Max Roar – Извикайте „Да“ За Задоволителни Интимни Приключения!

Max RoarMax Roar е нов натурален продукт с био-формула за повлияване на мъжкото либидо и умения в леглото. Той представлява крем с богат набор от натурални съставки, събрани заедно в една формула за благоприятстване на мъжкото либидо, увереност и чувства за интимност. Наше проучване показва, че кремът се подвизава с разнообразни наименования според различните пазари. Известен е още като „XXL Max Roar“ („ХиксХиксЕл Макс Роър“) главно на европейския, и „Roar Man Care Cream“ („Роър Мен Кеър Крийм“) на турския пазар.

Независимо от наименованието, потребителите от Интернет форуми като БГ Мама (BG-Mamma) изглеждат доволни от продукта. Той е дело на американския производител „M.D Science Labs“ Ltd (“Д. М. Сайънс Лабс” ООД), чието седалище се намира в гр. Помпано Бийч, щата Флорида, САЩ. Те са специализирани в производството на изделия за интимност и взаимно удоволствие, а био-кремът Max Roar е последното им творение, излязло на пазара. Важно е да се има предвид, че той е крем, а не гел. Много потребители питат за това в своите мнения и коментари по дуигиталните форуми. Той вече започва да набира популярност в редица европейски страни, а отскоро и в България.

Искате ли да узнаете повече любопитна информация за начина му на работа? Да откриете как въздейства всяка от съставките му? Да разберете как мъжете могат да се възползват от натуралния крем MaxRoar, за да подобрят интимните си преживявания? В такъв случай е препоръчително да останете с нас до края на това ревю.

Max Roar, гел, секс

Магнезий – Защо е Толкова Важен?

Магнезият представлява минерал, от който имат нужда повечето живи същества на планетата. Те включват, разбира се, хората, но земята, растенията и животните също се нуждаят от полезния елемент.

Смята се, че мястото на магнезия в нашето тяло е разпределено по следния начин:
60% от минерала се среща в костите
Останалата част се намира в мускулите, меките тъкани и течностите, включително кръвта.

Любопитен факт е, че всъщност всяка клетка в организма съдържа магнезий и има нужда от него с цел балансирано и хармонично функциониране.

Едно от основните действия на магнезия е да действа като вид „помощна молекула“ в биохимичните реакции на тялото. Магнезият участва в повече от 600 реакции в тялото, част от които включват:

 • Образуване на енергия: помага за преобразуването на храна в енергия.
 • Създаване на протеини: при създаването на протеини от аминокиселини.
 • Поддържане на генетичния материал: благоприятства синтеза и възстановяването на ДНК и РНК.
 • Баланс на мускулните движения: магнезият е част от свиването и отпускането на мускулите.
 • Регулация на нервната система: Помага за доброто функциониране на невротрансмитерите. Тяхната цел е изпращат съобщения до мозъка и нервната система.

В нашето съвремие, обаче, изглежда магнезият е труден за набавяне. Много проучвания сочат, че около 50% от хората в Европа и САЩ не приемат нужното и препоръчително количество магнезий на ден. Това може да бъде и причината, поради която мъжете изпитват затруднения с интимните ласки. Max Roar представлява нов био-крем за повлияване на мъжкото либидо, включващ екстракт от магнезий. Разберете как може да влияе той в ревюто ни по-долу.

Какво Е Max Roar? Как Работи Кремът за Добро Либидо и Потентност? Гел Ли Е?

двойка, легло, гел

MaxRoar представлява крем с натурална формула за повлияване на мъжкото достойнство, интимно желание и издръжливост. В допълнение на това, то може да окаже влияние и върху взаимната наслада в леглото. То е произведено от американската компания M.D. Science Labs Ltd („Д. М. Сайънс Лабс“ ООД), базирана в щата Флорида, САЩ. Някои от техните продукти, които се радват на дългогодишно клиентско одобрение, са ‘MaxSize’ (“МаксСайз”), Max Size (“Макси Сайз”) и ‘Swiss Navy Max Size’ (“Суис Нейви Макси Сайз”). Държим да отбележим, че продуктът се предлага под формата на крем, а не гел или мехлем. Понятията често объркват потребителите, а това е важно за дневната употреба.

Кремът за благоприятстване на либидото при мъжете Макс Роър вече се радва на сравнителна популярност в европейски. Особено в държави, държави като Германия, Холандия, Полша, Чехия и Русия. Положителните мнения за продукта преобладават, а и представители на двата пола са доволни от начина му на работа.

Синтезирано обобщение на техните отзиви и коментари, включва:

 • Положително Повлияване на Мъжкото Либидо, Чувството за Мъжественост, Потентност и Самочувствие;
 • Увеличена Продължителност на Желанието, Както и на Издръжливостта при Мъжете;
 • Нарастване на Взаимната Наслада в Леглото;
 • Богата Био-Активна Формула с Натурални Съставки;
 • Бърз и Лесен Начин на Поръчка и Доставка;
 • Без Данни за Противопоказания и Неприятни Странични Ефекти;

NB! Липсата на неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Потребителите следва да се придържат към инструкциите за употреба, включени в търговската опакова на натуралния крем за повлияване на мъжествеността Max Roar.

Кои Съставки Са в Био-Активната Формула на Крема за Взаимна Наслада Max Roar?

интимност, max roar

От американските производители на крема за повлияване на мъжкото либидо са подбрали специални натурални екстракти. Тяхната обща цел е да помогнат на представителите на силния пол да се чувстват мъжествени, да увеличат желанието си, както и да се насладят на споделените интимни моменти по-дълго.

Ето какво включват те:

 • L-Аргинин: Аминокиселина, отговорна за синтеза на мускулни влакна и натрупване на мускулна маса. Благоприятства за тонуса и доброто настроение.
 • Екстракт от Плод на Гуарана: Това тропическо растение има повече умее да влияе позитивно върху желанието за интимност, както при мъжете, така и при жените. Освен това спомага за енергичността и издръжливостта по време на интимните мигове.
 • Екстракт от Растителен Глицин: Аминокиселина, чиято цел е да спомогне за кръвообращението и притока на кръв към областта на малкия таз.
 • Комплекс на Магнезий: Изключително важен елемент, който участва в над 300 биохимични процеса в организма. Отговорен е и за либидото, както и чувствителността и възбудимостта на интимните части от тялото.

Как Се Прилага Кремът за Мъжко Достойнство Max Roar?

сутиен, макс роарПриложението под форма на крем прави МаксРоър изключително лесен и бърз за приложение от всеки. Ето какво трябва да направите, за да го приложите, според официалният уеб сайт на продукта:

 1. Поставете малко количество от крема МаксРоър върху дланта или пръстите на ръката си.
 2. Нанесете с леки, масажиращи движения по дължината на мъжкия полов член.
 3. Повтаряйте тези стъпки всеки ден в продължение на 30 календарни дни.

Как Да Поръчам Крема за Повлияване на Мъжките Интимни Възможности и Желание Макс Роър на Достъпна Цена в България?

двойка, легло, max roar

Поръчката и закупуването на крема за повлияване на мъжествеността MaxRoar са едни от най-дискутираните теми онлайн. Потребителите казват, че не са открили продуктът във водещи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, Aliexpress, Alibaba. Съответно са предпочели да си закупят продукта от официалната му уеб-страница. Там често се предлагат промоции, като закупуване на 2 артикула на цената на 3 или намаление с определен процент. В допълнение на това могат да се уверят, че опаковката на био-крема MaxRoar е оригинална, понеже се изпраща от официалният дистрибутор за България. Цената на крема за мъжко либидо Макс Роър е еднаква в европейските страни, като са възможни малки разлики, заради превалутиране.

Най-често задаваните въпроси и техните отговори относно поръчката и доставката може да откриете тук.

Здравословен Живот за Задоволителни Моменти в Леглото!

max roar, секс

Здравословният живот може да има влияние върху всеки аспект от нашето съществуване. Интимността не остава назад. Препоръчваме да пиете достатъчно вода – тя дори може да помогне за влизане в по-добра форма. Да осъзнаете дали някои от митовете и заблудите за интимния живот не са част от Вас и Вашия партньор. Комуникирайте с тях и се насладете на моментите си заедно!

Накратко: Max Roar представлява натурален крем за благоприятстване на мъжествеността и интимното желание. Включва богат натурален състав и е дело на американски производител. Радва се на популярност и е харесван из европейските онлайн форуми. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Leave a Reply