Alluramin Мнения, Цена – Струва ли си?

Време за четене: 4 min

Alluramin парфюм БългарияAlluramin е висококачествен и ароматен парфюм за мъже, който съдържа феромони.  Ще разгледаме всички интересни характеристики на този био-козметичен продукт в ревюто, което следва. Прочетете, за да разберете: Какво е Алурамин – свойства и ефект на парфюма? Какво мислят клиентите в своите мнения и отзиви за продукта? Как да нанасятм парфюма – инструкции за употреба? Каква е цената на Alluramin и къде да купя? Предлага ли се в аптеките?

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Alluramin е био-козметичен продукт, който представлява специален парфюм за мъже. Съдържа концентрирана есенция от феромони и се нанася както всеки друг парфюм или одеколон – на котките, по врата или върху дрехите. Уникалността на Алурамин е в това, че феромоните, които съдържа, привличат дамите и така мъжете с този парфюм стават по-желана и атрактивна компания за тях. Важно е да се спомене тук фактът, че съставът на Alluramin е натурален, така че да не предизвиква странични ефекти и здравословни оплаквания.

Оказва се, че голям брой хора от България вече са споделили личните си мнения и отзиви за Alluramin. В БГ Мама и на други сайтове потребителите дискутират свойствата на специалния продукт, както и неговата актуална цена. За повече подробности по тези теми четете надолу.

Какво са Феромоните – Ползи и Интересни Факти

Какво са Феромоните

Феромоните са химични вещества, които се отделят извън тялото в течности като урина и пот. По същество феромоните са скрита форма на комуникация. Те изпращат сигнали от един индивид на друг от същия вид. Това предизвиква реакция в индивида, получаващ тези сигнали, като хормонална промяна или специфично поведение. Те нямат отделна собствена миризма или поне такава, която ние, хората, лесно можем да разпознаем чрез обонянието си. Клинични проучвания доказват, че мъжките феромони могат да балансират настроенията на жените. Те могат да привлекат тяхното внимание, а дори и да породят сексуално желание. Това се дължи на факта, че феромоните отделят специални вещества, които се долавят от околните и влияят на тяхното възприятие и поведение. Вече има и иновативни парфюми и одеколони, които съдържат феромони и така влияят положително върху възприетието на околните за вас.

Ето и накои от най-интересните факти за феромоните:

 • Феромоните са подобни на хормоните, но действието им е извън тялото;
 • Те предизвикват активност у други индивиди, включително сексуална възбуда;
 • Повечето насекоми използват феромони за комуникация;
 • Има четири вида феромони: освобождаващ, праймер, сигнализатор и модулатор;
 • Спомагат за осъществяване на успешна социална реализация и приемане от другите.

Българска Билка за Високо Либидо – Бабини Зъби!

Какво е Alluramin?

Какво е Alluramin

Alluramin е специално и висококачествено био-козметично предложение за мъже под формата на ароматен парфюм. Съдържа феромони и затова се различава от всички останали средства от този тип. Алурамин не просто ухае изключително добре – той излъчва сила и увереност чрез феромоните, които съдържа. Действието му привлича женското внимание и позволява на мъжете да осъществяват успешна комуникация с дамите. Нещо повече, Alluramin стимулира обонятелни рецептори, кодирани от гена V1RL1 – който е отговорен за производството на феромони. Освен всичко друго, специалният продукт за мъже има подчертан органичен състав и може да се използва редовно без опасност от странични ефекти или други здравословни оплаквания.

Алурамин Свойства и Предимства

Alluramin е модерен и иновативен парфюм за мъже, отличаващ се със следните свойства:

 • Привлича женското внимание;
 • Подобрява социалната интеграция;
 • Клинични тестватана и одобрена формула;
 • Изключително приятен мъжки аромат;
 • Предлагат се 3 разновнидности според предпочитанията;
 • Патентована и натурална формула.

Alluramin Мнения и Коментари от Форуми

Alluramin – Мнения и Коментари България цена

Какви са най-популярните и често срещани мнения и отзиви за Алурамин? Изглежда, че повечето хора в България, които са изпробвали Alluramin, пишат положителни мнения и коментари в БГ Мама и подобни големи уеб портали. По този начин се доказва безапелационното действие на феромонния парфюм и неговото високо качество. Популярността на продукта расте с бързи темпове и за това сочат и многобройните Alluramin мнения, които намерихме в Instagram и Facebook.  Някои потребители коментират и това, че цената на био-козметичното средство за мъже е доста достъпна, понеже отговаря на настоящата икономическа обстановка в страната.

Вземи с -50% Цена Тук

Alluramin Цена в България?

Alluramin – Цена в България

Каква е цената на Алурамин и къде да купя в България? Клиентите имат един единствен предоставен метод за закупуване на автентичния парфюм с феромони Alluramin  на достъпна цена. Той е свързан с посещение на специалния сайт на бранда. Там трябва да изберете пакета, който ви подхожда най-много. Ако изберете „Препоръчителен Пакет“ или „Пакет Максимум“ ще задоволите не само себе си, но и избраницата си, защото че получите и опаковка с Maxatin. Това е специален био-продукт, който повишава либидото, както и броя на сперматозоидите с повече от 500%. Води до постигане на по-интензивни оргазми. Поръчайте сега и се възползвайте от атрактивна Alluramin цена.

Официалният дистрибутор на био-козметичния афродизиак предлага богата гама от допълнително промо кампании. Те осигуряват страхотни отстъпки от стойността на продукта. Така клиентите могат да закупят Alluramin на една наистина достъпна цена.

Alluramin в Аптека или eMag@

Не, няма как да купите Алурамин нито в аптека, нито на eMag или Olx. Важно е да поръчвате парфюма за мъже само през специалния му уебсайт, предоставен от производителя. В противен случай може да попаднете на марка, която наподобява Alluramin в аптека или друг магазин. Такива предложения представляват фалшиви имитации и опасна измама, от която трябва да се предпазвате винаги. Помнете, че Alluramin не е наличен в аптеката, поне засега.

Alluramin Инструкция за употреба

В оригиналната опаковка на парфюма с феромони ще намерите документ с инструкции за употреба на Алурамин. Прочетете листовката, за да се запознаете по-детайлно с характеристиките на био-козметичния продукт. Важно е да нанасяте специалния парфюм за мъже съгласно приложените указания, за да постигнете възможно най-добри резултати.

Ето как се използва Alluramin:

 • Напръскайте с феромонния парфюм китките, врата и вътрешността на лактите;
 • Едно нанасяне има ефект с продължителност около 8-12 часа;
 • Прилагайте продукта по свое усмотрение.

Кои са Ефикасните Билки за Потентност?

Алурамин Странични Ефекти и Противопоказания

Не открихме данни, които да показват, че има риск от странични ефекти и оплаквания, причинени от Allluramin. Био-козметичното средство има природен произход и не съдържа опасни химически компоненти, изкуствени ароматизатори и други подобни. Потребителите могат спокойно да нанасят продукта върху кожата си без притеснение.

Състав на Алурамин

Състав на Алурамин

Натуралният състав на Alluramin представлява висококачествен био-комплекс. Той съчетава умело различни екстракти от растения с приятен аромат. Освен това стимулира действието на феромоните и спомага за тяхното достигане у сетивните зони на околните. Патентованата формула на парфюма за мъже е тествана и одобрена за широко приложение. Основната му функция е действието на натурален афродизиак.  

Някои от важните съставки на Алурамин са:

 • Парфюм;
 • Цитрусов екстра;
 • Цитронелол;
 • Вода;
 • Кумарин;
 • Линалол.
Накратко: Висококачественият парфюмът с феромони за мъже Alluramin привлича женското внимание. Продуктът е наличен на територията на България на достъпна цена. Не причинява странични ефекти, защото има тестван натурален състав. Потребителите активно споделят положителни мнения за действието на природния афродизиак. Този бранд е по-ефикасен от конкурентни марки, които може да срещнете на пазара.

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *