ArtroFast – Работи Ли Пчелната Формула за Повече Подвижност на Ставите през 2020 г.?

artrofast кремArtroFast е нов натурален крем за по-добра ставна мобилност и подвижност. Той е дело на същия производител, който представи на публиката анти-ейджинг крема а лице Zdorov Propolis Cream и ставния крем Zdorov Propolis Pain Wax Cream. Това е, именно,руската компания ;Zdorov’. Дистрибутор на изделието е „Netline“, които вече станаха известни на пазара с плодовите капки за био-подсилване на вталяването BerryFit.

В свое интервю за БНР експертът по пчелни продукти Павлинка Починкова споделя, че те са полезни и за повдигане на имунитета в ерата на коронавируса. Освен това са богати и на полезни за тялото и даващи енергия въглехидрати. Специализираното издание на BBC ‘Good Food Bulgaria’ го потвърждава с описанието на факта, че те съдържат всички важни микроелементи и витамини. А екстрактите от прополис и пчелно млечице са силно застъпени във формулата на АртроФаст. Тя съдържа единствено натурални екстракти от подхранващи ставите органични изделия. Заради което се радва и на широка популярност по онлайн форумите за фитнес във всяка възраст. Потребителите споделят отзиви и коментари в своите мнения там. А съжаление, по-голямата част от тях не са забелязали особени разлики в стоята ставна мобилност и подвижност.

Сред често срещаните им e ставният крем ArtroFast работи добре? Може ли той да бъде закупен на добра цена през официалния си уебсайт? Ще попадна ли на нискокачествени измами с фалшификати и имитации на портали, като Amazon, eBay, eMag, Alibaba и AliExpress?

Ставният крем АртроФаст може да бъде срещнат и с имената Propolis Crème ArthroFast и Zdorov Propolis ArthroFast Cream на различните пазари. Тъй като не притежава одобрителна експертна оценка все още, не можем да го препоръчаме.

За момента, клиентите могат да се обърнат към продукт с потрвърдено натурален състав, какъвто е гелът с прополис FlexumGel.

ArtroFast Крем, ставни болки, коляно

Какви Са Ползите за Здравето от Пчелния Восък?

Пчелният восък е продукт, извлечен от пчелната пчелна пита. Смесването на цветен прашец с меден восък превръща бялата субстанция в жълта или кафява на цвят.Като лекарство, пчелният восък се приема през устата с цел понижаване на холестерола и за облекчаване на болката. Използва се и при подуване (възпаления), язви, диария и хълцане.Пчелният восък се прилага и върху кожата при малки разкъсвания в задната част на тялото, изгаряния, сърбеж по кожата, обриви на бебета от пелени, хемороиди, язви в устата и гъбични инфекции.

В храните и напитки белият пчелен восък и абсолютният пчелен восък (жълт пчелен восък, третиран с алкохол) се използват като стягащи агенти. В производството, пак те се прилагат като сгъстители, емулгатори и с вариращи приложения в сферата на био-козметиката. Включват се и като органични ароматизатори в сапуни и парфюми. Във фармацията пък служат за полиране на хапчета.

Пчелният восък може да помогне за понижаване на нивата на холестерола, предотвратяване на вътрешни и външни инфекции. А също и да предпазва от стомашни язви и гастрит. Той е чудесен и за успокояване на симптомите на болезнен артрит и остеохондроза. Известен е и като храна против стареене на дермата. Подобен е на аспирина за направата на домашна козметика.

Ето част от начините, по които е полезен за възпалената дерма около болезнени стави:

 • Създава фин защитен слой по повърхността на дермата, който служи за механична протекция и срещу вредните UV-лъчи на слънцето.
 • Прекрасен антибактериален и антисептичен агент.
 • Може да въздейства като потентен агент за превенция на псориазис и различни видове дерматити.
 • Повече от подходящ за нежна, акнетична и лесно дразнима дерма.
 • Видимо намалява наличните по дермата дразнители, белези от акне и други видове несъвършенства.

Работи Ли Ставният Крем ArtroFast Добре? Споделени Мнения и Отзиви по Форуми!

