Kinoki Detox Pads – Работят Ли Пластирите за Почистване на Краката и Детокс?

Kinoki Detox Pads, кракаKinoki Detox Pads са пластири за положително повлияване на степента на чистота на краката. Техен производител е японската компания ‘Kiyome’, за която липсват допълнителни данни в Интернет-пространството. Думата означава ‘пречистване’ на езика на страната на изгряващото слънце, но, към момента, не е сигурно, дали продуктът наистина работи. Мненията и отзивите на клиентите, публикувани по онлайн форумите за детоксикация на организма са по-скоро уклончиви, а тонът на коментарите клони към изразяване на открито недоволство. Някои от потребителите са преминали през появата на неприятни противопоказания, от типа на лющене на дермата по стъпалата, появата на обриви и сърбежи. Не е сигурно, дали приложението на лепенките за почистване на кожата на крайниците е напълно безопасна.

Виж Препоръчан Продукт

Пластирите за въздействие върху хигиенната среда на стъпалата Киноки се поръчват през техния официален уебсайт, но могат да бъдат намерени и в дигиталните портали за продажба на стоки, където цената им е една идея по-изгодна, отколкото на страницата на производителя ‘Кийоме’. Това подбужда известни съмнения относно автентичността на представените данни за био-козметичното изделие. То не може да бъде намерено в аптеките. Произходът на съставките е от държавата на фирмата, която седи зад продукта. По-долу ще научите още любопитни подробности.

Kinoki Detox Pads, мъж на колело

Виж Още: 10 Хитрини за Наистина Здравословен Сън

Как Да Се Грижим за Засегнатите от Гъбички Стъпала У Дома?

Човекът съжителства паралелно с кандидите и дерматофитите от началото на своето съществуване. Това са двете основни групи гъбични бактерии, които навлизат в човешкото тяло. Данни на Световната здравна организация сочат, че приблизително ¼ от населението на Земята е страдало от онихомикоза – микоза на стъпалата и пръстите на краката и дланите на ръцете – поне веднъж през живота си. Учените са успели да установят, че дори и да пренасяме микроскопичните паразити по тялото си, те не могат да ни атакуват, ако не са налице следните фактори:

 • Усещане за отпадналост в резултат на прекомерна умора и стрес;
 • Понижени нива на имунна защита;
 • Притежаваме навика да ходим боси навсякъде и отказваме да инвестиране в чифт удобни и качествени обувки;
 • Носенето на чорапите за еднократна употреба по няколко месеца;
 • Страдаме от диабет, резки промени в кръвообращението и имунната система;
 • Краката стоят винаги влажни и недобре подсушени;
 • Обувките не осигуряват достатъчна проветливост;
 • Храним се с некачествени хранителни продукти, които са богати на захари и мазнини;

Редовното почистване и хидратиране на краката с арганово масло може да допринесе за намаляване на вероятността от попадането на онихомикозата в активна вирусна фаза, както и да подхранва изтормозената от инфекцията кожа. Приемането на специфичен вид храни, които подсилват имунитета и почистват тялото и кожата от развиването на гъбични инфекции също може да бъде повече от полезно по отношение на превантивните антимикотични мерки. Към тях спадат явкусители като ябълковия оцет и зехтина, както и супер лечебните средства лук, чесън и лимон.

Стъпалото на Спортистите’ или По-Заплашени Ли Са Трениращите?

жена си слага пластири

Хората, които активно участват в спортни активности, ходят на фитнес или се занимават професионално с подобен вид дейности, са много по-заплашени от развиването на гъбични инфекции от другите. Причината за това е, че те често посещават обществените места, където хората тренират, потят се и ходят боси – зали, общи душове, басейни, съблекални и бани. Онихомикозата обикновено започва от зоната между пръстите на краката, разпростирайки се по цялото стъпало и нокътната плочка.

Бърза рецепта за домашно почистване на краката с използването на подръчни материали е:

 1. Вземете ½ чаша с ябълков оцет, 6 чаши с гореща вода и 3 с.л. сода бикарбонат.
 2. Смесете отделните съставки и потопете стъпала си за около 20-30 минути в получения разтвор.
 3. Подсушете ги добре и внимателно с мека кърпа с нежно покритие.
 4. Пригответе нов разтвор с3 чаши гореща вода и 3 с.л. сода бикарбонат.
 5. Отново потопете ходилата.
 6. Подсушете ги, след което ги намажете с хидратиращо етерично масло и ги масажирайте нежно.

Нека обърнем внимание на пластирите за положително повлияване на дермата по стъпалата на краката Kinoki Detox Pads, които са дело на японския производител ‘Кийоме’. Компанията твърди, че средството за подхранване на кожата след претърпяна гъбична инфекция върви по добрите стъпки на хилядолетния опит на азиатската традиционна медицина. Така ли е наистина? Има ли по-подходящи алтернативи от тях на дигиталния пазар? Нека разберем.

Виж Още: Ябълковия Оцет и Неговите Тайни за Разкрасяване

Как Работят Пластирите за Повлияване на Кожата на Краката Киноки?

бамбук

Производителят на изделието за био-козметично въздействие върху дермата по стъпалата на краката – ‘Kiyome’ твърди, че то е ‘продължение на установените принципи в традиционната китайска медицина’. Японската компания не дава конкретно обяснение, как точно се случва това, но нарича процеса ‘вълшебен’ и го отдава на свойството на основната съставка – бамбуковата киселина, която е сходна по състав с бамбуковия оцет.

Това звучи обещаващо, но бърза проверка на фактите показва, че такава съставка не съществува на практика. Клиентите пък сигнализират за богата гама от различни странични ефекти и противопоказания – появата на обриви по тялото и ходилата на краката, неприятно лющене на кожата в тази област. Други мнения и отзиви за лепенките за повлияване на кожата по стъпалата пък не споменават за абсолютно никакви реакции, последващи прилагането на пластирите.

Японският производител твърди, че те трябва да включват следните натурални съставки в био-формулата си, но тази информация не може да бъде потвърдена:

 • Бамбукова киселина;
 • Портокалово Масло;
 • Стрити на прах листа от японска вишна;
 • Хитозан;
 • Екстракт от листа на евкалипт;
 • Отрицателни йони от минерала турмалин;
 • Минерална и растителна пудра;

Клиентските мнения и коментари споделят за следните негативни характеристики на био-козметичното изделие:

 • Поява на Неприятни Противопоказания и Странични Реакции;
 • Цената на Продукта Варира в Различните Уебсайтове;
 • Изделието Включва Несъществуващи Съставки;

Nota Bene! Имайте предвид, че много съмнителни фактори около пластирите за положително въздействие върху дермата на стъпалата Kinoki Detox Pads ни карат да не препоръчваме поръчката и покупката на този продукт!

Как Се Ползват Лепенките Kinoki Detox Pads?

поставяне на пластири

Макар и да не съветваме клиентите да закупят това изделие с предполагаеми бо-козметични свойства, по-долу ще опишем неговия начин на приложение, както е зададен от разпространителя за България.

Стъпките са следните:

 1. Ходилата на краката се почистват с антибактериален сапун или гел, след което се подсушават добре.
 2. Пластирите се залепят отдолу на ходилото.
 3. Оставя се да действа 6-8 часа по време на сън или работа, след което се подменя с друго.

Виж Още: Кокос – 5 Лесни Начина за Отслабване

Правилната Хигиена на Краката Е Ключова!

Kinoki Detox Pads, дамски крака на бюро

Грижете се стъпалата ви да са винаги чисти и добре подсушени. Инвестирайте добра сума в удобни и качествени обувки, които ще създадат добра проветливост. Не използвайте чужди обувки, чорапи или пантофи, освен в краен случай, а след това винаги ги измивайте.

Накратко: Пластирите за поддържане на добра хигиена на краката Kinoki Detox Pads не водят до положително повлияване на тяхната дерма. Има и по-добри алтернативи. Подходящ продукт са фитопластирите Start Detox 5600.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply