Solesties – Магнитни стелки за отслабване? Работят ли? Ефективност?

Време за четене: 5 min

solesties магнитни стелки за отслабване БългарияSolesties е името на новите и мощни магнитни стелки, които улесняват цяла поредица от функции и механизми в тялото, които могат да помогнат за здравословно отслабване. Редовното използване на Солестиес стелки всъщност улеснява изгарянето на мастните тъкани.

Този продукт вече не може да бъде закупен онлайн, тъй като е с изчерпана наличност в България и в други страни от Европа. За негов ефективен заместител нашият екип може да ви предложи популярните IdealSlim, които се радват на положителни мнения и отзиви от страна на потребителите.

Наскоро пристигнали в България, стелките Solesties вече са получили много отзиви и коментари в онлайн форумите, посветени на отслабването благодарение на магнитотерапията. Тези коментари изразяват повече от положителни мнения за това как работят Солестис и колко лесно се използват.

Нека разгледаме по-отблизо как работят магнитните стелки Solesties, как правилно да използвате стелките и как да ги закупите на невероятна цена, като ги поръчате директно от официалния уебсайт.

Отслабване с магнитотерапия: работи ли или е измама?

Загубата на тегло никога не е разходка в парка и резултатите често не се постигат въпреки усилията. За да бъде успешна програмата за отслабване, е необходима комбинация от дисциплина и последователност.

Загуба на тегло и метаболизъм на магнитотерапията

Магнитната терапия за отслабване според мнозина е изключително ефективна. Метаболизмът играе важна роля при отслабването. Този биологичен процес превръща приема на храна и вода в енергия. Дори когато спите или сте в покой, тялото ви се нуждае от енергия за необходимите функции като дишане, кръвообращение, хормонална регулация и възстановяване на клетките. Скоростта, с която тялото ви прави това, е известна като скорост на метаболизма.

магнитни стелки за отслабване

Основното изискване за отслабване?

За да отслабнете, в идеалния случай е необходимо да имате по-бърз метаболизъм и редовен енергиен прием, по-нисък от калориите, изгорени от тялото. При физически дейности тялото ще използва енергията, съхранявана чрез телесни мазнини, протеини и гликоген. Това е времето, когато тялото започва да отслабва.

Силата на магнитното поле върху човешкото тяло

Тъй като магнитните полета преминават през тялото, напрежението на клетките се увеличава, довеждайки клетъчните функции до оптималното им ниво. Тази енергия кара клетките да абсорбират хранителни вещества и да се отърват от отпадъците по-бързо и по-лесно, което води до по-бърз клетъчен метаболизъм. С увеличаване на скоростта на метаболизма, тялото ще изгаря калориите още по-бързо.

Експертните становища за магнитната терапия казват, че магнитите имат способността да подобряват физиологията на човешките клетки. С подобрения кръвен поток като един от страничните ефекти на магнитотерапията, тялото може да получи повече кислород. С ускорена скорост на клетъчно дишане макронутриентите като въглехидрати и мазнини се превръщат в енергия с по-бързи темпове.

Носещите магнитни стелки, по-специално, заявиха, че са отслабнали седмици след използването на този тип продукти.

солестис за отслабване магнитни стелки

Какво е Solesties? За какво са тези стелки? Ефекти и ползи

Solesties са магнитни стелки, които според мненията на екипа от експерти, които са ги изобретили, действат директно върху мастните тъкани. Магнитите и масажът едновременно разграждат установените мазнини, без да засягат мускулната маса.

Ефективността на стелките Solesties се състои в комбинацията от магнити, притежаващи адекватна мощност със силата и прецизността на масаж, който достига конкретни точки. Свързаните магнити действат с умножена сила върху всеки от рецепторите на краката, пренасяйки тази сила върху мастните тъкани на тялото. Ефекта на Солестиес стелки е като от акупресура, където се стимулират правилните точки на краката за да се стимулира тялото да постигне по-добро функциониране.

Успехът на Солестис, както се потвърждава от рецензиите във форумите, се дължи на няколко аспекта:

 • Бързо и автоматично ускоряване на горенето на мастната тъкан;
 • Улесняване на пречистването на организма от токсини;
 • Защита срещу йо-йо ефект;
 • Лесен за използване;
 • Забележителни резултати както в краткосрочен, така и в дългосрочен план.
 • Този продукт може да се използва от всеки, той е безопасен и няма противопоказания или странични ефекти.

Безопасни ли са – има ли странични ефекти?

Стелките Solesties за улесняване на отслабването са 100% безопасни. Използването им не пречи на което и да е лекарство, не влияе неблагоприятно на организма и не причинява странични ефекти.

Стелките на Solesties използват магнити с адекватна мощност и с подходящо изчислен масаж за специфични рецептори. Освен това специалният материал, с който са направени тези иновативни стелки, гарантира поддържането на адекватна телесна температура. Всеки материал е разработен, за да бъде абсолютно неинвазивен за тялото и да направи Солестис удобни за използване.

Моля, обърнете внимание: ефектите и резултатите могат да варират при отделните индивиди.

solesties Мнения и отзиви БГ мама България

Solesties: мнения, отзиви и коментари в онлайн форуми

Отзивите за Solesties по форумите са единодушни. Всъщност благодарение на продължителните клинични изследвания са натрупани голямо количество мнения за Solesties и от експерти. В своите мнения хората пишат, че не очаквали особено големи резултати, но все пак решили да опитат. В последствие обаче споделят, коментари че Солестис наистина работи. Някои пишат, че само за 4 седмици успели да постигнат идеалното тегло за себе си. Има хора свалили до 10 килограма за 3 седмици. Ако пък проверите за мнения за Solesties в БГ мама ще се натъкнете на дълги дискусии. Има и някои негативни мнения за продукта, но всъщност става въпрос аз оплаквания от магнитни стелки като цяло, а не точно на Солестис.

Голяма част от Солестис отзивите в социалните мрежи са придружени от снимки с постигнатите резултати. Хората споделят, че са останали доволни от резултатите. Единственото оплакване, е че все пак магнитните стелки не могат да се носят и докато си с токчета – понеже обувките са твърде отворени. Не се натъкнахме на оплакване в отзивите за Solesties. Хората пишат, че след постигане на резултатите са споделили стелките в семейството си и така няколко човека ги използват.

Мнения на експерти за Солестис

Според наличните Solesties мнения на доктори, ефективността е голяма и трайността на резултатите голяма. Благодарение на магнитните сигнали тялото бързо се настройва да функционира оптимално и дълго време запазва тези свои способности.

Ето какво се вижда от рецензиите, коментарите и мненията в онлайн форумите за стелките Solesties:

 • Те помагат за преоформяне на тялото: благодарение на тяхното благотворно действие загубата на тегло настъпва няколко пъти по-бързо от диетата, поддържана от ежедневни тренировки.
 • Солестис са удобни и безопасни за използване: съчетават целенасочен масаж с действието на най-ефективните магнити. Действието на стелките не пречи на всяко лекарство и не предизвиква странични ефекти.
 • Те не изискват никаква промяна в диетата: наистина е препоръчително да ядете леки ястия, но често! Диетата забавя метаболизма, което не е показано по време на отслабване.
 • Те не изискват физически усилия: по време на използването им е възможно да се упражнявате, дори без да сте принудени. Загубата на тегло се улеснява независимо от физическата активност. Можете да ходите, да бягате или просто да ходите със стелки по време на ежедневните си дейности и резултатите ще бъдат еднакво забележими.
 • В допълнение, за много отзиви и мнения на онлайн форуми, Solesties имат достъпна цена: хилядите левове, които бихте похарчили за диетолог, фитнес, чай и добавки за отслабване, ще останат в джоба ви.

Инструкции и листовка: Как да използвате Солестис за невероятни резултати

Как се използват Solesties? Стелките Solesties се носят просто в обувките, които използвате през деня. Веднъж поставени във вътрешността на обувката, можете да ги забравите, но в същото време да се насладите на предимствата им през цялото време, в което те ще бъдат в контакт с краката ви.

Няма Солестис противопоказания или индикации за честотата на употреба. Стелките могат да се носят толкова дълго, колкото искате.

solesties цена България

Solesties Цена България: Къде да купя?

Ако още се чудика каква е цената на Solesties и от къде да купите – значи сте на правилното място. Освен, че преинахме през този процес и описахме детайлите направихме анализ на актуалната Солестис цена в България. Всъщност оказа, се че цената на Solesties стелки за отслабване е една и съща във всички страни.

Това, което ни направи силно впечатление, е качеството на продукта. Купувайки Solesties цената изглежда висока за стелки. Все пак обаче сертификата за качество и резултати си струва. Освен това на тази цена купувате стелки, които ще можете да дадете на приятел или в семейството си след като постигнете желаните резултати. Според потребителите съотношението цена-качество за Солестиес е най-високо.

Процедурата, която ви позволява да получите тези мощни и ефективни стелки за моделиране и отслабване, е много проста и бърза:

 • Попълнете формуляра за поръчка, достъпен на официалния уебсайт на Solesties, като предоставите малкото необходими данни;
 • Изчакайте телефонното обаждане на оператор, с когото да изясните подробностите за пратката. Можете да изберете дали да платите Solesties по време на поръчката или при доставка;
 • Ще получите продукта чрез експресен куриер, с безплатни разходи за доставка.

Благодарение на тази проста процедура можете да получите стелките на Solesties цена от само 75 лева вместо 150 лева!

Цената на Solesties е еднаква във всички страни, където се предлага за продажба.

Solesties в аптеката или на Amazon

Препоръчително е да внимавате с продукти, подобни на Solesties в аптеки или продавани в eMag, OLD и Amazon, тъй като няколко клиенти били измамени.

Поръчването на стелки от официалния уебсайт на производителя предлага гаранцията за получаване на оригиналния продукт, на най-добрата Солестис цена.

Внимание

Докато черпите мощните предимства на магнитните стелки, не се отказвайте от балансирана диета и упражнения. Ще видите как всичките ви усилия за отслабване с магнитна терапия със сигурност ще се отплатят.

Накратко: Solesties са помощник за отслабване, удобен и безопасен за използване. Това е много добре прегледан продукт от тези, които вече са го използвали и без странични ефекти. Благодарение на отличното съотношение качество / цена, тези стелки се считат от много експерти за едни от най-добрите продукти от този тип на пазара.

Този продукт вече не може да бъде закупен онлайн, тъй като е с изчерпана наличност в България и в други страни от Европа. За негов ефективен заместител нашият екип може да ви предложи популярните IdealSlim, които се радват на положителни мнения и отзиви от страна на потребителите.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.