Устните и филърите

ФорумУстните и филърите
Цеца asked 5 години ago

Имам тънки устни, които винаги съм мечтаела да уголемя. Решила съм да се подложа на запълване с филъри, искам да попитам дали някой има впечатления относно този вид процедури. До колкото знам не е болезнено и една ампула би ми била достатъчна. Клиниката също съм си я избрала вече, просто ако имате някакви съвети, бих се радвала да ги чуя. 🙂

[yasr_overall_rating size="large"]
1 Answers
Ива Петканова answered 5 години ago

Здравей, Цеца, сигурно вече си се подложила на процедурата, надявам се, че си доволна от резултатите. Аз също имам тънки устни и цял живот съм се бунтувала срещу тях, но никога не съм имала смелостта да си сложа филър.
Затова пък се научих на други номерца и хитрини. Обикновено си купувам гланцове, които да придават визуален обем на устните. Научих се да си слагам и молив за устни, така че да изместя в някаква степен контура на устните си, правейки ги по-обемни. Забелязала съм, че по-тъмните и наситени червила създават много по-добра илюзия за обем, отколкото светлите и бледи нюанси. Ако има колебания дали да си сложим филър, според мен е по-добре да се откажем! Успех с разкрасителните процедури!

[yasr_overall_rating size="large"]