Skinny Stix – Био-Формула с Ананас за Отслабване

Време за четене: 5 min

Skinny Stix напитка за отслабване БългарияSkinny Stix е революционна разтворима напитка за повлияване на апетита с екстракт от ананас. Неин производител е ситуираната в гр. Алмати, Казахстан, компания за био-козметични предложения. Нейната продукция е предпочитана от потребителите в Европа и Русия, които дават предимно положителни отзиви и мнения за качеството и цената на изделията по онлайн форумите за контрол на теглото. Славянската държава е и страната на произход на настоящето средство за въздействие върху усещанията за глад и ситост.

Тези прахчета за отслабване вече са изчерпани. Препоръчваме ви да видите актуалните W-loss мнения и да прецените дали не е по-добра алтернатива.

Напитката за благоприятстване на метаболитните процеси и извеждането на токсини и излишни течности от организма Скини Стикс не може да бъде намерена в кварталните аптеки. Бройки от нея се поръчват и заявяват чрез попълването на име и актуален телефонен номер в дигитална бланка на официалния уебсайт. Тези данни са нужни, за да може представител на дистрибутора да звънне с цел доуточняване на детайлите около доставката. Процесът по поръчка и доставка е дискретен и клиентите нямат за какво да се притесняват. Плаща се в момента на получаване. Текущата, към момента, промоционална кампания дава шанс на всеки да вземе Skinny Stix с -50% отстъпка от оригиналната му стойност в България.

Скини стикс, купа, сантиметър

Нека обърнем повече внимание на новата разтворима напитка за повлияване на апетита Скини Стикс. Наскоро разпространена за продажба в България, тя е част от продуктовия каталог на производителя. Компанията счита натуралния състав на изделието с био-козметично предназначение и приложение за негово основно предимство. Потребителите отчитат и достъпността на цената в България като предимство.

Как Скини Стикс Влияе на Апетита?

Натуралното изделие за позитивно въздействие върху апетита Skinny Stix притежава изцяло био-формула. Акцентирано е на екстракта от ананас и основният ензим в него – бромелаина. Експертите в областта са установили, че те притежават подчертаната способност да благоприятстват работата на стомашно-чревния тракт, пречиствайки го от токсини. Потребителите също дават позитивни и одобрителни отзиви и мнения в своите коментари по Интернет форумите за влизане във форма. Те не споменават наличието на странични ефекти или противопоказания.

Те отчитат следните предимства на Skinny Stix:

 • Положително Въздействие Върху Усещанията за Ситост и Глад;
 • Благоприятстване на Дейността на Стомаха и Метаболитните Процеси;
 • Съобразена с Начина на Живот у Нас Цена;
 • Дискретност и Бързина При Поръчка и Доставка;
 • Без Данни за Странични Ефекти и Противопоказания;

skinny stix Предимства

Nota Bene! Липсата на сигнали за възможни неприятни реакции, последващи приема на био-козметичната напитка за повлияване на апетита Skinny Stix, не означава непременно, че такива не могат да възникнат при отделния индивид. Производителят съветва всички да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба!

Skinny Stix Мнения и Отзиви БГ мама

Първите клиенти използвали прахчетата Скини стикс споделят за резлутатите още веднага в БГ мама. Изминали са вече няколко месеца и беше много интересно за нас да проследим коментарите и отзивите за Skinny Stix. Българските жени (предимно) пишат, че са останали доволни от резултатите – не се споделя за йо йо ефект и връщане на постигнатите премахнати килограми.

Описани са цели истории с пълен режим и измервания ден по ден от някои клиентки, а дори и снимки. Впечатляващ е броя коментари и отзиви за Skinny Stix онлайн и всъщност това е и основната причина за успеха на невероятния продукт за отслабване.

Важно е да се отбележи също, че не са описани от никой до сега негативни странични ефекти или противопоказания от ползването на Скини стикс ананас.

Skinny Stix Цена в България? Има Ли Го в Аптеките?

Весе сигурно се питатае каква е цената на Skinny Stix от къде може да го купите? Няма да откриете Скини стикс в аптеките или дрогерии. Продукта се предлага само онлайн и ексклузивно от производителя. За да ограничи опитите за измами и фалшифициране на продукта производителя гарантира качествения продукт с гарантирани резлутати само ако е закупен от ифициалната му страница.

Skinny Stix цената е намалена максимално, но без това да прави компромис със качеството на продукта за отслабване. Концентрацията и чистотата на бромелаин е в десетки пъти по-висока от всеки подобен продукт. Именно това е тайната за ефективността. Все пак производителя се грижи да поддържа кампанийно разпространение, така че най-добре е да проверите актуланата Скини Стикс цена на официалния сайт. Както се досещата продукта се разпространява в целия ЕС и цената му е една и съща. Това прави чест на производителя – все пак не продава по ниско качествен продукт в Източна Европа като някои други.

Skinny Stix Съставки

Подробно описание на основните компоненти в състава на Skinny Stix разтворимата напитка за въздействие върху апетита са описани в инструкциите за безопасно прилагане, които клиентите могат да намерят в опаковката. Не се очакват неприятни странични реакции.

Активните съставки са описани по-долу:

 • Екстракт от Ананас (Бромелаин): Активира ензимите на стомашно-чревния тракт, които отговарят за разпада и усвояването на сложните липиди и протеините.
 • Екстракт от Папая: Допринася за метаболитните процеси и детоксикацията на организма.
 • Екстракт от Боровинки: Наситен с полезни антиоксиданти и полифеноли. Грижи се за подхранването на тялото и мозъка. Насища и предотвратява образуването на мастни депозити.
 • Дървесна Смола: Благоприятства синтеза на лептин.

скини стикс състав, ананас и папая

 

Skinny Stix Инструкция за прием и Доза

Стъпките за приготвянето на чаша с ананасовото питие за повлияване на усещанията за ситост и глад Скини Стикс ананас са:

 1. Разтворете 1 опаковка от продукта в 120 мл. Топла вода и разбъркайте.
 2. Приемайте до 2 пъти на ден – сутрин и вечер поне 30 минути преди хранене.
 3. Повтаряйте процедурата всеки ден в продължение на 1 (един) календарен месец.

Поръчката на продукта се осъществява през официалния му уебсайт. Клиентите могат да се възползват от текущата промоция и да вземат разтворимата напитка Skinny Stix с -50% отстъпка от оригиналната му цена.

Бромелаин – Тайната Съставка на Ананаса

Ананасът е плод с безброй полезни свойства. Той притежава способността да стимулира дейността на стомашно-чревния тракт, водейки до бързо пречистване от токсини и излишни течности и калории. Може да бъде прилаган съвместно с активния въглен. Въздейства положително на човешкия мозък, стимулирайки дейността му и карайки го да отделя по-високи концентрации на хормона, отговарящ за създаването на усещане за ситост. Благоприятства дейността на задстомашната жлеза и на панкреаса.

Ако се интересувате повече и говорите английски можете да се запознаете с характеристиките и приложението на бромелаин според Националния Институт по Здраве (NCBI NLM NIH) в САЩ.

 

Skinny Stix, часовник и жена

Присъства в голям брой хранителни режими за влизане във форма, действайки подобно на водната терапия. Тези си качества дължи на бромелаина – ензим, който се грижи за разпада на сложните липиди (мазнини) в тялото. Особено мощно е влиянието му върху белтъчините и усвояването на протеините от тялото. Консумирането на дори няколко парченца от питателния тропически плод на всеки няколко дена е достатъчно, за да допринесе за премахването на тлъстинките, тъй като се разпада бавно в храносмилателния тракт.

Но какво точно можем да правим, ако решим да се придържаме към режим на хранене с ананас:

 • Пасва си идеално с месните продукти, рибата, богата на Омега-3, бобовите и кисело-млечните продукти, допринасяйки за тяхното разграждане от организма.
 • Можете да си позволите да хапвате по-обилно и да сте свободни от усещането за тежест в стомаха, изпивайки чаша ананасов сок.
 • Кожата ви ще има свежо излъчване и ще се радвате на равен тен и пигментация, за които бромелаинът неотклонно се грижи.

Как Да Направим Разтоварващ Ден с Ананас?

Skinny Stix, жена на кантар

Ананасът е подходящ за извършване на редовна детоксикация и профилактика на организма с цел пречистване на стомаха и черния дроб от шлаки и остатъчни бактерии. Нутриционистите съветват да се започне с 1 ден седмично. Имайте предвид, че не е подходящо да го извършвате, ако страдате от язва на стомаха или имате моментно повишено ниво на киселинност.

Тези със здрав стомашно-чревен тракт, обаче, могат да направят следното:

 • Изберете най-удобния за вас ден от седмицата за направата на разтоварващ ден с ананас и разделете 1 кг. от питателния плод на равни порции.
 • Консумирайте ги на 4 приема, като през останалото време можете да консумирате единствено зеленчуци, вода и нискокалорични плодове.
 • Ананасът е изключително лек и приятен за организма, тъй като съдържа 48 ккал на 100 гр. Дори и да похапнете повечко, няма да се отрази на талията ви!

Разумното Хранене и Skinny Stix Предотвратяват Образуването на Мазнини!

Хората извършват преяждане поради много различни причини. Някои обичат да похапват повече, когато са унили или тъжни, а други – по приятни поводи и в добра компания. Помнете, обаче, че натрупването на излишни килограми е постоянен процес. Яжте умно!

Накратко: Разтворимата напитка за повлияване на апетита Skinny Stix притежава натурален състав и може да въздейства по-положително на тялото от други алтернативи.

Тези прахчета за отслабване вече са изчерпани. Препоръчваме ви да видите актуалните W-loss мнения и да прецените дали не е по-добра алтернатива.

 

Жени Сиракова

5 мнения по „Skinny Stix – Био-Формула с Ананас за Отслабване

 1. Светлина Попова
  април 18, 2019 в 5:27 pm

  Skinny Stix използвам вече от 9 дена, статията е много убедителна и реших да го поръчам. На върха на тортата съм от щастиее
  Килограмите почнаха да се топят неусетно!!!!

 2. MichaelaTn
  април 18, 2019 в 5:30 pm

  Детоксикира ме и ме изчисти от мазнините. Олекнах с 3 килограма бързичко

 3. Елеонора Драганова
  април 28, 2019 в 6:08 am

  Всички ми се чудят как отслабнах толкова бързо и без странични реакции и йо-йо ефект. Разкрих тайната си пред приятели-Skinny Stix. Споделям я, защото ако не беше моя приятелка преди месец, най-вероятно щях да си остана същото “кпфте”. Не съм гладувала, а изведнъж свалих. Споделям опита си, за да може повече жени да забравят комплексите и да живетя на пълни обороти!

 4. Никулина Петрова
  август 15, 2019 в 5:51 pm

  Лиюбопитство

 5. Иванка Узунова
  юни 16, 2020 в 6:57 pm

  Iskam da pora4am skinny stiks.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *