Prostect – Грижа и Внимание за Простата

Prostect е революционен нов продукт в борбата с хроничния простатит. С 1 курс може да подобриш:
◆ работата на кръвоносната система
◆ нормализирира процеса на уриниране
◆ увеличава имунитета
◆ подобрява либидото
Премахнете възпалението на простата и намалете болезните симптоми!

С напредването на възрастта, мъжете стават все по-уязвими към появата на проблеми с простатата. Голяма част от мъжете над 40 години страдат от такива проблеми. Заболяванията, свързани с простатата, водят до влошаване на качеството на живот, включително и в интимен план.

Простатитът е заболяване, което може да не бъде открито продължителен период от време. Затова и няма официална статистика какъв процент от мъжкото население страда от него.

Освен това, много мъже изпитват, когато стане дума за тяхната простата и не търсят лекарска помощ от неудобство.

Това действително е деликатен въпрос, но не трябва да бъде пренебрегван. Простатитът може да причини остри болки в областта на таза, води до чести позиви за уриниране и не на последно място – нарушава нормалната сексуална функция. Тенденциите показват, че вече и по-млади мъже започват да се оплакват от проблеми с простатата.

При проблеми с простатата е препоръчително да бъде потърсена лекарска помощ, след което се назначава лечение. То може да включва медикаменти, физиотерапия и масажи. Съществуват редица продукти, които спомагат за облекчаване на простатита. Сред тях е и новият Prostect, който е на пазара от съвсем скоро, но има обещаващи за момента резултати сред господата, които са го използвали.

Какво е Prostect?

Prostect е хипоалергенен продукт за борба с проблемите на простатата. Той има естествен и природен състав, постигнат благодарение на технологичния напредък, който позволява извличането на чисти екстракти от различните билки, които се съдържат в тинктурата.

Формулата на Prostect води до значителни подобрение във функциите на простата и успокояване на симптомите. Когато го използвате като средство за борба с проблемната простата, ще имате възможност да се възползвате от комплексното действие на билковия му състав:

 • Репей – репеят е познат като мощен антиоксидант. Като част от състава на Prostect, репеят намалява възпалението, което се появява при проблемна простата.
 • Хвойна и Блуграс (Фестука) – веществата, които се съдържат в хвойната и т.нар. “синя трева”, улесняват затрудненото при простатит уриниране, което често е и болезнено. Освен това са способни да подобрят и сперматогенезата.
 • Бяла Коприва – успешно повишава либидото и спомага за нормализиране на сексуалната функция.
 • Кипрей – спомага за по-доброто кръвообращение на простатната жлеза и успокоява възпалението.

Комплексното действие на съставките на Prostect спомагат за облекчаване на симптомите на простатита. Те влияят на простатната жлеза по особено положителен начин и спомагат за по-лесното възстановяване от състояние на простатит.

>> Направи Своята Поръчка СЕГА <<

Признаци, че се Нуждаем от Prostect

Както вече споменахме, простатитът рядко протича с изявени симптоми и когато най-сетне се проявят резултатите от него – често уриниране, придружено с болки, нарушена сексуална функция и парене, лечението му става по-сложно. Prostect може да облекчи симптомите и да действа превантивно, стига да следите вашето състояние. Потърсете лекарска помощ или се сдобийте с тинктурата Prostect, при една от следните ситуации:

 1. Температурата ви е повишена и ви тресе.
 2. Изпитвате болки в кръста и областта на гениталиите.
 3. Често ходите до тоалетна, особено през малките часове на нощта.
 4. Усещате неприятно смъдене или парене, изпитвате затруднения при уриниране или страдате от запек.
 5. Забелязвате признаци на обща интоксикация – ставни болки, умора, главоболие.
 6. Имате занижено либидо и страдате от преждевременна еякулация. Както споменахме, простатитът води до влошаване на сексуалната функция.

Как се Приема Prostect?

Както вече стана ясно, Prostect е билкова тинктура за облекчаване симптомите на проблемната простата и спомагане възстановителния процес.

Когато поръчате своя Prostect, към него ще има приложени детайлни инструкции за употреба. Можете да го пиете, независимо дали сте у вас или в офиса. В чаша с топла вода разтворете 30 капки от тинктурата, горе-долу половин чаена лъжичка. За периода на лечение е препоръчително капките Prostect да се пият три пъти на ден, задължително след хранене. За постигане на задоволителни резултати, Prostect трябва да се пие за срок не по-кратък от един месец.

>> Само Тук с 50% Отстъпка <<

Prostect Цена и Доставка

Поради преситеността на пазара с продукти, които облекчават проблемите с простатата, е важно да се пазите от имитиращи продукти, които най-често нямат никакъв ефект и са фалшиви. За да се уверите, че сте поръчали автентичния Prostect, осъществете заявката си задължително през официалния сайт на продукта.

С вас ще се свърже консултант, с когото да уточните детайлите по поръчката. Доставката се осъществява в рамките на три работни дни до посочения от вас адрес. Заплаща се при получаване с наложен платеж.

Към момента Prostect се предлага на промоционална цена с 50% отстъпка до изчерпване на заложените количества. Възползвайте се от възможността да се освободите от дискомфорта и усложненията на проблемната простата и вземете своя Prostect сега.

4 коментара

 1. крис май 3, 2017
 2. Марио Б. юни 5, 2017
 3. Илиян Митов юни 5, 2017
 4. Теодор К август 15, 2018

Leave a Reply