Fungolock – Ефективно ли е Средството Против Гъбички?

FungoLock гел за крака БългарияFungoLock е гел-крем, предназначен за активно лечение и почистване на гъбичките по краката, който вече може да бъде закупен и на българския пазар. Средството е разработено под формата на гел. Той е безопасен и подходящ подходящ за локално ежедневно приложение. Фирмата-производител е ‘Doka Distribution’ Ltd. и е локализирана в Лондон, Великобритания. Компанията твърди, че тяхното предложение е натурално по състав и съдържа единствено био-екстракти. Те са извлечени от сок от маклера и кукуи, масло от чага, конопено семе и други. В допълнение към това.

Нашият редактор на секция “Красота” – Мартин Паскулов – провери наличните в Интернет клиентски мнения и отзиви. Коментарите са предимно положителни и отчитащи добри промени. В тях липсват оплаквания от неприятни странични ефекти и противопоказания. Към момента, има много примери по онлайн форумите, подобни на “БГ Мама”, които биха могли да потвърдят истинността на това становище.

Основната функция на ФунгоЛoк е да бъде добра мярка за антимикотична превенция и профилактика. А също и да спомага за правилното почистване и дезинфекция на кожата и ноктите и стъпалата на краката. Смята се, че това е възможно, благодарение на „саркофаг“-ефекта. Освен това, се очаква при редовно нанасяне продуктът да намали беленето и сърбежа на кожата, както и изпотяването и миризмата на краката. Всеизвестен факт е, че микотичната инфекция по характер е много упорита. Тя може да действа активно в организма в продължение на месеци и дори години, ако остане нетретирана.

Производителят съветва потребителите да купуват единствено през официалния уебсайт за България. Там те ще намерят изделието на достъпна цена. А също и редовен достъп до всякакъв вид промоционални намаления и отстъпки. Антимикотичното почистващо изделие FungoLock пристига навреме и се заплаща по метода на наложения платеж.

Научете още, изчитайки ревюто на препарата ФунгоЛок докрай!

Гъбички по Краката – Превенция и Рискови Фактори!

гъбички по краката

Микотичната инфекция, която се характеризира с появата на гъбички по краката, засяга не само кожата, но и ноктите.  Гъбичните инфекции имат различни по характер причинители, които могат да бъдат плесени, дрожди, дерматофити и т.н.Тук ще обърнем внимание на 2 основни момента, свързани с този здравословен проблем, а именно – кои са главните фактори, които го причиняват, както и каква превенция е възможно да използваме за ефективна защита и профилактика.

 1. Предразполагащи Фактори – смята се, че има различни причини и ключови фактори, които обуславят нарастването на разпространението на микотичната инфекция сред хората по целия свят. Сред благоприятните условия например се смята например нарастването на застаряващото население, модната тенденция, при която се носят предимно дрехи и обувки от изкуствени материи, честия прием на антибиотици и др. Ето и кратък списък с други фактори, които се определят като рискови за появата на микоза:
 • Полова принадлежност (мъжете са засегнати по-често от жените);
 • Напреднала възраст;
 • Завишено изпотяване;
 • Съпътстващи заболявания (атопия, псориазис, диабет, дерматози и т.н.);
 • Чести травми в областта на краката;
 • Носене на тесни обувки;
 • Посещаване на обществени басейни, бани и спа-центрове;
 • Лоша лична хигиена;
 • Липса на качествен сън;
 • Неправилна диета и прекомерен стрес;
 1. Профилактика и Лечение на Гъбичките – най-важното нещо, с което трябва да се започне, е да се постави коректна диагноза. Диагностиката се осъществява при дерматолог, чрез вземане на парче от нокътя и третиране на пробата с калиева основа. Микробиологичното изследване е друг метод, който се използва в този случай. В зависимост от обема на засегнатите области от тялото, лечението бива локално и системно като при второто се налага системен перорален прием на противогъбични медикаменти.

Кои Са Подходящите Профилактични Мерки срещу Гъбички?

Счита се, че най-добрата профилактика  е свързана с установяването на всички предразполагащи фактори и тяхното елиминиране, доколкото това е възможно. Ето списък с най-честите препоръки на специалистите-дерматолози.

крака, фунголок

 • Избягване посещенията на обществени места без чехли/джапанки;
 • Внимателно подсушаване на кожата след къпане (особено между пръстите на краката);
 • Старателно измиване на краката при къпане;
 • Често подрязване на ноктите;
 • Да не се използват чужди хавлиени кърпи и/или обувки, чорапи;
 • Да се избягва носенето на чорапи и обувки от изкуствена материя;
 • Подсилване на имунната система на организма;
 • Добра идея е цялата тази превенция и грижи да се съчетават с използването на натурални средства с доказана ефективност и произход. Това със сигурност ще повиши устойчивостта на организма към гъбични инфекции и ще ви предпази от неприятни усещания, свързани с този здравословен проблем.

Добра идея е цялата тази превенция и грижи да се съчетават с използването на натурални средства с доказана ефективност и произход. Това със сигурност ще повиши устойчивостта на организма към гъбични инфекции и ще ви предпази от неприятни усещания, свързани с този здравословен проблем.

Сега нека разгледаме повече детайли и информация, свързани с характеристиките на антимикотичния почистващ препарат FungoLock. Той е известен още и с имената FungoLuck и ФунгоЛок.

Клиентските Мнения за Антимикотичния Гел Fungolock- Какво Точно Споделят?

В мненията онлайн за Fungolock няма конкретни оспорвания на ефективността на гела за крака. FungoLock представлява био-козметичен продукт, който е разработен под формата на гел за локално и ежедневно приложение. Това гласят данните, които са официално предоставени от производителя на изделието за борба с гъбичните инфекции и подходяща дезинфекция на краката – ‘Doka Distribution’ Ltd., Смята се, че неговата редовна употреба би облекчава неприятните симптоми, свързани с гъбичките на краката. Те могат да включват сърбеж, парене, загрубяване на кожата, пожълтяване, болка, прекомерно изпотяване и т.н. Наличието на множество положителни потребителски мнения и отзиви за противогъбичния гел ФунгоЛок и неговото действие създава увереност, че той работи. В публикуваните по онлайн форумите за антимикотични мерки, подобни на “БГ Мама”, коментари няма оплаквания. Изобщо не се споменава дори появата на неприятни противопоказания, странични ефекти и алергични реакции.

FungoLock крем, гъбички, крака

На официалния уебсайт на почистващия противогъбичен гел Fungolock се споменава, че той е създаден на базата на изследвания на швейцарски учени през 2016 г. Основната съставка за почистване на кожата и нокътната плочка на краката е брезовия катран. Това е уникален природен компонент, извлечен от дървото бреза при изгарянето на етеричните масла и осжобождаване на живителните му сокове.

Нека да разгледаме по-подробно основните позитиви на гела FungoLock, според наличните в Интернет мнения и отзиви на клиенти:

 • Нежно Антимикотично Почистване и Дезинфекция на Дермата;
 • Натурална Формула Без Сигнали за Наличието на Противопоказания;
 • Прави Кожата по Стъпалата Нежна на Допир;
 • Възвръща Нормалната Структура и Текстура на Дермата, Както и Нормалното Оцветяване на Нокътната Плочка;
 • Налично на Достъпна Цена при Поръчка през Официалния Уебсайт на Противогъбичния Гел FungoLock;

Nota Bene! Липсата на информация за наличие на сериозни странични ефекти и противопоказания в клиентските мнения и отзиви не ги прави невъзможни. Придържайте се към указанията за ползване, налични в търговската опаковка на гела FungoLock.

Съставки В Формулата на Фунголок – Какви Антимикотични и Почистващи Дермата Компоненти са Включени?

съставки на гела против проблеми с гъбички по краката

Натуралното средство за премахване на вредни микроорганизми от дермата и нокътната плочка на стъпалата на краката FungoLock съдържа единствено безвредни био-екстракти. Те не са опасни за благосъстоянието на тялото. Единствено бременните жени и кърмачките трябва да внимават с тяхното приложение. Разбира се, ако имате алергии към някоя от съставките на Фунголок, не използвайте крема.

 • Екстракт на Сок от Маклера и Масло от Кукуи – компонентите са включени в състава с цел дезинфекция и унищожаване на структурата на клетката на гъбичната инфекция. Освен това, те елиминират дискомфорта и сърбежа. В същото време, ускоряват процеса на заздравяване на раните и напуканите места по епидермиса.
 • Екстракт от Чага и Лапачо – Тези билкови екстракти следва да осигурят превенция на размножаването на гъбичната микрофлора. Те овлажняват и подхранват кожата, предпазвайки я от неприятна миризма и изпотяване.
 • Масло от Конопено Семе и Чаено Дърво – Спират разпространението на бактериите като образуват защитен пласт, а в същотото време укрепват нокътната плочка.
 • Кордицепс и Бетулин – Тези елементи стимулират имунитета и спомагат за премахването на гъбичната инфекция. Грижат се за доброто състояние на кожата.

FungoLock – Какъв Е Начинът на Употреба според Инструкциите?

крака, гел, гъбички, fungolock

Приложената листовка с указания за ползване, която е налична в опаковката на гела, съдържа и информация за това, как той би следвало да се нанася правилно. Според инструкциите клиентите трябва да нанесат гела върху засегнатите участъци по дермата на стъпалата и ноктите. След това, да изчакат той да попие изцяло в кожата и да започне да действа. Не трябва да се отмива. Препоръчва се да се покрият пръстите на краката със слой от препарата, за да се създаде специфичен микроклимат. За повече информация относно приложението и съхранението на продукта, изчетете всички съвети, които са налични в опаковката му.

Цена на гела Fungolock? Откъде и Как да Закупя в България?

Изглежда, че засега има само едно място, от което желаещите хора биха могли да се сдобият с крема. Това е неговата страница в Интернет – респективно това е и правилното място за да се запознаете с цената на Fungolock.  Там се намира онлайн формуляр, който трябва да се попълни и изпрати в системата за обработване – ако желаете да поръчате. След това би трябвало всеки клиент да получи своя поръчан продукт на посочен адрес. Тогава става и плащането – с наложен платеж в брой. Има и информация, че на уеб-страницата на антимикотичния гел FungoLock се активират различни промоции и намаления, които дават 50% отстъпка от цената на гела. Допълнително от наши читатели знаем, че ако купувате крема за няколко човека може да получите допълнителна отстъпка от цената.  Важно е да се спомене, че стойността не се изменя според държавата на разпространение. Тя само се прекалкулира и има еквивалентна себестойност навсякъде. Антимикотичния гел не се предлага в аптеките.

Научете още за поръчката и покупката на противогъбичния гел ФунгоЛок ТУК!

крака, гъбички

Нежната Грижа за Ходилата и Стъпалата Ги Пази от Гъбички!

Макар и по-рядко да се вглеждаме в стъпалата на краката си, те са важна част от нашето тяло. Най-малкото, защото ни помагат да поддържаме баланс и правилна стойка. Те носят цялата ни тежест. Добре ще е да се погрижим за тях. Най-малкото – да ги почистваме и да изрязваме нотките им правилно. Само така можем да се предпазим от различните форми на микозата.

Накратко: FungoLock е продукт, предназначен да повлиява положително неприятните симптоми и усещания, свързани с появата на гъбички по краката. Той е гел с натурална антимикотична и противогъбична почистваща формула. Интернет-форумите, подобни на “БГ Мама”, са пълни с положителни мнения и отзиви за него. Средството за правилна дезинфекция на дермата и нокътните плочки на стъпалата се считат за едни от по-добрите алтернативи онлайн.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *