителя на продукта е изключително важно той да се продава на достъпна цена навсякъде по света. Разликата е, че тя само се преизчислява според валутата на определената държава на разпространение – Испания, Италия, Германия, Русия и т.н. Често се предлагат промоционални оферти в официалната уеб-страница на спрея за коса Вита Хаир Макс. Потребителите могат да се възползват от тях, за да получат био-козметичния продукт на преференциална цена.

Ако се чудите, няма да намерите лосиона за коса в аптеки. Вита Хаир Макс не се предлага и в eMag или Olx. Всъщност ако видите продукта там имайте предвид, че това е измама. Независимо каква VitaHair Max цена видите по подобни потрали не се подвеждайте. Производителя гарантира, че единствения начин да закупите автентичния лосион е през официалният сайт.

Вашата Коса Заслужава VitaHair Max!

Човешкият косъм е външно продължение на нашите нервни окончания. Той е изключително чувствителен към храните и напитките, които приемаме вътрешно, както и козметичните продукти, които прилагаме външно. Освен това, косата ни непрекъснато е бомбардирана със свободни радикали от заобикалящата ни среда.

Искаме ли да се радваме на бляскава и великолепна грива, трябва да я подхранваме с най-добрите за нея продукти. Експертите считат, че това е козметиката с високо съдържание на натурални екстракти.

Накратко: Спреят за био-козметично стилизиране и оформяне на коса VitaHair Max притежава натурален състав и въздейства по по-положителен начин на състоянието на космения фоликул от други алтернативни средства на пазара.

Важна Информация: VitaHair Max вече не се предлага на българския и на световния пазар. Потребителите споделят, че са също толкова доволни, даже някои повече, от спрей Hair Perfecta за косопад и буйна, лъскава коса!

 

Жени Сиракова

4 мнения по „VitaHair Max – Повлиява Ли Изобщо Козметичният Вид на Косата?

 1. Петя И.
  април 9, 2019 в 1:21 pm

  Резултатите са безупречни с Vita Hair Max.
  Използвам го от седмица и ме питат редовно дали всеки ден ходя на фризьор, за да ми е толкова хубава косата

 2. Джина Коева
  април 25, 2019 в 7:05 am

  Исках да попитам за вашите отзиви относно грамажа на флакона със спрея за коса VitaHair Max в България – колко милилитра е точно и за какъв период от време стига. Мисля да поръчам и исках да добия някаква представа.

 3. Mitko
  септември 2, 2019 в 3:55 pm

  Нямам никаква представа дали този продукт помага въобще и дали тези които го хвалят не са служители на фирмата!

 4. Александра
  септември 2, 2020 в 8:45 am

  Изумена съм какви магии прави с косата ми този спрей. Мисля да поръчам третата ми опаковка и се чудя дали за такива като мен щеима отстъпка, но иначе съм много доволна – препоръчвам!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.