Spine Мнения и Отзиви на Потребители, Цена?

Време за четене: 5 min

Spine Магнитен Коректор БългарияSpine e магнитен коректор за бърза и трайна корекция на стойката, както и за облекчаване на болката в гърба. Продуктът представлява висококачествен колан, който се поставя върху гърба и се носи директно под дрехите. Благодарение на дискретния си дизайн и форма Спайн Магнитен Коректор е незабележим за околните, така че можете да го носите безпроблемно през деня. По този начин ще се освободите от острата болка в гърба, а освен това ще можете да изправите стойката на тялото си. При ежедневно употреба Spine Магнитен Коректор може трайно да възстанови правилната позиция на торса и да елиминира риска от здравословни проблеми, свързани с гръбначно изкривяване.

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Клиентите от България често споделят положителни коментари и мнения относно Spine БГ Мама и другите големи дискусионни форуми в Интернет са местата, където доволни потребители активно обсъждат предимствата и свойствата на магнитния колан. Много клиенти наблягат в своите мнения на факта, че средството за изправяне на гърба се предлага на цена, която е много достъпна и съобразена с моментната икономическа картина в страната. Това означава, че Spine Магнитен Коректор е на разположение на всички хора, които страдат от болка в гърба и кръста или имат нужда от корекция на стойката.

Какво е Спайн Магнитен Коректор – функции и ползи от продукта? Как се използва средството за правилна стойка – инструкции? Каква е цената на Spine Магнитен Коректор в България – може ли да се купи в аптеката или eMag?

Последствия от Неправилната Стойка – Информация

 Неправилната Стойка

За съжаление гръбначното изкривяване е здравословен проблем, който засяга все повече хора, включително и деца. Експерти ортопеди потвърждават това, че голям брой хора в България страдат от някаква форма на гръбначно изкривяване, породено от неправилна стойка на торса. Основен фактор за това се счита заседналият начин на живот, който водят повечето от нас. Факт е, че столът в офиса е мястото, където всички ние прекарваме най-много време. Освен това, актуалните проблеми, пред които е изправено обществото, предизвикват допълнително понижаване на физическата активност. Това от своя страна предизвиква и проблеми като натрупване на наднормено тегло. Основната причина обаче остава продължителното седене на стол. Това поставя тялото в много неестествено положение и изкривява анатомичната му форма. Оттам се проявяват проблеми, свързани с тазобедрената става и подколенните сухожилия. Гръбначният стълб е натоварен през цялото време и причинява редица други смущения в тялото – остра болки в гърба и раменете, силно главоболие, метаболитни нарушения и понижена концентрация.

Най-честите последствия, свързани с неправилната стойка са:

 • Трайно изкривяване на торса;
 • Влошено самочувствие;
 • Силни болки в тялото;
 • Нарушена циркулация на кръвта;
 • Лошо настроение, депресивни епизоди.

Какво е Spine?

Какво е Spine Магнитен Коректор

Spine е магнитен коректор, който коригира стойката на торса и така спомага за елиминирането на проблеми с гръбначния стълб. Ефикасният колан е създаден по специална иновативна технология, която комбинира действието на магнитно поле върху гърба и цялото тяло. В резултат на това много български ортопеди вече редовно препоръчват Спайн Магнитен Коректор на своите пациенти. Все повече специалисти се убеждават в това, че устройството осигурява бърза корекция на стойката, изправя раменете, укрепва гръбначния стълб и неутрализира болката в гърба.  Освен това, продуктът е преминал необходимите тестове и проучвания, следователно е подходящ за продължителна употреба без наличие на противопоказания или странични ефекти.

Предимства и Ползи

 • Ефикасно и трайно действие;
 • Иновативен дизайн и дискретна структура;
 • Качествена изработка;
 • Не предизвиква странични ефекти;
 • Универсално средство за мъже и жени;
 • Достъпна цена и различни размери. 

Spine Мнения и Коментари на Клиенти

Spine Магнитен Коректор - Мнения и Коментари

Мненията и Коментарите за Spine Магнитен Коректор в България, (в БГ Мама и други онлайн форуми) които са публикувани до момента, са общо 38 537. Това директно показва, че иновативният колан за правилна стойка е сред най-популярните продукти на родна почва. Близо 40 000 души, които вече са се справили успешно с болката в кръста и са елиминирали риска от гръбначни изкривявания благодарение на продукта. Много потребители, които пишат положителни Спайн Магнитен Коректор отзиви и мнения, потвърждават, че цената на уреда също е доста атрактивна. Освен това, очевидно е, че тези хора са усетили качествена промяна в живота си само след един месец употреба на колана. В някои от наличните коментари се цитират и  мнения на специалисти. Ортопеди описват колана като „ефикасен метод за превенция на гръбначно изкривяване, поддържане на правилна стойка и облекчение на болката в кръста“.

Вземи с -50% Цена Тук

Как се Използва Spine – Инструкция

спайн коректор

Когато отворите пакета на Spine Магнитен Коректор, вътре ще намерите документ с инструкции за употреба. Прочетете ги преди да започнете да носите колана. Запомнете, че само след един месец употреба здравата поза се затвърждава благодарение на мускулната памет на опорно-двигателната система. Освен това, коланът се предлага в различни размери, за да може да покрие нуждите на възможно повече клиенти.

Информация за наличните размери на Spine Магнитен Коректор:

РАЗМЕР         РЪСТ               ТАЛИЯ

    S              140-160 см        75-85

   M            161-175 см        86-95 см

    L             176-185 см         96-105 см

   XL          180-190 см         106-109 см

Странични Ефекти и Противопоказания

Употребата на Spine Магнитен Коректор не причинява никакви противопоказания или странични ефекти. Коланът се отличава с универсален дизайн и може да се използва от всеки. Специалната материя на продукта е хипоалергенна и не причинява странични ефекти.

Дизайн и Специфики

Spine Магнитен Коректор има иновативен дизайн. Специалните еластични материали, от които е изграден, създават предпоставка за поддържане на правилна стойка, а презрамките изтеглят леко раменете назад. По този начин гърбът се поддържа изправен, а тялото се фиксира в правилна физиологична позиция. Самите магнити, които са инкрустирани в колана, са разположени по цялата линия на гръбначния стълб. Тяхното мощно действие представлява поддържането на лечебно магнитно поле. То стимулира притока на кръв в мускулите и укрепва значително тъканта на костите като подравнява постепенно линията на гръбначния стълб.

Spine Цена в България – Къде да Купя

Spine Магнитен Коректор – Цена в България

Посетете официалната страница на магнитния колан за България и поръчайте Spine Магнитен Коректор на достъпна цена. Освен че процедурата е бърза и лесна, това е и единственият възможен начин да закупите оригиналния продукт. Просто попълнете кратката форма за онлайн поръчка и ще получите Спайн Магнитен Коректор на отлична цена в рамките на няколко дни. Доставката е бърза и надеждна.

Важно е да споменем тук и това, че дистрибуторът на магнитния колан предлага достъп до разнородни промо кампании и други интересни преференции, които осигуряват значителна отстъпка. Това означава, че клиентите могат лесно да получат една наистина атрактивна Spine Магнитен Коректор цена.

Продава ли се на eMag и Аптека

Няма как да закупите Spine Магнитен Коректор в аптеката или на eMag и Olx. Продуктът просто не се предлага на тези места. Затова използвайте и се доверявайте единствено на официалната страница на магнитния колан в Интернет. Ако случайно се натъкнете на уред, който наподобява Спайн Магнитен Коректор в аптека или друг магазин – това е фалшификат и опасна измама, от която трябва да стоите далеч. Просто запомнете, че към момента Spine Магнитен Коректор не се продава в аптеката.

магнитен коректор

Накратко: Spine е колан за изправяне на стойката и против болка в гърба и кръста. Уредът се продава успешно на пазара в България посредством поръчка през официален сайт. Клиентите пишат положителни мнения и отзиви за колана и смятат, че той осигурява значително по-силни и трайни резултати от други подобни продукти.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *