VisiLife Health – Решение за Всички Проблеми или Не?

VisiLife Health опаковкаVisiLife Health са филмирани таблетки, обещаващи комплексно и благотворно действие в полза на организма. Те са комбинация от екстракти, богати на омега-3 мастни киселини, като се уповават на твърдението, че действието им е 47 пъти по-мощното от това на рибеното масло, и 34 пъти по-силно от коензима Q10.

Предвид количеството твърдени ползи, е нормално да се запитаме каква е тази богата формула, която е способна да се погрижи за коренно различни проблеми с еднаква ефективност?

Виж Препоръчан Продукт

 

В последващите редове ще намерите допълнително информация за VisiLife Health. Нашият екип е на мнение, че съществуват алтернативни методи за грижа и подсилване на организма. Главно защото подобен широкоспектърен ефект е по-скоро половинчат, отколкото достатъчен.

Според производителите на таблетките, тяхното комплексно действие се изразява в:

 • подсилване на имунната система;
 • облекчаване на ставни и мускулни болни;
 • подобряване цялостното състояние на опорно-двигателната система;
 • подобряване цялостното състояние на сърдечно-съдовата система;
 • засилване и укрепване на паметта и концентрацията;
 • цялостно ревитализиране на организма.

VisiLife Health – Панацея или Загуба на Време?

В древногръцката митология, името Панацея принадлежало на богинята на медицината и лечението. И до днес, тази дума е еквивалент на представата за лекарство, което лекува всички състояния.

Модерната медицина, макар и да е показала, че съществуват много вещества с широко приложение, е доказала, че универсален лек за всичко няма. Затова изглежда странно твърдението на създателите на VisiLife Health, че продуктът им може да предложи универсално решение за всички проблеми.

В по-голямата си част, подобни обещания разчитат на това, че хората предпочитат бързо решение за всичко, сега на момента. Без да подозират, че това решение е неефективно. А по-нататъшното ни проучване на филмираните омега-3 таблетки доказа, че екипът ни е прав да подозира неговата съмнителна ефективност.

3 VisiLife Health опаковки

Произход и Състав на Таблетките

Филмираните таблетки са продукт на популярна като име марка, която разчита основно на изградената покрай таблетките си за отслабване репутация, за да привлича клиенти за останалата част от гамата си. Настоящото им продуктово предложение, обаче, не може да отговори на някои необходими критерии, за да бъде определен като надежден продукт.

Според оскъдната информация, омега-3 комплексът на VisiLife Health се допълва от добит от антарктически скариди крил (Krili Oil, KO). Но самите таблетки нямат доказани благотворни ефекти. Изследвания са правени само в областта на маслото в частност и няма наблюдения за широкоспектърното му приложение.

Самите таблетки не са преминали през оценката на независими експерти, за да се докаже тяхната автентичност на качество и действие. С други думи:

 • Произходът на съставките е неизяснен;
 • Независима оценка на специалисти липсва;
 • Представя се за панацея, без доказани качества;
 • Не предлага трайно решаване на проблеми, а само поддържането им;
 • Няма достатъчно клиентски мнения, които да свидетелства за качеството;
 • Цената не отговаря нито на възможностите на потребителите, нито на предлаганото насреща качество.

Затова и нашият екип ще се въздържи от препоръчването на таблетките. Самият му метод на приложение подсказва, че твърдението, че е панацея, е празно от съдържание. По-разумно е да потърсите продукти, които са фокусирани в определени сфери, сигурни сме, че такива алтернативи съществуват, и самите ние сме ви запознали с част от тях.

VisiLife Health има Противоречиво Приложение

По своята същност, филмираните таблетки са по-скоро хомеопатичен имуностимулант, отколкото лек за различни проблеми. Не бива да се приема от хора, които имат алергии към риба и рибни продукти.

Въпреки че е промотиран като универсално средство, VisiLife Health всъщност трябва да се приема по коренно различни начини, в зависимост от конкретното ни състояние:

 • За регулиране на холестерола – курс от три месеца, като през първия се пият по 2 капсули 2 пъти на ден, а след това – по 1 капсула два пъти на ден;
 • За проблеми със ставите – курс от три месеца, по 1 капсула 1 път на ден;
 • За подобряване на паметта и концентрацията – курс от три месеца по 1 капсула на ден;
 • За силни менструални болки – по 4 капсули на ден, 8 дни преди започване на менструацията и първите 2 дни от самата нея;
 • За профилактика и подсилване на имунитета – курс от три месеца, като деца до 4 години да приемат по 1 капсула на ден, а възрастните – по 2.

С други думи, таблетките VisiLife Health всъщност нямат универсално приложение. Освен това, като имуностимулант, задължително трябва да се консултирате с лекар, преди да започнете да ги пиете. Особено при положение, че ефектите и резултатите от приема им не са напълно изяснени.

Избирайте само Най-Доброто!

Пазарът е пренаситен с всевъзможни решения за стимулиране на имунната система, подобряване на общото физическо състояние и борбата с конкретни проблеми. Затова е и особено трудно да се избере подходящ продукт.

Много хора предпочитат да си вземат лек с широк спектър на действие, за да не се занимават с приема на купчина таблетки, ползването на всевъзможни мазила и мехлеми. Но в желанието си да си спестят малко време, не отчитат нещо много важно.

Широкоспектърните решения обикновено не са пълноценни. Главно защото са предназначени за потискане на симптомите, а не за премахването на причините за тях. Затова и ние ще се въздържим да препоръчаме таблетките VisiLife Health. Потърсете по-добри алтернативи, за да сте сигурни, че ще сте се погрижите правилно за организма си!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply