DiaVita – Vita Energy – Подпомага ли Влизането във Форма?

По-голямата част от населението на планетата има желание да свали излишните килограми. Мнозина сигурно биха се усмихнали многозначително, но затлъстяването може да носи със себе си риска от развиване на диабет, исхемична болест на сърцето и проблеми със стомашно-чревния тракт и правилното протичане на процеса по извеждане на токсини от тялото. Това прави отърваването от нежеланите калории не просто естетически проблем, но и такъв, който има пряко влияние върху човешкото здраве. За целта са нужни здравословна диета, редовно спортуване и евентуално подходяща хранителна добавка.

Cocoslimmer – Препоръчан Продукт за Отслабване

Ново средство, известно като Vita Energy, и налично в три отделни разновидности – Vita Energy Chocolate, Vita Energy Vanilla и Vita Energy Strawberry, се рекламира в онлайн пространството. Но дали наистина може да бъде верен помощник в отслабването или има и по-добри алтернативи?

Затлъстяването често води до развиването на сериозни болести и инфекции, като някои от тях могат да станат хронични, ако не се вземат подходящите мерки. Много хора не осъзнават последиците от бездействието и се обръщат късно към целенасочено справяне с наднорменото тегло.

Всички младежи обичат сладките изделия и бързите закуски. Но е препоръчително родителите да се опитат да възпитат подходящите хранителни навици. Мит е, че здравословното хранене не може да е вкусно. Полезните неща могат да бъдат както питателни, така и изключително приятни за сетивата. Това е едно от основните предимства на хранителните добавки. Серията Vita Energy включва екстракти от ванилия, какао и ягоди от редкия сорт Алба, превръщайки ги в своеобразна наслада за сетивата, но все още потребителите не са споделили положителни резултати, и за това препоръчваме приема на други напитки, като например CocoSlimmer – натурален кокос и зелено кафе.

Придаването на енергия, стимулирайки тялото да приема по-малко калории и да се движи повече е също много важно. Комбинирани с подходяща диета и редовно практикуване на спорт, те могат и да помогнат на човек да отслабне.

Знаете ли, че …?

Ягодите от вида Алба растат в най-източните части на Танзания. Тези от тях, които са включени в активния състав на Vita Energy Strawberry, са брани на ръка с цел съхранение на полезните вещества, които съдържат.

Какво е Vita Energy Vanilla?

Основните активни VitaEnergy Vanilla съставки са ваниловите шушулки, растящи в тропическите джунгли на Мадагаскар. Те се опрашват от пчелите от вида Melipona веднъж годишно, в резултат на което в плодчетата се образуват полезни полифеноли.

Събраните шушулки, които са включени в състава Vita Energy Vanilla, се оставят да изсъхнат на сенчесто място с цел запазване на веществата в тях.

Флавоноидите са друга съставка, спомагаща за укрепването на имунната система и храносмилането. Другите Vita Energy Vanilla съставки включват пептиди, протеин изолат и суроватъчен протеин. Тези съставки са включени в съдържанието и на други напитки, в по-висок процент.

Любопитно?

Полифенолите имат способността да притъпят усещането за глад, както и да ускорят процеса по изгарянето на излишната мастна тъкан.

Какво е Vita Energy Chocolate?

Основният компонент, включен в състава на VitaEnergy Chocolate, са какаовите зърна от вида Criolla, които се срещат естествено по крайречните брегове на Бразилия. Те могат да израстнат направо от стеблата и се отрязват предимно с мачете. Сушат се на ярка слънчева светлина, като някои от зрънцата се свиват почти наполовина на оригиналния си размер.

Това не означава, че губят полезните си свойства. Напротив, какаовите зърна Criolla също са богати на антиоксиданти, витамини и флавоноиди. Останалата част от активните съставки на Vita Energy Chocolate са същите като при Vita Energy Vanilla – суроватъчен протеин, протеин изолат и пептиди.

Тези съставки могат да спомогнат за плавното и постепенно намаляне на теглото и вредните мазнини, когато е комбиниран с правилен хранителен режим и повече физическа активност. Тъй като все още няма доказана ефективност сред потребителите, които използват този продукт, ние препоръчваме да потърсите алтернативни решения за регулиране на теглото. 

Не е известно продуктите от серията да предизвикват нежелани странични реакции или алергии.

Какво е Vita Energy Strawberry?

Вече споменахме по-горе, че ягодите от сорта Алба, растящи в Танзания, са основната VitaEnergy Strawberry съставка. Интересното при тях е, че се опрашват от местните пчели, които нямат жило. Този вид насекоми е уникален за региона.

Този тип опрашване обогатява химичния състав на сладките плодчета, благодарение на пектина, който може да служи като естествен ускорител на процеса по изгаряне на мазнините и калориите.

Ягодите Алба са богати на желязо, магнезий и пектин, който има способността да създаде чувство за ситост, както и да придаде допълнително енергия на човешкото тяло. Другите техни възможни свойства включват засилване на имунитета, подобряване на настроението и постепенно подобряване на храносмилането.

Как се Приемат Продуктите Vita Energy?

Препоръчителната употреба на продуктите от гамата VitaEnergy е съобразена с инструкциите, налични вътре в опаковката. Две лъжици от прахообразната субстанция се разтварят във вода, мляко или сок, според личните предпочитания на потребителя.

Те могат и да избират между вкус на ванилия, шоколад и ягодите от вида Алба. Консумацията следва да се извършва два пъти дневно – за закуска и 3 часа преди лягане. Пълният курс на третиране продължава 2 седмици.

Как се Поръчват Продуктите VitaEnergy?

Всеки желаещ да подпомогне вталяването си с вкусните продукти от каталога на Vita Energy може лесно да резервира своята бройка чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт DiaVita. Клиентите трябва да оставят име и актуален телефонен номер, за да може с тях да се свърже представител на компанията-дистрибутор и да бъдат уточнени детайлите около доставката.

Плащането се извършва чрез наложен платеж. Към момента тече специална промоция и потребителите могат да резервират своята бройка на ексклузивна Vita Energy промо цена, която включва -50% отстъпка от оригиналната.

Vita Energy – Насладете се на Богатство от Вкусове!

Продуктите от серията Vita Energy са налични с вкуса на шоколад, ванилия и ягода. Те могат да спомогнат за постепенното вталяване, като не е установено да водят и до неприятни странични реакции. Не са налични много конкретни мнения на потребители относно ефективността и точни резултати, но все пак продукта е относително нов на пазара.

Желаещите да се отърват от излишните калории, могат да се насладят на истинско богатство от вкусове, което може да повиши нивата им на енергия и да хармонизира метаболизма.

CocoSlimmer – Препоръчан Продукт за Отслабване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *