Bust Size – Помогнал Ли Е Кремът На Мис Силикон ‘16?

bust size Крем за гърди БългарияBust Size е крем за стягане на кожата на гърдите, но  е рекламиран и като средство за тяхното естетическо оформяне. Създателите му твърдят, че той коригира и стяга бюста, разчитайки единствено на натурални съставки. Маркетира се на жени от всички възрасти.

Но може ли наистина да забави процесите на стареене на горния слой на епидермиса, без да предизвика нежелани странични реакции?

Да имаш малки гърди, оказва се, не е привилегия в днешно време. Пластичната хирургия е изключително развита и сме заобиколени с изцяло “перфектно” изглеждащи жени. Повечето методи за уголемяване на бюста са чрез хирургична намеса.

Силиконът е временно ефективно и скъпо решение за този проблем, което не всеки може да си позволи, а и не всяка жена желае да коригира оперативно гърдите си.

BustSize Вече не се предлага на пазара поради изчерпани количества. Все пак има друго отлично средтсво за оформяне и уголемяване на гърдите. Вижте отличната му Mammax Цена.

Има ли Друго Решение освен Bust Size?

Хората се доверяват основно на скъпи продукти и процедури, които не винаги са здравословни. Екипът на „Красота-Здраве“ изцяло подкрепя развитието и използването на натурални и природни средства, които със своето действие са напълно безвредни за употреба. Нашата цел е да подпомогнем популяризирането на природни продукти, които са много по-достъпни, по-евтини и по-здравословни.

В това ревю ще разгледаме крема за оформяне на гърдите БъстСайз, който наскоро навлезе на българския пазар. Много жени се обърнаха към нас с молба за обективен очерк на неговите позитиви и негативи. Те са описани подробно по-долу.

Знаете ли, че …?

Размерът на гърдите, както и апетитните форми на дупето, зависят от количеството естроген в женския организъм. То се определя още в ранна детска възраст, според начина ни на живот и храните, които родителите ни ни карат да консумираме. Съществуват и определени растителни видове, чието редовно прилагане в зрелия период, може да даде положителни резултати по отношение на неоперативното оформяне на тези части на тялото. Едни от най-мощните от тях са корените на Пуерария мирифика и пуераринът.

Представяме ви крема Bust Size за повдигане и уголемяване на гърдите, който наскоро навлезе на българския пазар и набира все по-голяма популярност.

bust size за гърди

Какъв е Ефектът на Кремът за Стягане на Гърдите БъстСайз?

Средството за нехирургична корекция на формата на гърдите Bust Size се рекламира на нашия пазар като притежаващо ефекта на невидимия сутиен, подобряващо еластичността на кожата и действащо превантивно срещу нейното изсъхване. Много от дамите очакват също да постигнат и ефикасно подхранване и защита на горния слой на епидермиса по бюста, тъй като средството би следвало да съдържа екстракт от розово масло.

Нашият екип не успя да потвърди, че то наистина е част от активните съставки на BustSize. Не намерихме и достатъчно доказателства, че мехлемът за женското самочувствие наистина има изцяло натурални компоненти.

Тъй като това е важно за способността на средството за стягане на кожата около гърдите да не предизвиква негативни странични реакции, не може да се гарантира, че ползването на крема няма да доведе до появата на алергии и обриви.
бъстсайз ревю жена с големи гърди

Препоръчват Ли Специалистите Крема за Стягане на Кожата Bust Size?

Много от експертите в областта на уголемяването на гърдите споделят скептицизма и негативните си впечатления спрямо средството за естетическо коригиране. Според много наблюдения в резултат на ежедневното прилагане на крема след 3-4 седмици обемът на бюста не нараства, нито пък се придобиват желаните форми и извивки.

Няма и солидни и конкретни доказателства, че мехлемът за елегантни и пищни форми е успял да премине успешно клиничните изследвания за ефикасност и безопасност, на които е бил подложен. Той има издаден сертификат за качество, но то също не е гаранция, тъй като не е от независим регулаторен орган.

Проведените тестове върху контролирана група от индивиди не дават изцяло положителни ефекти. Не е сигурно, дали потребителите могат да очакват и подобрения в здравината и еластичността на кожата около гърдите.

Мнозина от съвременните жени решават да се подложат на допълнителни намеси в тялото си, без да знаят, че има и алтернативни методи, които са създадени според редица работещи екосъобразни методики и не предполагат изкуственото добавяне на силиконови импланти.

bustsize начин на употреба приложение

Любопитно?

Съществуват и елегантни решения за стегната кожа на бюста, които наистина са базирани на напълно натурални и органични екстракти от растения и билки. Сред най-добрите от тях попада кремът за оформяне на гърдите Wow Bust, който съдържа екстракт от т.нар. “тайландско чудо” Пуерария мирифика – растението с най-силна концентрация на естествени естрогени в света!

Кремът за Хидратиране на Кожата на Гърдите Не Е Изцяло Натурален!

Най-големият бонус на BustSize според създателите му е, че в състава му не влизат изкуствени добавки, оцветители и химикали. Широката употреба на подобни субстанции се отрича все по-често от съвременната медицина, защото те нанасят много по-силна вреда на организма, отколкото природните екстракти.

Твърди се също, че основните съставки на Bust Size са етерични масла от какао, сладък бадем, роза и гроздови семки. Нашият екип не успя да потвърди, че тази информация е автентична и не можем да посъветваме потребителите да я приемат като такава.

Колко Време е Необходимо, за да Подейства Bust Size?

От голямо значение е използването и прилагането на продукта, точно както е описано в инструкциите. Малко количество от крема Бъст Сайз се нанася с масажиращи движения върху гърдите. Това се прави върху добре почистена и подсушена кожа два пъти на ден, обикновено сутрин и вечер след баня.

С използването на продукта ще възвърнете своята увереност. Вече няма нужда да се притеснявате и да прикривате гърдите си.

bust size крем за гърди ефекти

Прилагане на Мехлема за Красив и Здрав Бюст. Инструкция за Употреба

Клиентите следва да имат предвид, че всеки един продукт следва да бъде прилаган строго спрямо инструкциите му за употреба. Тези на крема за апетитен външен вид на бюста Bust Size гласят, че той се нанася с масажиращи движения върху гърдите. Това се прави върху добре почистена и подсушена кожа два пъти на ден, обикновено сутрин и вечер след баня.

А ето и на вашето внимание няколко доказани навика здравето на гърдите.

Bust Size цена – Заслужава Ли Си Покупката?

Bust Size не се предлага по аптеките или магазините. Той може да бъде поръчан само чрез попълване на кратко заявление на официалния сайт на продукта. Потребителите оставят свое актуално име и телефонен номер, на който с тях да се свърже представител на компанията и да бъде уточнен адресът за доставка.

Тъй като ефикасността и безопасността на балсама за женственост не може да бъде потвърдена, не можем да потвърдим, че и поръчката и доставката му е сигурна. Нито че си заслужава вложените средства. Към този момент е най-добре клиентите да се ориентират към продукт за оформяне на гърдите с по-сигурно действие като например Mammax капсули.

Обещаните Резултати Може и Да Не Бъдат Постигнати!

Всяка една жена иска да се чувства красива и ценена заради това, което е. За да го постигнете, вече не се нуждаете от скъпи интервенции. Съществуват много продукти за подчертаване на естествените извивки на тялото. Но Bust Size може и да не доведе до желаните ефекти. Подходете разумно и заложете на доказал се крем за кожата на гърдите!

 

Жени Сиракова

19 мнения по „Bust Size – Помогнал Ли Е Кремът На Мис Силикон ‘16?