Cardiotens Plus – Ефикасно Решение при Високо Кръвно! Свойства и Ползи от Био-Капсулите – Цена и Мнения?

Време за четене: 5 min

Cardiotens Plus Biocellix Капсули БългарияCardiotens Plus е концентрирано натурално средство, което успешно регулира високо кръвно налягане и затова е подходящо при хипертония. Органичният билков комплекс е създаден във вид на капсули за перорален прием, който следва да бъде извършван ежедневно. В резултат от това Кардиотенс Плюс трайно елиминира симптомите на хипертония, които често включват сърцебиене, замаяност, главоболие, световъртеж, както и пулсиране в областта на тила. Фирмата-производител на натуралните капсули за високо кръвно налягане се нарича Biocellix.  Нейни представители препоръчват на клиентите да бъдат стриктни и да спазват инструкциите за употреба на Cardiotens Plus без да превишават оптималната дневна доза. Отделно от това, благодарение на своя органичен състав капсулите не предизвикват странични ефекти и противопоказания.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Нараства броят на доволни потребители в България, които ежедневно публикуват положителни Cardiotens Plus мнения и отзиви както в БГ Мама, така и в други трендинг форуми за онлайн дискусии през 2021г.  Изглежда, че вече значителна част от клиентите са тествали ефикасността на средството срещу хипертония и така са се уверили в полезните му свойства и мощно здравословно действие.  Някои потребители подчертават и факта, че цената на Cardiotens Plus е напълно достъпна и съобразена със стандарта в страната към момента.

Какво е Cardiotens Plus и помага ли при високо кръвно? Как да използваме продукта срещу хипертония – инструкции и дневна доза? Какви мнения пишат потребителите относно Кардиотенс? Къде да купя био-капсулите и каква е цената им за България? Продават ли се в аптеките?

Неизвестните Здравословни Ползи от Червеното Цвекло – Помага ли при Високо Кръвно?

Ползи от Червеното Цвекло

Истината е, че цвеклото далеч не попада в елитния списък на любими зеленчуци, които хората консумират ежедневно. Това обаче е редно да се промени в най-скоро време, тъй като има много важни причини, които да наредят този кореноплоден зеленчук в редовния ни хранителен режим. Оказва се, че той е в състояние трайно да понижи високото кръвно налягане, благодарение на нитратите, които съдържа. От своя страна това съединение отпуска и разширява кръвоносните съдове и така се подобрява цялостното здраве и функциониране на сърдечно-съдовата система. Чаша сок от цвекло на ден може да бъде чудодейна за хората, страдащи от хипертония, дори ако не лекуват заболяването си посредством регулярен медикаментозен контрол. Това доказа експеримент на екип от учени в лондонския университет „Куин Мери“.

Вижте повече относно ценните здравословни ползи на цвеклото по отношение на човешкото здраве:

 • Регулира кръвното налягане;
 • Намалява риска от сърдечносъдови заболявания;
 • Подобрява издръжливостта;
 • Подобрява мозъчната функция;
 • Регулира работата на черния дроб;
 • Помага при запек и проблеми с изхождането.

Какво e Cardiotens Plus? Ефективни ли са Капсулите – Свойства и Функции?

Cardiotens Plus е билково средство, което облекчава бързо и трайно симптомите на хипертония. Хранителната добавка е във вид на капсули за перорален прием, която специалистите в областта на сърдечно-съдовата система, вече считат за ефикасна и надеждна. В допълнение, съставът на био-продукта е изцяло органичен. Така Кардиотенс Плюс успешно нормализира нивото на налягането в кръвта, а освен това регенерира и кръвоносните съдове като ги разширява. По този начин се подобрява притока на кръв към сърцето и се стабилизира цялостното функциониране на организма. Формулата на био-таблетките включва широк набор органични екстракти и активни вещества. Затова и употребата на хранителната добавка в ежедневието не причинява неприятни прояви на странични ефекти или други противопоказания. Производител на органичния продукт е фирмата Biocellix, която заявява, че капсулите за високо кръвно могат спокойно да се приемат за поп-продължителен период от време.

Свойствата на Cardiotens Plus включват:

 • Поддържане на нормално кръвно налягане;
 • Подобрено кръвообращение в областта на мозъка;
 • Укрепване на кръвоносните съдове;
 • Контролиране на пулса;
 • Понижаване на кръвната захар и холестерола;
 • Регулиране на хормоналния синтез в организма.

Cardiotens Plus – Мнения на Клиенти по Форуми и Сайтове за Дискусии!

Cardiotens Plus – Мнения коментари отзиви

Преобладаващата част активни потребители от България пишат положителни Cardiotens Plus мнения и коментари, а след това ги споделят в БГ Мама или други сродни форуми за здраве и красота през 2021г. Много клиенти потвърждават това, че био-капсулите за високо кръвно имат обогатен органичен състав, който не води до странични ефекти. Освен това, редовният прием на таблетките успокоява сърцебиенето и поддържа трайно кръвното налягане. Затова и толкова хора решават лично да се уверят в ефикасното действие на хранителната добавка за хипертония.  Клиентите пишат още в личните си мнения и отзиви за Кардиотенс Плюс, че цената на продукта е много атрактивна и напълно достъпна на фона на актуалната икономическа ситуация в България.  Всички тези предимства на био-капсулите ги нареждат сред предпочитаните натурални продукти за здраве, както и сред най-коментираните в Интернет пространството. Това е видно от ежедневно нарастващия брой Cardiotens Plus мнения и отзиви.

Вземи с -50% Цена Тук

Как да Взимам Cardiotens Plus – Инструкции и Доза?

Опаковката на Cardiotens Plus съдържа не само капсулите за високо кръвно, но и инструкции за употреба. Те са във вид на кратка листовка, която всички потребители трябва да прочетат, защото е важно да се спазва оптималната дневна доза. Само така ще можете ефикасно да се справите със симптомите и да се отървете от високото кръвно. Доктор Даниел Росаса е дългогодишен кардиолог, който работи с Кардиотенс Плюс в своята професионална практика. Специалистът е на мнение, че таблетките действително подобряват значително здравословното състояние на сърцето при пациенти с хипертония.

Инструкциите употреба на Cardiotens Plus включват:

 • Пийте по една капсула сутрин и вечер;
 • Приемайте хранителната добавка половин час преди хранене;
 • Поддържайте ежедневен прием 3 месеца.

Състав и Свойства на Компонентите в Био-Капсулите за Хипертония!

капсули хипертония кардиотенс плюс

Cardiotens Plus е био-хранителна добавка, която има натурален състав. Нещо повече, формулата на органичните капсули за високо кръвно е патентована и обогатена с цяла плеяда био-екстракти. Те са извлечени от различни растения с доказани здравословни свойства и ефекти. По този начин  е постигната и високата ефикасност на био-продукта за високо кръвно.

Кардиотенс Плюс се състои от следните компоненти:

 • Цвекло на Прах – компонентът стабилизира имунната система и предотвратява появата на липопротеини. Подобрява съня, намалява апетита и контролира кръвното налягане;
 • Лимонов Прах – тази съставка подобрява еластичността на съдовите стени и подобрява кръвообращението;
 • Лактоза – веществото предпазва кръвоносните съдове от тромбоза, а също така разрежда кръвните съсиреци;
 • Комплекс витамин В6 – този мощен витаминозен коктейл укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява съдовия тонус;
 • Дехидратиран Чесън – има силно успокояващо действие върху съдовете като по този начин възстановява тяхната еластичност;
 • Омега-3 – този комплекс от мастни киселини има функцията да стабилизира здравето на сърцето и да подобрява фокуса и енергията.

Cardiotens Plus – Цена в България? Къде да Купя – Сайт или Аптека?

Cardiotens Plus - Цена в България

Случай, че сте от потребителите, които се чудят къде да купят Cardiotens Plus, ние ще ви кажем – посетете сайта на хранителната добавка за високо кръвно. Това всъщност е единственият легален начин да се сдобиете с оригиналното био-средство. Ще получите и достъпна Кардиотенс Плюс цена. Аптеките и онлайн магазините като eMag, Olx и Amazon за момента нямат право да разпространяват продукта, затова ви съветваме да не го търсите в споменатите търговски мрежи.  На официалната страница на био-средството срещу хипертония трябва да въведе някои данни за онлайн поръчката и след няколко дни ще получите доставка до посочения адрес, както и атрактивна Cardiotens Plus цена.  Ако видите подобен продукт в някоя аптека или уебсайт, знайте, че става дума за потенциален фалшификат или измама. Такива ситуации са опасни, тъй като въпросните имитации имат неясно съдържание и ефективност. В тази връзка е най-добре да разчитате единствено на специализираната уеб страница на био-капсулите за високо кръвно. Там ще получите и наистина изгодна цена за Cardiotens Plus.

Следете Редовно Здравословното си Състояние!

кардиотенс плюс капсули

Ако страдате от някакви симптоми, независимо дали става дума за моментни оплаквания или хронични проявления – потърсете лекарска помощ. Заболявания като хипертония често са трудни за диагностициране в самото начало. В резултат на това трябва да бъдем бдителни по отношение на личното си здраве и да се грижим да го запазим в добро състояние. Консумирайте непреработени храни и спортувайте по възможност. Активният начин на живот е предпоставка за крепко здраве и отличен тонус!

Накратко: Cardiotens Plus е новосъздадена хранителна добавка за високо кръвно налягане. Продуктът има изцяло натурална формула и затова не води до нежелани странични ефекти и противопоказания. Клиентите пишат положителни отзиви и мнения за действието на био-капсулите срещу хипертония. Кардиотенс Плюс работи по-надеждно от други подобни продукти на пазара.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *