LongUp или Как Максимално Да Удължим Удоволствието?

LongUp

 • 9.6/10
  Ефективност - 9.6/10
 • 9.4/10
  Доставка - 9.4/10
 • 9.8/10
  Отзиви - 9.8/10
9.6/10

LongUp е иновативен продукт от ново поколение, който цели да помогне на мъжете да преодолеят психологическите и физиологичните проблеми, свързани с еректилната дисфункция.

Сиропът е лесен за приемане, а резултатите стават видими почти веднага. Редовният прием води до качествено и количествено подобряване на сексуалния живот, а насладата от акта е гарантирана и за двамата партньори.

Трайна Ерекция със сиропа на Биолайн

Почти всеки представител на силния пол е имал проблеми със задържането на ерекцията. Повечето, обаче, никога няма да си го признаят, тъй като културните норми са стигматизирали оплакванията, свързани с еректилната дисфункция. Нейните проявления често са свързани с преумора, притеснение, чувство за тревожност или депресия.

Когато на подобен вид проблеми не се обърне достатъчно внимание, те се превръщат в хронични. Често се стига дори и до усложнения. Противно на установените стереотипи, във всяка жена е застинала по една тигрица, която има нужда от редовни ласки и проява на интимно внимание и любов.

Дамите са готови да напуснат партньорите си, когато не получат наслада в леглото. Но какво може да се направи по въпроса. Голяма част от наличните в магазина и аптеките решения за сексуално здраве не водят до желаните резултати.

Обикновено подобрението е само временно или не се случва изобщо. Мъжете са готови на всичко, за да възвърнат самочувствието и мъжествеността си. Жените им също. Но как?

Знаете ли, че …?
Биохимичните процеси и реакции в човешкия мозък по време на секс са същите като тези от консумацията на прекомерно количество шоколад. Самият акт на интимност помага и на двата пола да горят по 360 ккал. за час. Животните също разполагат с разнообразни методи за правене на секс. Река Амазонка се гордее със своите делфини, а те пък от своя страна могат да се радват едни на други и чрез носовете си.

Нека обърнем повече внимание на сиропът срещу еректилна дисфункция ЛонгЪп (Лонгур) на Биолайн и как той може да помогне и на двата пола да преоткрият хармонията помежду си.

Какво Представлява Сиропът за Сексуална Хармония ЛонгЪп?

Сексуалният дисонанс често е повод за неразбирателство при двойките. Когато единият от партньорите се чувства неудовлетворен, а другият не може да отговори на нуждите и желанията му, проблемите стават неизбежни.

Сиропът LongUp Bioline има способността да засили мъжкото самочувствие, ефективно удължавайки средната продължителност на ерекцията и засилвайки желанието за интимен контакт. Той помага на силния пол отново да се почувства уверен в себе си и е способен да накара нежния да крещи от удоволствие.

Съставът му е абсолютно натурален. Върху композицията на сиропа за уголемяване на члена е работил екип от експерти-уролози. Те са подбрали най-доброто от Майката Природа и са успели да помогнат на десетки хиляди двойки да преоткрият пътя към себе си.

Натурални Съставки на Еликсира за Мъжкото Самочувствие LongUp

Couple kissing under covers

Изцяло органичната композиция на сиропа за увеличаване на големината и дължината на члена е подбрана с грижа и внимание така, че да не води до появата на негативни странични ефекти и реакции.

Сега ще разгледаме по-подробно съставките му:

 • Екстракт от Билката Бабин Зъб: Засилва производството на тестостерон в човешкото тяло. Подобрява потентността и подпомага задържането на пениса в еректирало състояние за по-дълго време.
 • Екстракт от Гинко Билоба: Подсилва микроциркулацията на кръвните клетки. Забързва метаболизма и спомага за горенето на калории.
 • Екстракт от Семена на Целина: Подхранва сексуалния апетит и желание. Има силно пречистващо действие. Силен антиоксидант. Спомага за туширане на вредното влияние на свободните радикали.
 • Екстракт от Куркума: Придава енергия и виталност. Подобрява действието на половата система.
 • Екстракт от Индийско Орехче: Мощен антисептик и антиоксидант. Прилага се като афродизиак от хилядолетия. Има свойството да засилва притока на кръв към половите органи, засилвайки насладата от половия акт и удължавайки времето за задържане на ерекцията.
 • Екстракт от Джинджифил: Подобрява кръвообращението и стимулира възприятията на сетивата.
 • Витамин В Комплекс: Комплекс на Витамин B: Изключително богат на магнезий. Подсилва имунната система. Заздравява стените на кръвоносните съдове

Прием на Сиропа за Подобряване на Интимните Функции

Инструкциите за употреба на средството за засилване на либидото и желанието за секс гласят, че 1 с.л. от сиропа LongUp (още познат като Лонгур) следва да се приема три пъти дневно през първите три седмици. След преминаването на първоначалния етап, мъжете могат да го консумират и само по веднъж. Той е напълно безопасен за употреба и може да пие непосредствено преди полов акт за максимално удоволствие.

Част от ефектите му включват:

 • Засилване на Потентността;
 • Удължаване на Времетраенето на Ерекцията;
 • Подобряване на Сексуалния Апетит;
 • Гарантирана Наслада за Всички Участници;
 • Повече Самоувереност и Самочувствие;
 • Многократни Оргазми;

LongUp bottle and pack

Бърза и Дискретна Доставка на Сиропа за Мъжественост

Всеки желаещ може лесно да накара партньорката си да мърка от удоволствие, попълвайки краткия формуляр на официалния сайт на продукта. Важно е за клиентите да оставят и валиден свой телефонен номер, тъй като с тях ще трябва да се свърже представител на компанията, за да бъдат уточнени детайлите по доставката. Можете да се сдобиете със сиропа за потентност единствено чрез поръчка от официалния сайт. Производителя и дитрибутор за LongUp България не работят с мрежи от аптеки, за да поддържат цената минимална. Директната връзка с потребителя също е от голяма важност.

Само сега ограничен брой потребители могат да се превърнат в истински Алфа-мъжкари, резервирайки своята преференциална бройка от средството за засилване на удоволствието от половия акт с -50% намаление. Побързайте, защото промоцията е валидна до изчерпване на количествата!

Бъдете Истински Мъж По Всяко Време на Деня!

Истинският мъж трябва винаги да е готов да отговори на желанията и нуждите на партньорката си. Така и двамата ще могат да преоткриват телата и душите си всеки ден, отдавайки се на поривите на въображението си.

Нужна е само една лъжица от елексира за мъжка потентност LongUp на Bioline, за да се превърнете в бог на сексуалното удоволствие. Вие го заслужавате и можете. Вашата партньорка също! Вземете го сега.

5 / 5 stars     
20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

One Response

 1. Петър М октомври 21, 2018