DiaVita – Vita Energy – Подпомага ли Влизането в Форма?

вита енерджи на диа вита кутия

Серията от разтворими и предполагаемо натурални шейкове за влизане във форма Vita Energy на марката DiaVita наскоро доби популярност на пазара. Те са рекламирани като наситени с аминокиселини, протеини, минерали и всякакъв вид полезни вещества, но това твърдение не е подкрепено от факти. Функцията на бранда за здравословни напитки за активно вталяване е да помогне бързото изгаряне на излишните мазнини, докато организмът продължава да се чувства освежен и стимулиран. Потребителските мнения за разтворимите шейкове Vita Energy за тънка талия сочат, че те не могат да доведат до желаните резултати.

ВАЖНО !!!

Топ предложение за изгаряне на мазнини
Рейтинг на автора 5 star rating

Посети официалния сайт

През 2020 г. изключителна популярност и добри отзиви получи новият продукт ReduSlim. Това са натурални капсули за успокояване на усещането за глад с кофеин, помонгали на много българи в борбата с излишните килограми.

Повече за РедуСлим прочетете в нашето подробно ревю за продукта.

DiaVita за Отслабване – Реалност

По-голямата част от населението на планетата има желание да свали излишните килограми. Мнозина сигурно биха се усмихнали многозначително, но затлъстяването може да носи със себе си риска от развиване на диабет, исхемична болест на сърцето и проблеми със стомашно-чревния тракт и правилното протичане на процеса по извеждане на токсини от тялото.

Това прави отърваването от нежеланите калории не просто естетически проблем, но и такъв, който има пряко влияние върху човешкото здраве. За целта са нужни здравословна диета, редовно спортуване и евентуално подходяща хранителна добавка.

Ново средство, известно като Vita Energy, и налично в над десет отделни разновидности – Vita Energy Chocolate, Vita Energy Vanilla, Vita Energy Strawberry, Vita Energy Green Coffee, Vita Energy Banana, Vita Energy Dark Chocolate, Vita Energy Tropical, Vita Energy Acai Berry, Vita Energy Tiramisu, Vita Energy Goji Berry, Vita Energy Coconut, Vita Energy Cookies – отскоро се предлага и на българския пазар. 

прием vita energy

Но дали наистина може да бъде верен помощник в отслабването или има и по-добри алтернативи? Нека разберем отговора на този въпрос, изследвайки внимателно отделните аспекти на продуктовата гама за стройна фигура.

Серията Вита Енерджи на Диа Вита за Вталяване – Работи Ли?

Имената на отделните продукти от серията Вита Енерджи на Диа Вита описват основните им съставки и вкусове. Макар и те да са широко рекламирани като реално работещи формули за постигане на мечтаната фигура, това не е подкрепено нито от неоспорими факти, нито от преобладаващото клиентско мнение.

Не е и сигурно, че продуктовата гама на DiaVita за бързо и ефективно вталяване наистина е създадена от водещи учени и експерти в областта на диететиката и нутриционистиката. Възможно е и това твърдение да е измислено единствено с цел реклама и повишаване на пазарното търсене.

vita energy състав

Трябва да се вземе предвид и факта, че индивидуалните организми се нуждаят от различни по вид полезни вещества, за да могат да постигнат мечтаните изваяни форми. Дори и съставът на серията Vita Energy да е автентичен, не е сигурно, че той ще работи еднакво за всички мъже и жени, които го прилагат.

Състав на Серията Разтворими Напитки за Влизане във Форма

Различните продукти от тази гама предполагаемо съдържат вариращи активни екстракти. Така основният компонент, включен в състава на VitaEnergy Chocolate, би следвало да са какаовите зърна от вида Criolla, които се срещат естествено по крайречните брегове на Бразилия.

Те могат да израстнат направо от стеблата и се отрязват предимно с мачете. Сушат се на ярка слънчева светлина, като някои от зрънцата се свиват почти наполовина на оригиналния си размер. Но не са налични достатъчно доказателства, за да заключим, че активният екстракт от тях наистина е включен в гамата Vita Energy на DiaVita.

Главният компонент във Vita Energy Strawberry би трябвало да са ягодите от редкия сорт Алба. Интересното при тях е, че се опрашват от местните пчели, които нямат жило. Този вид насекоми е уникален за региона. Този тип опрашване обогатява химичния състав на сладките плодчета, благодарение на пектина, който може да служи като естествен ускорител на процеса по изгаряне на мазнините и калориите.

ВАЖНО !!!

Топ предложение за изгаряне на мазнини
Рейтинг на автора 5 star rating

Посети официалния сайт

Ягодите Алба са богати на желязо, магнезий и пектин, но не е сигурно, че могат да помогнат за постигане на тънка талия и топ форми. Засега не можем да го препоръчаме на потребителите, тъй като не е известно, дали продуктите от серията да предизвикват нежелани странични реакции или алергии.

Активните съставки на Vita Energy Vanilla трябва са ваниловите шушулки, растящи в тропическите джунгли на Мадагаскар, опрашвани от пчелите от вида Melipona веднъж годишно, в резултат на което в плодчетата се образуват полезни полифеноли.

За съжаление, няма конкретни доказателства и факти, които да потвърдят, че тази информация е достоверна. Всички продукти на DiaVita би трябвало да са наситени с:

 • Диетични Фибри;
 • Протеини;
 • Минерали;
 • Витамини;
 • Въглехидрати;
 • Полезни Мазнини;
 • Достатъчен Брой Калории, Които Да Подсигурят Нормално Количество Енергия за Организма;

Любопитен Факт:

Затлъстяването често води до развиването на сериозни болести и инфекции, като някои от тях могат да станат хронични, ако не се вземат подходящите мерки. Много хора не осъзнават последиците от бездействието и се обръщат късно към целенасочено справяне с наднорменото тегло. Всички младежи обичат сладките изделия и бързите закуски. Но е препоръчително родителите да се опитат да възпитат подходящите хранителни навици. Мит е, че здравословното хранене не може да е вкусно.

Препоръчителен Прием на Напитката за Вталяване Vita Energy

Препоръчителната употреба на продуктите от гамата VitaEnergy е съобразена с инструкциите, налични вътре в опаковката. Две лъжици от прахообразната субстанция се разтварят във 150-200 мл. вода, мляко или сок, според личните предпочитания на потребителя.

vita energy на diavita стъпки

Консумацията следва да се извършва два пъти дневно – за закуска и 3 часа преди лягане. Пълният курс на третиране продължава няколко седмици, в зависимост от телесната маса на индивида. Резултати не могат да бъдат сигурни.

Препоръчителни Алтернативи за Постигане на Топ Форми

Ефикасността на серията разтворими напитки за бързо вталяване Vita Energy не може да бъде потвърдени. По-голямата част от потребителите дават неубедителни мнения относно постигнатите резултати. Не може да се потвърди и безопасността на техния активен състав.

Като подходяща алтернатива препоръчваме да се запознаете със практически съвети, които да помогнат режима ви на хранене и да ви предпазят от натрупването на излишни килограми. Съществуват и доста практични диети, с които да постигнете желаната талия без да закупувате конкретни отслабващи продукти.

Посети Официалния сайт – ChocoLite

Жени Сиракова

3 коментара

 1. Веселина Атанасова март 11, 2018
  • Jenya Sirakova април 3, 2018
 2. Петър май 18, 2018