Skinny Stix – Био-Формула с Ананас за Повлияване на Апетита

Skinny Stix напитка за отслабванеSkinny Stix е нова разтворима напитка за повлияване на апетита с екстракт от ананас. Неин производител е ситуираната в гр. Алмати, Казахстан, компания за био-козметични предложения. Нейната продукция е предпочитана от потребителите в Европа и Русия, които дават предимно положителни отзиви и мнения за качеството и цената на изделията по онлайн форумите за контрол на теглото. Славянската държава е и страната на произход на настоящето средство за въздействие върху усещанията за глад и ситост.

 

Напитката за благоприятстване на метаболитните процеси и извеждането на токсини и излишни течности от организма Скини Стикс не може да бъде намерена в кварталните аптеки. Бройки от нея се поръчват и заявяват чрез попълването на име и актуален телефонен номер в дигитална бланка на официалния уебсайт. Тези данни са нужни, за да може представител на дистрибутора да звънне с цел доуточняване на детайлите около доставката. Процесът по поръчка и доставка е дискретен и клиентите нямат за какво да се притесняват. Плаща се в момента на получаване. Текущата, към момента, промоционална кампания дава шанс на всеки да вземе продукта с -50% отстъпка от оригиналната му стойност.

Skinny Stix, купа, сантиметър

Нека обърнем повече внимание на новата разтворима напитка за повлияване на апетита Скини Стикс. Наскоро разпространена за продажба в България, тя е част от продуктовия каталог на производителя. Компанията счита натуралния състав на изделието с био-козметично предназначение и приложение за негово основно предимство. Потребителите отчитат и достъпността на цената в България като предимство.

Какво Влияние Оказва Разтворимата Напитка Скини Стикс на Апетита?

Натуралното изделие за позитивно въздействие върху апетита Skinny Stix притежава био-формула, в която е акцентирано на екстракта от ананас и основният ензим в него – бромелаина. Експертите в областта са установили, че те притежават подчертаната способност да благоприятстват работата на стомашно-чревния тракт, пречиствайки го от токсини. Потребителите също дават позитивни и одобрителни отзиви и мнения в своите коментари по Интернет форумите за влизане във форма. Те не споменават наличието на странични ефекти или противопоказания.

Те отчитат следните предимства:

 • Положително Въздействие Върху Усещанията за Ситост и Глад;
 • Благоприятстване на Дейността на Стомаха и Метаболитните Процеси;
 • Съобразена с Начина на Живот у Нас Цена;
 • Дискретност и Бързина При Поръчка и Доставка;
 • Без Данни за Странични Ефекти и Противопоказания;

skinny stix

Nota Bene! Липсата на сигнали за възможни неприятни реакции, последващи приема на био-козметичната напитка за повлияване на апетита Skinny Stix, не означава непременно, че такива не могат да възникнат при отделния индивид. Производителят съветва всички да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за безопасна употреба!

Кои Са Основните Съставки на Напитката за Повлияване на Апетита Skinny Stix?

Подробно описание на основните компоненти в състава на разтворимата напитка за въздействие върху апетита са описани в инструкциите за безопасно прилагане, които клиентите могат да намерят в опаковката. Не се очакват неприятни странични реакции.

Активните съставки са описани по-долу:

 • Екстракт от Ананас (Бромелаин): Активира ензимите на стомашно-чревния тракт, които отговарят за разпада и усвояването на сложните липиди и протеините.
 • Екстракт от Папая: Допринася за метаболитните процеси и детоксикацията на организма.
 • Екстракт от Боровинки: Наситен с полезни антиоксиданти и полифеноли. Грижи се за подхранването на тялото и мозъка. Насища и предотвратява образуването на мастни депозити.
 • Дървесна Смола: Благоприятства синтеза на лептин.

папая

Стъпките за приготвянето на чаша с ананасовото питие за повлияване на усещанията за ситост и глад Скини Стикс ананас са:

 1. Разтворете 1 (една)опаковка от продукта в 120 мл. Топла вода и разбъркайте.
 2. Приемайте до 2 (два) пъти на ден – сутрин и вечер поне 30 минути преди хранене.
 3. Повтаряйте процедурата всеки ден в продължение на 1 (един) календарен месец.

Поръчката на продукта се осъществява през официалния му уебсайт. Клиентите могат да се възползват от текущата промоция и да вземат разтворимата напитка Skinny Stix с -50% отстъпка от оригиналната му цена.

БГ Мнения и Отзиви – Skinny Stix Ананас

Първите клиенти използвали прахчетата Скини стикс споделят за резлутатите още веднага след Коледа. Изминали са вече няколко месеца и беше много интересно за нас да проследим коментарите и отзивите за Skinny Stix. Българските жени (предимно) пишат, че са останали доволни от резултатите – не се споделя за йо йо ефект и връщане на постигнатите премахнати килограми.

Описани са цели истории с пълен режим и измервания ден по ден от някои клиентки, а дори и снимки. Впечатляващ е броя коментари и отзиви за Skinny Stix онлайн и всъщност това е и основната причина за успеха на невероятния продукт за отслабване.

Важно е да се отбележи също, че не са описани от никой до сега негативни странични ефекти или противопоказания от ползването на Скини стикс ананас.

Бромелаин – Тайната Съставка на Ананаса

Ананасът е плод с безброй полезни свойства. Той притежава способността да стимулира дейността на стомашно-чревния тракт, водейки до бързо пречистване от токсини и излишни течности и калории. Може да бъде прилаган съвместно с активния въглен. Въздейства положително на човешкия мозък, стимулирайки дейността му и карайки го да отделя по-високи концентрации на хормона, отговарящ за създаването на усещане за ситост. Благоприятства дейността на задстомашната жлеза и на панкреаса.

Skinny Stix, часовник и жена

Присъства в голям брой хранителни режими за влизане във форма, действайки подобно на водната терапия. Тези си качества дължи на бромелаина – ензим, който се грижи за разпада на сложните липиди (мазнини) в тялото. Особено мощно е влиянието му върху белтъчините и усвояването на протеините от тялото. Консумирането на дори няколко парченца от питателния тропически плод на всеки няколко дена е достатъчно, за да допринесе за премахването на тлъстинките, тъй като се разпада бавно в храносмилателния тракт.

Но какво точно можем да правим, ако решим да се придържаме към режим на хранене с ананас:

 • Пасва си идеално с месните продукти, рибата, богата на Омега-3, бобовите и кисело-млечните продукти, допринасяйки за тяхното разграждане от организма.
 • Можете да си позволите да хапвате по-обилно и да сте свободни от усещането за тежест в стомаха, изпивайки чаша ананасов сок.
 • Кожата ви ще има свежо излъчване и ще се радвате на равен тен и пигментация, за които бромелаинът неотклонно се грижи.

Как Да Направим Разтоварващ Ден с Ананас?

Skinny Stix, жена на кантар

Ананасът е подходящ за извършване на редовна детоксикация и профилактика на организма с цел пречистване на стомаха и черния дроб от шлаки и остатъчни бактерии. Нутриционистите съветват да се започне с 1 ден седмично. Имайте предвид, че не е подходящо да го извършвате, ако страдате от язва на стомаха или имате моментно повишено ниво на киселинност.

Тези със здрав стомашно-чревен тракт, обаче, могат да направят следното:

 • Изберете най-удобния за вас ден от седмицата за направата на разтоварващ ден с ананас и разделете 1 кг. от питателния плод на равни порции.
 • Консумирайте ги на 4 приема, като през останалото време можете да консумирате единствено зеленчуци, вода и нискокалорични плодове.
 • Ананасът е изключително лек и приятен за организма, тъй като съдържа 48 ккал на 100 гр. Дори и да похапнете повечко, няма да се отрази на талията ви!

Има Ли Го в Аптеките? Skinny Stix Цена Онлайн?

Няма да отриете Скини стикс с аптеките или дрогерии. Продукта се предлага само онлайн и ексклюзивно от производителя. За да ограничи опитите за измами и фалшифициране на продукта производителя гарантира качествения продукт с гарантирани резлутати само ако е закупен от ифициалната му страница. Skinny Stix цената е намалена максимално, но без това да прави компромис със качеството на продукта за отслабване. Концентрацията и чистотата на бромелаин е в десетки пъти по-висока от всеки подобен продукт. Именно това е тайната за ефективността. Все пак производителя се грижи да поддържа кампанийно разпространение, така че най-добре е да проверите актуланата Скини Стикс цена на официалния сайт. Както се досещата продукта се разпространява в целия ЕС и цената му е една и съща. Това прави чест на производителя – все пак не продава по ниско качествен продукт в Източна Европа като някои други.

Разумното Хранене и Skinny Stix Предотвратяват Образуването на Мазнини!

Хората извършват преяждане поради много различни причини. Някои обичат да похапват повече, когато са унили или тъжни, а други – по приятни поводи и в добра компания. Помнете, обаче, че натрупването на излишни килограми е постоянен процес. Яжте умно!

Накратко: Разтворимата напитка за повлияване на апетита Skinny Stix притежава натурален състав и може да въздейства по-положително на тялото от други алтернативи.

 

Жени Сиракова

5 коментара

 1. Светлина Попова април 18, 2019
 2. MichaelaTn април 18, 2019
 3. Елеонора Драганова април 28, 2019
 4. Никулина Петрова август 15, 2019
 5. Иванка Узунова юни 16, 2020

Leave a Reply