Как Екипът на Krasota-Zdrave Ви Помага Да Бъдете Себе Си във Време на COVID-19?

Скъпи читатели и потребители,

Едва ли някой от нас е предполагал, че ще живеем във време, в което сценарий на научнофантастичен филм ще бъде реалност. Действителността, обаче, обича да ни поднася своите малки изненади. А те понякога са достатъчни, за да променят коренно лайфстайлa ни. Но вие запазете спокойствие.

„Без паника“, гласи корицата на едноименния наръчник в книгата ‚Пътеводител на галактическия стопаджия‘ на великия майстор на сатирата Дъглас Адамс. А репликата винаги е била принцип на редакторския екип на Красота-Здраве. Надяваме се, че това е и вашето мото за следващите няколко месеца.

Не оставяйте събитията да ви сварят неподготвени и гледайте смело напред. Ситуацията с пандемията от COVID-19 (коронавирус) все някога ще се успокои. А нормалният живот ни чака търпеливо някъде в бъдещето. Помнете, нюансите му винаги са в тоналността на нашето собствено възприятие за нещата!

Екипът на Красота-Здраве остава с вас, както ментално, така и на пълните физически възможности на виртуалната реалност. Всеки един от нас се наслаждава на възможността за работа от вкъщи. Дори го правим още от обявяването на първите случаи на коронавирус в България, една седмица преди въвеждането на самото извънредно положение.

Насреща сме на всички ваши въпроси за продукти и начини да поддържате своята красота и здраве естествено в домашни условия. Считаме, че заедно можем да продължим да вървим смело напред по пътя на личностното и професионално усъвършенстване.

Сигурно се питате, как точно може да стане това.

Как Екипът Ни Се Грижи Всички Зaедно Да Преминем Благополучно през Карантината?

Седенето часове наред затворени вкъщи може да доведе всички здравомислещи хора до ръба на подлудяването и нервното напрежение. Затова и се стремим да направим престоя ви у дома по-приятен и забавен. Всяка ситуация има своята светла и тъмна страна, също като Луната.

Ето и как точно се грижим за това да не се поддадете на стреса и паниката:

  • Стараем се да предлагаме на вашето внимание продукти и статии, които да ви помогнат да поддържате личната си естетика и благосъстояние. Също така, да накарат времето да минава по-бързо.
  • Разследваме в най-големи детайли новите био-козметични продукти, които се появяват на пазара с цел да ви предпазим от измами.
  • Следим зорко вашите отзиви и мнения за изделия, както и коментарите под образователните статии, за да подобрим тяхното качество. Добрата обратна връзка е от съществена важност за нас.

Не Гледайте Унило през Прозореца, А Преоткрийте Случващото Се отвъд Призмата Му!

 Обичайният ви начин на живот е някъде там навън, почива си и ви чака. Няма да избяга никъде. За сметка на това пък, можете да се отдадете на дълго отлагано време за релаксация и отмора. Както и за хобитата и хората в най-близкото ви обкръжение. Има много съкровища в дома около вас. Оценете ги подобаващо!

А ето и няколко полезни съвета от нас:

Ние оставаме винаги на ваше разположение,

Екипът на Krasota-Zdrave!