DappSmile – Иновативно Устройство за Почистване на По-Добра Дентална Хигиена

Време за четене: 6 min

DappSmile Устройство БългарияDappSmile е ново и изцяло иновативно устройство за почистване на зъбите и по-добра дентална хигиена. По думите на производителя, уредът може да помогне на всеки да придобие перфектно сияйна усмивка. Той има 3 степени на управление – лека, средна и силна. Това позволява на потребителите с различна чувствителност на венците да го нагласят, според изискванията си. Може да бъде закупено на достъпна цена през официалния уебсайт за България. ДапСмайл мненията и коментарите по форумите, подобни на БГ Мама, са категорични – продуктът работи добре. В отзивите няма оплаквания от странични ефекти.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Повечето експерти по дентална хигиена са категорични, DappSmile е идеалното допълнение към ежедневната рутина за почистване на зъбите. Умното устройство притежава 1 огледало за по-добра видимост към устата, 2 заострени върха, 2 плоски върха, 1 малък ключ и USB-кабел за зареждане. ДапСмайл работи, за да ви помогне да възвърнете красотата и блясъка на своята усмивка с почти нулеви усилия. Разбира се, добре е да комбинирате употребата с редовна смяна на четката за зъби на всеки 3 месеца. Както и с балансирана диета и по-нисък прием на никотин, алкохол и кофеин. Осъществете и по-добър контрол над страстта си към сладкото. Продуктът е преминал успешно през всички необходими клинични изпитания. Има 95% ефективност и редовно се препоръчва от зъболекари.

Как да купя DappSmile на най-добрата цена в България? Има ли много измами и фалшификати по онлайн портали за продажба, като OLX, eMag и Amazon? Как работи ДапСмайл? Как се ползва устройството за почистване на устната кухина, според инструкциите за употреба?

Научи всичко за продукта в подробното DappSmile ревю по-долу!

5 Добри Практики за Правилна Дентална Хигиена

Правилна Дентална Хигиена

Денталната хигиена е практиката да поддържате устата си чиста и свободна от инфекции. Това включва четкане и почистване на зъбите с конец, както и редовно посещение на зъболекар за рентгенови снимки, прегледи и почистване. Оралната хигиена означава превантивна грижа. Тоест – можете да спрете здравословните проблеми на устната кухина. Такива са кариеса, заболяванията на венците, лошият дъх (халитоза) и други проблеми. Добре е да го направите преди да започнат да се проявяват. Зъбното здраве е свързано със здравето на цялото тяло. Например, ако има инфекция в устата ви, кръвният поток може да пренесе бактериите в други части на тялото, което води до други последващи оплаквания, като сърдечни заболявания и инсулт.

По-долу сме подбрали 5 добри практики за правилна дентална хигиена:

 1. Мийте зъбите си поне 2 пъти на ден. Използвайте паста за зъби с флуор и четка с мек косъм.
 2. Използвайте конец за зъби веднъж дневно. Не можете да достигнете пространствата между зъбите си само с четка. За да почистите тези зони, имате нужда от конец.
 3. Изчетквайте езика си. Езикът задържа бактерии, като гъба. Винаги, когато миете зъбите си, не забравяйте да направите същото и с езика. Можете да използвате четката за зъби за тази цел.
 4. Употребявайте антибактериална вода за уста всеки ден. Тя премахва вредните бактерии. В допълнение към отмиването на храна и остатъци, намалява и натрупването на плака. Не забравяйте да изберете формула без алкохол, за да предотвратите сухотата. Това ще ви помогне да избегнете зъбния камък и кариесите.
 5. Посещавайте редовно зъболекаря си. Рутинните стоматологични прегледи и почиствания са от съществено значение за доброто орално здраве. Много хора се справят добре с шестмесечни посещения.

DappSmile – Какво Е и Как Работи

DappSmile – Какво Е

DappSmile е устройство за почистване на зъбите и устната кухина, което работи за поддържането на перфектната усмивка и орална хигиена. Производителят го е създал с 3 степени на функциониране – лека, средна и силна. Уредът също притежава и LED светлина за по-добра видимост, 1 огледало, 2 заострени накрайника, 2 плоски накрайника, 1 малък ключ и USB кабел за зареждане. ДапСмайл работи идеално за поддържането на идеално дентално здраве. Може успешно да бъде нагласян, според индивидуалната степен на чувствителност на венците. Препоръчва се от стотици професионални зъболекари в България и вече е продал десетки хиляди бройки.

В Интернет няма оплаквания относно това, как работи ДапСмайл. Уредът за по-добро дентално здраве успешно е преминал през редица клинични изпитания. Ефективността му е 95% и притежава Сертификат за качество. Копие от документа може да бъде открито и в опаковката на продукта. DappSmile е иновативно устройство за почистване на зъбите, чийто компактен формат позволява то да бъде винаги с вас. То работи за неутрализиране на негативни ефекти от тютюнопушенето, кофеина, сладките изделия и алкохола.

Ползи и Предимства на DappSmile за Добрата Дентална Хигиена

Професионалните дентални експерти считат, че DappSmile има безброй ползи и предимства за добрата орална хигиена. Особено, в сравнение с обикновените четки за зъби. Устройството успява да почисти зъбите старателно и притежава допълнителни функции, които ви помагат да виждате по-добре, какво се случва в устата ви. Можете да го носите навсякъде със себе си. USB кабелът е универсален, а почистването на ДапСмайл е повече от лесно.

Многобройните ползи и предимства на DappSmile пред традиционните средства за почистване на зъбите го превърнаха в предпочитан избор за десетки хиляди българи.. Можете да го поръчате лесно и с добра отстъпка от нормалната цена през официалния уебсайт.

ПОЛЗИ:

 • Изцяло Натурален Метод за По-Добро Почистване на Устната Кухина;
 • Уредът Има Средна Ефективност от 95% за Намаляване на Кариеси, Плака и Зъбен Камък;
 • Ползвайки Го, Вие Минимизирате Риска от Приема на Никотин, Алкохол, Сладко и Кофеин;
 • Няма Оплаквания от Странични Ефекти в Клиентските Мнения в БГ Мама;
 • Можете Да Закупите ДапСмайл с -50% Отстъпка от Нормалната Цена през Официалния Уебсайт на Производителя;

НЕГАТИВНИ СТРАНИ:

 • Не Можете Да Го Закупите в Аптеката;
 • Нужно Е Да Спазвате и Добра Лична Хигиена и Балансирана Диета, За Да Поддържате Перфектно Зъбно Здраве;

Вземи с -50% Цена Тук

Nota Bene! Ефектите може да варират индивидуално!

DappSmile Мнения и Коментари по Форуми, Подобни на БГ Мама

DappSmile Устройство България - Цена, мнения и ефекти

Почти няма да попаднете на негативни DappSmile мнения и коментари по форумите, подобни на БГ Мама. Продуктът вече е изпробван и закупен от десетки хиляди българи. По-голямата част от отзивите за ДапСмайл са положителни. Устройството за по-добра дентална хигиена ще ви помогне да постигнете перфектната усмивка. Стотици зъболекари у нас считат, че ДапСмайл е един от най-добрите уреди за превенция на плака, кариеси и зъбен камък.

Мнения:

DappSmile ми помогна да запазя здравето и блясъка на своите зъби. По принцип, винаги съм се старала да поддържам добра дентална хигиена. Мия зъбите си след всяко хранене и редовно сменям четката. Но често имам оплаквания. Зъболекарят ми ми препоръча да ползвам това устройство. Закупих го на отлична цена през официалния уебсайт и го нося навсякъде със себе си.“ Станислава Попгеоргиева, 33, гр. София;

„Не мога да си представя, как съм успявал да почистя правилно зъбите си, преди да закупя DappSmile. Устройството се ползва изключително лесно. LED-светлината позволява да видите и най-скатаните участъци от устната кухина, а 3-те му степени на функциониране ви помагат да го настройвате, според чувствителността на венците.“ Емануил Трифонов, 27 г., гр. Велико Търново;

„Това устройство за почистване на устната кухина работи просто перфектно. Препоръчвам го на всеки, който не иска през няколко месеца да ходи на зъболекар. Превръщайки го в част от ежедневната рутина за почистване на зъбите, вече не страдам от кариеси и натрупване на зъбен камък. То почиства всичко!“ Даниела, 35 г.;

DappSmile Цена в България – Къде Да Купя

DappSmile Цена в България

Производителят споделя, че клиентите не трябва да се чудят, къде да купят DappSmile на най-добра цена в България. Отговорът е лесен – посетете официалния уебсайт и поръчайте своето копие от там. Лицензираната уеб-страница предлага редовни отстъпки от нормалната ДапСмайл цена. Можете да сте сигурни, че качеството на продукта остава високо. Компанията не го продава в обичайната търговска мрежа и магазини, за да може да осигури най-добрите условия за клиента.

Текущото промо-намаление на цената на DappSmile намалява стойността с -50%. Включва ограничен брой копия, така че побързайте да вземете своето. Просто попълнете формуляра на уебсайта и потвърдете адреса си за доставка, като приемете обаждане по телефона от оператор. Пратката ще бъде при вас след 7 дни и можете да я платите чрез наложен платеж.

Внимание! DappSmile се поръчва по стандартния начин за дигитален продукт. Клиентите попълват данните си в бланка на уебсайта и ги потвърждават чрез телефонно обаждане. Пратката пристига за 7 дни и се заплаща с наложен платеж!

Мога Ли Да Купя DappSmile в Аптеката – OLX, eMag или Amazon

Няма да намерите DappSmile в аптеката. Подобна практика само би увеличила цената за крайния клиент. Всеки, който желае да си осигури копие на устройството за почистване на зъбите, може да го направи чрез официалния сайт. Онлайн портали, като OLX, eMag и Amazon, предлагат множество DappSmile измами с фалшиви продукти. Не се подлъгвайте да ги закупите, тъй като те не притежават високото качество на оригинала!

Кратка информация за Dapp Smile

DappSmile Цена118 лв.
Страна на разпространениеБългария
Работи лиНад 93% подобрение
Мнения в форуми9.4/10 - Чети Подробно
СайтВиж Тук
Състав100% Натурален
Инструкция за употребаВиж подробни детайли
Странични ЕфектиНяма
Наличност в аптека?Не се предлага в аптеки
Измама ли е?Оригиналът наистина работи

Как Се Ползва ДапСмайл в 3 Стъпки – Инструкции за Употреба и Листовка

Има само един начин да научите как да се ползва DappSmile правилно – обърнете внимание на инструкциите за употреба в листовката. Ръководството за потребителя включва и общи практики, които ви помагат да поддържате отлична дентална хигиена. Опитайте се да ядете по-малко сладки и солени продукти и да пиете по-малко газирани напитки.

Ето как да ползвате DappSmile в 3 стъпки, като следвате инструкциите за употреба в листовката:

 1. Заредете устройството за отстраняване на плака и зъбен камък предварително. След това го използвайте за няколко минути върху зъбите си.
 2. Яжте по-малко захар и пийте по-малко газирани напитки.
 3. Повтаряйте процеса всеки ден.

DappSmile Оплаквания от Странични Ефекти и Противопоказания

Клиентите не са споделяли оплаквания от странични ефекти или противопоказания след ползване на DappSmile. Уредът за почистване на зъбите е напълно безопасен и има различни режими на работа, предназначени за хора с варираща степен на чувствителност на венците. Експерти по дентална медицина потвърждават, че ДапСмайл работи за отличната орална хигиена. Уредът е много полезен за тези, които искат да премахнат негативните ефекти от тютюнопушенето и приема на кофеин върху зъбите си.

Характеристика и Параметри на ДапСмайл

ДапСмайл

DappSmile е разработен в съответствие със сложна LED-технология. Отстранява излишния зъбен камък и плака от зъбите за броени минути. По-добрите резултати идват с редовната му употреба. Устройството за по-добро дентално здраве се предлага и с USB-зарядно, което позволява да го носите навсякъде със себе си.

Това са основните резултати, които постигате с устройството за по-добра дентална хигиена DappSmile:

 • Идеално чисти и бели зъби;
 • Живот без зъбен камък и плака;
 • По-малко дразнения на венците;

Основните характеристики на устройството за почистване на зъби включват:

 • 1 огледало за уста;
 • 2 заострени върха;
 • 2 плоски върха;
 • 1 малък ключ;
 • USB кабел за зареждане;
 • LED светлина;
 • 3 режима на работа – лек, среден и силен;

Добрата Дентална Хигиена Създава Перфектната Усмивка

Ако искате да имате сияйна и брилянтна усмивка, трябва да се научите да спазвате редовна орална хигиена. Мийте зъбите след всяко основно хранене и почиствайте зъбите си с конец. Постарайте се да консумирате по-малко вредни захари и газирани напитки.

Накратко: Един от най-продаваните уреди за по-добра дентална хигиена в България е устройството DappSmile. То получава отлични отзиви в повечето мнения и коментари по форуми. Притежава няколко различни степени на работа, които могат да бъдат настройвани, според чувствителността на венците. ДапСмайл е компактен и може да бъде навсякъде с вас. Препоръчва се от редица дентални експерти.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *