Artraid – Добро Средство за Стави или Не?! Работи Ли Кремът през 2021 г.?

Време за четене: 4 min

Artraid крем за стави България 30 млArtraid е нов био-крем за подсилване и укрепване на ставите. Той се рекламираше широко в България в началото на 2021 г. от неговия руски производител ‘Zdorov’. За съжаление, потребителските отзиви, публикувани, като мнения и коментари по форуми, като „БГ-Мама“, са негативни. Изпробвалите продукта считат, че той има по-скоро неутрално действие. Приложението му не води до никакви реални резултати. Възможни са, обаче, различни странични ефекти, нежелани дерматологични алергии и противопоказания. Посоченият, като лекар-ревматолог с 20-годишен опит, А. В. Никифоров не е действителен образ. Неговата снимка е взета от уебсайт за платена рекламна фотография. Не можем и да потвърдим, че съставът на средството за по-подвижни стави наистина включва екстракти от зехтин, маслен екстракт от прополис и репей. Изделието няма издаден Сертификат за качество. Тъй като не можем да потвърдим неговото действие, препоръчваме на клиентите да се обърнат към сигурна алтернатива, като HondroStrong.

Добра ли е цената на био-крема за стави Artraid в България? Има ли смисъл да го купувам? Измама ли е? Предлага ли се в аптеките? Води ли приложението до странични ефекти и противопоказания? Има ли го в eMag, eBay, Amazon и AliExpress?

Научете още подробности в ревюто на био-крема за стави Artraid!

Упражнения за Стави – Бърза Гимнастика за Свободно Движение!

Много хора с артрит се страхуват от редовната физическа активност или упражнения. Те считат, че тренировките ще увеличат и усилят болката или допълнително ще възпалят синовиалните тъкани. Но нашето тяло е създадено, за да бъде в движение, а не за да атрофира. Можете да откриете много полезни съвети по въпроса в YouTube канала ‚Tone and Tighten‘. Всъщност, движението облекчава усещането за скованост, намалява умората, укрепва мускулите и ни помага да поддържаме здравословно тегло. А ползите са реални!

Професионалните ортопеди предлагат на всеки с болка в ставите да се възползва от следните полезни упражнения:

 • Раздвижване на глезените. Добрата подвижност на глезена допринася за по-добрия баланс и физическо представяне.
 • Упражнения за бедра. Тазобедрената става е топка и гнездо, което се движи във всички посоки. Важно е да загреете бедрото и околните мускули, тъй като те са ключов фактор за баланса и стабилността.
 • Правилното позициониране на рамената. Лошата стойка може да накара много хора да се схващат в областта на раменете и гърдите.

Работи Ли Кремът Artraid? Клиенти Споделят Впечатления в Мнения по Форуми!

Artraid крем мнения коментари

Artraid е био-крем за повече ставна подвижност и мобилност, който не получава добри отзиви в клиентските мнения и коментари по форуми, като ‚BG-Mamma‘. Те не споделят особено положителни впечатления от неговото действие. Повечето са по-скоро разочаровани не са усетили никакво облекчение или подобрение в своето състояние. За съжаление, автентичността на състава на продукта също не може да бъде потвърдена. Най-добре е потребителите да се обърнат към наистина сигурна алтернатива, каквато е HondroStrong.

Средството за възстановяване на ставното движение и мобилност Артрейд няма Сертификат за качество. Неговото действие не е оторизирано и от успешното преминаване през клинични изпитания. Клиентите сигнализират в своите мнения, коментари и отзиви по форуми, като „БГ-Мама“, че личността на лекаря-ортопед А. В. Никифоров, който представя продукта, не е действителна. Налични са много оплаквания от възникването на странични ефекти, алергични реакции и противопоказания.

Защо толкова много потребители в България през 2021 г. са разочаровани от действието на ставния крем Artraid? Вижте техните доводи в мнения, коментари и отзиви по форумите!

 • Не Е Ясно, Дали Съставът Е Наистина Натурален;
 • Има Много Оплаквания от Противопоказания в Клиентските Мнения, Коментари и Отзиви за Артрейд по Форумите;
 • Повечето Потребители Не Са Изпитали Никакви Положителни Резултати или Подобрения;
 • Цената Му Е Прекалено Висока за Стандарта на Живот в България;
 • Има Вероятност Да Е Фалшификат или Измама;

Nota Bene! Ефектите може да се различават индивидуално!