артрофаст крем, болки в кръста

ArtroFast е натурален крем за възстановяване, хидратиране и успокояване на ставна болка и възпаления. Това са официално изнесените от производителя ‚Zdorov‘ данни и информация на уебсайт на продукта. Според компанията, той може да се прилага от хора на всякаква възраст и с всеки тип дерма, включително чувствителна и акнетична. По-голямата част от клиентските мнения и отзиви неутрално отношение към продукта в коментарите си. Те не са особено доволни от начина, по който той работи за възстановяването на ставната мобилност и усещане за свободно движение. Не се знае, дали е еднакво добър е за мъже и жени. Както и точния произход на съставките му. Към момента, има и няколко по-сериозни индикации за възникнали дерматологични усложнения. Оплакванията са за странични ефекти, като противопоказания към съдържанието или други форми на алергии.

Основните въпросителни около ставния крем ArtroFast са споделени в мнения, отзиви и коментари по форумите от клиенти, които не са сигурни, дали продуктът работи. Те касаят:

 • Био-Формулата, Чиято Автентичност Не Е Потвърдена към Момента от Експертни Лица;
 • Не Е Сигурно, Дали Съставът Включва Прополис и Пчелен Клей;
 • Има Информация, Индикираща, Че Не Е Подходящ и за Двата Пола и Хора с Артроза, Остеохондроза или Стари Физически Травми;
 • Цената на Официалния Уебсайт на Производителя ‚Zdorov‘ Не Е от Най-Достъпните за Месечния Бюджет;
 • Забавяния в Сроковете за Доставка и Заплащане Само чрез Наложен Платеж;
 • Не Предлага Добра Ежедневна Грижа за Дермата в Зоната на Нанасяне;

Nota Bene! Наличието на оплаквания от налични странични ефекти и противопоказания от ставния крем ArtroFast ги прави възможни. Клиентите следва да се придържат към в инструкциите за употреба подробни указания за ползване от производителя, за да ги минимизират!

Възможно Ли Е Да Нанасям Безопасно Крема за Повече Мобилност ArtroFast?

крем, болки в ставите, artrofast

Руският производител „Zdorov“ съветват клиентите да не се учудват от факта, че АртроФаст е наличен и с търговското име Propolis Crème ArthroFast и Zdorov Propolis ArthroFast Cream. Това е търговска и маркетинг стратегия, съобразена с различните начини на представяне на продукта на пазара. Неговият състав и свойства са еквивалентни. Самото средство за възстановяване на ставната мобилност и подвижност се прилага по стандартния начин. Няма нищо сложно в нанасянето на крема за подобряване на мобилността на ставите. Той не се отличава по нищо от останалите подобни изделия.

Все още е несигурно, дали съдържанието му е изцяло органично. Някои клиенти споделят в своите мнения, че приложението може да води до появата на отрицателни странични ефекти. Най-вече, защото не е ясно, дали е подходящо за всеки тип кожа и най-вече за хора, които страдат от артроза или остеохондроза. Това е особено важно за професии, които изискват човек да прекарва непрекъснато часове в седнало положение пред компютъра или изправяне. Потребителите трябва да спазват подробните инструкции за употреба, налични в опаковката. Те са приложени от компанията „Здоров“ под формата на ръководство.

С цел информация за потребителя, описваме как да ползвате ставния крем ArtroFast в 3 стъпки:

 1. Почистете предварително повърхността на кожата в зоната с болезнени стави.
 2. Нанесете внимателно с бавни кръгово-масажиращи движения в продължение на 10 минути и оставете кожата да я абсорбира напълно.
 3. Повтаряйте процеса 2 (два) пъти на ден в продължение на 21 календарни дни.

Автентични Ли Са Съставките за По-Подвижни Стави в АртроФаст? Потвърдени Ли Са?

Онова, което предполагаемо характеризира съдържанието на ArthroFast, е че то включва изцяло органични екстракти. Повечето от растенията и билките, които са включени във формулата за ставна подвижност, следва да имат добро действие и по отношение на естествения имунитет на кожата. Би трябвало да се отглеждат в условия, които много наподобяват автентичния им хабитат. Това кара техните полезни свойства и характеристики да се разгърнат напълно. Властелините по отношение на полезни свойства сред съставките на ставния крем Propolis Crème ArthroFast са пчелните иделия. Все още не е потвърдено официално от опитен експерт, че те са такива, каквито производителя твърди. Нито, че действат добре на ставите и прилежащата им кожа и тъкани.

съставки

За да не останете назад от информационния поток, описваме предполагаемите съставките за повече дневна мобилност и подвижност на ставния крем АртроФаст:

 • Екстракт от Прополис: Отлично противовъзпалително средство, което се грижи за ставната подвижност и гъвкавостта на ставите, както и за нивата на имунна защита на дермата.
 • Екстракт от Маслото на Пчелен Восък: Укрепва ставите, подобрява външния вид на дермата и хидратира подкожието. Успокоява възпаления и ставни болки.
 • Екстракт от Зехтин: Този агент подобрява визуалния вид на кожата, правейки я нежна и мека на допир.
 • Екстракт от Сибирска Кедрова Смола: Едно от най-известните средства за повишаване на ежедневната физическа активност, дава енергия и издръжливост. Работи, подобно на естествен антибиотик.
 • Екстракт от Хамамелис (Hamamelis Verginiana): Отличен антибактериален и почистващ кожата агент. Повишава стабилността и здравината на костите.
 • Екстракт от Арника Монтана (Arnica Montana, Планинска Арника): Една от най-добрите подсилващи имунитета и противовъзпалителни билки на света.
 • Екстракт от Блатен Петолистник: Омекотява кожата и има силни антиедематозни, анестетични, противовъзпалителни, анти-стареещи свойства.
 • Екстракт от Листата на Репей: Това е мощен силен антисептик, използва се за дезинфекция и по-бързо заздравяване на рани. Отпуска мускулите, успокоява увредената кожа и тъкани, подобрявайки процеса на възстановяване.
 • Екстракт от Жълт Кантарион: Съдържа богат набор от минерали, които правят веществото отличен адаптоген.
 • Екстракт от Хмел: Наситен с Витамин С, витамини от група В, калций, магнезий и калий. Облекчава болката, спира възпаления и премахва мускулните спазми.

Как Да Поръчам Ставния Крем ArtroFast на Достъпна и Добра Цена Онлайн?

Производителят ‘Zdorov’ счита, че ставният крем ArthroFast може да бъде закупен на добра цена през официалния му уебсайт. Компанията настоява клиентите да не се поддават на онлайн измами. Те не трябва да търсят средството за подобряване на мобилността на ставата Propolis Crème ArthroFast в аптеките. Нито пък на порталите за продажби, като Amazon, eBay и AliExpress.

Но някои потребители считат, че цената не е особено достъпна и бюджетна на лицензираната му уеб-страница. Тя предлага и редовни промо-отстъпки, но те считат, че тя може и да не се отрази добре на семейния им бюджет. Стойността не следва да се променя, а само се прекалкулира според местната валута в Германия, Австрия, Румъния, Унгария и България. Неговият официален дистрибутор за държавите от ЕС е фирмата „Нетлайн“. Продуктът се поръчва по стандартната за био-козметиката процедура.

Раздвижвайте Ставите Редовно за Профилактика!

Нашето тяло постепенно атрофира с времето. Ние не можем да се радваме на същата ставна подвижност и мобилност, на която сме свикнали в младините си. Но ако искаме да запазим добрите нива на енергичност и подвижност, трябва да се раздвижваме редовно.

Накратко: ArtroFast е ставен крем за предполагаемо повишаване и подбряване на дневните нива на енергичност и физическа активност. Все още не се знае, дали той е подходящ за хора от всички възрастови групи и с всеки тип кожа. Това е важен фактор за страдащите от артроза и остеохондроза. Клиентите не са сигурни в мненията си за него. Те се чудят, каква оценка да му дадат по онлайн форумите. Тъй като изделието все още няма потвърден от експертна оценка състав, препоръчваме на клиентите да се обърнат към по-сигурен способ за по-добра мобилност и подвижност на ставите. Такът е успокояващият гел с екстракт от прополис и Арника Монтана Флексумгел
Жени Сиракова

Leave a Reply