Fungalor – Натурална Козметика Против Гъбички

Fungalor Premium Plus КремFungalor Premium Plus е №1 в борбата с гъбичките и инфекциите. Премахни възпалителния процес, напуканата кожа и оцветяването на ноктите. Кремът Фунгалор е богат на екстракти от хвощ, прополис, рициново масло, чаено дърво, мащерка, розмарин и чесън. Сърбежът и инфекциите изчезват моментално!

Гъбичните инфекции са сред основните проблеми на нашето съвремие. Това е проблем, който трябва да бъде третиран, за да бъдат краката ни здрави и краси, и за да си спестим редица неудобства, произлизащи от гъбичките.

Оставени без решение, гъбичните инфекции може да доведат до усложнения, които да влошат не само качеството ни на живот, но и да спомогнат за проникването на други бактерии и инфекции в тялото. Затова и производителите се стремят да предложат оптимални варианти за справяне с този проблем. Няма човек, сблъскал се с гъбична инфекция, който да не копнее да се освободи от нея.

Въпросът е как? Новият препарат Fungalor (още познат като Fungalor Plus) предлага алтернатива в битката с гъбичните инфекции. А кой не би искал да я спечели?

Fungalor Premium Plus и Гъбичките по Краката

Микоза е медицинският термин, с който се обозначават гъбичните инфекции по краката. Тя може да се развие поради генетична предразположеност, но и случайно. Някои хора дори не разбират как са се заразили – в басейн, от неудобни обувки, при потенето на краката, дори ако обуете пантофи, докато сте на гости.

Трудно бихте се предпазили от гъбична инфекция, колкото и да внимавате с хигиената си. Все пак, това не вреди. Няма и сезон, в който да сме най-предразположени към развиването на гъбична инфекция. Може би есента и зимата, когато температурните амплитуди са значителни и краката лесно се запарват. Най-важното е при първите признаци на микоза, да бъдат предприети мерки, за да не се стигне до усложнения.

>> Вземете Своя Fungalor Само Тук <<

Средство, което може да ви помогне да сте подготвени за справянето с гъбичните инфекции, е препаратът Fungalor. Той е нов за българския пазар и пристига при нас след значителен успех на запад.

Fungalor – Състав на Препарата

Антимикотичния препарат с комплексно действие, е приет много добре от потребителите по целия свят. Той е нов вид натурална козметика с медицинска и профилактична цел. Може да се използва и като превантивно средство за защита от гъбични инфекции.

Съставът на Fungalor е основният фактор, който е привлякъл редица клиенти по цял свят към него:

  • съставки на кремаКлотримазол – активната съставка влияе на дрождите и гъбичките, като потиска растежа им. Той облекчава съпътстващия гъбичните инфекции сърбеж и спомага за унищожаването на клетките, които водят до образуването на гъбички.
  • Пчелен мед – екстрактът пречи на бактериите да се развиват и да се активират, предизвиквайки неприятна миризма на потта, дори при хора, които нямат развита инфекция. Освен това, екстрактът от пчелен мед има прочистващ и омекотяващ ефект върху кожата.
  • Витамини – витаминният комплекс в състава на крема успокоява сърбежа, спомага за заздравяването на заразената кожа и намалява лющенето, като също омекотява.
  • Лимонена киселина – лимонената киселина е източникът на свежест, който идва с Фунгалор. Нейната охлаждаща функция облекчава сърбежа, а съставката също така помага да се неутрализира неприятната миризма.

Компонентите на Fungalor Premium Plus са внимателно подбрани, за да могат да допълват и подсилват комбинираното си действие в полза на потребителя. Краката без гъбички и без неприятен мирис са вече достъпни.

Fungalor Ефекти и Резултати

Съставът на Fungalor е целенасочено натурален. Той е алтернатива на всички химикали, които се предлагат за справяне с гъбичките. Основната цел на всеки, който страда от гъбична инфекция, е да постигне следното:

  • да се освободи от сърбежа
  • да намали потенето на стъпалата
  • да се сдобие с мека и нежна кожа на краката, която не се лющи
  • да се прочисти от инфекцията
  • да заздрави кожата, засегната от гъбичките
  • да осигури защита за последващо отключване на инфекцията.

Вреди от гъбички

Fungalor предлага възможност за облекчаване на симптомите на гъбична инфекция и за подобряване здравето на стъпалата и кожата. Ако инфекцията е особено сериозна, непременно се консултирайте със специалист дерматолог. Резултатите ще варират според организма и силата на гъбичната инфекция.

Как да Поръчаме Фунгалор, Доставка и Цена

Официалният дистрибутор за България на Fungalor предлага регулярни промоции на продукта за количества, до тяхното изчерпване. Можете да си набавите препарата против гъбички с отстъпка до изчерпване на наличната партида – на половин цена – 69 лева. При поръчка на повече от 1 опаковка, можете допълнително да уговорите отстъпка в цената за втората бройка.

Важно:

Поръчвайте само от официалния сайт на производителя на Фунгалор. Продуктът Fungalor бързо набира популярност и е обект на имитации от конкуренти, със съмнителни резултати. Поръчайте оригинала само от официалния портал.

След попълване на краката форма за поръчка, ще получите обаждане от оператор. С него трябва внимателно да уточните количеството и адреса на доставка. Също така, към него ще можете да зададете всички допълнителни въпроси, касаещи крема, които може да ви интересуват.

Плащането се извършва при пристигане на вашата Fungalor поръчка до посочения от вас адрес. Имате възможност да инспектирате поръчката си и да се уверите, че получавате това, което искате. Срокът за доставка е от 7 до 14 дни, съответно за София и останалата част от страната.

Fungalor – Препарат за Красиви Крака без Инфекции

Fungalor Plus е препарат, който предлага качество и природен състав. Една опаковка съдържа в себе си едни от най-силните средства на природата, които да се борят с гъбичните инфекции.

Наличието на гъбични инфекции е неприятно, особено за младите. Не е невъзможно да се отървете от тях веднъж завинаги. Спазването на инструкциите за употреба на продукта може да ви предложи облекчението на резултатът от действието на гъбичните бактериите, които всеки желае.

Не си отказвайте красиви и здрави стъпала, когато са напълно достижими!

Жени Сиракова

Leave a Reply