Manekin – Здравословно Вталяване или Риск?

manekin Таблетки за отслабване БългарияManekin е марка продукти за вталяване, представени под формата на таблетки. Активната му реклама се фокусира върху твърдението, че съставът е напълно натурален и може да спомогне за здравословното влизане във форма. Без изтощителни диети и без тежки тренировъчни режими.

Но това са твърденията, отправяне от производителя и дистрибутора на всички хранителни добавки за отслабване, познати на българския пазар. Много малко са марките като ChocoLite, които всъщност предлагат автентично решение за нуждите ни.

Виж Повече за ЧокоЛайт

 

Това ни накара да се поразровим по-дълбоко сред наличната информация, за да можем да ви предоставим ясна информация и независима оценка на качествата на този нов продукт за влизане в по-добра форма.

Manekin – Това ли е Средството за Мечтана Фигура?

Продукти като този опитват да накарат суетната ни страна да се активизира. Дори името цели точно това. Времето е наложило непосилни, дори абсурдни стандарти за красота, включително и мита за привлекателността на манекенската фигура.

Но ако създателите на Manekin са смятали, че точно по този начин ще привлекат клиенти, са се объркали. Модерното общество все по-често и все по-яростно заклеймява болезнената слабост на моделките. С други думи, на пръв поглед таблетките за вталяване изглеждат като всичко друго, но не и като здравословно средство за влизане във форма. Много по-добре е просто да спазваме простички правила в диетата си – като например какво да хапваме през лятото.

Стремежът към Хубава Фигура

Отслабването на всяка цена може да доведе до проблеми както за физиката ви, така и за здравето. То трябва да е здравословно, плавно и постепенно, и придружено с подходящ режим на хранене и прием на диетични добавки. Вижте Хранителните Навици, за Които да Забравим, ако целта е влизане във форма.

Manekin резултати

Обещанията на Manekin таблетки и Промотирани Ползи

Натрупването на излишни килограми може да е сериозен проблем. Изпускаме момента да се предпазим от затлъстяването без да се усетим. Заседналият начин на живот, липсата на спорт, вредните хранителни навици, алкохолът, тютюнопушенето, здравословното ни състояние, наследствената ни предразположеност… Списъкът на причините защо трупаме килограми е безкраен.

Списъкът на негативните последици за организма и самочувствието ни е също толкова дълъг. Създателите на Manekin разчитат, както на притеснението от здравословни проблеми, така и на суетата, за да намерят клиенти за продуктите си. Те правят гръмки обещания като:

 • Натурално и здравословно вталяване;
 • Активиране на метаболизма;
 • Разбиване на натрупаните мазнини;
 • Прочистването на организма.

Това са елементи, които всеки иска неговата диетична добавка да притежава. Но внимателен анализ на състава и свойствата на Manekin ни показа, че тези филмирани таблетки не са такава добавка. Всъщност, разкрихме редица тревожи сигнали и проблеми.

Проблеми на Manekin капсули:

 • Няма доказан произход;
 • Няма доказан състав;
 • Не съществува независима лабораторна оценка;
 • Продуктът е имитиращ на друга некачествена добавка;
 • Резултатите не са доказани и дълготрайни.

Не успяхме да открием експертно мнение от страна на нутриционисти и диетолози, които да потвърдят автентичното действие на добавката Manekin. Филмираните капсули са просто един от многото продукти за отслабване, залели пазара в последно време. Прокламират също така вредни за здравето практики. Да някои хора имат алергия към Глутен, но всъщност знаете ли достатъчно за Глутенът и какво е той?

Недоказан Състав и Странични Ефекти от Манекин

Според оскъдната налична информация, таблетките имат напълно естествен състав. Това твърдение се е превърнало като рефрен за голяма част от тепърва навлизащите на пазара продукти. Тази тенденция се обуславя от факта, че съвременният човек се интересува все повече от здравословна, био и еко продукция, която да използва за своите нужди.

Едни от най-добрите добавки за отслабване имат напълно естествен състав. Затова не е изненадващо, че последователи като Manekin залагат на същото твърдение.

Състав на Капсулите Manekin:

 • Екстракт от Папая;
 • Зелен Чай;
 • Ройбос;
 • Екстракт от Борохо;
 • Екстракт от Худиния.

Съставът несъмнено е екзотичен. При задълбочена проверка, открихме обаче един тревожен фактор. В трудно откриваемите етикети със става на таблетките открихме следи от химикали и активни вещества, които да подсилят действието на натуралните екстракти.

Това ни навежда на мисълта, че продуктът не е изцяло натурален и съдържа примеси. А техният ефект върху общото ви здравословно състояние остава неизяснен, тъй като производителите не са били напълно прозрачни със състава на своята добавка.

манекин капсули цена

Manekin има Непълни Инструкции

Една опаковка от добавката съдържа 30 филмирани таблетки с неизяснена хранителна стойност. Тя стига само за срок от 2 седмици, тъй като препоръчителният прием е по 2 капсули на ден след хранене, за предпочитане сутрин.

Това също може да се яви проблем. Никъде е отбелязан препоръчителната продължителност на прием на добавката. Напълно възможно е Manekin Stimulant Formula да не води до никакви ефекти.

Внимание!

Подобни продукти не дават пълна информация нито за състава, нито за продължителността на приема, защото обикновено нямат доказан ефект върху фигурата.

Здравословното Отслабване Става само с Качество!

Имитиращи и доказано неработещи продукти като Manekin днес заливат пазара и правят изключително трудна задачата за потребителите да изберат подходящата за своите нужди добавка. Ние сме разгледали редица работещи алтернативи и сме убедени, че точно тези филмирани таблетки нямат място сред тях.

Съветът ни е да заложите на изпитани рецепти и натурални продукти, като популярното зелено кафе с кокос ChocoLite. Заложете на качеството, ако искате да постигнете желаните резултати!

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *