Thailand Secrets – Тайната на Мъжкото Удоволствие или Просто Реклама?

Thailand Secrets таблеткиThailand Secrets е марка нови натурални капсули с екстракт от билката Tribulus Terrestris (Бабини зъби) за повлияване на либидото. Техен производител е компанията ‘Фортекс Нутрасютикълс’ ООД, България за ТАЙ Инвестмънт ЕООД. Името на конкретните филмирани капсули за въздействие върху усещането за възбудимост ‘Тайната на Мъжкото Удоволствие’. Една опаковка идва в опаковка от 60 отделни бройки от тях, а те се водят вегетариански капсули – Vcaps Plus.

Виж Препоръчан Продукт

Отзивите за него по онлайн форуми, като тези на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’), са по-скоро негативни. Коментарите и мненията на много от потребителите споменават за наличието на неприятни странични ефекти, алергични реакции и противопоказания. Сред тях, най-чести са оплакванията, свързани със стомашно-чревни оплаквания, гадене и диария. Представителното лице на био-козметичните изделия е популярният доктор и сексолог – Румен Бостанджиев.

банан, сантиметър

Тайната на Мъжкото Удоволствие (Тайланд Сикретс) може да бъде поръчана през официалния уебсайт на България. Капсулите Тайланд Сикрет с екстракт от Бабини зъби за повече удоволствие в секса не са налични в обикновените аптеки. Те се срещат в каталозите на някои дигиталните им варианти, като ‘Фрамар’ (‘Framar’). Не са налични в онлайн портали, от типа на Amazon, eBay, eMag, AliBaba и AliExpress. Повечето мнения за капсулите със състав за взаимна наслада Тайланд Сикрет не говорят с добро за средството за повече възбудимост. Липсата на достатъчно информация за въздействието на продукта върху човешкия организъм ни кара да не препоръчаме неговото редовно приложение. То може да бъде и крайно неприятно. Най-добре е клиентите да се обърнат към друга алтернатива, чиито съставки са потвърдени като натурални. Повече детайли следват в ревюто по-долу. Такива са капките с екстракт от гъбата Phallus Impudicus Casanova.

Билката Бабини Зъби (Трибулус Терестрис/Tribulus Terrestris) и Тайната на Насладата

човек

Наричаната още ‘българската билка за потентност’ – Бабини зъби – на народен език се нарича още трабузан, тръбица и бабучка. Традиционната българска медицина я прилага с цел регулиране на метаболизма и положително повлияване на потентността и репродуктивността. Може да бъде прилагана успешно и от двата пола. Tribulus Terrestris въздейства на производството на тестостерон с организма. А хормонът отговаря за активното стимулиране на сексуалното желание и при мъжете, и при жените. Това е една от най-известните билки за сексуално блаженство, не само в България, но и по света.

Има много митове и заблуди за секса. Трибулус Терестрис, обаче, има потвърдено от науката въздействие върху организма. Неговото позитивно повлияване относно събуждането и поддържането на еротичното чувство се дължи на химическия му състав. То съдържа комбинация от фурастанолови сапонини. Те имат хор- моно-регулиращо и мускуло-изграждащо действие. Засилват притока на кръв към малкия таз, чрез който се стимулира и кръвоснабдяването на половите органи.

Основните положителни промени от редовното и съобразено с лекарските препоръки приложение на билката Бабини зъби са:

 • Въздейства Положително при Импотентност, Проблеми с Простатата и Камъни в Бъбреците;
 • Балансира Киселинността на Стомашния Сок;
 • Забързва Процесите по Пречистване на Кръвта;
 • Увеличава Синтеза и Натрупването на Чиста Мускулна Маса;
 • Подчертава Силата на Сексуалното Желание, Насладата, Потентността, Либидото и Плодовитостта;
 • Благоприятства Взаимното Удоволствие от Половия Акт;
 • Подобрява Усещането за Енергичност и Тонус;

мъж и жена в легло

Разтвор от Билката Бабини Зъби за Промивка на Рани:

Лесно можете да забъркате разтвор от Tribulus Terrestris в домашни условия, благодарение на противовъзпалителните му свойства. Взема се 1 кг. от цветовете на Бабини зъби и се слага в 4 л. вряла вода. Вари в продължение на толкова време, колкото е необходимо на половината да се изпари. Консумира се 3 пъти дневно, а по 1 кафена чашка за вътрешна профилактика. От същия разтвор се правят и сгряващи компреси за дезинфекция на отворени рани.

Нека обърнем повече внимание на филмираните вегетариански капсули с билков състав за положително повлияване на либидото Тайната на Мъжкото Удоволствие. Те са част от марката Thailand Secrets на производителя ‘Фортекс Нутрасютикълс’ ООД. Мненията и отзивите за продукта в коментари, публикувани по онлайн форуми, като тези на ‘БГ Мама’ (‘BG Mamma’), са негативни. Нека научим от какво са недоволни потребителите.

мъж и жена, Thailand Secrets таблетки

Тайната на Мъжкото Удоволствие Thailand Secrets и Д-р Румен Бостанджиев

Филмираните капсули с вегетариански състав са представени на българския пазар доктор Румен Бостанджиев. Той е сексолог, който често дава съвети относно положителното въздействие върху либидото и взаимната наслада. Нерядко е и представително лице на различни продукти за повлияване на потентността. Повечето мнения и отзиви за тях, обаче, са негативни.

Виж Още: Хранене и Третиране с Билки на Увеличената Простата

Потребителите са изпитали редица негативни ефекти, към които спадат:

 • Стомашно-Чревни Дразнения;
 • Диария и Гадене;
 • Обриви и Алергии;

Оплакванията в коментарите и мнения говорят основно за следните негативи на капсулите Тайланд Сикрет:

 • Няма Положително Повлияване върху Либидото и Продължителността на Половия Акт;
 • Не Благоприятства Постигането на Взаимна Наслада;
 • Има Сигнали за Неприятни Противопоказания;
 • Поръчката и Доставката Не Са Особено Дискретни;
 • Има и По-Добри и Натурални Алтернативи;

Nota Bene! Към момента не можем да потвърдим, че филмираните вегетариански капсули Тайната на Мъжкото Удоволствие наистина работят. Точният произход на основните съставки в тяхната формула също не е известен. Концентрацията на различните елементи – също. Редовното и ежедневно приложение на средството не може да бъде препоръчано. Най-добре е клиентите да се обърнат към по-подходяща и наистина натурална алтернатива!

Какъв Е Съставът и Препоръчителната Дозировка на Капсулите Thailand Secrets?

разочарован мъж,Thailand Secrets таблетки

Въпреки, че не можем да потвърдим автентичността на средството, нито пък неговия състав, ще опишем предполагаемите му съставки. Съветваме потребителите, които вече са го закупили, да се придържат към инструкциите за употреба, налични в търговската опаковка. По-долу ще опишем и 3-те стъпки за дневното приложение според указанията на производителя.

Виж Още: Да Намалим Стреса С Йога и Медитация

Ето и кои елементи следва да влязат в състава на филмираните капсули за повлияване на възбудимостта и сензитивността Thailand Secrets:

 • Екстракт от Билката Бабини Зъби;
 • Йохимбин Хидрохлорид (Екстракт от Билката Йохимбе);
 • Екстракт от Тонгкат Али;
 • Цинк;
 • L-Аргинин;
 • Магнезий;
 • Селен;

3-те стъпки на приложение са следните:

 1. Пие се по 1 (една) капсула дневно по 2-3 (два-три) пъти с чаша вода.
 2. По принцип, няма значение, дали приемът ще се случи преди или след хранене. Ако е налично стомашно дразнение, то трябва консумацията да е след храна.
 3. Редува се 6-седмичен режим на употреба с 2-седмична почивка.

недоволен мъж, Thailand Secrets таблетки

Експериментирайте Повече и Се Вслушвайте в Партньора!

Човешката сексуалност е изключително сложно нещо. Тя е чисто индивидуална и хармонията между партньорите зависи само и единствено от комуникацията и привличането помежду им. Направете го. Не се свенете да споделят фантазиите си и да чуете тези на отсрещния. Внесете разнообразие във връзката си.

Накратко: Филмираните вегетариански капсули с екстракт от Бабини зъби за повлияване на либидото Thailand Secrets (Тайната на Мъжкото Удоволствие) нямат потвърден автентичен състав. Произходът на компонентите във формулата също е неизвестен. Най-добре ще е клиентите да се обърнат към наистина работещо средство за стимулиране на сексуалното желание. Такова са натуралните капки със съставки за взаимна наслада Казанова.

Виж Препоръчан Продукт

Жени Сиракова

Leave a Reply