Как Се Нанася и Ползва Ставния Крем Artraid? Инструкции и Листовка през 2021 г.!

Професионалните ортопеди не препоръчват употребата на крема Artraid. Приложението му може да доведе до възникването на странични ефекти, алергични реакции и противопоказания. Налични са сигнали на потребители за обриви и неприятно парене в зоната на нанасяне. Препоръчително е всеки, който го е закупил, да следва инструкциите за употреба, налични като ръководство за потребителя. Листовката може да съдържа важна за здравето информация.

Макар и да не препоръчваме покупката на ставния крем Artraid, съветваме онези, които вече са го направили, да се ръководят от инструкциите за употреба. Така ще минимизират страничните ефекти.

 1. Нанесете малка част от крема Артрейд върху възпалените стави и разтривайте в продължение на 10 минути.
 2. Правете го 2 (два) пъти дневно – сутрин и вечер.
 3. Раздвижвайте се!

артрайд крем за болки в ставите

Натурален Ли Е Съставът на Ставния Крем? Измама Ли Е?

Производителят ‚Zdorov‘ рекламира продукта, като добро средство за възстановяване на ставите с натурален състав. Липсата на Сертификат за качество, обаче, не го потвърждава. Наличието на много оплаквания от странични ефекти пък показва, че има нещо съмнително в съдържанието. Има вероятност продуктът да е измама. Най-добре се ориентирайте към сигурна алтернатива, като HondroStrong.

С цел информираност на потребителя, описваме предполагаемото съдържание на крема Artraid:

 • Екстракт от Зехтин;
 • Маслен Екстракт от Прополис;
 • Екстракт от Репей;
 • Екстракт от Пчелен Восък;
 • Екстракт от Кедрова Смола;
 • Екстракт от Мащерка;
 • Екстракт от Хиперкиум;
 • Екстракт от Сабелкум;
 • Екстракт от Хмел;

Добра Ли Е Цената на Ставния Крем Artraid в България? Има Ли Спекулации?

Крем Artraid Цена България

‚Zdorov‘ твърди, че официалният уебсайт на крема Artraid го предлага на най-добрата цена в България. Потребителски сигнали, обаче, говорят, че продуктът е наличен на вариращи стойности по портали, като eMag, eBay, Amazon и AliExpress. Не съветваме клиентите да купуват от там, обаче, тъй като вероятността за спекула и измама с фалшификати е още по-голяма.

Средството за възстановяване на ставите не е налично в търговската мрежа. Артрейд не се предлага на добра цена на своята официална уеб-страница. Нито пък е наличен, като лекарство в аптеките. Съветваме потребителите да се обърнат към наистина сигурен продукт за повече свобода на движението, като HondroStrong.

Не е сигурно, дали цената и съставът на крема Artraid са добри и автентични. Той се поръчва по стандартната за био-козметика процедура. Ако имате нужда от повече информация, прочетете подробната ни статия за метода на поръчка и доставка!

Грижата за Ставите Започва от Днес!

Всеки, който иска да се радва на пълна свобода на движението, трябва да направи всичко, за да ги подхранва. Раздвижването също е ключов фактор за доброто им здраве. Не се пренатоварвайте. Но и не оставяйте тялото да атрофира!

Накратко: Ставният крем Artraid не работи добре, според потребителските отзиви, мнения и коментари по форумите в България през 2021 г. Цената му също е недостъпна за мнозина. Не е ясно, дали съставът му е автентичен. Най-добре се обърнете към сигурна алтернатива, като HondroStrong.
Жени Сиракова

2 мнения по „Artraid – Добро Средство за Стави или Не?! Работи Ли Кремът през 2021 г.?

 1. Михаела Христова
  март 1, 2021 в 4:26 am

  Въобще не съм доволна от крема Artraid. Появиха се обриви по кожата ми след нанасяне, а платих висока цена за него. Не го препоръчвам!

 2. Иван Вапцаров
  март 1, 2021 в 4:26 am

  Artraid не работи. Няма да раздвижите ставите си с него. По-добре си поръчайте HondroStrong. От мен да знаете – цял живот работя по строежите – ще ви направи по-пъргави и от кон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *