Varyforte – Красиви Крака без Разширени Вени

VaryForte – Погрижи се за здравето и лекотата на твоите крака! Отлично средство за профилактика и лечение на варикоза, стимулира кръвообръщението в крайниците, освобождава напрежението и умората в краката. VaryForte е твоят помощник!

Световната Здравна Организация (СЗО) е класифицирала варикозата като абнормално разширение на вените. То засяга най-често областта на краката, поради постоянната им натовареност. Варикозните вени са неприятно и често болезнено състояние, което трябва непременно да бъде пресечено. Иначе може да се стигне до появата на сериозни проблеми. Състоянието засяга и двата пола, не зависи от възрастта, а по-скоро от начина на живот и ежедневието ни.

Ако бъде пренебрегнато, разширените вени могат да доведат до подуване, сърбеж и дори образуването на рани. Сред причините за развиване на варикоза са генетична предразположеност, заседнал начин на живот, лишен от движение, диети, които ви лишават от хранителни вещества, грижещи се за доброто състояние на кръвоносните съдове, неудобни обувки, много тесни дрехи и редица други.

В зависимост колко е напреднало състоянието, разширените вени могат да се третират с различни мазила, а най-тежките случаи се подлагат на хирургическа операция. Сега има и още една алтернатива – новият Varyforte крем за разширени вени.

Varyforte – Състав и Свойства

Кремът за разширени вени Varyforte е природен комплекс от активни подбрани специално според техните индивидуални свойства и съчетани по уникална технология. 100% натуралния състав на Varyforte прави крема подходящ за всеки тип кожа. Няма открити странични ефекти. Крем-балсамът е изцяло натурален продукт без химия и противопоказни примеси.

  • Арника – спомага за облекчаване на възпаленията. В неговата способност е да намали подуването. Тонизира и заздравява стените на кръвоносните съдове, като така се намалява рискът от повторна поява на разширени вени в областта. Билката успешно разбива кръвни съсиреци.
  • Цитруси – витамините, съдържащите се в цитрусите – B1, B5 и витамин C, укрепват стените на кръвоносните съдове и спомагат за възстановяването здравината на тъканите.
  • Бодлива Иглица – хемостатичните и регенеративните свойства на бодливата иглица я правят чудесно допълнение в състава на Varyforte.
  • Ментол – ментолът е добре познат с успокояващото си действие. Влияе отпускащо на краката, намалява натрупаната в тях умора, охлажда и тонизира.

Комплексната формула на Varyforte го прави добра алтернатива на останалите продукти и решения в категорията му. Ако развитието на разширените вени е хванато в началото, то могат да бъдат предотвратени по-нататъшни усложнения, ако се вземат навременни мерки. 100% натуралният му състав е безопасен и няма да доведе до нежелани странични ефекти.

>> Направете Своята Поръчка Тук <<

Как да Използваме Varyforte?

Колко дълго ще използвате Varyforte зависи изцяло от това колко напреднала е варикозата. В някои случаи е препоръчително по-скоро да потърсите лекарска помощ. Трябва да се нанася върху чиста кожа, директно върху засегнатите участъци от вашите крака. Оставете да се абсорбира от кожата. Препоръчително е да се използва два пъти на ден – сутрин и вечер преди лягане.

Varyforte върви с подробни инструкции за употреба, към които трябва да се придържате, за да може крем-балсамът да окаже положителното влияние, за което е създаден. Продължителната му употреба може да доведе до превантивен ефект.

Поръчка и Доставка на Varyforte

Кремът срещу разширени вени Varyforte е наличен само в онлайн дистрибуционната мрежа. Поръчвайте автентичния балсам през официалния сайт на единствения лицензиран за територията на България доставчик. Той се продава в оригинална опаковка и автентичността му се определя от наличието на уникалния код за сертификация и произход.

На официалния сайт на Varyforte, можете да заявите вашата поръчка на крем-балсама против ‘уморени крака’. Попълнете кратката форма и оставете актуална информация. Ще бъдете потърсени от представител на фирмата разпространител, за да се уточнят няколко детайла. Това включва количеството Varyforte, което ще поръчате, и адреса на доставка.

Можете да получите вашата пратка или на посочения от вас адрес или в офис на куриера. Времето, което отнема, за да стигне продукта до вас, е между 4 и 7 работни дни, в зависимост от местоположението ви.

Промоционална Кампания Varyforte

Крем-балсамът за нежна грижа за здравето на краката е в промоционална кампания. Можете да си набавите една опаковка Varyforte на промоционална цена с 50% отстъпка. Промоцията е валидна в рамките на месец или до изчерпване на заложените за периода количества.

Важно!

Новият Varyforte крем е много популярен и съществуват много имитиращи продукти. Поръчвайте само от официалния сайт на лицензирания доставчик, за да се предпазите от имитациите.

Varyforte – Как да Кажете Сбогом на ‘Уморените Крака’?

Варикозата и варикозните вени са изключително сериозно неудобство, което не трябва да бъде пренебрегвано. Ако го позволите, проблемите, произтичащи от разширените вени, ще се задълбочат значително и сериозно ще влошат качеството ви на живот.

Ако чувствате тежест в краката, работата ви натрупва в тях много умора и болките и подуването са част от ежедневието ви, опитайте крем-балсамът Varyforte. Неговото облекчаващо и успокояващо антивъзпалително действие ще ви върне радостта от движението и комфорта от ходенето. Не отлагайте, погрижете се за здравето на вашите крака сега!

20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

Leave a Reply