Vein Stopper – Нежна Грижа за Краката Без Хирургическа Намеса

vein stopper флаконVeinStopper – Открийте ефективен начин за намаляване на разширените вени без хирургическа намеса! Възстановете красотата на вашите крака – Натуралното решение за разширени вени, капиляри, подути и уморени крака. Забравете скъпите процедури!

Важно! Производителят на VeinStopper спира производството на крема за разширени вени. Като най-подходяща алтернатива, нашият екип ви предлага VaryForte – за красиви и здрави крака, без разширени вени!

Проблеми с вените на краката

Разширените вени са неприятно състояние на вените, при което те изпъкват над кожата. В модерното общество, вече не зависят от възрастта на пациента. Варикозата може да засегне както млади, така и стари, поради естествените промени на промяна в ежедневието и навиците. Причините за появата на разширени вени по краката могат да са редица.

Сред тях са генетичната предразположеност и проблеми със съединителната тъкан, вредните навици, които нарушават нормалната циркулация на кръвта, наличието на тежки физически травми. Освен това, могат да бъдат предизвиквани и от естеството ни на работа – ако цял ден сме на крака и крайниците ни се натоварват прекомерно, а също така и при наличието на наднормено тегло.

Когато долните ни крайници са натоварени и изморени, или пък са подложени на застояване, това води и до застояване на кръвта в тях, която при нормално състояние бе се връщала обратно към сърцето. Нарушената циркулация на кръвта води до увеличаване на налягането в кръвоносните съдове, поради което и вените се разширяват.

Повече за Състоянието:

Наименованието варикоза идва от латинското varicose, което в превод означава разширение.

Разширените вени и варикозата са лесни за разпознаване. Усещат се болки, има подуване около глезените и в областта на усуканите точно под повърхността на кожата вени. Умората се натрупва много бързо и болките са почти непрекъснати, особено ако се застоявате много. Възможно е разширените вени да са придружени от сърбеж и парене. На цвят биха били синкави.

Дискомфортът от появата на разширени вени, както и самото състояние могат да бъдат облекчени по различни начини. Сред тях са лазерната и хирургичната операции като най-инвазивни, повишаване на физическата активност за възстановяване на нормалната циркулация на кръвта и прилагане на различни мазила. Новият Vein Stopper е крем за разширени вени с биоактивен мощен комплекс за нежна грижа за краката.

Vein Stopper – Състав и Свойства

ВейнСтопър е комбинация от билкови компоненти с терапевтични характеристики. Всички са с напълно естествен и натурален произход и допълват индивидуалните си ефекти, за да подсилят терапевтичното си действие.

  • Алое Вера – екстрактът от алое вера има добре познати свойства, полезни за кожата и грижата ѝ в дълбочина. Изключително разпространена съставка в козметичните и медицинските продукти, растението алое вера има способността да стимулира производството на колаген и се грижи за еластичността на кожата и здравината на кръвоносните съдове.
  • Масло от Шипка – маслото от шипка е силен антиоксидант, богат на витамини и хранителни вещества, които подхранват кожата. То също така действа успокояващо на мускулите и помага за облекчаване на болките, типични за т.нар. ‘уморени крака’.
  • Екстракт от Метла – зад странното име се крие т.нар. сорго или метлина, растение, добре познато с противовъзпалителните си свойства. Екстрактът има много положително въздействие върху стените на кръвоносните съдове и тяхното укрепване, като по този начин се подпомага доброто кръвообращение.
  • Арганово Масло – аргановото масло се прилага широко в съвременната козметика и различните мазила и кремове за тяло. Това се дължи на факта, че то е богато на витамини и мастни киселини с полезно подхранващо действие за кожата.
  • Екстракт от Енчец – екстрактът от богатото на флавоноиди растение се използва при болезненост и подуване, като облекчава симптомите на разширени вени.

вейн стопър съставки

Билковият комплекс на VeinStopper полага нежна грижа за кожата. Кремът за разширени вени няма открити странични ефекти и е добра алтернатива на скъпите хирургични и лазерни процедури за премахване на разширените вени.

ВейнСтопър – Инструкции за Употреба

Вейн Стопър крем за разширени вени е лесен и безопасен за употреба. Освен при борбата с разширените вени и варикозата, Vein Stopper може да оказва цялостна грижа за красива кожа благодарение на активния си натурален състав. Вашата опаковка пристига с детайлни инструкции за употреба, които трябва да следвате стриктно, ако искате да се възползвате от възможностите на крема против варикоза:

  1. Нанасяйте върху суха и чиста кожа – трябва да измиете хубаво местата, които ще мажете с крема Vein Stopper, защото това ще позволи мазилото да проникне по-добре в кожата.
  2. Масажирайте внимателно до пълно абсорбиране – с нежни движения втрийте крема за разширени вени ВейнСтопър, докато попие в кожата. Не отмивайте в рамките на до един час след нанасяне.
  3. Използвайте два пъти дневно – сутрин и вечер.

инструкции за употреба стъпка по стъпка

Кремът VeinStopper може да има и терапевтичен ефект, ако продължите да го употребявате превантивно 3-4 пъти в седмицата, след приключване на препоръчителния курс.

Поръчка и Доставка Vein Stopper

Оригиналният крем за разширени вени и срещу варикоза Vein Stopper може да бъде поръчан на официалния сайт на лицензирания доставчик. Цената му е промоционална с 50% отстъпка.

След попълване на формата за заявка, пратката ви ще бъде изпратена на посочения от вас адрес по куриер. Можете да заплатите вашия крем VeinStopper при получаване на продукта. Алтернативно, можете да направи вашата заявка и по телефон, като за тези случаи ви е предоставен промоционален код за отстъпка от 50% от цената.

Условия за Връщане:

Можете да върнете закупения продукт Vein Stopper крем за разширени вени в срок от 44 дни след датата на заявка на поръчката, ако размислите и не желаете да ползвате крема. На сайта на лицензирания дистрибутор може да се запознаете с детайлите по условията за връщане.

Красиви Крака без Варикоза – Възможно Ли Е?

Напълно. Вече съществуват редица процедури, оперативни варианти и кремове и мазила, които могат да помогнат вашите крака да си върнат красотата и здравето, които са изгубили в резултат на разширените вени. Vein Stopper е алтернативен продукт, крем за разширени вени с напълно естествен състав. Поръчайте го сега на половин цена и си върнете радостта от движението!

Важно! Производителят на VeinStopper спира производството на крема за разширени вени. Като най-подходяща алтернатива, нашият екип ви предлага VaryForte – за красиви и здрави крака, без разширени вени!

Жени Сиракова

Leave a Reply