Max Roar – Извикайте „Да“ За Задоволителни Интимни Приключения!

Време за четене: 5 min

Max Roar крем БългарияMax Roar е натурален продукт с био-формула за повлияване на мъжкото либидо и издръжливост в леглото. Той представлява крем с богат набор от натурални съставки, събрани заедно в една формула за благоприятстване на мъжкото либидо, увереност и чувства за интимност. Наше проучване показва, че кремът се подвизава с разнообразни наименования според различните пазари. Известен е още като „XXL Max Roar“  главно на европейския, и „Roar Man Care Cream“ на турския пазар.

купи сега бутон

Независимо от наименованието, потребителите от Интернет форуми като БГ Мама изглеждат доволни от продукта. Той е дело на американския производител „M.D Science Labs“ Ltd, чието седалище се намира в гр. Помпано Бийч, щата Флорида, САЩ. Те са специализирани в производството на изделия за интимност и взаимно удоволствие, а био-кремът Max Roar е последното им творение, излязло на пазара. Важно е да се има предвид, че той е крем, а не гел. Много потребители питат за това в своите мнения и коментари по дуигиталните форуми. Той вече започва да набира популярност в редица европейски страни, а отскоро и в България.

Искате ли да узнаете повече любопитна информация за начина му на работа? Да откриете как въздейства всяка от съставките му? Да разберете как мъжете могат да се възползват от натуралния крем MaxRoar, за да подобрят интимните си преживявания? В такъв случай е препоръчително да останете с нас до края на това ревю.

Max Roar, гел, секс

Магнезий – Защо е Толкова Важен?

Магнезият представлява минерал, от който имат нужда повечето живи същества на планетата. Те включват, разбира се, хората, но земята, растенията и животните също се нуждаят от полезния елемент.

Смята се, че мястото на магнезия в нашето тяло е разпределено по следния начин:
60% от минерала се среща в костите
Останалата част се намира в мускулите, меките тъкани и течностите, включително кръвта.

Любопитен факт е, че всъщност всяка клетка в организма съдържа магнезий и има нужда от него с цел балансирано и хармонично функциониране.

Едно от основните действия на магнезия е да действа като вид „помощна молекула“ в биохимичните реакции на тялото. Магнезият участва в повече от 600 реакции в тялото, част от които включват:

 • Образуване на енергия: помага за преобразуването на храна в енергия.
 • Създаване на протеини: при създаването на протеини от аминокиселини.
 • Поддържане на генетичния материал: благоприятства синтеза и възстановяването на ДНК и РНК.
 • Баланс на мускулните движения: магнезият е част от свиването и отпускането на мускулите.
 • Регулация на нервната система: Помага за доброто функциониране на невротрансмитерите. Тяхната цел е изпращат съобщения до мозъка и нервната система.

В нашето съвремие, обаче, изглежда магнезият е труден за набавяне. Много проучвания сочат, че около 50% от хората в Европа и САЩ не приемат нужното и препоръчително количество магнезий на ден. Това може да бъде и причината, поради която мъжете изпитват затруднения с интимните ласки. Max Roar представлява нов био-крем за повлияване на мъжкото либидо, включващ екстракт от магнезий. Разберете как може да влияе той в ревюто ни по-долу.

Какво Е Max Roar? Как Работи Кремът за Добро Либидо и Потентност? Гел Ли Е?

двойка, легло, гел

MaxRoar представлява крем с натурална формула за повлияване на мъжкото достойнство, интимно желание и издръжливост. В допълнение на това, то може да окаже влияние и върху взаимната наслада в леглото. То е произведено от американската компания M.D. Science Labs Ltd, базирана в щата Флорида, САЩ. Някои от техните продукти, които се радват на дългогодишно клиентско одобрение, са MaxSize и ‘Swiss Navy Max Size’. Държим да отбележим, че продуктът се предлага под формата на крем, а не гел или мехлем. Понятията често объркват потребителите, а това е важно за дневната употреба.

Потребителски Мнения и Отзиви за MaxRoar Онлайн

Кремът за благоприятстване на либидото при мъжете Макс Роър вече се радва на добра популярност в европейските страни. Особено в държави като Германия, Холандия, Полша, Чехия и Русия. Положителните мнения за продукта преобладават, а и представители на двата пола са доволни от начина му на работа. Разбира се повечето мнения за MaxRoar са на мъже и са анонимни. Но все пак опитното око може лесно да различи общото и отсее плявата. Жени все пак са коментирали, че закупили крема за сексуална мощ на партньорите си и останали много доволни. Дълготрайният ефект и липсата на странични ефекти е едно от най-високо оценени качество на крема. Онлайн форумите и към момента изобилстват с позитивни коментари и препоръки.

Синтезирано обобщение на техните отзиви и коментари, включва:

 • Положително Повлияване на Мъжкото Либидо, Чувството за Мъжественост, Потентност и Самочувствие;
 • Увеличена Продължителност на Желанието, Както и на Издръжливостта при Мъжете;
 • Нарастване на Взаимната Наслада в Леглото;
 • Богата Био-Активна Формула с Натурални Съставки;
 • Бърз и Лесен Начин на Поръчка и Доставка;
 • Без Данни за Противопоказания и Неприятни Странични Ефекти;

NB! Липсата на неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат на индивидуално ниво. Потребителите следва да се придържат към инструкциите за употреба, включени в търговската опакова на натуралния крем за повлияване на мъжествеността Max Roar.

Кои Съставки Са в Био-Активната Формула на Крема за Взаимна Наслада Max Roar?

интимност, max roar

От американските производители на крема за повлияване на мъжкото либидо са подбрали специални натурални екстракти билки за сексуално блаженство. Тяхната обща цел е да помогнат на представителите на силния пол да се чувстват мъжествени, да увеличат желанието си, както и да се насладят на споделените интимни моменти по-дълго.

Съставки – списък:

 • L-Аргинин: Аминокиселина, отговорна за синтеза на мускулни влакна и натрупване на мускулна маса. Благоприятства за тонуса и доброто настроение.
 • Екстракт от Плод на Гуарана: Това тропическо растение има повече умее да влияе позитивно върху желанието за интимност, както при мъжете, така и при жените. Освен това спомага за енергичността и издръжливостта по време на интимните мигове.
 • Екстракт от Растителен Глицин: Аминокиселина, чиято цел е да спомогне за кръвообращението и притока на кръв към областта на малкия таз.
 • Комплекс на Магнезий: Изключително важен елемент, който участва в над 300 биохимични процеса в организма. Отговорен е и за либидото, както и чувствителността и възбудимостта на интимните части от тялото.

Как Се Прилага Кремът за Мъжко Достойнство MaxRoar? Инструкции за Употреба

сутиен, макс роарПриложението под форма на крем прави МаксРоър изключително лесен и бърз за приложение от всеки. Ето какво трябва да направите, за да го приложите, според официалният уеб сайт на продукта:

 1. Поставете малко количество от крема MaxRoar върху дланта или пръстите на ръката си.
 2. Нанесете с леки, масажиращи движения по дължината на мъжкия полов член.
 3. Повтаряйте тези стъпки всеки ден в продължение на 30 календарни дни.

Цена в България? Как Да Поръчам Крема за Повлияване на Мъжките Интимни Възможности и Желание Макс Роър

двойка, легло, max roar

Поръчката и закупуването на крема за повлияване на мъжествеността MaxRoar са едни от най-дискутираните теми онлайн. Потребителите казват, че не са открили продуктът във водещи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, Aliexpress, Alibaba. Тук бихме желали да поясним, че крема за повишено либидо не се предлага в аптеки или секс магазини. Съответно са предпочели да си закупят продукта от официалната му уеб-страница. Там често се предлагат промоции, като закупуване на 2 артикула на цената на 3 или намаление с определен процент. В допълнение на това могат да се уверят, че опаковката на био-крема Max Roar е оригинална, понеже се изпраща от официалният дистрибутор за България. Цената на крема за мъжко либидо Макс Роър е еднаква в европейските страни, като са възможни малки разлики, заради превалутиране. Сравнен с други продкти на пазара цената на MaxRoar е отлична, заради факта, че състава му е напълно натурален и не води до негативни и неприятни странични ефекти. Също така няма го ефекта на пристрастяване и невъзможност на тялото да функционира правилно след спиране употребата на крема.

Най-често задаваните въпроси и техните отговори относно поръчката и доставката може да откриете тук.

Здравословен Живот за Задоволителни Моменти в Леглото!

max roar, секс

Здравословният живот може да има влияние върху всеки аспект от нашето съществуване. Интимността не остава назад. Препоръчваме да пиете достатъчно вода – тя дори може да помогне за влизане в по-добра форма. Да осъзнаете дали някои от митовете и заблудите за интимния живот не са част от Вас и Вашия партньор. Комуникирайте с тях и се насладете на моментите си заедно!

Накратко: Max Roar представлява натурален крем за благоприятстване на мъжествеността и интимното желание. Включва богат натурален състав и е дело на американски производител. Радва се на популярност и е харесван из европейските онлайн форуми. Работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *