Hair Jazz – Новият Шампоан за Перфектна Коса – Заслужава ли си?

Hair Jazz е серум за коса, който е нов за българския пазар. Но дали наистина прави косата мека, ускорява растежа й и я прави неотразима или има по-качествени и с доказана ефективност продукти, като например популярния Grow Ultra серум?

За правилната грижа за косата е необходима правилна и качествена козметика.

Най-добрият Продукт за Коса Тук

Продуктите на пазара варират, както в цените, така и в качеството и ефектите, които предлагат. От шампоани за блясък, боядисана коса и обем, до маски за къдрици, сухи шампоани и протектори при топлинна обработка. Трудно е да се намери правилния продукт за дадения тип коса.

Какво е HairJazz шампоан и лосион?

Рекламиран като средство за мека и нежна грижа за косата, HairJazz обещава постигане на блясък, еластичност, сила, здравина, укрепване на корените за всеки тип коса. Но дали това наистина е така и има ли ефект от използването на HairJazz?

След задълбочено проучване и тестване на продукта нашият екип установи, че HairJazz не е с доказано действие, а потребителите не споделят много положителни мнения във форумите.

Въпреки издадения Сертификат за качество и твърдението, че е създаден на база натурални съставки, положителни ефекти върху здравето на косъма няма. Даденият документ, обаче, не съдържа името на средството за стимулиране на растежа. Предполагаемият произход на HairJazz е Institut Claude Bell във Франция, който е производител на шампоани, някои от които с доста спорно качество.

Хеър Джаз – Ефикасен ли е Шампоанът за Растеж на Косата?

HairJazz се представя на българския пазар с доста агресивна реклама в социалните мрежи. На самият сайт може да откриете и други продукти от същата гама, както и отзиви на клиенти. Според нашето изследване те са фалшиви и са добавени само с цел да привлекат повече клиенти. Препоръчваме на хората, които искат да подобрят вида и структурата на косата си да използват изпитани средства и козметики. Като най-предпочитано средство за борба с изсъхнали краища, липса на обем и блясък, се препоръчва редовната употреба на маската Grow Ultra.

Съставки на HairJazz шампоан

Към настоящия момент не може да бъде потвърден съставът на шампоана и балсама от серията. Твърди се, че продуктът не съдържа натриев лаурил сулфат, силикони и парабени. По-долу следва описание на основните съставки, предоставени като информация за потребителя от официалния сайт на HairJazz.

  • Хитин – много трудно усвоим въглехидрат, спадащ към групата на животинската целулоза.
  • Екстракт от Яйчена черупка – калций, който подпомага ензимната активност и клетъчното делене.
  • Комплекс на Витамин В6 – положително влияние оказва върху кожата и косата.
  • Соев Протеин – богат на чист протеин и белтъчини
  • Кератин – 95% от човешката коса съдържа този протеин.
За сравнение с другият популярен продукт на пазара, Grow Ultra има много по-богат натурален състав – масло от репей, арганово масло, витамин Е, витамин А, кокосово масло, екстракт от тръстика, канела и екстракт от лайка. Именно този състав гарантира на потребителите намаляване загубата на коса, цъфналите краища и начупването на косата, укрепва структурата и придава блясък.

Как се използва Hair Jazz?

Ако все пак решите, че този продукт може да отговори на очакванията ви за ефективност, то имайте предвид, че всяко използване на шампоана и балсама трябва да е строго съобразено с инструкциите за употреба. Комплектът включва две тубички от 200 мл лосион и 250 мл шампоан, като периода за употреба е от 1 до 2 месеца.

Шампоанът следва да се нанася върху предварително навлажнена коса на всеки 2-3 дни, разнася се от косъма към краищата с нежни и масажиращи движения. Оставя се да престои 1-2 минути и се изплаква с топла до хладка вода.

Балсамът на свой ред се прилага след шампоана, на подсушена коса, като лосионът се впръсква директно върху скалпа. Масажирайте в продължение на 1-2 минути и нанасяйте повторно след 2-3 дни. Не е необходимо изплакване.

HairJazz – Недоказано Действие

Крайната ни оценка за продукта HairJazz е негативна, базирана на проучвания, тествания и събраните мнения на потребители в Интернет. Всеки от нас иска да има гъста и бляскава коса, но трябва да внимаваме на кои продукти се доверяваме, защото освен липсата на действие, някои от тях могат да доведат и до нежелани и странични ефекти. Ефективността на комплекса HairJazz не може да бъде установена и гарантирана. Препоръчваме на нашите потребители да потърсят алтернативни продукти за придаване на еластичност и здравина на косата.

Най-добрият Продукт за Коса Тук

Жени Сиракова

Leave a Reply