DiaVita – Vita Energy – Подпомага ли Влизането във Форма?

Серията от разтворими и предполагаемо натурални шейкове за влизане във форма Vita Energy на марката Dia Vita наскоро доби популярност на пазара. Те са рекламирани като наситени с аминокиселини, протеини, минерали и всякакъв вид полезни вещества, но това твърдение не е подкрепено от факти. Функцията на бранда за здравословни напитки за активно вталяване е да помогне бързото изгаряне на излишните мазнини, докато организмът продължава да се чувства освежен и стимулиран. Потребителските мнения за разтворимите шейкове за тънка талия сочат, че те не могат да доведат до желаните резултати.

По-голямата част от населението на планетата има желание да свали излишните килограми. Мнозина сигурно биха се усмихнали многозначително, но затлъстяването може да носи със себе си риска от развиване на диабет, исхемична болест на сърцето и проблеми със стомашно-чревния тракт и правилното протичане на процеса по извеждане на токсини от тялото.

Това прави отърваването от нежеланите калории не просто естетически проблем, но и такъв, който има пряко влияние върху човешкото здраве. За целта са нужни здравословна диета, редовно спортуване и евентуално подходяща хранителна добавка.

Знаете ли, че …?

Едно от малкото наистина ефикасни средства за влизане в топ форма е CocoSlimmer – напълно натурално кафе с кокос. Плодът е известен като един от най-ефективните за подхранване на тялото и придаване на допълнителна енергия, както и стимулиране на активното горене на калории и мазнини, поради богатия набор полезни фибри и минерали, които съдържа.

Ново средство, известно като Vita Energy, и налично в над десет отделни разновидности – Vita Energy Chocolate, Vita Energy Vanilla, Vita Energy Strawberry, Vita Energy Green Coffee, Vita Energy Banana, Vita Energy Dark Chocolate, Vita Energy Tropical, Vita Energy Acai Berry, Vita Energy Tiramisu, Vita Energy Goji Berry, Vita Energy Coconut, Vita Energy Cookies – отскоро се предлага и на българския пазар. 

Но дали наистина може да бъде верен помощник в отслабването или има и по-добри алтернативи? Нека разберем отговора на този въпрос, изследвайки внимателно отделните аспекти на продуктовата гама за стройна фигура.

Серията Вита Енерджи на Диа Вита за Вталяване – Работи Ли?

Имената на отделните продукти от серията Вита Енерджи на Диа Вита описват основните им съставки и вкусове. Макар и те да са широко рекламирани като реално работещи формули за постигане на мечтаната фигура, това не е подкрепено нито от неоспорими факти, нито от преобладаващото клиентско мнение.

Не е и сигурно, че продуктовата гама за бързо и ефективно вталяване наистина е създадена от водещи учени и експерти в областта на диететиката и нутриционистиката. Възможно е и това твърдение да е измислено единствено с цел реклама и повишаване на пазарното търсене.

Трябва да се вземе предвид и факта, че индивидуалните организми се нуждаят от различни по вид полезни вещества, за да могат да постигнат мечтаните изваяни форми. Дори и съставът на серията Voita Energy да е автентичен, не е сигурно, че той ще работи еднакво за всички мъже и жени, които го прилагат.

Състав на Серията Разтворими Напитки за Влизане във Форма

Различните продукти от тази гама предполагаемо съдържат вариращи активни екстракти. Така основният компонент, включен в състава на VitaEnergy Chocolate, би следвало да са какаовите зърна от вида Criolla, които се срещат естествено по крайречните брегове на Бразилия.

Те могат да израстнат направо от стеблата и се отрязват предимно с мачете. Сушат се на ярка слънчева светлина, като някои от зрънцата се свиват почти наполовина на оригиналния си размер. Но не са налични достатъчно доказателства, за да заключим, че активният екстракт от тях наистина е включен в гамата Vita Energy на Dia Vita. За добри и запазващи се във времето резултати препоръчваме вкусното кафе с кокос CocoSlimmer.

Главният компонент във Vita Energy Strawberry би трябвало да са ягодите от редкия сорт Алба. Интересното при тях е, че се опрашват от местните пчели, които нямат жило. Този вид насекоми е уникален за региона. Този тип опрашване обогатява химичния състав на сладките плодчета, благодарение на пектина, който може да служи като естествен ускорител на процеса по изгаряне на мазнините и калориите.

Cocoslimmer – Препоръчаният Продукт за Отслабване

Ягодите Алба са богати на желязо, магнезий и пектин, но не е сигурно, че могат да помогнат за постигане на тънка талия и топ форми. Засега не можем да го препоръчаме на потребителите, тъй като не е известно, дали продуктите от серията да предизвикват нежелани странични реакции или алергии.

Активните съставки на Vita Energy Vanilla трябва са ваниловите шушулки, растящи в тропическите джунгли на Мадагаскар, опрашвани от пчелите от вида Melipona веднъж годишно, в резултат на което в плодчетата се образуват полезни полифеноли.

За съжаление, няма конкретни доказателства и факти, които да потвърдят, че тази информация е достоверна. Всички продукти на Dia Vita би трябвало да са наситени с:

 • Диетични Фибри;
 • Протеини;
 • Минерали;
 • Витамини;
 • Въглехидрати;
 • Полезни Мазнини;
 • Достатъчен Брой Калории, Които Да Подсигурят Нормално Количество Енергия за Организма;

Любопитен Факт:

Затлъстяването често води до развиването на сериозни болести и инфекции, като някои от тях могат да станат хронични, ако не се вземат подходящите мерки. Много хора не осъзнават последиците от бездействието и се обръщат късно към целенасочено справяне с наднорменото тегло. Всички младежи обичат сладките изделия и бързите закуски. Но е препоръчително родителите да се опитат да възпитат подходящите хранителни навици. Мит е, че здравословното хранене не може да е вкусно.

Полезните неща могат да бъдат както питателни, така и изключително приятни за сетивата. Пийте питателното кафе с кокос CocoSlimmer за неповторим вкус и изваяна фигура! Разберете и от кои хранителни навици е добре да се откажете още сега за добра фигура и крепко здраве!

Препоръчителен Прием на Напитката за Вталяване

Препоръчителната употреба на продуктите от гамата VitaEnergy е съобразена с инструкциите, налични вътре в опаковката. Две лъжици от прахообразната субстанция се разтварят във 150-200 мл. вода, мляко или сок, според личните предпочитания на потребителя.

Консумацията следва да се извършва два пъти дневно – за закуска и 3 часа преди лягане. Пълният курс на третиране продължава няколко седмици, в зависимост от телесната маса на индивида. Резултати не могат да бъдат сигурни.

Препоръчителни Алтернативи за Постигане на Топ Форми

Ефикасността на серията разтворими напитки за бързо вталяване Vita Energy не може да бъде потвърдени. По-голямата част от потребителите дават негативни мнения относно постигнатите резултати. Не може да се потвърди и безопасността на техния активен състав.

Като подходяща алтернатива препоръчваме вкусното кафе с кокос CocoSlimmer. Неговият напълно натурален състав стимулира метаболитните процеси и активно помага на тялото да се бори с излишните калории и мазнини. Организмът е подхранен с всички необходими вещества, за да функционира нормално, а вие постигате желаната обиколка на талията!

CocoSlimmer – Препоръчаният Продукт за Отслабване

Важно: Резултатите може да варират.

2 мнения по „DiaVita – Vita Energy – Подпомага ли Влизането във Форма?

 1. Веселина Атанасова
  март 11, 2018 в 8:26 am

  За колко време стига една опаковка като се пие по два пъти .И на едно място имаше писано vita energy Godzi beri место vita energy strawberry кое от двете е оригинала.И след като се поръчки след колко време ще се получи.

  1. Jenya Sirakova
   април 3, 2018 в 8:07 am

   Здравейте Веселина,
   напитката се произвежда с различни вкусове – да се говори за оригинал е въпрос на вкус. Вече получихме не особено добри отзиви за Vita Energy и затова не препоръчваме продукта като цяло. Разгледайте и други мнения, или споделете вашето след като го опитате…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *