EstroBan – Помага Ли За Балансирането на Нивата на Естроген?

Време за четене: 3 min

ЕстроБан капки България

EstroBan са капки за регулиране на нивата на естроген както в женското, така и в мъжкото тяло. Основната цел на хранителната добавка е да контрира негативните ефекти от свръхпроизводството на хормона. Формулата на разтвора е дело на производителя IdeaLabs, но преобладаващата част от отзивите и мненията за продуктите на компанията в Интернет не са особено ласкави. Разтворът за понижаване на риска от развиване на рак на гърдата и матката, по-ранната менструация, намалено либидо, сухотата в очите, натрупването на излишни мазнини и образуването на целулит в областта на корема, седалището и бедрата не се слави като особено активен. Нека разберем защо.

Виж Препоръчан Продукт

Естроген – Женският Хормон в Тялото

Няма човек, който да не знае, че естрогенът е хормонът, който отговаря за образуването на първичните полови белези при жените. Именно неговата концентрация определя размера на гърдите, дупето, бедрата и корема. Когато нивата му в човешкото тяло са по-високи от нормата, съществува сериозна опасност от развиване на различни видове заболявания. Най-страшното от тях е рака.

Производството на хормона може да бъде повлияно и от външни фактори като стрес, умора, неправилна диета и нарушен метаболизъм. Те са знак, че нещо в начина ни на живот трябва рязко да се промени. Ако имаме т.нар. Естрогенна доминация, то организмът ни синтезира прекалено малко тестостерон, който също е от ключово значение. Съществува и ДНК изследване за определяне на хормоналния метаболизъм и предписване на режим на детоксикация.

Ето и някои от негативните странични ефекти от свръхпроизводството на естроген:

 • Натрупване на Излишни Килограми и Мазнини;
 • Формиране на Целулит;
 • Занижено Желание за Секс;
 • Болезнено Усещане в Гърдите;
 • Нередовен Менструален Цикъл;
 • Чести Промени в Настроението;
 • Хроничен Косопад;
 • Подуване и Газове;
 • Чувство за Умора и Постоянна Отпадналост;
 • Проблеми със Съня и Паметта;
 • Нередовен Менструален Цикъл и Засилени Симптоми на ПМС.

тъжна жена с мъжа и на заден фон

 

Ползите от Естрогена:

Женският хормон не носи само негативи. Поддържането на баланса му в организма е от есенциално значение за правилния обмен на веществата, здравата костна структура, доброто състояние на косата, кожата и нормалното функциониране на мастните жлези. Той помага на жените да износят децата си по време на бременност.

Именно на него се дължи естественото разширяване на матката по време на износването на бебето. Предпазва от артеросклероза, а натурално по-надарените дами дължат големия размер на бюста си именно на него. Счита се, че някои билки за по-едри гърди засилват синтеза му и стимулират сексуално блаженство и екстаз. 

Сега ще обърнем повече внимание на капките за регулиране на нивата на естроген ЕстроБан, които не се предлагат на особено добра цена в България. Те не са преминали оценка от независим експерт и дори нямат препоръчителна продължителност на прием.

Капките за Баланс на Естрогена Estroban – Можем Ли Да Разчитаме на Тях?

Официалната продуктова страница на разтвора за хормонално здраве EstroBan не дава много обяснения относно действието, приложението и ефектите от него. Производителят АйдияЛабс (IdeaLabs) не конкретизират почти нищо. Единствената информация е, че той трябва да контрира негативните ефекти от свръхпроизводството на естроген в мъжкото и женското тяло. По този начин намалявайки риска от развиване на различни болести.

Не е ясно, как точно ще бъде постигнато това, след като средството не е преминало независима експертна оценка. Не е потвърдено, че следните мастноразтворими съставки влизат в активната формула на капките EstroBan:

 • Витамин K (MK-4, Менатетренон);
 • Витамин E (Различни Токофероли от Висока Гама);
 • Витамин A (Палмитат и/или Ацетат);
 • Витамин D.

А тук можете да намерите информация за 5 билки за сексуално блаженство.

Начин на Приложение на Разтвора за Хормонално Здраве

Краткото Естробан продуктово описание, което е налично на уебсайта на компанията, която го е разработила, не обяснява обстойно неговия прием. Препоръчително е всички, които обмислят прилагането му, да следват стриктно инструкциите за употреба. Те следва да са приложени вътре в опаковката EstroBan.

Подходящата дневна доза е разтварянето на до 8 капки в чаша вода или сок, а флакончето стига за 30 дни. Напомняме, че хранителната добавка не прави разлика между приема на мъже и жени, а техните хормонални и полови системи са различни и изискват алтернативни предписания за начина на третиране.

EstroBan Мненията и Отзивите на Клиентите за Хранителната Добавка

Естробан – средството за загуба на излишните килограми и контриране на негативните ефекти от свръхпроизводството на хормона естроген в организма не работи толкова добре, колкото другите решение на пазара като предпочитания от потребителите Ideal Slim. Поне това говорят наличните в мрежата мнения, отзиви и коментари на клиенти за капките EstroBan по онлайн форумите.

Има и По-Добри Варианти от Този!

усъмнена женаМакар и рекламата на средството за хормонален баланс да твърди, че то притежава уникално по рода си действие, това не може да бъде потвърдено от наличните към момента факта. Ако описаните съставки са автентични, то то не е нищо повече от витаминов комплекс, който може да повдигне имунитета и нищо друго. Капките за хармонизиране на нивата на естроген могат да крият и потенциални рискове за здравето, тъй като дозировката за мъже и жени е еднаква.

Най-добре ще е клиентите да се обърнат към продукт за забързване на метаболизма с проверено действие и изпитано добри резултати!

Не губете времето си с Estroban, вижте много по-полезни статии в нашия блог.

Жени Сиракова

Едно мнение по „EstroBan – Помага Ли За Балансирането на Нивата на Естроген?

 1. Filip
  декември 10, 2018 в 8:39 pm

  Estroban е пълно фалшименто!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *