PinguLingo – Отворете с Лекота Всяка Врата

Pingulingo РечнициАнглийският език е универсално средство за комуникация. Създатели на продукти като книгата PinguLingo са напълно наясно с този факт. Те предлагат бърз и ефективен метод да научите езика за кратък период от време.

Изучаването на чужд език, особено ако вече сме на повечко години, е предизвикателство.

PinguLungo – Помощник За Всички

За малките деца се знае, че възприемат и запомнят по-лесно и по-бързо от възрастните. С времето, запомняме все по-бавно и възприемаме все по-трудно.

Но това не е единственият проблем, който може да срещнем, когато решим да учим чужд език. Съществуват още два ключови фактора:

1. Време – като възрастни, сме натоварени с редица отговорности и задължения, които гризат от свободното ни време. Работата ни изтощава и след нея нямаме желание за друго, освен да си почиваме, какво остава тепърва да отидем на урок по чужд език.
2. Пари – чуждите езици са нещо, което задължително трябва да владеем, ако искаме да сме в крак с времето и глобализацията. Уви, научаването на чужд език извън училище е обвързано с много пари. Плащане на такси, плащане за учебници и пособия, плащане на разходи, обвързани с извънредната ни дейност. Не всеки може да си го позволи.

Ала не можем да се примирим с познаването единствено на родния език. Двуезичните способности са признак на конкурентоспособност. Вече почти не съществуват сфери, които наемат кадри без да изискват от тях поне познания по английски. Тези, които знаят дори повече от два езика могат да уредят живота си по ноти с някое скъпо назначение, разчитащо на езиковите им способности.

Затова е важно да знаем все пак мъничко от чуждите езици. Как е най-лесно да се постигне това без да отделяме време, с което не разполагаме, или да даваме пари, които нямаме? С помощта на професионални самоучители.

Здравей На Различни езици

Но дали всички са ефективни и дали новият PinguLingo предлага качеството, на което се надяваме? В следващите редове може да се запознаете с ускорената програма за научаване на английски език и да прецените дали отговаря на вашите нужди и потребности в това отношение. Нашият екип е на мнението, че има какво да се научи от самоучителя.

Какво Представлява ПингуЛинго?

Програмата за ускорено научаване на чужд език е разработена от Давор Гелев и представа на нас дългогодишен преподавател в чуждоезиково училище – г-н Стефан Иванов. Това е формула за двуседмично придобиване на най-основните познания и умения с английския и е била изпитана и доказана като ефективна неколкократно.

Как всъщност тази система за ускорено изучаване постига своите резултати? Ето няколко от основните момента, които тя засяга в процеса на обучение:
  • Премахва Демотивацията – дори и да се запишем на курс и да отделим времето и усилията за преминаването му, мотивацията ни винаги ще е под въпрос поради различни фактори. Системата на г-н Гелев е разработена така, че да демонстрира явно на учещия неговия напредък и да го поддържа мотивиран да продължи нататък.
  • Стимулира Паметта – наличието на мотивация ще ви държи ангажирани с уроците и неусетно ще започнете да запомняте повече и по-бързо. Само защото поддържате добро темпо на обучение, без прекъсване.
  • Ускорено Обучение – подобрената памет и мотивацията биват използвани от метода, разработен от Давор. Той води до създаването на много повече невронни връзки, отколкото в обикновени условия. По-този начин учите не само ефикасно, но и значително по-бързо.

Тези моменти, проявяващи се при употребата на системата PinguLingo, водят до бързото и безпроблемно усвояване на материала, както по отношение на лексиката, така и на граматиката.

Как Да Прилагаме Системата Лесно и Ефикасно?

Давор Гелев е разработил безотказна система за чуждоезиково самообучение. Само за две седмици е възможно да достигнете поне основно ниво на познания в английския. Книгата PinguLingo може да ви изведе до нивото на професионално владеене, ако се придържате стриктно към методите и си учите уроците, както се казва.

Това е изцяло дигитален продукт. Няма тежки тетрадки, няма допълнителни изисквания. Когато закупите дигиталния продукт, вие получавате всичко необходимо, за успешния и плавен процес на обучение без допълнителни такси са консумативи.

Препоръчителен Интензитет Уроците от системата са разработени така, че да ги покривате бързо и лесно. Затова и препоръчителната скорост на преминаване през тях е по два на ден. Напълно оптимизирани са, за да можете да покривате по един сутрин, или в обедната ви почивка, и един вечер.

Поръчка & Условия на Доставка

Ако искате да прибавяте към речника си до 200 чужди думи дневно, трябва да завършите заявката си за поръчка през официалния сайт на PinguLingo. Попълнете формата и се възползвайте от еднократната възможност да закупите книгата със системата на Давор Гелев с 50% отстъпка.

Пингулинго поръчка и доставка

При допълнителни въпроси или затруднения при при прилагането на систематизираните методи за учене, можете да се обърнете към екипа за асистенция на клиентите. Можете да направите вашата поръчка с увереност. Ако не сте доволни от резултатите, разполагате с 44-дневна гаранция за възстановяване на сумата при връщане на продукта.

Защо Си Струва Да Говорим Чужди Езици?

PinguLingo не е просто книга за самообучение. Това е средство, с което да увеличите своите възможности, научавайки за кратко време един от най-широкоразпространените бизнес езици. Това ще ви открие много нови хоризонти и възможности. Възможно е напълно да промените живота си.

Затова не се отказвайте от възможността да разширите езиковите си способности и се погрижете за това сами да си отваряте всяка глобална врата.

5 / 5 stars     
20 чая детокс книга
50 съвета шейкове книга
11 мита отслабване книга

2 коментара

  1. Радост октомври 29, 2018
  2. Григор декември 27, 2018

Leave a Reply