Ayur Read Pro – Помагат Ли Очилата с Аюрведа Био-Технология на Уморените Очи?

Време за четене: 4 min

Ayur Read Pro очила с дупки БългарияAyur Read Pro са очила с дупки, изработен по био-технологии, вдъхновени от Аюрведа философията. Те тепърва навлизат на българския пазар. Вече се продават в много европейски страни, където започват да добиват популярност. Желаете ли да разберете повече за тях и технологията, по която са изработени? Какво мислят потребителите в Европа за тях? Тогава прочетете ревюто ни докрай.

Очилата Ayur Read Pro вече НЕ СА НАЛИЧНИ! Моля, изберете друг продукт, който ще ви помогне да подобрите зрението си и ще помогне на очите ви да си починат и да се възстановят от ежедневните натоварвания, като например капсулите MaxiVision!

Какво Да Правим, Когато Очите Ни Са Уморени?

За хората, работещи в офис, часовете, прекарани пред монитора всеки ден, може да са изтощаващи. Не само че увеличават риска от намаляване на зрението с напредването на годините, но водят и до допълнителен дискомфорт. Претоварването на очите може да доведе до болки, зачервяване, мигрена, усещане за цялостно напрежение и умора. Заради това сме подбрали няколко съвета, с които да предотвратите умората в очите:

 • Вземайте си почивки на всеки 20-30 минути. Поглеждайте надалеч.
 • Настройте добре монитора си. Високите стойности на яркост и контраст може да изморяват допълнително очите. Те са доста чувствителни на светлина.
 • Като говорим за светлина – носете правилните слънчеви очила с UV-защита. Може да си вземете и такива за монитора, макар и модерните устройства да притежават собствена, която работи добре.
 • Уверете се, че помещението, в което работите, има добра светлина. Ако не можете да разчитате само на естествена, подберете си правилните лампи и крушки, които да Ви осигурят нужния комфорт.
 • Хапвайте храни, богати на омега-3 мастни киселини. Те подпомагат здравето на очите. Храни, богати на омега-3 се срещат често в Средиземноморската диета.
 • Движете се повече след работа – и умът, и тялото ще получат нужната почивка.

Също така, препоръчваме да разгледате очилата, създадени по аюревдична био-технология Ayur Read Pro.

Какво e Ayur Read Pro?

Ayur Read Pro очила черни

Ayur Read Pro са айурведически очила. Те са изработени по специална аюрведична био-технология, чиято цел е да спомогне на хората, имащи проблеми със зрението и дискомфорт в очите. Според официалната информация за очилата с дупки, изработката им позволява на мускулите в окото да се отпуснат и отпочинат. Това се случва благодарение на упражненията за очи, които очилата подпомагат.

Изработката на Ayur Read Pro е вдъхновена от старата, традиционна Индийска медицина. Използва се система от малки дупчици, които да блокират периферното зрение и по този начин да направят мускулите на окото по-силни.

Какви Са Мненията за Айурведическите очила?

Ayur Read Pro, очи

ОБНОВЕНО Юни 2021: Ауur Read Pro мнения вече лесно се срещат и в България. Интересно е да се отбележи, че междувременно се отвориха няколко кабинета за аюурведа лечение, включително цяла клиника по въпроса. Обърнахме се към експертите и ги попитахме за техните Ayur Read Pro мнения. Коментарите им бяха единодушни, обясниха, че често хора идват при тях с проблеми със зрението и след консултация решават, използват и възстановяват зрението си чрез уникалните айурведически очила. Наистина по форумите в България, вече се срещат дълги дискусии с коментари и мнения за очилата по аюрведа.

Хората споделят, че са много доволни от резултатите. В своите Ayur Read Pro отзиви те споделят и че след първоначалната употреба и минаване на пълен курс са дали очилата на приятели. Така реално ще използват очилата многократно и от много хора. Това е голям плюс за потребителите в България. Натъкнахме се на доста логичен, но незасегнат до момента ефект от ползването на очилата. Според мненията на много хора Ayur Read Pro са им помогнали да спят по-добре понеже очите им са отпочинали, а не напрегнати.

Направихме проучване относно Ayur Read Pro мнения в много европейски уеб-страници. Положителните отзиви там преобладават.

Ето какви са най-често срещаните мнения и коментари относно ефективността на очилата:

 • Упражнение на Очите по Древния Индийски Метод на Аюрведа;
 • Положително Повлияване на Релаксацията на Очния Мускул и Нерв;
 • Благоприятстване на Възможностите за Видимост;
 • Достъпна Цена и Лесни за Ползване Всеки Ден;
 • Без Данни за Странични Ефекти и Противопоказания;

NB! Липсата на информация за странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат индивидуално. Заради това потребителите следва да се придържат към инструкциите за безопасна употреба, включени в опаковката на Ayur Read Pro. Не бива да превишават препоръчителното време за употреба на ден.

Как Се Носят Очилата Ayur Read Pro? Начин на Употреба и Регулярност

Официалният уебсайт на очилата Ayur Read Pro дава информация, че те трябва да се носят само по 10 минути дневно. За допълнителни инструкции, клиентите следва да разгледат ръководството за употреба, включено в опаковката на продукта. На листовката ще открият детайлна информация, свързана с носенето им.

Не бива да се надвишава максималното време за носене на Ayur Read Pro на ден, определено от производителя. Опитайте да не слагате аюрведичните очила точно когато имате да гледате в много силно излъчваща светлина.

Ayur Read Pro Цена – Как Да Купя Достъпно в България през 2021?

мъж, очила

Потребителите от форуми в Германия, Италия, Испания и Полша определят цената на очилата Ayur Read Pro като достъпна. Казват, че е напълно основана, имайки предвид действието им. Малкото от отзивите, които успяхме да открием по български форуми, като тези на „БГ Мама“  също споделят това становище. Но имайки предвид доволните клиенти в Европа и дискусиите които се водят за него, в комбинация с добрата Ayur Read Pro цена, това няма да е дълго време!

Клиентите трябва да имат предвид, че има възможност да срещнат Ayur Read Pro фалшификати или измами. Най-добре е да се обърнат към официалния сайт на продукта за неговата поръчка. Производителят не го предлага в големи онлайн магазини, като Amazon, eMag. Към момента няма да го срещнете Ayur Read Pro в аптеки, дрогерии, супермаркети или оптики.

На добра Ayur Read Pro цена може да се поръча от официалната му страница в Интернет, направена от производителя. На нея също се предлагат допълнителни отстъпки и промоции, като често биват актуализирани. Клиентите трябва да въведат своите имена, текущ телефонен номер, адрес и имейл. Могат да изберат дали да платят с карта или наложен платеж. Вероятно е да получат и обаждане за потвърждение на поръчката от официален дистрибутор. Могат да се възползват от това, като зададат въпросите си за Аюр Рийд Про – разбира се, ако имат такива. Ако се нуждаят от повече помощ при направата на поръчка, могат да прочетат тук.

Гледайте Смело Напред!

Ако изпитвате дискомфорт в очите или проблеми със зрението, може да е заради работата Ви пред компютъра. Направете си малки почивки и се разходете из природата. Наблюдавайте света около Вас със собствените си очи и ще се почувствате добре.

Накратко: Ayur Read Pro са очила, изработени по био-технология, вдъхновена от традиционните индийски методи на Аюурведа. Клиентите в Европа са доволни от тях, а цената на българския пазар е достъпна. Работят по-добре от други алтернативи, налични на дигиталния пазар.

Очилата Ayur Read Pro вече НЕ СА НАЛИЧНИ! Моля, изберете друг продукт, който ще ви помогне да подобрите зрението си и ще помогне на очите ви да си починат и да се възстановят от ежедневните натоварвания, като например капсулите MaxiVision!
Жени Сиракова

Едно мнение по „Ayur Read Pro – Помагат Ли Очилата с Аюрведа Био-Технология на Уморените Очи?

 1. Кирил
  януари 13, 2021 в 2:46 pm

  Искам ги, колко време е доставката?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.