VitaSlim – Надеждно Решение за Отслабване или Поредна Измама?

VitaSlim LINE и VitaSlim LIGHT са популярни продукти за отслабване, които обещават бързи, надеждни и постоянни резултати.

Благодарение на своя уникален състав и метод на създаване, се предполага, че тези капсули наистина действат и имат свойството да помогнат на хората, които страдат от затлъстяване, да се преборят ефективно с проблема.

Опитай ChocoLite

Наднорменото тегло е един от най-разпространените здравословни проблеми в световен мащаб.

Хората, които страдат от затлъстяване, са не просто по-едри, но и са предразположени към различни заболявания, повечето от които са хронични и нелечими. Тук спадат диабетът, високото кръвно налягане и много други.

Според производителите на VitaSlim, това е продукт, който предлага ефективно действие в различни насоки. Към момента, на пазара се предлагат няколко вида с тази марка, като всеки от тях има действие в различна област – красота, здраве, отслабване и др. По този начин, обаче, хората трудно биха могли да се ориентират в това кой продукт би бил най-полезен за тях.

В настоящия текст ще се съсредоточим върху два от популярните VitaSlim продукти – VitaSlim LIGHT и VitaSlim LINE. И двата имат действие, което е насочено към редуциране на теглото, чрез изгаряне на излишните мазнини в организма. Сега ще ви предоставим и по-подробна информация за тези продукти и реалното действие, което те имат.

Какво е VitaSlim LINE?

Vitaslim LINE е продукт за отслабване, който е представен като единствен по рода си. Според официалната информация, която е налична, той има свойството да действа върху основните проблемни зони на тялото, където се натрупват мазнини – талия, ханш и бедра. Той би трябвало да осигури трайно изчистване на мазнините и целулитните натрупвания.

Твърди се, че ефективността на продукта се дължи на неговите съставки, както и на факта, че той се отличава с уникална течна формула (патентована технология LICAPS™ на Capsugel). Благодарение на нея, изгарянето на подкожните мазнини се забързва, особено в проблемните зони. Така обиколката на талията се намалява, бедрата стават елегантни, а ханшът се „прибира“.

Всичко това звучи много впечатляващо, но нашето проучване установи, че към момента няма легитимен източник, който да може да потвърди обещаните резултати на VitaSlim. Нещо повече, наличните потребителски мнения в Интернет пространството са смесени. Това дава повод да се замислим доколко е вярна информацията, която е споделена на официалния сайт на продукта.

В същото време, на пазара се предлага един друг продукт с подобни характеристики, чиято ефективност обаче е проверена и доказана. Става дума за натуралното решение за отслабване FitoSpray. Всички потребителски мнение и ревюта, които намерихме за него в Интернет, са положителни.

Състав и Свойства на VitaSlim LINE

  • CLA (Конюгирана линолова киселина) – тази съставка има ефект върху наднорменото тегло като го редуцира. Освен това, тя предотвратява повторното натрупване на мазнини. Стимулира изгарянето на вече натрупаните мастни депа в мускулите и така им осигурява енергия. Процесът на горене на мазнини се поддържа и през нощта, а така цялостното отслабване става по-бързо.
  • Хром – това е микроелемент, който забързва метаболизма на захарите и подпомага обмяната на въглехидратите, мазнините и протеините. Така мастната тъкан се редуцира и се превръща в мускулна маса.
  • Екстракт от зелен чай – той е богат на активни вещества, които ускоряват изгарянето на мазнините. Особено ефективен при намаляването на обиколката на талията. Спира растежа на мастните клетки и така има благоприятен ефект върху телесното тегло. Мазнините се редуцират чрез подобряване на тяхната оксидация и забързване на техния метаболизъм.vitaslim
  • Екстракт от гуарана (вечнозелен храст от Южна Америка) – съдържа вещество, което е някаква форма на кофеин. То освобождава енергия в човешкия организъм и подобрява обменните процеси в него. Освен това, тази състава стимулира умствената дейност и намалява умората, натрупана през деня.

Всички съставки, изброени по-горе, имат реален ефект върху организма и му помагат да се пребори с излишното тегло. За съжаление, не успяхме да открием достоверен източник, който да потвърди наличието на тези съставки във финалната формула на VitaSlim LINE.

VitaSlim LIGHT – Какво Представлява?

Vitaslim LIGHT е друг продукт на бранда VitaSlim, за който се предполага, че осигурява ефективно стопяване на излишните килограми. Според информацията, качена на официалния сайт на това решение, то може да потиска апетита. Vitaslim LIGHT се предполага, че има способността да се бори с излишното тегло на два фронта – като намалява апетита и засилва горенето на излишните калории.

Твърди се, че тази разновидност на продуктите Vitaslim може да потисне чувството на глад и като засилва усещането за ситост с по-малко храна. Активните съставки CLA и гугул забързват метаболизма и ускоряват процеса по редуциране на подкожните мазнини. Така тялото би трябвало да изглежда по-стройно и оформено.

От Какви Съставки е Направен VitaSlim LIGHT?

Според информацията, предоставена на официалния сайт на VitaSlim, LIGHT вариантът на продукта е създаден с помощта на следните съставки:

  • PinnoThin™ – това е вид растително масло, което съдържа дълговерижни полиненаситени мастни киселини. Благодарение на тях то би трябвало да може да намалява апетита. Така се спомага процесът по ограничаване на приема на храна през деня, без това да предизвиква глад. Приемат се по-малко излишни калории.
  • CLA (Конюгираната линолова киселина) – предотвратява процеса по натрупване на мазнини в организма и стимулира изгарянето на вече наличните мастни депа. Осигурява енергия на мускулите и работи ефективно в проблемни области като бедра, корем и ханш. Работи активно дори през нощта.
  • Гугул – това е вид екзотично дърво, което има смола, наричана гугулстерон. Тя изгаря излишните мазнини, като запазва мускулната тъкан непокътната. Проявява и силно детоксикиращо действие върху организма. 

Комбинираният ефект на тези 3 съставки би трябвало да води до ефективно намаляване на телесното тегло, но за съжаление към момента и тази информация остава непотвърдена.

Инструкции за Употреба

Ако все пак сте решили да се доверите на информацията, налична на официалния сайт на VitaSLim и закупите продукта, трябва задължително да спазвате инструкциите за употреба, които са налични във всяка опаковка.

Твърди се, че за да получите по-добър и траен резултат, трябва да приемате VitaSlim LINE и VitaSlim LIGHT ежедневно в продължение на поне 3 месеца. Това е съвсем нормален пазарен трик, чрез който производителите на даден продукт, опитват да повишат неговите продажби.

Как да Закупите VitaSlim Line и VitaSlim Light?

Имате 2 варианта за закупуване на продуктите на VitaSlim. Единият е в аптеките, а другият е като посетите официалния сайт на бранда. Там са налични и различни промоции и бонуси. Все пак, ние препоръчваме на потребителите да бъдат внимателни и да потърсят повече информация за тези продукти от други хора, които вече са ги изпробвали.

Опитай ChocoLite

Жени Сиракова

Leave a Reply