Ling Fluent – Двуседмичният Курс за Перфектен Английски!

Ling Fluent е нова система за интензивно двуседмично научаване на английски език. Работи за хора от всички възрасти – от най-малките до тези, които вече не помнят колко свещички трябва да сложат на тортата.

Курсът е създаден от вече 62-годишния мултиполиглот Лео Андерс, който владее повече от перфектно цели 23 чужди езика.

Сугестопедичният метод за чуждоезиково обучение включва и 200 различни флашкарти, които веднага карат мозъка да изгради визуална представа за новите научени думи. Вече над 7,000 различни човека в България се възползваха от уникалната система и успяха да усвоят добро писмено, лексикално и говоримо ниво на английски език. Това се потвърждава от наличните в Интернет мнения за продукта.

Времето, в което живеем, изисква от нас непрекъснато да обогатяваме своя набор от налични знания. Английският е световен език и макар и допреди 30 години да не е бил предмет на интензивно изучаване в училищата, то днес е задължителен за всеки човек, който иска да си намери работа и твърди, че има някаква обща култура.

Проблемът е, че повечето държавни учебни заведения и частни школи действат по остарялата вече социалистическа система на зубрене и учене наизуст. Целият останал свят, обаче, вече се обръща към иновативната методика на сугестопедията, която бе отричана съвсем доскоро.

Знаете ли, че …?
Сугестопедията е методика на преподаване, разработена от българския психолог, невролог, лингвист и педагог д-р Георги Лозанов. Той е преследван от социалистите по време на режима и неговата система за учене е забранена в България. Ученият продължава да я развива в чужбина до смъртта си през 2012 г., когато делото му е поето от безбройните му последователи. Днес, тя тепърва навлиза у нас, макар и да е широко прилагана по целия свят. Д-р Лозанов е бил и виден привърженик на здравословния начин на живот. Разберете повече за Екстрактът от Куркума и Неговите Чудотворни Лечебни Свойства!

Линг Флуент е революционна методика на чуждоезиково обучение, която е базирана на принципите на сугестопедията. Тя използва визуализации и директни примери от действителността, за да помогне на малки и големи да усвоят безупречно лексиката и граматиката на 1-годишен курс по английски само за 2 седмици!

Сега ще научим, как точно работи!

Линг Флуент Кара Мозъка Да Работи 5 Пъти По-Продуктивно!

Ling Fluent е уникалната система за научаване на чужд език за 2 седмици, която е разработена от Лео Андерс. Интензивният курс е способен да накара малки и големи да научат повече от 200 думи на ден за цялата продължителност на курса. Повечето от тях ще започнат да говорят свободно на английски език само след седмица обучение по методиката.

Чуждоезиковият курс е представен в България от партньора на Лео Андерс – Григор Христов, който притежава частна школа за преподаване от повече от 15 години. Самият той от години учи хора на всякакви възрасти на английски, немски, шведски, японски и френски език.

Учебните материали по системата използва различни способи за визуализация, за да постигне желаните от клиентите резултати. Сред тях попада и набор от 200 флашкарти и различни игри, които целят по-лесното възприемане на новата лексика и граматика.

Те служат подобно на моментен активатор на паметта, който кара мозъка да работи цели 5 пъти по-продуктивно и бързо от обикновено. Методът за научаване на английски език за 2 седмици вече е доказал своята способност над класическите системи за учене на чужд език.

Какво Получавам от Курса по Английски Език?

В днешно време всеки един човек трябва да има възможно най-много личностни качества и способности за комуникация с околните, ако иска да си намери прилична работа на добра заплата. Знанието е сила, която все по-често ще ни се налага да използваме в ежедневието. Затова е и важно наученото да бъде практическо, а не само теоретично.

Методът за усвояване на английски език има следните позитиви за всеки, който закупи комплекта учебни способи:

  • Усвояването на Близо 3,000 Думи Само за 2 Седмици;
  • Набор от Над 200 Флашкарти и Други Способи за Визуализация на Наученото;
  • Паметта Започва Да Работи 5 Пъти По-Продуктивно и Бързо;
  • Свободна Комуникация С Чужденци на Английски Език;
  • Минимално Време за Усвояване на Чужд Език;
  • Гаранция за Връщане на Парите в Случай на Неудовлетвореност;
  • Кратки Срокове – Отделяте 2 Пъти Дневно по 40-45 Минути;

Как Се Поръчва Курсът за Бързо Научаване на Чужд Език?

Единствено сега желаещите да говорят перфектен английски език могат да се възползват от текущата промо оферта и вземат комплекта с -50% отстъпка. Те следва да побързат и да заявят своето желание още сега, тъй като преференциалните учебни способи са ограничено количество.

Единственото, което те трябва да направят, е да отидат на официалния сайт на Ling Fluent и да кликнат върху бутона „Започни изучаване на езика“, който ще ги отведе до кратък формуляр, който те следва да попълнят, оставяйки актуален телефонен номер, на който с тях да се свърже представител на компанията и да бъдат уточнени детайлите по доставката.

Усвоете Английски Бързо, Интересно и С Желание!

Възползвайте се сега и научете най-важният световен език- английският само за две седмици по уникални педагогически способи, базирани на методиката на сугестопедията. Не отлагайте повече и не се отказвайте от това богатство, което ще ви помогне да си намерите не само по-добра работа за по-високо заплащане, но ще отвори възприятията ви за цяла една нова култура и начин на мислене.

Направете живота си по-добър и наситен със знание. Започнете обучението си по английски още сега на половин цена. Бъдете по-добрата версия на себе си!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply