Max Roar – Извикайте „Да“ За Задоволителни Интимни Приключения!

Време за четене: 5 min

Max Roar крем за мъже БългарияMax Roar е натурален продукт с био-формула за повлияване на мъжкото либидо и издръжливост в леглото. Той представлява крем с богат набор от натурални съставки, събрани заедно в една формула за благоприятстване на мъжкото либидо, увереност и чувства за интимност. Наше проучване показва, че кремът се подвизава с разнообразни наименования според различните пазари. Известен е още като „XXL Max Roar“  главно на европейския, и „Roar Man Care Cream“ на турския пазар.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Независимо от наименованието, потребителите от Интернет форуми като БГ Мама изглеждат доволни от MaxRoar. Той е дело на американския производител „M.D Science Labs“ Ltd, чието седалище се намира в гр. Помпано Бийч, щата Флорида, САЩ. Те са специализирани в производството на изделия за интимност и взаимно удоволствие, а био-кремът Max Roar е последното им творение, излязло на пазара. Важно е да се има предвид, че той е крем, а не гел. Много потребители питат за това в своите мнения и коментари по дигиталните форуми. Той вече започва да набира популярност в редица европейски страни, а отскоро и в България.

Искате ли да узнаете повече любопитна информация за начина му на работа? Да откриете как въздейства всяка от съставките му? Да разберете как мъжете могат да се възползват от натуралния крем MaxRoar, за да подобрят интимните си преживявания? В такъв случай е препоръчително да останете с нас до края на това ревю.

Max Roar, гел, секс

Магнезий – Защо е Толкова Важен?

Магнезият представлява минерал, от който имат нужда повечето живи същества на планетата. Те включват, разбира се, хората, но земята, растенията и животните също се нуждаят от полезния елемент.

Смята се, че мястото на магнезия в нашето тяло е разпределено по следния начин:
60% от минерала се среща в костите
Останалата част се намира в мускулите, меките тъкани и течностите, включително кръвта.

Любопитен факт е, че всъщност всяка клетка в организма съдържа магнезий и има нужда от него с цел балансирано и хармонично функциониране.

Едно от основните действия на магнезия е да действа като вид „помощна молекула“ в биохимичните реакции на тялото.

Магнезият участва в повече от 600 реакции в тялото:
 • Образуване на енергия: помага за преобразуването на храна в енергия.
 • Създаване на протеини: при създаването на протеини от аминокиселини.
 • Поддържане на генетичния материал: благоприятства синтеза и възстановяването на ДНК и РНК.
 • Баланс на мускулните движения: магнезият е част от свиването и отпускането на мускулите.
 • Регулация на нервната система: Помага за доброто функциониране на невротрансмитерите. Тяхната цел е изпращат съобщения до мозъка и нервната система.

В нашето съвремие, обаче, изглежда магнезият е труден за набавяне. Много проучвания сочат, че около 50% от хората в Европа и САЩ не приемат нужното и препоръчително количество магнезий на ден. Това може да бъде и причината, поради която мъжете изпитват затруднения с интимните ласки. Max Roar представлява нов био-крем за повлияване на мъжкото либидо, включващ екстракт от магнезий. Разберете как може да влияе той в ревюто ни по-долу.

Какво Е Max Roar? Как Работи?

макс роар двойка, легло, гел

Max Roar представлява крем с натурална формула за повлияване на мъжкото достойнство, интимно желание и издръжливост. В допълнение на това, то може да окаже влияние и върху взаимната наслада в леглото.

Макс Роар е произведен от американската компания M.D. Science Labs Ltd, базирана в щата Флорида, САЩ. Държим да отбележим, че продуктът се предлага под формата на крем, а не гел или мехлем. Понятията често объркват потребителите, а това е важно за дневната употреба. Формулата на крема е натурална, в него не са включени химически генерирани субстанции или опасни консерванти. Веднъж отворен трябва да бъде използван в рамките на 30 дни. Max Roar не е медикамент а натурален продукт за потентност.

Потребителски Мнения и Отзиви за MaxRoar Онлайн

Кремът за благоприятстване на либидото при мъжете Макс Роър вече се радва на добра популярност в европейските страни. Особено в държави като Германия, Холандия, Полша, Чехия и Русия. Положителните мнения за Max Roar преобладават, а и представители на двата пола са доволни от начина му на работа.

Разбира се повечето мнения за Max Roar са на мъже и са анонимни. Но все пак опитното око може лесно да различи общото и отсее плявата. Жени все пак са коментирали, че закупили крема за сексуална мощ на партньорите си и останали много доволни. Дълготрайният ефект и липсата на странични ефекти е едно от най-високо оценени качество на крема. Онлайн форумите и към момента изобилстват с позитивни коментари и препоръки.

Обобщение на отзиви и коментари от форуми:

 • Положително Повлияване на Мъжкото Либидо, Чувството за Мъжественост, Потентност и Самочувствие;
 • Увеличена Продължителност на Желанието, Както и на Издръжливостта при Мъжете;
 • Нарастване на Взаимната Наслада в Леглото;
 • Богата Био-Активна Формула с Натурални Съставки;
 • Бърз и Лесен Начин на Поръчка и Доставка;
 • Без Данни за Противопоказания и Неприятни Странични Ефекти;

NB! Липсата на неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Потребителите следва да се придържат към инструкциите за употреба, включени в търговската опакова на натуралния крем за повлияване на мъжествеността Max Roar.

Съставки за Наслада в Max Roar?

съставки и формула, интимност, max roar

От американските производители на Max Roar крема за повлияване на мъжкото либидо са подбрали специални натурални екстракти билки за сексуално блаженство. Тяхната обща цел е да помогнат на представителите на силния пол да се чувстват мъжествени, да увеличат желанието си, както и да се насладят на споделените интимни моменти по-дълго. Във формулата на крема влизат само натурални съставки с висока концентрация и сертификат за произход и качество.

Съставки Макс Роар – списък:

 • L-Аргинин: Аминокиселина, отговорна за синтеза на мускулни влакна и натрупване на мускулна маса. Благоприятства за тонуса и доброто настроение.
 • Екстракт от Плод на Гуарана: Това тропическо растение има повече умее да влияе позитивно върху желанието за интимност, както при мъжете, така и при жените. Освен това спомага за енергичността и издръжливостта по време на интимните мигове.
 • Екстракт от Растителен Глицин: Аминокиселина, чиято цел е да спомогне за кръвообращението и притока на кръв към областта на малкия таз.
 • Комплекс на Магнезий: Изключително важен елемент, който участва в над 300 биохимични процеса в организма. Отговорен е и за либидото, както и чувствителността и възбудимостта на интимните части от тялото.

Важно е да се отбележи, че не са известни каквито и да било противопоказания от употребата на Max Roar. В потребителските отзиви също не се забелязват оплаквания или негативни странични ефекти. Разбира се консумацията на алкохол успоредно с крема не е за препоръчване, но все пак няма противопоказания.

Как да използвам MaxRoar? Инструкции за Употреба

употреба, инструкции, сутиен, макс роарПриложението под форма на крем прави Max Roar изключително лесен и удобен от всеки. Ето какво трябва да направите, за да го използвате правилно, според официалният уеб сайт на продукта.

Инструкции за употреба:

 1. Поставете малко количество от крема MaxRoar върху дланта или пръстите на ръката си.
 2. Нанесете с леки, масажиращи движения по дължината на мъжкия полов член.
 3. Повтаряйте тези стъпки всеки ден в продължение на 30 календарни дни.

Max Roar Цена в България?

max roar цена България, двойка, легло,

Поръчката и закупуването на крема за повлияване на мъжествеността Max Roar са едни от най-дискутираните теми онлайн. Много хора питат къде да купя Макс Роар и колко струва.

Потребителите казват, че не са открили крема за потентност и либидо във водещи онлайн магазини, като Amazon и eMag. Тук бихме желали да поясним, че няма да намерите Max Roar в аптеки или секс магазини. Хората са предпочели да си закупят продукта от официалната му уеб-страница. Там често се предлагат промоции, като закупуване на 2 артикула на цената на 3 или намаление с определен процент. В допълнение на това могат да се уверят, че опаковката на био-крема Max Roar е оригинална, понеже се изпраща от официалният дистрибутор за България.

Намерихме няколко негативни мнения и отзиви за Макс Роар. В последвалата дискусия става ясно, че мъжете закупили Max Roar в аптека. Самия производител предупреждава за появили се измами на оригиналния продукт в аптеки и мрежите от секс магазини. Избягвайте да купувате средството за по-силно либидо там.

Цената на крема за мъжко либидо Макс Роар е еднаква в европейските страни, като са възможни малки разлики, заради превалутиране. Сравнен с други продукти на пазара MaxRoar цената е отлична, заради факта, че състава му е напълно натурален и не води до негативни и неприятни странични ефекти. Също така няма го ефекта на пристрастяване и невъзможност на тялото да функционира правилно след спиране употребата на крема.

Най-често задаваните въпроси и техните отговори относно поръчката и доставката може да откриете тук.

Здравословен Живот за Задоволителни Моменти в Леглото!

max roar, секс

Здравословният живот може да има влияние върху всеки аспект от нашето съществуване. Интимността не остава назад. Препоръчваме да пиете достатъчно вода – тя дори може да помогне за влизане в по-добра форма. Да осъзнаете дали някои от митовете и заблудите за интимния живот не са част от Вас и Вашия партньор. Комуникирайте с тях и се насладете на моментите си заедно!

Накратко: Max Roar представлява натурален крем за благоприятстване на мъжествеността и интимното желание. Включва богат натурален състав и е дело на американски производител. Радва се на популярност и е харесван из европейските онлайн форуми. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.