7Slim – Как Точно Повлияват на Апетита Капките?

7Slim за отслабване7Slim са нови капки с екстракт от плодовете на годжи бери, екстракт от гарциния камбоджа,. Витамин C и корена на джинджифил, чийто едноименен производител е на мнение, че могат да повлияят на апетита по позитивен начин. Клиентските мнения, споделени по онлайн форумите за естествено влизане във форма, също са предимно одобрителни, като потребителите споделят, че са впечатлени най-вече от био-извлеченията, липсата на неприятни за тялото противопоказания и достъпността на цената на средството за въздействие върху усещанията за глад и ситост у нас.

 

Плодовият разтвор за благоприятстване на метаболитните процеси и допринасяне за влизането във форма 7Слим могат да бъдат закупени единствено през техния официален уебсайт. Няма ги в каталозите на аптеките, нито в тези на онлайн порталите за разпространяване на различни видове стоки – eBay, eMag и Amazon. Потребителите следва да не се свенят да оставят своя актуален телефонен номер при попълването на формуляра в дискретната процедура по подаване на заявката за поръчка. Той е нужен на дистрибутора, за да бъдат уточнени детайлите около точния адрес и дата за доставка. Липсата на индикации за странични ефекти, към момента, е добър показател за безопасността на продукта, но клиентите следва винаги да се придържат към указанията за употреба.

7Slim, сантиметър, гирички, мюсли

Какви Са Свойствата на Гарциния Камбоджа и Годжи Бери?

Lycium barbarum и Garcinia cambogia са латинските наименования на две изключително популярни тропически растения, чийто плодове придобиха широка популярност в последните няколко години. Десетки хиляди хора по света се възползват от техните подхранващи и тонизиращи свойства, за да благоприятстват своето влизане във форма. Най-добре е да се ориентирате към по-леките промени в дневното меню за природосъобразен начин на хранене. Разбира се, има много неща, които трябва да знаете, преди да се запитате ‘Как да отслабна?’. Едно от тях е ‘Какви са свойствата на екстрактите, които смятам да приложа?’.

Нека разгледаме поотделно характеристиките на плодовете на годжи бери:

 • Съдържа 11 от жизненоважните за човешкото тяло елементи, 22 минерала, 18 аминокиселини и 6 основни витамина – калций, калий, желязо, цинк, селен, рибофлавин, Витамин C, антиоксиданти, бета-каротен, лутеин;
 • Подсилва нивата на имунна защита;
 • Повлиява по положителен начин на зрението;
 • Въздейства на добрия козметичен вид на кожата;
 • Хармонизира нивата на кръвна захар;
 • Допринася за цялостното пречистване на черния дроб и организма;
 • Подобрява настроението и тонуса, придава енергия;

7Slim, жена с хубаво дупе

А основните функции на плодовете на гарциния камбоджа, които са наситени с хидроксицитрична киселина (HCA), повлияваща положително на апетита, са:

 • Освежава, тонизира и въздейства върху усещането за ситост;
 • Благоприятства превръщането на излишните въглехидрати и мазнини в енергия;
 • Допринася за хармоничното протичане на метаболитните процеси;
 • HCA блокира ензима цитрусовокиселинна лизаза, който отговаря за липогенезата.

Няколко Факта за Ползите от HCA:

Нито едно средство за повлияване на апетита не бива да бъде прилагано, без да има сериозни доводи, показващи неговото положително въздействие върху организма. Факта, че местните племена в държавите от Югоизточна Азия от векове прилагат плодовете на малабар тамаринд (местното наименование на гарциния камбоджа) като козметичен способ, е накарало хората на 20-ти и 21-ви век да проверат качеството му, да потвърдят или отрекат приписваните му качества.

А ето и до какви изводи са стигнали:

1) Дългосрочният прием на хидроксицитрична киселина може да повлияе положително на висцералните мазнините, намиращи се около корема. Това се забелязва предимно при хора, които са имали навика хронично да преяждат.
2) Консумацията на 500 мг. гарциния камбоджа в комбинация с комплексни въглехидрати след тренировка води до подсилване на ресинтеза на гликоген в мускулите.
3) Възможно е редовният прием на HCA да води до постепенно увеличаване на червените кръвни телца в тялото, тъй като семената на плода, където се съдържа киселината, са наситени с желязо.

7Slim, жени с плодове

Нека обърнем повече внимание на плодовите капки 7Слим, чийто едноименен производител счита, че те са подходящи за прилагане и от двата пола, без оглед на тяхната възраст, както и че билково-плодовото им съдържание предполага безопасността на действието на разтвора, стига клиентите да се придържат към инструкциите за употреба. Потребителите изглежда са съгласни с това твърдение, споделяйки предимно позитивни мнения и отзиви в своите коментари по онлайн форумите за здравословна красота и социалните мрежи.

Как Работят Био-Капките за Повлияване на Апетита 7Slim?

Експертите, които са оперирали в продължение на дълги години в сферите на нутрицистиката и диететиката, считат, че приемът на екстракти от гарциния камбоджа и годжи бери може да благоприятства влизането във форма, стига да е комбиниран с ежедневни упражнения и балансиран хранителен режим. Точно на това мнение е и производителят на плодовата напитка за въздействие върху усещанията за ситост и глад 7Slim. Продуктът има натурална био-козметична формула и включва добра концентрация на HCA, антиоксиданти, витамини и подхранващи тонуса елементи.

Био-формулата на капките 7Slim включва следните основни компоненти:

7Slim, жена с портоклови резанчета

 • Екстракт от Гарциния Камбоджа: Концентрацията на HCA предполага преобразуването на излишните мазнини и въглехидрати в енергия. Има подчертан диуретичен ефект и въздейства позитивно на апетита и метаболитните процеси.
 • Екстракт от Годжи Бери: Съдържба голям брой благоприятни за тялото елементи. Подхранва, тонизира и подобрява настроението, имайки положително козметично въздействие върху кожата.
 • Екстракт от Корена на Джинджифил: Мощен противовъзпалителен и антибактериален агент, който подсилва имунитета и придава свежо излъчване на дермата.
 • Витамин C, B2, B5, B6, B8 и B12: Есенциални за доброто състояние на организма витамини.
 • Есенция от Ананас: Придава приятен сладък аромат на получената напитка.

А клиентските отзиви и коментари определят следните качества на продукта като негови предимства:

 • Положително Повлияване на Апетита;
 • Благоприятстване на Метаболитните Процеси и Извеждането на Токсини от Тялото;
 • Достъпна Стойност, Съобразена с Възможностите на Българина;
 • Доставка от Врата до Врата;
 • Био-Формула Без Сигнали за Противопоказания;
Nota Bene! Макар и да липсват данни за възникването на възможни противопоказания, асоциирани с ежедневния прием на плодовата напитка за активно повлияване на апетита 7Slim, не е невъзможно такива да възникнат. Клиентите следва да се придържат към предписанията за безопасна употреба, с цел да минимализират вероятността от появата на такива!

Начин на Употреба на Капките 7Slim

7Slim, жена с понички и сантиметър

Билковият разтвор за въздействие върху дневния тонус и усещанията за глад и ситост следва да се консумира съгласно добрите препоръки за употреба, приложени в търговската опаковка. Потребителите ще ги получат заедно с продукта при доставка.

Комплектът включва лъжица за дозировка, която побира точно толкова, колкото е препоръчителното количество за 1 (един) прием.Т е гласят, че 3-те лесни стъпки за приемане на капките за положително повлияване на апетита са:

 1. Използвайте мензурата-лъжица, за да отлеете течност за 1 (една) доза.
 2. Разтворете я в 100 – 120 мл. чаша с вода и бъркайте до получаването на хомогенна смес.
 3. Не приемайте повече от 3 (три) пъти дневно на празен стомах и поне 40 минути преди хранене.

Как Да Поръчам Напитката за Повлияване на Апетита в България?

Желаещите да се сдобият с плодовата напитка за благоприятстване на влизането във форма могат да заявят своята бройка от продукта на официалната уеб-страница. Те оставят актуален телефонен номер в дигиталния формуляр и очакват обаждане от дистрибутора за потвърждаване на доставката и уточняване на детайлите около нея. Методът за плащане е чрез наложен платеж. Текущата промо кампания позволява капките за повлияване на апетита 7Slim да бъдат закупени с -50% отстъпка от оригиналната им стойност.

7Slim, момиче с колело

Природата и Нейните Дарове!

Майката Природа ни е помогнала да еволюираме и да се превърнем в доминантен вид. Благодарение на нея и нейните билки и растения сме успели да изградим силен имунитет и здраво тяло, с което да го постигнем. Трябва по-често да разчитаме на способите и.

Накратко: Био-козметичните капки за повлияване на апетита 7Slim имат по-натурално въздействие от други пазарни алтернативи.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply